Αν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)
Αν εισαι νεοπας στο μαγαζι δεν προκειτε..θελει 5 6 ραντεβου να μαθουν τη φατσα σουΕκεί ποντάρω. Αν και χλωμό στο συγκεκριμένο
Dames , bodyfree τα ελευθερα..Κάνα καλό φουλ μασατζιδικο πείτε
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
τατιαναΑν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
οχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο+50 να το ξερει η εξω η ΟΧΙ ;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Τέτοιες Μαλακίες γράφετε και θα τη διώξουν την κοπέλα. Δηλαδή εσύ ρε μεγάλε της έδωσες + 50 ευρώ Και σου έκανε στοματικό; Καταρχάς το να δίνεις σε μια γυναίκα 100 € σύνολο για να σου κάνει πίπα παραπάειοχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Δεύτερο εγώ που είχα πάει είχα πετύχει με τον φίλο μου 2 πιτσιρικες. Δεν ξέρω τώρα αν αλλάζουν γιατί μου είπαν πάνε και άλλες κοπέλες εκεί.. έχει φουλ πρόγραμμα θα στα εξηγήσουν απο κοντά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο...Κάποιος που έχει πάει dames τελευταία;Έμαθα άνοιξε κ δεύτερο Εγνατία
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Ναι.Γιατι?Θα πας να κανεις μανικιουρ ας πουμε?
τατιανα
Αυτη η Τατιανα στο ΒΑΝΑ ΣΠΑ δεν νομιζω να ειναι η Ευα απο το Λουξουρι, ε?
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Την έχουνε μάθει πλέονΑν εισαι νεοπας στο μαγαζι δεν προκειτε..θελει 5 6 ραντεβου να μαθουν τη φατσα σου
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Τα θέλουν τα ραντεβού κοντά κοντά, αν πας μια φορά στο τρίμηνο ξενίζουν τα μούτρα τους κάποιες.Την έχουνε μάθει πλέον
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Κοντά κοντά τα κανονίζω. Πριν προλάβει να φύγει η μυρωδιά μου από το δωμάτιοΤα θέλουν τα ραντεβού κοντά κοντά, αν πας μια φορά στο τρίμηνο ξενίζουν τα μούτρα τους κάποιες.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Σταμάτησε οριστικά την δουλειά αυτή.Νωρίς τη θυμήθηκες... Αυτή είχε μαγαζί στη Καμάρα λίγο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (2005-2009)...Πήγαινα εκεί και ήμουν πελάτης της. Περνούσα με τη Λιζα...Αν θυμάμαι καλά από ένα σχόλιο συναγωνιστή, έγινε νυχου...
Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...τατιανα
Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Μιχαλης.10
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε θασαι ομορφος..Την έχουνε μάθει πλέον
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Με έξτρα χρέωση η διπλή παχιά ή μέσα στο πενηντάρικο;Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...
Ευχαριστώ για την πληροφορία!
καθεται ;;;οχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο
καλησπερα στην παρεα...παρακαλω οποιος εχει πληροφοριες για την κοπελα που εχει το angel spa στη θεσσαλονικη να μου στειλει παρακαλω... τι φαση παιζει με τη συγκεκριμενη? εχει ανεβασει αγγελια στο κανε σεξ για λαρισα οτι τα κανει ολα με ψευτικες φωτο χωρις προσωπο και οταν την πηρα ηταν πολυ ευγενικη αλλα επειδη δεν προλαβα να την συναντησω Λαρισα και της λεω που θα εισαι μετα θεσσαλονικη? αρχισε να μου μιλαει αποτομα και να μου λεει ακου αγορι μου δε σε νοιαζει απο που ειμαι ουτε πως με λενε στο φβ και στο ινστα... εντομεταξυ εγω την βρηκα παντου πως τη λενε κανονικα και εχει κρυφη ζωη η τυπισα...αλλα τη φαση με αυτη? καποιος παρακαλω να μου πει πληροφοριες για να την συναντησω θεσσαλονικη
Την βρηκες στην κανονικη ζωη..σας τρωει ο κωλος μερικους..καλησπερα στην παρεα...παρακαλω οποιος εχει πληροφοριες για την κοπελα που εχει το angel spa στη θεσσαλονικη να μου στειλει παρακαλω... τι φαση παιζει με τη συγκεκριμενη? εχει ανεβασει αγγελια στο κανε σεξ για λαρισα οτι τα κανει ολα με ψευτικες φωτο χωρις προσωπο και οταν την πηρα ηταν πολυ ευγενικη αλλα επειδη δεν προλαβα να την συναντησω Λαρισα και της λεω που θα εισαι μετα θεσσαλονικη? αρχισε να μου μιλαει αποτομα και να μου λεει ακου αγορι μου δε σε νοιαζει απο που ειμαι ουτε πως με λενε στο φβ και στο ινστα... εντομεταξυ εγω την βρηκα παντου πως τη λενε κανονικα και εχει κρυφη ζωη η τυπισα...αλλα τη φαση με αυτη? καποιος παρακαλω να μου πει πληροφοριες για να την συναντησω θεσσαλονικη