You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
Μια χαρα στο λαρυγγι μπαινει ακομα..τα χρονια κι αν περασαν η τεχνη δεν ξεχνιεται.Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Τι εννοείς όταν λες μασάζ με τα πόδια ;;Μια χαρα στο λαρυγγι μπαινει ακομα..τα χρονια κι αν περασαν η τεχνη δεν ξεχνιεται.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 931
- Πόντοι
- 4.535
Δύο τινά συμβαίνουν:
α) η κοπέλα πατάει επάνω σου με τα πόδια της και με ανάλογες κινήσεις σου μαλάζει την πλάτη. Αυτή η τέχνη είναι διαδεδομένη από την Ταϊλάνδη
β) η κοπέλα χρησιμοποιεί τις πατούσες της για να σου μαλάξει ένα πιο συγκεκριμένο μέλος του σώματος.
α) η κοπέλα πατάει επάνω σου με τα πόδια της και με ανάλογες κινήσεις σου μαλάζει την πλάτη. Αυτή η τέχνη είναι διαδεδομένη από την Ταϊλάνδη
β) η κοπέλα χρησιμοποιεί τις πατούσες της για να σου μαλάξει ένα πιο συγκεκριμένο μέλος του σώματος.
Αν θες αδύνατη πάρε Κατερίνα η Νάνσυ. Λίγο πιο γεμάτες είναι Δόμνα - Ελίνα κ ΝικόλΞερει κανενας συναγωνιστής ροστερ απο βανα και αν αξιζει τιποτα; ή ακομα η πιο αδυνατη τρωει 2 σαντουιτς απο τον ζυγο στην καθισια;
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Αυτη η Νικολ που ειπαμε ειναι ;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Δεν με ενθουσιάζει και πολύ η όλη φάση !Δύο τινά συμβαίνουν:
Ποσο παει αυτο μαστορα?Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.
Alligator35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Φουλ πρόγραμμα σε ποια παίζει;
60Ποσο παει αυτο μαστορα?
Η Εβίτα έχει φύγει από Βούλγαρη και είναι στο Βένους Ποια Εβίτα; Η χοντρή, η αρχαία;
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Aqua spa Βασιλίσσης Όλγας 126 είναι ο Νίκος body free?
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 216
οχι. Άλλος Νίκος είναι εκεί. Ο Νίκος body free συνατξιοδοτηθηκεAqua spa Βασιλίσσης Όλγας 126 είναι ο Νίκος body free?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 736
Χριστινα, ΝικολΤελικά στο Γκόλντεν έβγαλε κανένας άκρη ποιες προχωρανε και ποιες οχι
Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.Χριστινα, Νικολ
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 736
Φίλε Ρουμάνα αυτού του χώρου που να μην γαμιέται δεν υπάρχει!Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.
Δλδ δεν άφηνε δάχτυλα, αλλα άφηνε να την γλύψεις οπως ισχυρίστηκες.
Ισως δεν γούσταρε τη φαση, ισως η ζέστη κλπ κλπ
Περισσοτερα πμ
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο να βγάλουμε άκρη.
Massagio η Αθηνά ήταν εγγύηση αλλά το χάσαμε το κορμί. οι άλλες όλες είτε χοντρές είτε ανορεκτικες, και πολύ ξινες στη συμπεριφορά, δηλαδή έμπαινες μέσα στο μαγαζί και χαμόγελο μηδέν, ήταν σαν να έβλεπαν τον εχθρό τους.
Στο luxury έχω πάει τρεις φορές έχω κάνει με λούνα και με άλλη μία κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα,, καλό δεύτερο μέρος...αυτά τα μωρά που βλέπω στα stories Τι λένε από υπηρεσίες;;
Πολύ καλή επιλογή για μένα η ζωή από elite spa δίπλα στο Ιπποκράτειο... αλλά αυτό το μη μου πιάνεις τα βυζιά και δώσε ένα εικοσάρικο για να τα βγάλω έξω πολύ με χαλάει Όταν το λέει την ώρα που τον έχει στο στόμα της.
Να διευκρινίσω πως Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα τελειώσω, αν θα είναι με το χέρι με το στόμα μου. Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή στο δωμάτιο και η σχέση κόστους και υπηρεσιών
Massagio η Αθηνά ήταν εγγύηση αλλά το χάσαμε το κορμί. οι άλλες όλες είτε χοντρές είτε ανορεκτικες, και πολύ ξινες στη συμπεριφορά, δηλαδή έμπαινες μέσα στο μαγαζί και χαμόγελο μηδέν, ήταν σαν να έβλεπαν τον εχθρό τους.
Στο luxury έχω πάει τρεις φορές έχω κάνει με λούνα και με άλλη μία κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα,, καλό δεύτερο μέρος...αυτά τα μωρά που βλέπω στα stories Τι λένε από υπηρεσίες;;
Πολύ καλή επιλογή για μένα η ζωή από elite spa δίπλα στο Ιπποκράτειο... αλλά αυτό το μη μου πιάνεις τα βυζιά και δώσε ένα εικοσάρικο για να τα βγάλω έξω πολύ με χαλάει Όταν το λέει την ώρα που τον έχει στο στόμα της.
Να διευκρινίσω πως Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα τελειώσω, αν θα είναι με το χέρι με το στόμα μου. Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή στο δωμάτιο και η σχέση κόστους και υπηρεσιών
Στο massagio είναι σαν να πατήσανε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αλλά επειδή είναι φθηνάντζες δεν πήρανε καλό κουμπί να ανατιναχτούν αμέσως και καταστρέφονται σιγά σιγά. Δοξασμένο μαγαζί και τώρα χάλι κατάμαυρο!
Και πριν με κρίνετε κορίτσια…..
Αλλάξτε πρώτα τη κωλοκουρτίνα στο μπάνιο και μετά μιλάμε. Μανιτάρια έβγαλε.
Και πριν με κρίνετε κορίτσια…..
Αλλάξτε πρώτα τη κωλοκουρτίνα στο μπάνιο και μετά μιλάμε. Μανιτάρια έβγαλε.