Καλησπερα στο νημα περασμα στο Κρυσταλ προ ημερων με ΙΡΙΔΑ μου ειχε κανει εντυπωση οταν την ειδα σε προιγουμενη φαση ......εκτοs απο τα προκαταρτικα ......απο που εισαι με τι ασχολεισε .... αν εισαι παντρεμενοs και κατι αλλα πολλα .... μπηκε κατευθειαν στο ψητο με πληρη ενημερωση σχεδον απο την αρχη τηs συνεδρειαs ....στο μασαζ οτι με + 20 ευρω τα βγαζει ολα εκτοs kιλοτακι και ακολουθουν στιγμεs χαλαρωσηs με super χειρομαλαξη με τα χερια τηs .....ενταξυ εχει πολυ ωραιο σωμα βγαζει πολυ ωραια γκαβλα στο προσωπο κανει πολυ ωραιο μασαζ και λιγο δυνατο θα ελεγα ....δινει εμφαση στα δικα μου γουστα τουλαχιστον ...οσο για το δευτερο μεροs δεν βιαστηκε καθ'ολου ,με ανεβαινει απο πανω και μου ηταν πεντακαθαρη μοσχοβολουσε και μου εδωσε την αισθηση απλοχειρα κανε με οτι θεs ....με +20 ευρω μου τα πεταξε ολα και την εφαγα στην κυριολεξια εχει πολυ ωραιο στηθοs το εφαγα κανονικα απιστευτοs κολοs μετα χειρογλυκανο μασαζακι με λαδι πανω στην πουτσα και οταν ειναι να τελιωσω πλησιαζει το προσωπο τηs και το στομα τηs τοσο κοντα στην πουτσα με πολλα φτυσηματα .....που λιγο ελειψε να το πιστεψω πωs θα τον παρει στο στομα ....αλλα δυστυχωs εμεινα με την ιδεα και μονο γιατι με τελειωσε ακριβωs εκει που ηθελα στα απιστευτα στηθια τηs .....Α να ανφερω πωs αμεσωs μετα εκανε μπανιο ντουζ πολυ σημαντικο για μενα για λογουs καθαριοτηταs και μονο αυτο εκει που τελειωσα ....δεν σκουπηστηκε με χαρτι οπωs εκαναν καποιεs αλλεs .....συνολικοs χρονοs μια ωρα γεματη μαζι μετα μπεs βγεs kαι πλυνε βαλε παιδια 30+20 και μετα στο δια"ταυτα του δευτερου μεροs αλλα +20ευρω συνολο 70ευρω kαι εμεινε ολογυμνη .Ηταν πολυ ωραια θα ξαναπροτιμηθει 9 στα 10 περνει σιγουρα .