Περάσματα από Crystal Νεφέλη, Μπέλα, Ισμήνη. Δεν έχω κάτι να προσθέσω στα προαναφερθέντα οπότε συνοψίζω :
Νεφέλη : Λεπτή , ψηλή, ωραίος κώλος προς το skinny , 2άρι στήθος. Αρκετά καλό μασάζ , 2ο μέρος , σταθερά καλό. Συμμετοχική , έχει εμπειρία. Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν πάντα θα περάσεις καλά.
Μπέλα : Για μένα παραμένει εντυπωσιακή παρά τα κάποια εξτρά κιλά που έχει πάρει. Βυζάρες , κωλάρα. Πρώτο μέρος χάιδεμα, 2ο μέρος αρκετά καλό. Γενικά το έχει και λόγω εμπειρίας και λόγω εμφάνισης. Και εδώ εγγύηση , φεύγεις ευχαριστημένος.
Ισμήνη : Πετιτ σωματοδομή αλλά με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο. Προφανώς πρόκειται για την ίδια που ήταν στο massagio. Μέτριο μασάζ. Καλό δεύτερο κομμάτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι από το massagio. Συμμετοχική , καλή απόδοση. Καλή προσθήκη στο ρόστερ. Περνάς καλά κι εδώ.
Δεν επιδιώκω τα έξτρα οπότε οι κοπέλες όλες έμειναν με το κάτω εσώρουχο - δεν γνωρίζω αν πχ η Ισμήνη τα βγάζει όλα ή όχι.
Το μόνο καινούργιο για εμένα που εθεάθει είναι η Εβελίνα η οποία δεν είναι η ίδια με του massagio. Εμφανησιακά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Κοντούλα,λεπτή και ψιλογυμνασμένη, με λίγο πιο αναρχο-αυτόνομο στυλ. Με τα ρούχα δεν φάνηκε να διαθέτει ούτε αξιοσημείωτο στήθος ούτε κώλο αλλά χωρίς ποτέ δεν ξέρεις. Μελαχροινή , με ένα μεγάλο τατουάζ αράχνη στην περιοχή της κοιλιάς.