gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Μιλάς σαν έναν παλιό μας φίλο...απλά χωρίς τις παραθέσεις του.Κανεις μέγιστο λαθος αγαπητε μου γιατι η σκέψη σου ειναι μονοσήμαντη.
Το χρήμα παντα υπήρχε στους εκαστοτε πελάτες ποσοστιαία, απλα υπήρχε όριο στο πόσα και πότε τα παρέχουν.
Υπήρχε πρωτόκολλο, υπηρχε εθιμικό δίκαιο , υπήρχαν κανόνες που ρύθμιζαν την πορνική αγορά σε ολα τα συμβαλλόμενα μερη( εργαζομενες, πελατες , αφεντικά).
Ειμαι σε θεση να γνωρίζω απο κοντα και τις 3 κατηγορίες.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθαρά απο κοινωνικούς λόγους και οχι τόσο οικονομικούς.
Αναλογικά διαθέτουμε λιγότερα διαθέσιμα χρήματα προς αναψυχη και παρόλα αυτα ξοδευουμε περισσότερα για τις ιδιες υπηρεσίες.
Υπαρχει μεγαλη αναλυση για το ζήτημα αλλα δεν ειναι του παρόντος.
Επιγραμματικά θα σου πω οτι έχει κατεβει δραματικά το ηλικιακο επιπεδο των πελατων τα τελευταια χρόνια, λογω του κοινωνικού αποκλεισμού που βρίσκονται πολλοι σε νεαρες ηλικίες παροδόξως.
Η κοινωνία της εικόνας και του δήθεν επικρατεί παντού, ακουσον ακουσον η μια πουτανα για να σε δεχτει πρεπει να εισαι ατριχος, η αλλη πουτανα για να σε δεχτει πρεπει να υποστείς face control , η αλλη πουτανα δεχεται μονο πανω απο 40 , η αλλη με εμφανη καυτηριασμο απο παλαια κονδυλώματα θεοποιητε απο ασχετους ακόμα και στους βασικούς κανονες του σπορ κ.ο.κ.
Τα παραπάνω παραδειγματα σαφως ειναι πραγματικα και οχι επεα πτεροεντα.
Γιαυτο έχει χαθεί ο ελεγχος των τιμων , γιατι έχει χαθεί ο αυτοσεβασμος και η στοιχειώδης ισορροπια της τριγωνικής σχέσης πελατου- εργαζόμενης- αφεντικού.
Αυτό είναι το ενα κομματι , τα επομενα οταν προκληθω ξανα!!!
Καληνύχτα
Πρόσεχε μη σε πουν και σένα νταβά στο τέλος (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ).
Να του στείλεις τους χαιρετισμούς μου, όταν μιλήσετε ξανά.
Όσο για όσα έγραψες, συμφωνούμε σε κάθε μα κάθε λέξη.