ολογυμνη αλλα φορωντας κυλοτακι δεν ειπες;kαι εμεινε ολογυμνη .Ηταν πολυ ωραια θα ξαναπροτιμηθει 9 στα 10 περνει σιγουρα .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.468
- Πόντοι
- 456
Αφού λέει+20 για να το βγάλει. Και δουλεύει αυτό το παπατζιδικο μαγαζί ενώ με 70 σε άλλο δίνεις τσιμπούκι και με 80 σε άλλο γαμάς μέχρι κώλο.ολογυμνη αλλα φορωντας κυλοτακι δεν ειπες;
Τα βγαζει ολα "εκτος" κυλοτακι εγραψεΑφού λέει+20 για να το βγάλει. Και δουλεύει αυτό το παπατζιδικο μαγαζί ενώ με 70 σε άλλο δίνεις τσιμπούκι και με 80 σε άλλο γαμάς μέχρι κώλο.
Επειδή αυτό το νούμερο είναι μόνο βαιμπερ...όχι για κλήσεις νομίζωΜου λέει δεν υπάρχει ο αριθμός
Με 50 τα βγάζει όλα εκτός κυλοτάκι. Με άλλα 20 το βγάζει κι αυτό και κάνεις παιχνίδι με το τρυφερό νιμου.Τα βγαζει ολα "εκτος" κυλοτακι εγραψε
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Δε α αυτο6949631244 ELEGANCE SPA MASSAGE
698 3790460
Σε μπουρδέλο δεν έχετε πάει ποτέ;Ναι έχεις δίκιο. Αλλά νομίζω ότι σε κάποια μαγαζιά περιμένεις με άλλους ή μπορεί να μπαίνω βγαίνουν
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Πο ρε φιλε μου τι κριμα καλυτερα φυγε διακοπεs ....γιατι και το Κρυσταλ διακοπαρει ....Φαντασου ποσο πειστικος εισαι..
Αυριο εφευγα διακοπες και το ακυρωσα!
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Ειπα αλλα δεν το διαβασεs ολο το κειμενο μαλονολογυμνη αλλα φορωντας κυλοτακι δεν ειπες;
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Και ποιοs σου ειπε ρε φιλε μου οτι εμειs που παμε σε μασατζιδικα παμε για να γαμισουμε ......αμα ειναι παμε και στα ......ρδελα με 50 ευρο οχι με 80Αφού λέει+20 για να το βγάλει. Και δουλεύει αυτό το παπατζιδικο μαγαζί ενώ με 70 σε άλλο δίνεις τσιμπούκι και με 80 σε άλλο γαμάς μέχρι κώλο.
σε λιγο θα πληρωνουμε για να μας μιλησουν μαγκεςΜην πληρώνετε έξτρα για να βγάλει ρούχα, παπούτσια, παντόφλες κτλ! Γενικά μην πληρώνετε έξτρα έλεος!!!
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
Επίσκεψη dames, πίπα κωλο όλα, γκόμενα 45αρα με χιλιόμετρα, καλό σώμα, γλείφει κωλο... Χύσιμο στο στόμα. Δεν είναι καλή φάση αν είσαι εκλεκτικός. Οκ, γαμας. Αυτό.
Πουτανακι από εφαρμογή, παντρεμένη από Κιλκίς, ψοφια για πουτσα, αγαμητη καιρό, πρώην μασατζου στη Μάγκυ Εγνατία, πέρασα απλά φανταστικά, καβατζα μου πλέον.
Επίσκεψη dames, πίπα κωλο όλα, γκόμενα 45αρα με χιλιόμετρα, καλό σώμα, γλείφει κωλο... Χύσιμο στο στόμα. Δεν είναι καλή φάση αν είσαι εκλεκτικός. Οκ, γαμας. Αυτό.
Πουτανακι από εφαρμογή, παντρεμένη από Κιλκίς, ψοφια για πουτσα, αγαμητη καιρό, πρώην μασατζου στη Μάγκυ Εγνατία, πέρασα απλά φανταστικά, καβατζα μου πλέον.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συνάδελφοι. Επίσκεψη πριν λίγες μέρες, πριν αποχωρήσει για τη μαμά πατρίδα, στη Ντάρια από Elegance. Ρωσικό άλογο, όπως είχα διαβάσει σε παλαιότερα post. Ψιλή, κορμάρα, βυζάρες, κωλάρα, ματάρες. Από κουβέντα σχεδόν καθόλου, αφού μιλάει μόνο ρώσικα και 10 λέξεις αγγλικές. Καλό μασάζ, ακόμα καλύτερο το δεύτερο μέρος με πολύ σάλιο και βάθος στον λαιμό!!! Επιστρέφει Οκτώβρη.
Καμία εικόνα από τα υπόλοιπα κορίτσια που δουλεύουν εκεί?
Καμία εικόνα από τα υπόλοιπα κορίτσια που δουλεύουν εκεί?
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 107
- Πόντοι
- 1
Όνομα αυτή από το dames μπορούμε ν έχουμε;Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.468
- Πόντοι
- 456
Γίνε πιο ξεκάθαρος γιατί από εκεί που λέει dames μιλάς σαν Αλβανός (χωρίς άρθρα, ρήματα και με συνθηματικά).Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
Παιδιά το μασάζ είναι μια κοροϊδία. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με την εκάστοτε κοπέλα ούτε στο ερωτικο κομμάτι, ούτε φιλιά για το μεγαλύτερο μέρος και είσαι αναγκασμένος να μιλήσεις με μια άγνωστη που δεν ξέρεις τι σκοπό έχει. Άσχετα αν μπορείς να λες χαζομάρες.
Σε χτυπάει κάτω από την μέση με τα έξτρα η κάθε κοπέλα, γιατί νιώθεις άβολα, σου χτυπάει το λαμπάκι "δεν μπορείς να ανταποκριθείς μπροστά στην κοπέλα", οπότε μας πιάνουν στη ανάγκη.
Είναι πεταμένα χρήματα χωρις να υπάρχει λόγος.
Σκεφτόμουν να πάω αυτές τις μέρες και λέω γιατί να το επιλέξω, τι παραπάνω θα κερδίσω. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει με επιχειρήματα, θα χαρώ να διαβάσω την άποψη του
Σε χτυπάει κάτω από την μέση με τα έξτρα η κάθε κοπέλα, γιατί νιώθεις άβολα, σου χτυπάει το λαμπάκι "δεν μπορείς να ανταποκριθείς μπροστά στην κοπέλα", οπότε μας πιάνουν στη ανάγκη.
Σκεφτόμουν να πάω αυτές τις μέρες και λέω γιατί να το επιλέξω, τι παραπάνω θα κερδίσω. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει με επιχειρήματα, θα χαρώ να διαβάσω την άποψη του
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Επειδή είμαι αρχαίος στο άθλημα, σκέψου ότι πρώτη φορά πήγα σε μασάζ το φεβρουάριο του 1989 στην εθν αμύνης...παλιότερα είχε όλο και περισσότερες κοπέλες που ήθελες δεν ήθελες όταν γινόσουν πελάτης αναπτυσσόταν μια φιλικοερωτική σχέση και αυτό ήταν πολύ καλό και γι αυτές και για τον πελάτη..... Είχε ωραία άτομα..μπορούσες να ανταλλάξεις μια κουβέντα και να πεις μια χαζομάρα.... Και αυτο μπορώ να πω ότι κράτησε το πολύ μέχρι πριν τις καραντίνες.... Μετά βγήκε η κάθε πικραμένη ατυχήσασα που βαριέται να δουλέψει σερβιτόρα πωλήτρια ή σε φούρνο...σου λέει αντί να μου την πέφτουν και να παίρνω 25 ευρώ τη μέρα, ας με χουφτώνουν και να παίρνω 200-300 ή όσο βγάλω..... Και πάει περίπατο η ανθρώπινη επικοινωνία... Άλλες σταματάνε στην εβδομάδα, άλλες στο μήνα άλλες στο δίμηνο το πολύ.... Κοροϊδεύουν τον πελάτη μπροστά του και ο πελάτης για να μη νοιώσει μαλάκας γελάει για να μη νοιώσει και αυτός κορόιδο...και πάει λέγοντας.... Τραγική κατάσταση...όσες φορές πήγα τα τελευταία χρόνια, ελάχιστες ήταν αυτές, δεν ένοιωσα σε καμία περίπτωση όπως παλιά.... Ούτε κατά διάνοια....Παιδιά το μασάζ είναι μια κοροϊδία. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με την εκάστοτε κοπέλα ούτε στο ερωτικο κομμάτι, ούτε φιλιά για το μεγαλύτερο μέρος και είσαι αναγκασμένος να μιλήσεις με μια άγνωστη που δεν ξέρεις τι σκοπό έχει. Άσχετα αν μπορείς να λες χαζομάρες.
Επειδή είμαι αρχαίος στο άθλημα, σκέψου ότι πρώτη φορά πήγα σε μασάζ το φεβρουάριο του 1989 στην εθν αμύνης...παλιότερα είχε όλο και περισσότερες κοπέλες που ήθελες δεν ήθελες όταν γινόσουν πελάτης αναπτυσσόταν μια φιλικοερωτική σχέση και αυτό ήταν πολύ καλό και γι αυτές και για τον πελάτη..... Είχε ωραία άτομα..μπορούσες να ανταλλάξεις μια κουβέντα και να πεις μια χαζομάρα.... Και αυτο μπορώ να πω ότι κράτησε το πολύ μέχρι πριν τις καραντίνες.... Μετά βγήκε η κάθε πικραμένη ατυχήσασα που βαριέται να δουλέψει σερβιτόρα πωλήτρια ή σε φούρνο...σου λέει αντί να μου την πέφτουν και να παίρνω 25 ευρώ τη μέρα, ας με χουφτώνουν και να παίρνω 200-300 ή όσο βγάλω..... Και πάει περίπατο η ανθρώπινη επικοινωνία... Άλλες σταματάνε στην εβδομάδα, άλλες στο μήνα άλλες στο δίμηνο το πολύ.... Κοροϊδεύουν τον πελάτη μπροστά του και ο πελάτης για να μη νοιώσει μαλάκας γελάει για να μη νοιώσει και αυτός κορόιδο...και πάει λέγοντας.... Τραγική κατάσταση...όσες φορές πήγα τα τελευταία χρόνια, ελάχιστες ήταν αυτές, δεν ένοιωσα σε καμία περίπτωση όπως παλιά.... Ούτε κατά διάνοια....
Είμαι σίγουρος ότι όλους μας κοροϊδεύουν ή μας θεωρούν εύκολους ότι θα τον ψήσω να πάρω τα χρήματα και τα μπόνους κτλ
Αν ήταν κάτι πιο ανθρώπινο, θα εψηνα πολύ την φάση. Αλλά είναι πολύ απρόσωπο σε πολλές περιπτώσεις
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Πλέον πολύ απρόσωπο ναι.... Αν βρεθεί κάποια να εκπέμπει κάτι νορμάλ, δε μιλάμε τίποτα διαστημικά κόλπα... θα μου φάει τη μισή μου προίκα.... Αλλά δεν υπάρχει... Και να υπάρξει θα είναι φτιαχτό και θα το καταλάβω.... Άσε η καλύτερη φάση είναι να βρεις κάποια κοπελιά που έχει λίγους πελάτες σε εντελώς κλειστό πελατολόγιο και να παίξεις κι εσύ μπαλίτσα..... Είχα βρει παλιά και ήταν γαμάτο....Είμαι σίγουρος ότι όλους μας κοροϊδεύουν ή μας θεωρούν εύκολους ότι θα τον ψήσω να πάρω τα χρήματα και τα μπόνους κτλ
Αν ήταν κάτι πιο ανθρώπινο, θα εψηνα πολύ την φάση. Αλλά είναι πολύ απρόσωπο σε πολλές περιπτώσεις