Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.004
Πόντοι
216
Σίγουρα τα 100€ είναι υπερβολικό ποσό για μια πίπα, εγώ προσωπικά μένω πάντα στο 50άρικο καθώς θεωρώ επίσης κοροϊδία το δάχτυλο στο 70άρι και το γλειφομούνι στο 80άρι. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός.
Συνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.
Η κάθε πουτανα έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική και η γνώμη μου είναι ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τιμές από διαφορετικές πουτανες.
Αν δηλαδή οποιοδηποτε άλλος πλήρωσε λιγότερα για μια πίπα από τη συγκεκριμένη τότε να συμφωνήσω ότι ο συνάδελφος "χαλάει την πιάτσα"....σε κάθε άλλη περίπτωση αν το ευχαριστήθηκε καλά έκανε και τα έδωσε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.855
Πόντοι
7.095

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.855
Πόντοι
7.095
εγινε Νικολακη...κανε τωρα αιτηση να παρεις επιδομα θερμανσης και market pass και αντε και καλη χρονια....
Εσύ μη λες πολλά παπατζη.

Πάρε το poutana pass μπας και χύσεις το 2025 γιατί το 2024 έμεινες αχυστος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.472
Πόντοι
2.966

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.472
Πόντοι
2.966

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.472
Πόντοι
2.966
Συνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.
Η κάθε πουτανα έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική και η γνώμη μου είναι ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τιμές από διαφορετικές πουτανες.
Αν δηλαδή οποιοδηποτε άλλος πλήρωσε λιγότερα για μια πίπα από τη συγκεκριμένη τότε να συμφωνήσω ότι ο συνάδελφος "χαλάει την πιάτσα"....σε κάθε άλλη περίπτωση αν το ευχαριστήθηκε καλά έκανε και τα έδωσε.
Μεγαλε δεν ειναι θεμα πολιτικης οι πουτανες βλεπουν ποσοι μπετοβλακες πηγαινουν σε αυτην ποσα τη σκανε και ποσο συχνα πανε κι οταν δουνε οτι πανε πολλοι και αρκετα συχνα και τα σκανε χωρις μα και μου εκει βαρaνε στο κεφαλι αν δεν τα παρουν δε θα βαρεσουν πχ εαν η χ ψ ζηταει 100 για μια πιπα και δε τα παρει θα αναγκαστει να πεσει αν παλι δε τα παρει θα αναγκαστει να προσθεσει κι αλλα πραγματα στο μενου το σεξ δηλαδη για να δουλεψει απο μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας

Τελευταία τροποποίηση:

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια,καλη χρονια να εχουμε με οτι ποθει ο καθενας....
μια ερωτηση εχουμε καμια καινουργια ενημερωση για Νικολετα κουκουγιαννη ??????

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.676
Πόντοι
1.056
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια,καλη χρονια να εχουμε με οτι ποθει ο καθενας....
μια ερωτηση εχουμε καμια καινουργια ενημερωση για Νικολετα κουκουγιαννη ??????
Πανε πανε αδερφε ....καλη ειναι....

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.004
Πόντοι
216
Μεγαλε δεν ειναι θεμα πολιτικης οι πουτανες βλεπουν ποσοι μπετοβλακες πηγαινουν σε αυτην ποσα τη σκανε και ποσο συχνα πανε κι οταν δουνε οτι πανε πολλοι και αρκετα συχνα και τα σκανε χωρις μα και μου εκει βαρaνε στο κεφαλι αν δεν τα παρουν δε θα βαρεσουν πχ εαν η χ ψ ζηταει 100 για μια πιπα και δε τα παρει θα αναγκαστει να πεσει αν παλι δε τα παρει θα αναγκαστει να προσθεσει κι αλλα πραγματα στο μενου το σεξ δηλαδη για να δουλεψει απο μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας
Αυτο που μου λές είναι οτι έχουν διαφορετικές τιμές για τις ιδιες υπηρεσίες ανάλογα πως θα κόψουν τον πελάτη. Συμφωνώ. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε θα ζητήσει από μένα το κατοστάρικο επειδή εσύ της είπες όχι. (πχ).

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.597
Πόντοι
34.538

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.957
Πόντοι
3.786

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.078
Πόντοι
206
Μασάζ Αθήνα | Χαλαρωτικό | Θεραπευτικό | massage4you.gr εδώ εχει δοκιμάσει κανείς εχει 2 δυνατά κομμάτια το θεμα ειναι αν μπορουμε να παρουμε κανα εξτραδακι
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατι

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.404
Πόντοι
746
Ενδιαφέρον φαίνεται, ελπίζω να μάθουμε τίποτα παραπάνω σύντομα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.265
Πόντοι
491
Και μένα έτσι μου είπαν αλλά και στο royal massage έτσι λέγανε στα μηνύματα αλλά 1-2 κοπέλες του δίναν και καταλαβαινε
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατι

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
552
Πόντοι
81
Και μένα έτσι μου είπαν αλλά και στο royal massage έτσι λέγανε στα μηνύματα αλλά 1-2 κοπέλες του δίναν και καταλαβαινε
Μαλλον το γραφειο δεν μπλεκετε σε κατι παραπανω απο μασαζ και απο κι και περα ειναι στην ευχερεια τις καθε κοπελας αν κανει κατι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom