Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Aμα εισαι φορτωμενος ολες σ αγαπανε μωρε..κι ας ρουφανε τα 20αρικα πιο γρηγορα κι απο απορροφητηρα !
φορτωμενος ειμαι ΧΑΖΟΣ δεν ειμαι-προτιμω να βρω κανα πιπινι να το εχω με μονιμο μισθο αλλα ειναι δυσκολα το καλοκαιρι-οποτε παω στα λεσια

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
φορτωμενος ειμαι ΧΑΖΟΣ δεν ειμαι-προτιμω να βρω κανα πιπινι να το εχω με μονιμο μισθο αλλα ειναι δυσκολα το καλοκαιρι-οποτε παω στα λεσια
Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..:cheesy:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..:cheesy:
ειχα παλια αλλα εμεινα φετος και ειμαι εκτος για καποιο λογο. αν εχεις κατι στειλε μου.
Ε μονιμο οταν λεμε....ανα βδομαδα τις ειχα περυσι.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
60 δεν ηταν στη Βανα ;
Σ ολα αυτα με τα 30αρια 60 ειναι για 4 χερια..για μασαζ μονο..οχι για να στον παιξουν..
ειχα παλια αλλα εμεινα φετος και ειμαι εκτος για καποιο λογο. αν εχεις κατι στειλε μου.
Ε μονιμο οταν λεμε....ανα βδομαδα τις ειχα περυσι.
Ανα βδομαδα ειναι το παραμυθι οταν ξεκινας για να νιωσει βολεμα..μετα αμα πλακωσουν κι οι φιλες αστο..αν και οι καρχιες δεν μοιραζονται ευκολα φιλεναδες..:2funny:

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Μια φορά που έκλεισα ραντεβού με τόκυο στο κρυσταλ που πρότεινε νεφέλη για τριπλέτα !!! Θυμάμαι μου τον έπαιζε και μου έλεγε σκέψου να ποιανω από τα μαλλιά την νεφέλη και να σε τσιμπούκωνει !!! Και να την Χυνεις στο στόμα της !! Τρελή φάση !! Αλλά μόνο στα λόγια !!! Ίισα ίσα να παίζει με το μυαλό σου !! Αυτό είναι το καλό επικοινωνιακό !!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ωραία φάση! Αν επιτρέπεται, που τις γνωρίζεις ? Σε μπαρ και κλαμπακια? ( " Είναι πολλές" - μπράβο ρε θηρίο!)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Μια φορά που έκλεισα ραντεβού με τόκυο στο κρυσταλ που πρότεινε νεφέλη για τριπλέτα !!! Θυμάμαι μου τον έπαιζε και μου έλεγε σκέψου να ποιανω από τα μαλλιά την νεφέλη και να σε τσιμπούκωνει !!! Και να την Χυνεις στο στόμα της !! Τρελή φάση !! Αλλά μόνο στα λόγια !!! Ίισα ίσα να παίζει με το μυαλό σου !! Αυτό είναι το καλό επικοινωνιακό !!
Παιδια θα με πεθανετε πιο σιγα να τα λετε..:2funny:
Απ το 90 γυρναω σε μασατζιδικα..60ευρω 2 γκομενες και μαλακια..να φανταστω βγαζεις και γουστα?:2funny:τουλαχειστον αν θελετε να διαφημισετε κατι για τους δικους σας λογους καντε το πιο πιστευτο..μαζι σου ομως..δωσε πονο!!!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Ωραία φάση! Αν επιτρέπεται, που τις γνωρίζεις ? Σε μπαρ και κλαμπακια? ( " Είναι πολλές" - μπράβο ρε θηρίο!)
Μεταξυ φιλων,μεταξυ γνωστων/γνωστης,αγγελιες,γνωριζεις μια σου γνωριζει αλλη,απο βιζιτα σε αλλη φιλη της βιζιτα,απο αθηνα και λαρισσα που παω συχνα..μασατζιδικα γενικα..ολη η Ελλαδα στη βιζυτα ειναι ουτως ή αλλος..δεν ειναι καμια πυρηνικη επιστημη δα..χρημα ναχεις.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Φρεσκο νεαρο μουνακι για να πιασεις και να γλυψεις στα πετσεταδικα βαλε κανα 80αρι συνολο..με 50 το πομολο της πορτας θα πιασεις..ασε που στο 50αρικο εχουν περιοδο.
Με την Ιριδα το εκανα με συν 10 ευρω συνολο 60.Οταν την ρωτησα για γλυψιμο μου ειπε οτι γινεται και για ποσο επιπλεον θα στοιχισει μου ειπε να δοσω οτι θελω πανω απο πενταευρω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Β
Φρεσκο νεαρο μουνακι για να πιασεις και να γλυψεις στα πετσεταδικα βαλε κανα 80αρι συνολο..με 50 το πομολο της πορτας θα πιασεις..ασε που στο 50αρικο εχουν περιοδο.
Βασικα αυτο που θελω φιλε μου ειναι να αφιερωνουν περισσοτερο χρονο στην εκτονωση τουλαχιστον 20 λεπτα πραγμα που παλιοτερα στην Μαγκυ ηταν αυτονοητο.Εχω παει το λιγοτερο 100 φορες στην Μαγκυ και παντα εφευγα ικανοποιημενος και περιμενα την επομενη φωρα που θα παω.Μαλιστα ετυχε να παω και δυο φωρες επανωτα.Απο τοτε που εκλεισε η Μαγκυ ελαχιστες φωρες εχω ευχαριστηθει ΠΛΗΡΟΣ σε οποιοδηποτε μασατζιδικο και αν πηγα.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Παιδια θα με πεθανετε πιο σιγα να τα λετε..:2funny:
Απ το 90 γυρναω σε μασατζιδικα..60ευρω 2 γκομενες και μαλακια..να φανταστω βγαζεις και γουστα?:2funny:τουλαχειστον αν θελετε να διαφημισετε κατι για τους δικους σας λογους καντε το πιο πιστευτο..μαζι σου ομως..δωσε πονο!!!
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι αυτό κοστίζει 60 € μην μπερδευόμαστε ! Είπα ότι μου το πρότεινε ! Δεν είπα ότι έκανα τριπλέτα ! Σε μια συνέδρια που είχα με την τοκυο ! Από τα λόγια της μέχρι την πραγματικότητα απέχουμε πολύ !!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Βασικα αυτο που θελω φιλε μου ειναι να αφιερωνουν περισσοτερο χρονο στην εκτονωση τουλαχιστον 20 λεπτα πραγμα που παλιοτερα στην Μαγκυ ηταν αυτονοητο.Εχω παει το λιγοτερο 100 φορες στην Μαγκυ και παντα εφευγα ικανοποιημενος και περιμενα την επομενη φωρα που θα παω.Μαλιστα ετυχε να παω και δυο φωρες επανωτα.Απο τοτε που εκλεισε η Μαγκυ ελαχιστες φωρες εχω ευχαριστηθει ΠΛΗΡΟΣ σε οποιοδηποτε μασατζιδικο και αν πηγα.
Στην Μαγγυ περνουσα κι εγω ναι..1 2 φορες το μηνα σιγουρα..αυτο που μου αρεζε ηταν το ξεκαθαρο 1ο και 2ο προγραμμα..απλα στο δευτερο (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων απο καποιες) εβαζαν σκουφακι .

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Με την Ιριδα το εκανα με συν 10 ευρω συνολο 60.Οταν την ρωτησα για γλυψιμο μου ειπε οτι γινεται και για ποσο επιπλεον θα στοιχισει μου ειπε να δοσω οτι θελω πανω απο πενταευρω.
Που ν απλωσεις μαρουλοφυλλο να δεις τι κανουν..:angel:

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Στο Κρυσταλ για διπλο θα επελεγα Νεφελη και Ιριδα.Οταν ειχα ρωτησει την Ιριδα αν κανει διπλο μου απαντησε καταφατικα και μου ειπε οτι προτιμαει αν κανει διπλο να κανει μαζι με την Ολιβια με την οποια εχει την καλυτερη χημεια εκει μεσα.
Περασμα με Iριδα και Μπελα πολυ τεριαστεs στο διπλο ......δινουν και φιλακια μεταξυ τουs χαμουροτριβονται οταν εισαι ανασκελα και χουφτωνειs τιs κολαρεs τουs αριστερα και δεξια........καλη φαση αλλα μεχρι εκει. .....στην αρχη μου ζητησαν 100ευρο και συμφωνησαμε στα 80ευρο τελικα για τα 40 -50 λεπτα συνολικα με ολα τα ρουχα εξω χωριs "μα και μου" ελευθερα πιασηματα παντου με τελιωμα στα τατου βιζακια τησ Ιριδαs kαι στα γκαβλοχερα τηs Mπελαs......Υ.Γ Η συμφωνια εγινε μεσα στο δωματιο ......Αν δε συμφωνουσαμε στα χρηματα στα 80ευρο ........θα επερνα μονο την ιριδα στο προγραμμα 50 λεπτα 70ευρο ολγυμνη οπωs την γενισε η μανα τηs .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom