Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Μηνύματα
214
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπερα στο νημα μετα απο αρκετο διαστημα Νεο περασμα απο Κρυσταλ την προιγουμενη εβδομαδα απογευμα κοντα στισ 5 με Νεφελη....κλεισμενο Ραντεβου απο τιs 12.00 αλλιωs τρεχα γυρευε. Eιχα πολυ καιρο να παω μαζι τηs λογω οτι ειχα στησει ("Ρεμεντζο"με Εκπτωτη λαδοκορη απο την βανα που εχει δικο τηs χωρο PRIVE στον Ευοσμο) και ηθελα να φρεσκαρω ξανα συνευρεση μαζι τηs ....Απο εμφανιση δεν θα πω μονο ενα ωραιο αλβανακι τιποτα παραπανω οι περισσοτεροι την γνωριζετε. Λοιπον περασμα στο δωματειο μπανακι και αναμονη για να ερθει .....σκαει προσωπο με λιγο στυλακι "ξυνο" η ''κουρασμενο'' μεσα στο δωματειο ..εγω καθομουνα στο μασαζοκρεβατο δεν ειχα ξαπλωσει καθωs την περιμανα να ερθει ......(παντα το κανω αυτο γιατι θελω με ολλεs τιs κοπελεs που συνεβρισκομαι να γινετε μια ολιγολεπτη κουβεντουλα και πεφτουνε και λιγα φιλακια στο σωμα στα στυθια και με μερικεs αν προκιψει και στο στομα πριν αρχισει το ζεσταμα) ......Moυ λεει ξαπλωσε να αρχισουμε χωριs κανενα επικοινωνιακο τρικ .......Ενταξυ πρωτο μεροs πολυ καλο απο τιs καλυτερεs εντριβεs του ιδρυματοs ....με πολυ λιγη κουβεντουλα επι του θεματοs οχι για προσωπικα .Στο δευτερο μεροs αναμενομενο ηταν δεν ημουν ενθουσιασμενοs απο την υποδοχη και ολο αυτο το στυλακι με χαλασε ....και καλα ενταξυ κανει αυτο που κανει για τα 50+20 ολογυμη με δαχτυλιασματα και πιασιματα παντου με επιμερουs φτυσιματα στην επιμαχη περιοχη και αρκετα ψευτικα ντε γκαβλε επιφωνηματα kαι τελειωμα στα βυζια τηs ...Αμεσωs μετα εκανε ντουζ με δικια τηs πετσετα ......ΣΥΜΠΕΡΑΜΑ θελω να ειμαι αντικημενικοs μου φανηκε καταρχην πολυ αδυνατη γυμνασμενη καργα χωριs την θυλικοτητα που ειχε παλιοτερα καθ'ολου διαθεση για σοσιαλ και τα σχετικα .....με λιγα λογια σαν ξαναζεσταμενο φαγητο .....δεν θα ξαναπροτιμηθει νομιζω επι του παροντοs ξανα ......(ποτε μην λεs ποτε ) . Υ,Γ στην εξοδο απο το δωματιο υπηρχε μια πιτσιρικα περιπου 23-24 χρονων το πολυ!!! Καστανη ανοικτη πολυ ωραιο γκαβλακι με πολυ ωραιο προσωπο-σωμα απιστευτη κολαρ@ και πολυ ωραιο στηθοs 3αρι......πολλα υποσχομενη φρεσκο φρουτο φορουσε κατι ντεγκαβλε γιαλακια στο προσωπο στρογκυλα και μου συστηθηκε ωs ΡΟΥΜΠΙΝ η ΡΟΥΜΠΙΝΗ καπωs ετσι μου κινησε την περιεργεια απιστευτα ....θα ειναι η επομενη επιλογη και θα παρετε ενημερωση.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Sotiri paoki23

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Μηνύματα
12
Like
4
Πόντοι
0
Ανατολικά κάτι καλό υπάρχει Αρετσού καλαμάρια γενικά ?
 

Sotiri paoki23

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Μηνύματα
12
Like
4
Πόντοι
0
Golden spa αξιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στείλε φίλε σε μήνυμα δεν μπορώ να στείλω μήνυμα το τηλ. Άμα μπορείς
 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Μηνύματα
5.294
Like
8.899
Πόντοι
2.356
Ανατολικά κάτι καλό υπάρχει Αρετσού καλαμάρια γενικά ?
Ανατολικά δεν έχει τίποτε απολύτως όλα είναι κέντρο δυτικά
Μία Μαρκέλλα είναι τούμπα κ αυτή ζητάει φώτο κ άλλες πληροφορίες
Με τις μπιζάμες θες να πέταγεσαι κ ζητάς να είναι κοντά
 

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Μηνύματα
333
Like
548
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανατολικά δεν έχει τίποτε απολύτως όλα είναι κέντρο δυτικά
Μία Μαρκέλλα είναι τούμπα κ αυτή ζητάει φώτο κ άλλες πληροφορίες
Με τις μπιζάμες θες να πέταγεσαι κ ζητάς να είναι κοντά
Τι ζηταει αυτη η Μαρκέλα περίεργη ειναι μ ζητησε 80€ χωρις σεξ
 

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Μηνύματα
225
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
1
Πήγα κρυσταλ με Νεφέλη όπου έπεσε και τελεσίγραφο ...Ενώ είχα κλείσει ραντεβού μαζί της όταν πήγα άρχισαν το πρόλογο ότι κάτι έτυχε και αν γίνετε να κάνω με άλλη κοπέλα και μόλις το αρνήθηκα ξαφνικα λύθηκαν όλα και μπόρεσε η Νεφέλη...Το δωμάτιο μύριζε περίεργα και το κρεβάτι ετριζε υπερβολικά,απαράδεκτο ένα κρεβάτι έχει ούτε 200 ευρώ του π***** δλδ ...Μετά όλο το τροπάριο ο κλασικός πρόλογος με την περίοδο ....το θέμα είναι ότι μας θεωρούν χαζούς και ότι της πιστεύουμε ότι έχουν περίοδο...Αυτές μας θεωρούν χαζούς εμείς τις θεωρούμε θεοχαζες αυτό είναι το παιχνίδι.Στα του μασάζ να αναγνωρίσω ότι ενώ τελείωσα η Νεφέλη ήταν διατεθειμένη και έκατσε ξόδεψε όλο το χρόνο μετά το χύσιμο κάνοντας καλό μασάζ....τελικά πιο πολύ σαν μασάζ παρά σαν καύλα μου έμεινε...Αυτά ΑΝΤΙΟ από μένα στο συγκεκριμένο μαγαζί .
 

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Μηνύματα
959
Κριτικές
52
Like
2.555
Πόντοι
2.480

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Μηνύματα
75
Κριτικές
1
Like
472
Πόντοι
20
Μαζεμενες κριτικες για Κρυσταλ. Οι επισκεψεις εχεις τις προηγουμενες 2 εβδομαδες.

Μπέλα ( Παλιά Νατάσσα Venus) : Εμφανιση : Χωρίς τακούνια πρέπει να είναι γύρω στο 1.70. Μακριά ίσια μαύρα μαλλιά , βυζί 3άρι πολύ ωραίο σε αφή όπως και κώλος το ίδιο. Έχει πάρει κάποια κιλά αλλά προσωπικά τη θεωρώ την πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Κρυσταλ.
Μασάζ : Σχεδόν ανύπαρκτο, χάιδεμα και πολύ λίγη προσπάθεια στην περιοχή τον ποδιών. Δεύτερο κομμάτι : Όταν έχει όρεξη έχει πολύ υψηλή απόδοση για μένα. Φουλ συμμετοχή , μένει μόνο με το κάτω εσώρουχα,αφήνει αγγίγματα, φιλιά σε σώμα/στήθος, ψευτοκραυγούλες, eye contact κλπ. Τελευταία παρότι στο κοινωνικό κομμάτι και στο σαλονάρισμα έδειχνε ευδιάθετη μέσα ψιλοβαριόταν. Παρόλα αυτά όμως η εμπειρία που έχει δεν αφήνει να φανεί ότι γίνεται αγγαρεία. Οπότε θετικό πρόσημο, ξέρει τι κάνει, είναι εντυπωσιακή , είναι "επαγγελματίας" στο άθλημα, περνάς 8 στις 10 φορές καλά.

Νεφέλη: Εμφάνιση : Ψηλούλα, βαμμένο ξανθό μαλλί, αρκετά αδύνατο σώμα, γυμνασμένο. 2άρι στήθος, καλός κώλος ( προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγο πιο skinny σε αυτό το σημείο από ότι θα ήθελα) , έχει λίγο επιτηδευμένο πρόσωπο και ντύσιμο.
Μασάζ : Τεχνικά είναι το καλύτερο στο Κρύσταλ. Δεν κλέβει ούτε χρόνο , ούτε περιοχή στο σώμα. Σχολαστική , καλή πίεση. Ξέρει τι κάνει. Δεύτερο κομμάτι : Θεωρώ ότι αυτή και η Ίριδα έχουν την καλύτερη και την πιο σταθερή απόδοση στο Κρυσταλ. Συμμετοχική όσο δεν πάει , μένει με το κάτω εσώρουχο, αφήνει ελεύθερα φιλιά και πιασίματα. Της αρέσει αυτό που κάνει, είναι καλή και θέλει να περάσεις καλά. Δείχνει να το απολαμβάνει και η ίδια. Θετικό πρόσημο και εδώ.

Ολίβια : Εμφάνιση : Γύρω στο 1,70 και αυτή , αρκετά κιλάκια. Καστανό μαλλί , μεγάλο στήθος , μεγάλος κώλος. Αν φοράει κανένα φόρεμα με ντεκολτέ την πιάνει το μάτι σου.
Μασάζ : Μέτριο. Κάποιες περιοχές τις περνάει εκτενώς , κάποιες άλλες πασάλειμμα, λίγο χάιδεμα, λίγο πίεση. Δεύτερο κομμάτι : Και εδώ ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με εξαίρεση ότι τελευταία βαριέται και η κακή της διάθεση διαφαίνεται. Μένει με το κάτω εσώρουχο, ωστόσο δεν είναι πολύ συμμετοχική , αφήνει αγγίγματα αλλά με μέτρο καθώς τα αποφεύγει με τρόπο , προσφέρει το στήθος της και αυτό με μέτρο. Δίνει την εντύπωση πλέον ότι κάνει αγγαρεία και ότι βαριέται. Αρνητικό πρόσημο από μένα τουλάχιστον όσο παραμένει σε αυτή τη φάση/διάθεση. Προσπερνάς , έχει καλύτερες επιλογές.

Άρτεμις : Εμφάνιση : Κοντούλα, ξανθό μαλλί. Το σώμα της στο σαλονάρισμα και με αυτά που φοράει σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ατσούμπαλο/ στραβοχυμένο , κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Μεγάλο στήθος, σφιχτός ωραίος κώλος. Χωρίς αμφίεση λέει πολλά.
Μασάζ : Λίγο στην περιοχή τον ποδιών και μετά χάιδεμα και κλέψιμο . προσπερνάει σχεδόν ολοκληρωτικά την περιοχή του κορμού και πάει από πόδια σε ώμους/σβέρκο.
Δεύτερο κομμάτι : Εδώ η κοπέλα προσπαθεί να περάσεις καλά , δεν ξέρω αν είναι έμπειρη ή όχι καθώς είναι καινούργια προσθήκη στο Κρύσταλ , αλλά έχει πιάσει το νόημα. Μένει με κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος , αφήνει αγγίγματα, θέλει να ευχαριστήσει. Τον φραπέ τον χτυπάει λίγο γρήγορα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνει για να κλέψει αλλά από απουσία εμπειρίας. Όταν την πρωτοείδα , μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι λίγο χαζή/αργή αλλά μου άλλαξε γνώμη μέσα στο δωμάτιο και θα έλεγα ότι συστήνεται για κάποιον που θέλει κάτι καινούργιο. Θετικό πρόσημο
 

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Μηνύματα
296
Like
1.134
Πόντοι
201
Και τρελή επίσης. Δεν αφήνει να κανείς ντουζ.
Πάλι καλα που δεν αφήνει,ποιο πιθανό είναι να κολλήσεις μουχλιτιδα στο μπάνιο της,και για το καναπέ κρεβατι
 

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Μηνύματα
400
Like
1.386
Πόντοι
201
Επισκεψη Golden σπα μιας και ειδα νεα ονοματα στο insta, εκλεισα με Λουνα,ελληνιδα γυρω στα 26 27 ,προστυχη φατσα μελαχρ πολυ καλο σωμα, βυζι κοντα στο 3 και θεικη κωλαρα..ρωταω τι κανει,ολα τα προγραμματα μου λεει..οκ παμε για φουλ της λεω..τζακουζι κανα 15λεπτο για χαλαρωμα και ερχεται το μωρο..βγαζει πετσετα ,αψεγαδιαστο κορμι εντελως γυμνη εξ αρχης,μασαζ καλουτσικο,ενταξει δεν περιμενεις και πυρινικη επιστημη στα μασατζιδικα,στο 15λεπτο της λεω ξεκινα,αρχιζει μια βαθια υγρη πιπα γλυψιμο μπαλες και ολη την περιοχη αρκετα παθιαρικα, στησιμο στο μασαζοκρεβατο και η μουναρα της σε κοινη θεα την οποια περιποιηθηκα δεοντος και γουσταρισε..καρφωμα ιεροαποστολικο για λιγο αλλα ηθελα στα 4 ..αρκετο σφυροκοπημα που αντεχει και γουσταρει ..σκισε με κλπ προστυχολογα απ αυτην οπου ηρθε η κορυφωση και πλημυρισα την πλατουλα της..γενικα ωραια εμπειρια με τη Λουνα,next door καλο amaturi που εχει μπει στα regular εκει πλεον.
100 και περιπου στη 1 ωρα η ολη διαδικασια.
 

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Μηνύματα
400
Like
1.386
Πόντοι
201
Και vol 2...

Μεσω φιλου, 45+ αρα περιοχη Γιαννιτσων σε δικο της χωρο με κλειστο κυκλο απ οτι μου ειπε..πολυ καλο και δυνατο μασαζ,αρκετα juicy για τα δικα μου γουστα ...30 λεπτα μασαζ δυνατο το οποιο ευχαριστηθηκα και πιπα με μεγαλη μαεστρια και μεταπτυχιακο....60 ευρω συνολο με ανεση χρονου!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom