ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.173
- Πόντοι
- 456
Ο υδραυλικόςΟ μπογιατζής η ο γυψοσανιδας?
Ο υδραυλικόςΟ μπογιατζής η ο γυψοσανιδας?
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα το δωμάτιο ήταν βαμμένο κανονικά.. δεν είχε υγρασία και ρώτησα που πήγε το γκράφιτι από τον τοίχο... Λογικά το Βάφουν τώρα λόγο μετακομίσεις. Τα καινούργια θα ειναι όλα με παράθυρο τα δωμάτια και ποίο προσεγμένο αυτό που κάνεις μπάνιο...Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Γεια ποιο μαγαζί λες;Στο instagram έχουν ανεβάσει βίντεο, το ίδιο ακριβώς σουλούπι με εκείνη, και σε ένα άλλο φαίνεται και το τατουάζ στον ώμο. Τους είχα ρωτήσει ποια είναι και μου είπαν Βικτόρια.
Έχει σταματήσει.Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο
Έχει σταματήσει.Για την εύα στο One Salonica Outlet, ξέρουμε τίποτα?
Ωχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάωΈχει σταματήσει.
Προφανώς και μόνο η ίδια γνωρίζει τον λόγο που σταμάτησε. Δεν είναι αναγκαίο να έχει κάτι από αυτά που ανέφερες, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να σταματήσει μια εκδιδόμενη.Ωχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω