Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
από το να είναι κακή επιλογή μέχρι να ξεκατινιάζει ο άλλος έχει διαφορά βέβαια
Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.
Μια χαρα στο λαρυγγι μπαινει ακομα..τα χρονια κι αν περασαν η τεχνη δεν ξεχνιεται.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Δύο τινά συμβαίνουν:
α) η κοπέλα πατάει επάνω σου με τα πόδια της και με ανάλογες κινήσεις σου μαλάζει την πλάτη. Αυτή η τέχνη είναι διαδεδομένη από την Ταϊλάνδη
β) η κοπέλα χρησιμοποιεί τις πατούσες της για να σου μαλάξει ένα πιο συγκεκριμένο μέλος του σώματος.

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Ξερει κανενας συναγωνιστής ροστερ απο βανα και αν αξιζει τιποτα; ή ακομα η πιο αδυνατη τρωει 2 σαντουιτς απο τον ζυγο στην καθισια;
Αν θες αδύνατη πάρε Κατερίνα η Νάνσυ. Λίγο πιο γεμάτες είναι Δόμνα - Ελίνα κ Νικόλ

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Δύο τινά συμβαίνουν:
α) η κοπέλα πατάει επάνω σου με τα πόδια της και με ανάλογες κινήσεις σου μαλάζει την πλάτη. Αυτή η τέχνη είναι διαδεδομένη από την Ταϊλάνδη
β) η κοπέλα χρησιμοποιεί τις πατούσες της για να σου μαλάξει ένα πιο συγκεκριμένο μέλος του σώματος.
Δεν με ενθουσιάζει και πολύ η όλη φάση !

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Ποσο παει αυτο μαστορα?

Astatoss

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλτατοι. Γνωριζει κανεις το σχημα του massagio? Υπαρχει κατι αξιολογο εκει η γενικα στα ανατολικα?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Τελικά στο Γκόλντεν έβγαλε κανένας άκρη ποιες προχωρανε και ποιες οχι

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.
Φίλε Ρουμάνα αυτού του χώρου που να μην γαμιέται δεν υπάρχει!
Δλδ δεν άφηνε δάχτυλα, αλλα άφηνε να την γλύψεις οπως ισχυρίστηκες.
Ισως δεν γούσταρε τη φαση, ισως η ζέστη κλπ κλπ
Περισσοτερα πμ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο να βγάλουμε άκρη.
Massagio η Αθηνά ήταν εγγύηση αλλά το χάσαμε το κορμί. οι άλλες όλες είτε χοντρές είτε ανορεκτικες, και πολύ ξινες στη συμπεριφορά, δηλαδή έμπαινες μέσα στο μαγαζί και χαμόγελο μηδέν, ήταν σαν να έβλεπαν τον εχθρό τους.
Στο luxury έχω πάει τρεις φορές έχω κάνει με λούνα και με άλλη μία κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα,, καλό δεύτερο μέρος...αυτά τα μωρά που βλέπω στα stories Τι λένε από υπηρεσίες;;
Πολύ καλή επιλογή για μένα η ζωή από elite spa δίπλα στο Ιπποκράτειο... αλλά αυτό το μη μου πιάνεις τα βυζιά και δώσε ένα εικοσάρικο για να τα βγάλω έξω πολύ με χαλάει Όταν το λέει την ώρα που τον έχει στο στόμα της.
Να διευκρινίσω πως Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα τελειώσω, αν θα είναι με το χέρι με το στόμα μου. Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή στο δωμάτιο και η σχέση κόστους και υπηρεσιών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom