Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα το δωμάτιο ήταν βαμμένο κανονικά.. δεν είχε υγρασία και ρώτησα που πήγε το γκράφιτι από τον τοίχο... Λογικά το Βάφουν τώρα λόγο μετακομίσεις. Τα καινούργια θα ειναι όλα με παράθυρο τα δωμάτια και ποίο προσεγμένο αυτό που κάνεις μπάνιο...

Manos874

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα κύριοι επίσκεψη Θεσσαλονίκη σήμερα με έναν φίλο έχουμε κάνα σημείο καλό να πάμε και οι δύο μαζί; Εννοώ ο καθένας ξεχωριστά στο δωμάτιο

Manos874

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Στο instagram έχουν ανεβάσει βίντεο, το ίδιο ακριβώς σουλούπι με εκείνη, και σε ένα άλλο φαίνεται και το τατουάζ στον ώμο. Τους είχα ρωτήσει ποια είναι και μου είπαν Βικτόρια.
Γεια ποιο μαγαζί λες;

Fortouzii

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
90
Πόντοι
0
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.552
Πόντοι
2.046
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο
Έχει σταματήσει.

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Για καλό μασαζ με χειρομάλαξη προτείνετε elegance ή crystal (ή κάποιο άλλο); Από αυτά που διάβασα το dames δεν κάνει για μασάζ

Scarface..

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Στο crystal μου είπαν για μια καινούργια Εβελινα...την έχει δει κανένας πως είναι από εμφάνιση;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.552
Πόντοι
2.046
Ωχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω
Προφανώς και μόνο η ίδια γνωρίζει τον λόγο που σταμάτησε. Δεν είναι αναγκαίο να έχει κάτι από αυτά που ανέφερες, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να σταματήσει μια εκδιδόμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom