Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.468
Πόντοι
456
Γεια χαρά ταλανια
Αποχή αρκετό καιρό. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο κρυσταλ με νεφέλη που ήταν στανταρακι αλλά την είχα βαρεθεί. Τουλάχιστον είχε ένα στάνταρ πρόγραμμα. Και λέω είχε γιατί πάει κ αυτό.
Το ότι η συντριπτικη πλειοψηφία είναι κωλοπαιδα και κωλοχαρακτηρες το ξέρουμε και είναι και φυσιολογικό. Αλλά τουλάχιστον να υπάρχει κάτι στάνταρ σε χρόνο και υπηρεσίες αφού και τα γκαφρα είναι στάνταρ. Πήρα τηλ έκλεισα μαζί της. Με καλωσορίζει λες και είμαι ο συγγενείς που πήγε επίσκεψη και δεν ήθελε να τον δει. Κατευθείαν δωμάτιο γιατί είχε κ άλλον συναγωνιστή στο σαλόνι. Στα παπαρια μας καλύτερα. Ήρθε στο πεντάλεπτο ερωτήσεις κλασικές λες και πάω πρώτη φορά και δεν με ξέρει λέγοντας ότι έχω καιρό να πάω αλλά πάω χρόνια. Τι δουλειά κανείς , που μένεις κτλ. Μη τα πολυλογώ στο δεκάλεπτο με γυρνάει θέλοντας να με ξεπετάξει. Στο μισάωρο γεια σας. Από μένα μαύρο γιατί και αυτό το στάνταρ που παρείχε το έκοψε. Τα φράγκα φράγκα όμως. Χυσομαζοχτρες.
Λίγο πολύ όλοι ξέρουν απλά με ξενέρωσε ότι ακόμα και αυτή μπορεί να μην σε δώσει στάνταρ υπηρεσίες.
Να σημειώσω ότι το ρολόι δε δούλευε στο δωμάτιο. Δε ξέρω αν έτυχε η αν ήταν σκόπιμο.
Φεύγοντας είδα μια με Τάτου πίσω στη ραχοκοκαλιά. Κόνσουλα με καλό σώμα σχετικά . Την είδα πλάτη ξέρουμε ποια είναι;
Την έφαγες την πατάτα αλλά εκεί επιμένεις να φας και δεύτερη πατάτα με τατού. Με τόσες επιλογές στην Θεσσαλονίκη απορώ γιατί πηγαίνετε ακόμα εκεί;

brdsth

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για το μαγαζί στην Μαρτίου!

Edit: Άκυρο το ποστ, διάβαζα απαντήσεις του 2006 χωρίς να το έχω δει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Την έφαγες την πατάτα αλλά εκεί επιμένεις να φας και δεύτερη πατάτα με τατού. Με τόσες επιλογές στην Θεσσαλονίκη απορώ γιατί πηγαίνετε ακόμα εκεί;
Ποιεs ειναι οι επιλογεs φιλε μου δεν γωριζουμε ολοι και τι στανταρ υπηρεσιεs εχουν τα ιδρυματα αυτα ?

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπερα στο νημα περασμα στο Κρυσταλ προ ημερων με ΙΡΙΔΑ μου ειχε κανει εντυπωση οταν την ειδα σε προιγουμενη φαση ......εκτοs απο τα προκαταρτικα ......απο που εισαι με τι ασχολεισε .... αν εισαι παντρεμενοs και κατι αλλα πολλα .... μπηκε κατευθειαν στο ψητο με πληρη ενημερωση σχεδον απο την αρχη τηs συνεδρειαs ....στο μασαζ οτι με + 20 ευρω τα βγαζει ολα εκτοs kιλοτακι και ακολουθουν στιγμεs χαλαρωσηs με super χειρομαλαξη με τα χερια τηs .....ενταξυ εχει πολυ ωραιο σωμα βγαζει πολυ ωραια γκαβλα στο προσωπο κανει πολυ ωραιο μασαζ και λιγο δυνατο θα ελεγα ....δινει εμφαση στα δικα μου γουστα τουλαχιστον ...οσο για το δευτερο μεροs δεν βιαστηκε καθ'ολου ,με ανεβαινει απο πανω και μου ηταν πεντακαθαρη μοσχοβολουσε και μου εδωσε την αισθηση απλοχειρα κανε με οτι θεs ....με +20 ευρω μου τα πεταξε ολα και την εφαγα στην κυριολεξια εχει πολυ ωραιο στηθοs το εφαγα κανονικα απιστευτοs κολοs μετα χειρογλυκανο μασαζακι με λαδι πανω στην πουτσα και οταν ειναι να τελιωσω πλησιαζει το προσωπο τηs και το στομα τηs τοσο κοντα στην πουτσα με πολλα φτυσηματα .....που λιγο ελειψε να το πιστεψω πωs θα τον παρει στο στομα ....αλλα δυστυχωs εμεινα με την ιδεα και μονο γιατι με τελειωσε ακριβωs εκει που ηθελα στα απιστευτα στηθια τηs .....Α να ανφερω πωs αμεσωs μετα εκανε μπανιο ντουζ πολυ σημαντικο για μενα για λογουs καθαριοτηταs και μονο αυτο εκει που τελειωσα ....δεν σκουπηστηκε με χαρτι οπωs εκαναν καποιεs αλλεs .....συνολικοs χρονοs μια ωρα γεματη μαζι μετα μπεs βγεs kαι πλυνε βαλε παιδια 30+20 και μετα στο δια"ταυτα του δευτερου μεροs αλλα +20ευρω συνολο 70ευρω kαι εμεινε ολογυμνη .Ηταν πολυ ωραια θα ξαναπροτιμηθει 9 στα 10 περνει σιγουρα .

Τελευταία τροποποίηση:

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλανια,
το ματι μου επεσε στην παρακατω αγγελια και θελω να ρωτησω εαν γνωριζετε κατι για την συγκεκριμενη ελενα στις φωτογραφιες. αξιζει? να γινει επισκεψη? ΘΕΣ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μου λέει δεν υπάρχει ο αριθμός

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Για Μια Ξένια στο Έλιτ έχουμε περιγραφή

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα αλανια,
το ματι μου επεσε στην παρακατω αγγελια και θελω να ρωτησω εαν γνωριζετε κατι για την συγκεκριμενη ελενα στις φωτογραφιες. αξιζει? να γινει επισκεψη? ΘΕΣ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
Μιχάλης η αλλιώς ζεσι σπα βρωμιά κ δυσωδία

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.012
Πόντοι
206

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
κατι θες να μας πεις και εσυ αλλα δε μας λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην κουραστεις προσεχε
Να πας να μάθεις κ να ρθεις να μας πεις καλά Σε είπε ο Σεξαρης

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Καλησπερα στο νημα περασμα στο Κρυσταλ προ ημερων με ΙΡΙΔΑ μου ειχε κανει εντυπωση οταν την ειδα σε προιγουμενη φαση ......εκτοs απο τα προκαταρτικα ......απο που εισαι με τι ασχολεισε .... αν εισαι παντρεμενοs και κατι αλλα πολλα .... μπηκε κατευθειαν στο ψητο με πληρη ενημερωση σχεδον απο την αρχη τηs συνεδρειαs ....στο μασαζ οτι με + 20 ευρω τα βγαζει ολα εκτοs kιλοτακι και ακολουθουν στιγμεs χαλαρωσηs με super χειρομαλαξη με τα χερια τηs .....ενταξυ εχει πολυ ωραιο σωμα βγαζει πολυ ωραια γκαβλα στο προσωπο κανει πολυ ωραιο μασαζ και λιγο δυνατο θα ελεγα ....δινει εμφαση στα δικα μου γουστα τουλαχιστον ...οσο για το δευτερο μεροs δεν βιαστηκε καθ'ολου ,με ανεβαινει απο πανω και μου ηταν πεντακαθαρη μοσχοβολουσε και μου εδωσε την αισθηση απλοχειρα κανε με οτι θεs ....με +20 ευρω μου τα πεταξε ολα και την εφαγα στην κυριολεξια εχει πολυ ωραιο στηθοs το εφαγα κανονικα απιστευτοs κολοs μετα χειρογλυκανο μασαζακι με λαδι πανω στην πουτσα και οταν ειναι να τελιωσω πλησιαζει το προσωπο τηs και το στομα τηs τοσο κοντα στην πουτσα με πολλα φτυσηματα .....που λιγο ελειψε να το πιστεψω πωs θα τον παρει στο στομα ....αλλα δυστυχωs εμεινα με την ιδεα και μονο γιατι με τελειωσε ακριβωs εκει που ηθελα στα απιστευτα στηθια τηs .....Α να ανφερω πωs αμεσωs μετα εκανε μπανιο ντουζ πολυ σημαντικο για μενα για λογουs καθαριοτηταs και μονο αυτο εκει που τελειωσα ....δεν σκουπηστηκε με χαρτι οπωs εκαναν καποιεs αλλεs .....συνολικοs χρονοs μια ωρα γεματη μαζι μετα μπεs βγεs kαι πλυνε βαλε παιδια 30+20 και μετα στο δια"ταυτα του δευτερου μεροs αλλα +20ευρω συνολο 70ευρω kαι εμεινε ολογυμνη .Ηταν πολυ ωραια θα ξαναπροτιμηθει 9 στα 10 περνει σιγουρα .
Φαντασου ποσο πειστικος εισαι..
Αυριο εφευγα διακοπες και το ακυρωσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom