fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 107
- Πόντοι
- 1
Όντως έκατσε πολύ λίγο και εγώ την έψαχνα..απίστευτο σωματάκιΠαίδες, στο dames μια κοντή λεπτή κοκκινομαλλα Άρτεμις, έχει κανείς ιδέα που χάθηκε
Όντως έκατσε πολύ λίγο και εγώ την έψαχνα..απίστευτο σωματάκιΠαίδες, στο dames μια κοντή λεπτή κοκκινομαλλα Άρτεμις, έχει κανείς ιδέα που χάθηκε
κοκκινομαλλα λεπτη με γυαλια ?Όντως έκατσε πολύ λίγο και εγώ την έψαχνα..απίστευτο σωματάκι
Ναι και κοντουλα αν λέμε την ίδια..Εε πήγε εκεί για περισσότερα φράγκα, μου το δε πει άλλωστε ότι περνει λίγα στο damesκοκκινομαλλα λεπτη με γυαλια ?
καλιγουλα δουλευει
αν γίνεις πελάτης θα φας καλά με μια φορά και δυο δεν έχειΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ ΦΑΣΗ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ
εγώ παντός με εμμυ βγάζω καλά γούστα την έπαιρνα απο το βενους που δούλευεΣταμάτησα να διαβάζω στο Νικόλ ωραία γυναίκα....θα τρελαθουμε μαγκες
αν γίνεις πελάτης θα φας καλά με μια φορά και δυο δεν έχειΕγώ πχ θέλω να το ξέρω
1. Αν θέλω να πάω για μασαζάκι και να ξέρω πως να χειριστώ το μέλλον μου στο μαγαζί-άλλο να ξέρω ότι το δίνουν, άλλο να μην ξέρω.
2. Γιατί κάποιος φίλος/γνωστός που μιλάω εδώ μέσα μπορεί να με συστήσει.
Η πληροφορία πάντα καλή είναι, δεν βλάπτει.
Εννοείς την κοπέλα που όταν έφυγε πήγε Μύκονο σαν αισθητικός;εγώ παντός με εμμυ βγάζω καλά γούστα την έπαιρνα απο το βενους που δούλευε
oxi . καμια σχεσηΕννοείς την κοπέλα που όταν έφυγε πήγε Μύκονο σαν αισθητικός;
αγγελια εχει?Καραμανλή 182, μια Ελίζα με μεγάλα βυζια λέει τίποτα; Έχει περάσει κάποιος συναγωνιστής;
νομίζω οτι λεει το body freeαγγελια εχει?
Σε όλα αυτά τα μαγαζιά φροντίζουν να μην έρθεις τετ α τετ με άλλουςΒάνα Σπα πως είναι τον σαλόνι που επιλέγεις παιδιά? Εννοώ μπορεί να πετύχεις και συναγωνιστές ή πως το κάνουν ότι είναι αυτή και αυτή η κοπέλα?
Σε όλα αυτά τα μαγαζιά φροντίζουν να μην έρθεις τετ α τετ με άλλους
Σε crystal vana zesi elegance δεν γίνεται αυτό τώρα αλλού δεν ξέρωΝαι έχεις δίκιο. Αλλά νομίζω ότι σε κάποια μαγαζιά περιμένεις με άλλους ή μπορεί να μπαίνω βγαίνουν
Σε crystal vana zesi elegance δεν γίνεται αυτό τώρα αλλού δεν ξέρω
Τι να σου πω τελευταία φορά στο crystal έπεσα με μπάρμπα στο ασανσέρ και όταν είδα ότι πάει στον ελαιοτριβείο το έπαιξα άσχετος. Κάνω μια βόλτα με το ασανσέρ και επειδή η ξέρουν πότε μπαίνει ο κάθε πελάτης στην οικοδομή η ξυνή η Ολίβια μου έριξε πόρτα. Στο ασανσέρ υπήρχε και ντελιβεράς που πήγαινε επίσης στον 2ο όροφο.Σε όλα αυτά τα μαγαζιά φροντίζουν να μην έρθεις τετ α τετ με άλλους
ναι κλεινεις ραντεβου πας και βλεπεις αν θες καποια συγκεκριμένη μπορείς να παρεις τηλ και να πεις θελω με την ΤαδεΕυχαριστώ πολύ. Και πως επιλέγεις τις κοπέλες; Σου λέει είναι αυτές διαθέσιμες;