Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να φάει μαύρο η Ολίβια μπας και στρώσει.
Ισχύει τη πάτησα πολλές φορες έτσι..Ντάμες...δεν με ενοχλεί που έχει γριές, με ενοχλεί που λένε ότι έχει διαθέσιμες τάδε γυναίκες και δεν είναι καν εκεί. Λες θέλω την τάδε και σου σκάει άλλη. Δεν πάει έτσι.
Το έχει πάρει πρέφα και έχει κάνει πίσω απλά μετά κάνει σαν στραβογαμημένη σύζυγος.Πρέπει να φάει μαύρο η Ολίβια μπας και στρώσει.
Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgasΜάγκες πείτε λίγο γρήγορα για να κλείσω για σήμερα , massagio ποια είναι η καλύτερη; Θέλω τα μεγαλύτερα βυζιά (όχι χοντρή)
Παλια ηταν κατω τουμπα..Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgas
Βασιλίσσης Όλγας 159, 1ος όροφος....Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgas
Εσένα δεν θα σου πούμε γιατί κάνεις συνέχεια ερωτήσεις και δεν ενημερώνεις ποτέ.. ξεκίνα να βοηθάς στην ενημέρωση και θα σου δίνονται και οι κατάλληλες απαντήσεις όποτε το ζητήσεις...Μάγκες πείτε λίγο γρήγορα για να κλείσω για σήμερα , massagio ποια είναι η καλύτερη; Θέλω τα μεγαλύτερα βυζιά (όχι χοντρή)
malaka na se pei i mana souκ
καλως τον μαλακα της υποθεσης!
πρεπει να εισαι σοβαρο αμεα εσυmalaka na se pei i mana sou
εσυ εχεις εγκεφαλικη βλαβη απο γεννησημιού σου , ρωτα τον μπαμπακα και την μανουλα σουπρεπει να εισαι σοβαρο αμεα εσυ
εισαι αμεας με πατεντα τελικα!εσυ εχεις εγκεφαλικη βλαβη απο γεννησημιού σου , ρωτα τον μπαμπακα και την μανουλα σου
εισαι καθυστερημενος μογγολος με ψυχολογικα , γιατι εχεις γινει παρασιτο απο την βλακεια σουεισαι αμεας με πατεντα τελικα!
Krystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..Σημερινη βολτα στο κρισταλ, περασα με Νεφελη, κοινωνικη, χαμογελαστη γενικα ωραια στην συζητηση, στο μασαζ αρκετα καλη ξερει να τριβει και φαινεται, και στο αλλο μερος πολυ καλη και ζεστη. Γενικα σε κανει να φευγεις ικανοποιημενος.
εισαι καθυστερημενος μογγολος με ψυχολογικα , γιατι εχεις γινει παρασιτο απο την βλακεια σου
ΌχιKrystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..
Απλά το ζεσι ήταν εκεί πριν πολύ καιρό γιαυτόKrystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..