Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Rally

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Like
73
Πόντοι
0
Πλέον πολύ απρόσωπο ναι.... Αν βρεθεί κάποια να εκπέμπει κάτι νορμάλ, δε μιλάμε τίποτα διαστημικά κόλπα... θα μου φάει τη μισή μου προίκα.... Αλλά δεν υπάρχει... Και να υπάρξει θα είναι φτιαχτό και θα το καταλάβω.... Άσε η καλύτερη φάση είναι να βρεις κάποια κοπελιά που έχει λίγους πελάτες σε εντελώς κλειστό πελατολόγιο και να παίξεις κι εσύ μπαλίτσα..... Είχα βρει παλιά και ήταν γαμάτο....

Τώρα έψαχνα να πάω κάπου. Και λέω αφού πουθενά δεν ειναι καλά, γιατί να πάω.

Αν θέλεις κάποιος να προτείνει εννοείται θα χαρώ να διαβάσω την πρόταση του

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Γίνε πιο ξεκάθαρος γιατί από εκεί που λέει dames μιλάς σαν Αλβανός (χωρίς άρθρα, ρήματα και με συνθηματικά).
Αγαπητέ. Μόνο Αλβανό δεν με λες. Δίπλωμα πολυτεχνειου, msc καπ phd, όσο για το πώς γράφω... Έχει να κάνει περισσότερο με το πώς διαβάζεις.

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21
Τώρα έψαχνα να πάω κάπου. Και λέω αφού πουθενά δεν ειναι καλά, γιατί να πάω.

Αν θέλεις κάποιος να προτείνει εννοείται θα χαρώ να διαβάσω την πρόταση του
Πάνε για ύπνο!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.719
Πόντοι
6.186
ρε μαγκες στο Κιλκις παίζει τιποτα γιατι θα ανέβω για μια βδομάδα?

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.284
Πόντοι
361
Αν σου βγαίνει η πίπα αηδόνι άστο

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.410
Πόντοι
446
Εγω παιδια και τις πιπες μου δινω και καλα περναω στα μασαζερι..τωρα εσεις που τη βγαζετε τοση στεναχωρια ,ειναι προσωπικο θεμα.
Συμφωνω με το παλικαρι!
Ολα ειναι θεμα τακτικης!

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
145
Πόντοι
1
Αγαπητέ. Μόνο Αλβανό δεν με λες. Δίπλωμα πολυτεχνειου, msc καπ phd, όσο για το πώς γράφω... Έχει να κάνει περισσότερο με το πώς διαβάζεις.
Συναγωνιστή και συνάδελφε γιατι και έχω ακριβώς το ίδιο δίπλωμα και τα υπόλοιπα που προανέφερες δεν μου απάντησες στο όνομα της κοπέλας από το dames

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Μην πληρώνετε έξτρα για να βγάλει ρούχα, παπούτσια, παντόφλες κτλ! Γενικά μην πληρώνετε έξτρα έλεος!!!
Ενταξυ Φιλε πληρωνει οτι μπορει και θελει ο καθεναs .....δουνε και λαβην ειναι αυτο ...και δεν χρειαζεται να το παρεξηγουμε .....υπαρχουν γουστα για ολλα τα πορτοφολια και για ολουs δεν ειναι αυτα .Εδω μεσα στο νημα υπαρχουν πιτσιρικαδεs 25-30 χρονων που δινουν μεχρι 50 και περνουν αυτο που μπορουν και Θελουν Και υπαρχουν και 45αριδεs η και 50αριδεs plus ευκαταστατοι Κυριοι.....

Τζέντλεμαν που δινουν το κατι παραπανω και περνουν αυτο που πληρωνουν .....δεν ειναι κακο!​

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
ρε μαγκες στο Κιλκις παίζει τιποτα γιατι θα ανέβω για μια βδομάδα?
Φαγωθηκεs με το κιλκιs εσυ τι περιμενειs φιλε μου απο εκει? τιποτα ξερα'ι'λα ....ειναι μιση ωρα η Σαλονικα απο εκει.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Εγω παιδια και τις πιπες μου δινω και καλα περναω στα μασαζερι..τωρα εσεις που τη βγαζετε τοση στεναχωρια ,ειναι προσωπικο θεμα.
Εισαι ωραιοs ... και πολυ καλα κανειs φιλε μου μπραβο!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.719
Πόντοι
6.186
Φαγωθηκεs με το κιλκιs εσυ τι περιμενειs φιλε μου απο εκει? τιποτα ξερα'ι'λα ....ειναι μιση ωρα η Σαλονικα απο εκει.
Είσαι παπάρας? που με είδες να φαγώθηκα? μια ερώτηση έκανα!
Επίσης κ η Χαλκίδα μισή ώρα είναι από την Αθήνα αλλά έχει τα πάντα!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
Εμπειρία φίλου ο οποίος κάποιες φορές γράφει στο λογαριασμό μου. Πήγε στο Βάνα σπα μετά από μήνες
Πέρασε με την δώρα η οποία είναι ίδια δώρα με το luxury και όπως έχει πει ο φίλος μου στο παρελθόν κάνει το καλύτερο μασάζ από όλες τις κοπέλες που υπάρχουν. Το ραντεβού ήταν στις οχτώ.οκτώ ήταν εκεί αλλά όπως κι άλλες φορές ξεκίνηςαν μία συζήτηση με τις κοπέλες στο σαλόνι και μπήκε στο δωμάτιο 8:20

η κοπέλα μπήκε 8:25 και 8:55 Του λέει τελειώσαμε. Το έχω γράψει αρκετές φορές επειδή εγώ δεν πάω στα μαγαζιά εδώ που σας κοροϊδεύουν αλλά προτιμώ να πάω στην Αθήνα ότι εκεί ο χρόνος μετράει από τη στιγμή που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα. Για πρώτη φορά στα χρονικά ο χρόνος του ραντεβού μετρούσε και καθόλη τη διάρκεια της κουβέντας στο σαλόνι. Ο φίλος μου ενημέρωσε την Βάνα η οποία του είπε ορθά κοφτά άλλη φορά να μπαίνει στο δωμάτιο στην ώρα του και ο φίλος μου της είπε ότι θα δημοσιοποιήσει εδώ το συμβάν

Λίγο αργότερα τον κοπέλα που δουλεύει στο μαγαζί και του είπε να μη γράψει κάτι εδώ γιατί η Βάνα Έχει ειδοποιήσει κάποια μέλη που της κάνουν εκδούλευση να είναι Stand by και να απαντήσουν αν γραφτεί εδώ κάτι για το συμβάν

Είναι οι γνωστοί αγαπούληδές οι οποίοι κάνουν εκδούλευση με θετικές κριτικές και υπεράσπιση κάποιων μαγαζιών με αντάλλαγμα δωρεάν συνεδρίες.

Οπότε λογικά περιμένω και τον αντίλογο.

Αν και θα είναι κάτι σαν ξεβράκωμα αυτών των μελών

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.792
Πόντοι
456
Εμπειρία φίλου ο οποίος κάποιες φορές γράφει στο λογαριασμό μου. Πήγε στο Βάνα σπα μετά από μήνες
Πέρασε με την δώρα η οποία είναι ίδια δώρα με το luxury και όπως έχει πει ο φίλος μου στο παρελθόν κάνει το καλύτερο μασάζ από όλες τις κοπέλες που υπάρχουν. Το ραντεβού ήταν στις οχτώ.οκτώ ήταν εκεί αλλά όπως κι άλλες φορές ξεκίνηςαν μία συζήτηση με τις κοπέλες στο σαλόνι και μπήκε στο δωμάτιο 8:20

η κοπέλα μπήκε 8:25 και 8:55 Του λέει τελειώσαμε. Το έχω γράψει αρκετές φορές επειδή εγώ δεν πάω στα μαγαζιά εδώ που σας κοροϊδεύουν αλλά προτιμώ να πάω στην Αθήνα ότι εκεί ο χρόνος μετράει από τη στιγμή που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα. Για πρώτη φορά στα χρονικά ο χρόνος του ραντεβού μετρούσε και καθόλη τη διάρκεια της κουβέντας στο σαλόνι. Ο φίλος μου ενημέρωσε την Βάνα η οποία του είπε ορθά κοφτά άλλη φορά να μπαίνει στο δωμάτιο στην ώρα του και ο φίλος μου της είπε ότι θα δημοσιοποιήσει εδώ το συμβάν

Λίγο αργότερα τον κοπέλα που δουλεύει στο μαγαζί και του είπε να μη γράψει κάτι εδώ γιατί η Βάνα Έχει ειδοποιήσει κάποια μέλη που της κάνουν εκδούλευση να είναι Stand by και να απαντήσουν αν γραφτεί εδώ κάτι για το συμβάν

Είναι οι γνωστοί αγαπούληδές οι οποίοι κάνουν εκδούλευση με θετικές κριτικές και υπεράσπιση κάποιων μαγαζιών με αντάλλαγμα δωρεάν συνεδρίες.

Οπότε λογικά περιμένω και τον αντίλογο.

Αν και θα είναι κάτι σαν ξεβράκωμα αυτών των μελών
Ξεβράκωσε τους τσάτσους

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21
Ρωτήσα ξανά στα λαγωνικά του bou ,που βρίσκονται τα κορίτσια του λουξουρι μασάζ;

GeorgeKok

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες νέος στον χώρο ακούω για το Κρίσταλ πολλά πήρα τηλέφωνο και διακριτικά μου ειπαν προσφέρουμε μόνο μασάζ ξέρει κανείς τι παίζει

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.792
Πόντοι
456
Καλησπέρα μάγκες νέος στον χώρο ακούω για το Κρίσταλ πολλά πήρα τηλέφωνο και διακριτικά μου ειπαν προσφέρουμε μόνο μασάζ ξέρει κανείς τι παίζει
Κλείνεις ραντεβού την ώρα που θέλεις και πηγαίνεις για μασάζ. Ότι και να δείς δεν σχολιάζεις δεν ακουμπάς. Διαλέγεις κορίτσι και μπαίνεις στο δωμάτιο. Ντουζ και μετά έρχεται η λεγάμενη. Ξεκινάει και μέχρι να τελειώσει με την πλάτη έχει κελαηδήσει όλο το πρόγραμμα. Συμφωνείτε για ολόσωμο αφού στο προτείνει και γυρνάς για να σε τρομπάρει. Χύνεις και έχεις γίνει μέλος στο κλάμπ.

GeorgeKok

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0

Κλείνεις ραντεβού την ώρα που θέλεις και πηγαίνεις για μασάζ. Ότι και να δείς δεν σχολιάζεις δεν ακουμπάς. Διαλέγεις κορίτσι και μπαίνεις στο δωμάτιο. Ντουζ και μετά έρχεται η λεγάμενη. Ξεκινάει και μέχρι να τελειώσει με την πλάτη έχει κελαηδήσει όλο το πρόγραμμα. Συμφωνείτε για ολόσωμο αφού στο προτείνει και γυρνάς για να σε τρομπάρει. Χύνεις και έχεις γίνει μέλος στο κλάμπ.
Καλύτερη καθοδήγηση δεν υπήρχε σε ευχαριστώ αδερφέ !!!
Έχουμε καμία γνώμη από καμία κοπέλα τώρα καλή ; Νέα και μικρόσωμη με κωλαρα ;

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Συμφωνω με το παλικαρι!
Ολα ειναι θεμα τακτικης!
Έτσι ακριβώς. Εγώ έχω εστίαση σε μια κοπέλα 1 χρόνο. Δεν πάω με καμία άλλη πάω μόνο με εκείνη και έχω πολλά + .. έχουν πάει πολλοί με αυτήν αλλά λένε συνήθως ( ε εντάξει δεν λέει και πολλά) όνομα δεν πρόκειται να πω κοπέλες δεν εκθέτω. Για εμένα είναι μια καλή τακτική να εστιάσεις σε μια κια αν σου βγει να περνάς καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom