Εμπειρία φίλου ο οποίος κάποιες φορές γράφει στο λογαριασμό μου. Πήγε στο Βάνα σπα μετά από μήνες
Πέρασε με την δώρα η οποία είναι ίδια δώρα με το luxury και όπως έχει πει ο φίλος μου στο παρελθόν κάνει το καλύτερο μασάζ από όλες τις κοπέλες που υπάρχουν. Το ραντεβού ήταν στις οχτώ.οκτώ ήταν εκεί αλλά όπως κι άλλες φορές ξεκίνηςαν μία συζήτηση με τις κοπέλες στο σαλόνι και μπήκε στο δωμάτιο 8:20
η κοπέλα μπήκε 8:25 και 8:55 Του λέει τελειώσαμε. Το έχω γράψει αρκετές φορές επειδή εγώ δεν πάω στα μαγαζιά εδώ που σας κοροϊδεύουν αλλά προτιμώ να πάω στην Αθήνα ότι εκεί ο χρόνος μετράει από τη στιγμή που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα. Για πρώτη φορά στα χρονικά ο χρόνος του ραντεβού μετρούσε και καθόλη τη διάρκεια της κουβέντας στο σαλόνι. Ο φίλος μου ενημέρωσε την Βάνα η οποία του είπε ορθά κοφτά άλλη φορά να μπαίνει στο δωμάτιο στην ώρα του και ο φίλος μου της είπε ότι θα δημοσιοποιήσει εδώ το συμβάν
Λίγο αργότερα τον κοπέλα που δουλεύει στο μαγαζί και του είπε να μη γράψει κάτι εδώ γιατί η Βάνα Έχει ειδοποιήσει κάποια μέλη που της κάνουν εκδούλευση να είναι Stand by και να απαντήσουν αν γραφτεί εδώ κάτι για το συμβάν
Είναι οι γνωστοί αγαπούληδές οι οποίοι κάνουν εκδούλευση με θετικές κριτικές και υπεράσπιση κάποιων μαγαζιών με αντάλλαγμα δωρεάν συνεδρίες.
Οπότε λογικά περιμένω και τον αντίλογο.
Αν και θα είναι κάτι σαν ξεβράκωμα αυτών των μελών