atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.300
- Πόντοι
- 1.046
Αν έχεις ινστα μπες δες ιστορίες της..εχουμε φωτογραφια μυστη;
Αν έχεις ινστα μπες δες ιστορίες της..εχουμε φωτογραφια μυστη;
βρε insta εχω....το προφιλ της δεν εχωΑν έχεις ινστα μπες δες ιστορίες της..
Συνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.Σίγουρα τα 100€ είναι υπερβολικό ποσό για μια πίπα, εγώ προσωπικά μένω πάντα στο 50άρικο καθώς θεωρώ επίσης κοροϊδία το δάχτυλο στο 70άρι και το γλειφομούνι στο 80άρι. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός.
Εσύ μη λες πολλά παπατζη.εγινε Νικολακη...κανε τωρα αιτηση να παρεις επιδομα θερμανσης και market pass και αντε και καλη χρονια....
Ναι ρε γαμωτο εχεις δικιο που παω αν δεν εχω να σκασω 500 ευρω για μιση ωραΆσε μας ρε φτωχε εσύ...να μιλήσεις μόνο αν έχεις να δώσεις 500€ για γαμησι
Δεν νομιζω να ζηλευει κανενας τη μπετοβλακεια σου τυπεΌσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Πω ρε φίλε πόσο ζήλεια...χαχαχαχαχαχα
Μεγαλε δεν ειναι θεμα πολιτικης οι πουτανες βλεπουν ποσοι μπετοβλακες πηγαινουν σε αυτην ποσα τη σκανε και ποσο συχνα πανε κι οταν δουνε οτι πανε πολλοι και αρκετα συχνα και τα σκανε χωρις μα και μου εκει βαρaνε στο κεφαλι αν δεν τα παρουν δε θα βαρεσουν πχ εαν η χ ψ ζηταει 100 για μια πιπα και δε τα παρει θα αναγκαστει να πεσει αν παλι δε τα παρει θα αναγκαστει να προσθεσει κι αλλα πραγματα στο μενου το σεξ δηλαδη για να δουλεψει απο μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μαςΣυνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.
Η κάθε πουτανα έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική και η γνώμη μου είναι ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τιμές από διαφορετικές πουτανες.
Αν δηλαδή οποιοδηποτε άλλος πλήρωσε λιγότερα για μια πίπα από τη συγκεκριμένη τότε να συμφωνήσω ότι ο συνάδελφος "χαλάει την πιάτσα"....σε κάθε άλλη περίπτωση αν το ευχαριστήθηκε καλά έκανε και τα έδωσε.
Πανε πανε αδερφε ....καλη ειναι....Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια,καλη χρονια να εχουμε με οτι ποθει ο καθενας....
μια ερωτηση εχουμε καμια καινουργια ενημερωση για Νικολετα κουκουγιαννη ??????
Αυτο που μου λές είναι οτι έχουν διαφορετικές τιμές για τις ιδιες υπηρεσίες ανάλογα πως θα κόψουν τον πελάτη. Συμφωνώ. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε θα ζητήσει από μένα το κατοστάρικο επειδή εσύ της είπες όχι. (πχ).Μεγαλε δεν ειναι θεμα πολιτικης οι πουτανες βλεπουν ποσοι μπετοβλακες πηγαινουν σε αυτην ποσα τη σκανε και ποσο συχνα πανε κι οταν δουνε οτι πανε πολλοι και αρκετα συχνα και τα σκανε χωρις μα και μου εκει βαρaνε στο κεφαλι αν δεν τα παρουν δε θα βαρεσουν πχ εαν η χ ψ ζηταει 100 για μια πιπα και δε τα παρει θα αναγκαστει να πεσει αν παλι δε τα παρει θα αναγκαστει να προσθεσει κι αλλα πραγματα στο μενου το σεξ δηλαδη για να δουλεψει απο μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας
Αθηνα ειναι ρε φιλε.,δεν το βλεπεις?Μασάζ Αθήνα | Χαλαρωτικό | Θεραπευτικό | massage4you.gr εδώ εχει δοκιμάσει κανείς εχει 2 δυνατά κομμάτια το θεμα ειναι αν μπορουμε να παρουμε κανα εξτραδακι
Αθηνα ειναι ρε φιλε.,δεν το βλεπεις?
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατιΜασάζ Αθήνα | Χαλαρωτικό | Θεραπευτικό | massage4you.gr εδώ εχει δοκιμάσει κανείς εχει 2 δυνατά κομμάτια το θεμα ειναι αν μπορουμε να παρουμε κανα εξτραδακι
Έχει και Θεσσαλονίκη αν δεις στο siteΑθηνα ειναι ρε φιλε.,δεν το βλεπεις?
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατι
Μαλλον το γραφειο δεν μπλεκετε σε κατι παραπανω απο μασαζ και απο κι και περα ειναι στην ευχερεια τις καθε κοπελας αν κανει κατι..Και μένα έτσι μου είπαν αλλά και στο royal massage έτσι λέγανε στα μηνύματα αλλά 1-2 κοπέλες του δίναν και καταλαβαινε