Eyxaristo.. Empeiria?Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
ΔίδημεςPoies einai aytes? Kana tilefono?
Didimes???.. Se poia perioxi vriskonte?Δίδημες
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Όλγας ΑνατολικάDidimes???.. Se poia perioxi vriskonte?
Endiaferon... Alla den apofasisa akoma.. To massagio einai Santas akoma? Psaxno kati kontaΌλγας Ανατολικά
Δίδημες
Κάνουν και παιχνίδι μαζί;;;;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Εδώ για την "Λάουρα " έχουμε καμια γνώμη
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μάγκες, σταμάτησε η Ζωή από Ελίτ. Πήγε αλλού ή παντρεύτηκε κι αυτή όπως η Αθήνα από μασατζιο;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
ΤρίδυμεςDidimes???.. Se poia perioxi vriskonte?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λέτε ρε μαλακες τυφλοί είστε η ίδια είναι απλά το ιρινα είναι της δουλειά και το λενκα το ορίτζιναλ .Διαβάστε την Αγγελία.
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Για να βγάλει φίλε μου. Απλά το έχουν πλέον σαν προαπαιτούμενο ενώ παλαιότερα ήταν στην επιλογή της κοπέλας και το έκανε αν ήθελε πάντα χωρίς επιπλέον κόστος.Αδερφε επειδη δε καταλαβα. Θελει +20 να μείνει με εσωρουχο ή να βγαλει εσωρουχο. Γιατι στο παραβολο των 50 ολες μενουν με εσωρουχο στο εν λογω. Αρα για να βγαλει λες μαλλον. Μονο για να βγαλει; ή και δαχτυλο;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Η ιρινα ειναι παλια στο χόμπι τρελη ποδολαγνεια κανει Απλα εχει χείλια σαν παπιδι!!!!Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
χάρηκα κ εγώ!Δίδημες
Θα ήταν μια καλή νέα εμπειρία!
Ερώτηση: Κατά καιρούς βλέπω κάποιες αγγελίες που αναφέρουν "έχω και μια φίλη μου".
Έχει δοκιμάσει κάποιος, έχουμε κάτι τεσταρισμένο; Η και εκεί παίζει φόλα;
Telika piga golden. Den trelathika.. 70 euro gia xeiromalaksia pou kratise kana 30 lepto.. Den Tha to ksanaprotimiso... Exo Ali mia mera thessaloniki, na doume pou Tha katalilos ayrio... Ax pou einai o kales palies epoxes
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
η ζωή μια Τσέχα καθόλου καλή η παλιά η ζωή το πιτσιρίκι ήταν σκέτη καύλα έφερε καμιά καινούργια εκεί στο ελιτΜάγκες, σταμάτησε η Ζωή από Ελίτ. Πήγε αλλού ή παντρεύτηκε κι αυτή όπως η Αθήνα από μασατζιο;
μακρια απο μονικα κατερινα πολυ καληΚαλησπέρα σε όλους. Έχουμε άποψη για Μόνικα και Κατερίνα στην vana;
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
που ειναι αυτη?εξτρα και φουλ εχει φιλος ?
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Για νουρου ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι καλό
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 201
Και μουνι που μυρίζει υπονομοΗ ιρινα ειναι παλια στο χόμπι τρελη ποδολαγνεια κανει Απλα εχει χείλια σαν παπιδι!!!!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Μόνικα γιατί έτσι; τόσο χάλια;η ζωή μια Τσέχα καθόλου καλή η παλιά η ζωή το πιτσιρίκι ήταν σκέτη καύλα έφερε καμιά καινούργια εκεί στο ελιτ
μακρια απο μονικα κατερινα πολυ καλη
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Nούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιοΓια νουρου ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι καλό