Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Στο massagio είναι σαν να πατήσανε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αλλά επειδή είναι φθηνάντζες δεν πήρανε καλό κουμπί να ανατιναχτούν αμέσως και καταστρέφονται σιγά σιγά. Δοξασμένο μαγαζί και τώρα χάλι κατάμαυρο!
Και πριν με κρίνετε κορίτσια…..
Αλλάξτε πρώτα τη κωλοκουρτίνα στο μπάνιο και μετά μιλάμε. Μανιτάρια έβγαλε.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Φίλε Ρουμάνα αυτού του χώρου που να μην γαμιέται δεν υπάρχει!
Δλδ δεν άφηνε δάχτυλα, αλλα άφηνε να την γλύψεις οπως ισχυρίστηκες.
Ισως δεν γούσταρε τη φαση, ισως η ζέστη κλπ κλπ
Περισσοτερα πμ
Ίσως έχεις δίκιο, αλλά για το ότι κάνει μέχρι 80€ μου το είπε ο Νίκος στο τηλέφωνο!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Παιδιά καμία ενημέρωση για διπλό προγραμμα (2 κύριες ) στι κρυσταλ έχουμε ;; Και αν ναι … ποιο δίδυμο προτείνεται ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η και στην Βάνα !! Η οπουδήποτε άλλου !!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Καυτό περασμα από Νικ.Ουρανού 26 στην θρυλική Ειρήνη

Απλα λιτά και λακωνικά. Καβλα με συμμετοχή σε φαντασιώσεις και eye contact. Ώριμη πενηνταρα και vfm Ρουμάνα μελαχρινή σφιχτή κωλαρα δυο τριάρι βυζι στο ύψος του.
Προφανώς η περιγραφή για νέους που δε ξέρουν.
Πάντα πρωινή και ένας καλός και σίγουρος τρόπος για να περάσεις το πρωί-μεσημέρι σου.
Αν δεν κολλάς στην εμφάνιση περνάς Τελεια
Είσαι σε λαθος νήμα αδελφέ αλλά γουστάρουμε Ειρήνη οπότε δε πειράζει.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Γεια χαρά τύποι..Πρώτη φορά σε μασάτζιδικο …Που να πάω;;;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Παιδιά καμία ενημέρωση για διπλό προγραμμα (2 κύριες ) στι κρυσταλ έχουμε ;; Και αν ναι … ποιο δίδυμο προτείνεται ;;;

Στο Κρυσταλ για διπλο θα επελεγα Νεφελη και Ιριδα.Οταν ειχα ρωτησει την Ιριδα αν κανει διπλο μου απαντησε καταφατικα και μου ειπε οτι προτιμαει αν κανει διπλο να κανει μαζι με την Ολιβια με την οποια εχει την καλυτερη χημεια εκει μεσα.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Είσαι σε λαθος νήμα αδελφέ αλλά γουστάρουμε Ειρήνη οπότε δε πειράζει.
Το πήρα απευθείας χαμπάρι φίλε μου και έκανα πάραυτα αναφορά για να διαγραφεί! Με μπέρδεψε το Μ!
Μπουρδελα, Μασατζιδικα… ΜΠΑΟΚ! Μπερδεύεσαι!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Περασα χτες το μεσημερι απο Κρυσταλ.Την ωρα που περασα ηταν διαθεσιμες οι Ολιβια,Αντριανα και Κασσανδρα.Οι υπολοιπες ηταν σε προγραμμα.Επελεξα την Κασσανδρα καινουρια κοπελα νεαρη περιπου 22-23 ετων ψυλη 1,80 υψος,γαλαζια ματια,μικρο βυζακι ομορφο προσωπο.Καλο μασαζ μεσα εκτονωση τυπικη.Τυρει την ωρα,το ολο προγραμμα κρατησε 45 λεπτα περιπου.Αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι αφιερωνουν λιγο χρονο στην εκτονωση το πολυ 10 λεπτα.Οραιες κοπελες ολες αλλα να κανουν μιση ωρα μασαζ και μονο 10 λεπτα εκτονωση ειναι λαθος κατα την γνωμη μου.Το σκεφτομαι αν ξαναπαω.Εγω προσωπικα δινω τα 50 ευρω για να περασω 40-45 λεπτα ομορφα διπλα σε ενα φρεσκο νεαρο κοριτσι να πιασω,να χαιδεψω,να γλυψω.Αν ηθελα μασαζ ηξερα που να παω και με λιγοτερα χρηματα.Και αυτο το:μη με πιανεις κατω εχω περιοδο, μην πιανεις το βυζι ποναω ειναι πολυ σπαστικο.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ξεχασα να αναφερω οτι φευγοντας ειδα και την Νεφελη και την Ιριδα που ειχαν τελειωσει το προγραμμα που ειχαν πριν.Πολυ γκαβλα και οι δυο.Η μια ξανθια,η αλλη μελαχρινη με ωραιο μαυρισμα φανταστηκα πως θα ηταν ενα διπλο μαζι τους.Σκετη απολαυση.Δουλευε επισης και η Τοκιο,η Μπελλα μαλλον ειχε ρεπο.Παντως αν αφιερωναν περισσοτερο χρονο στην εκτονωση πιστευω οτι θα ηταν το κορυφαιο φραπεδαδικο στην Θεσσαλονικη καθως απο εμφανιση εχει πολυ ωραιες κοπελες.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Στο Κρυσταλ για διπλο θα επελεγα Νεφελη και Ιριδα.Οταν ειχα ρωτησει την Ιριδα αν κανει διπλο μου απαντησε καταφατικα και μου ειπε οτι προτιμαει αν κανει διπλο να κανει μαζι με την Ολιβια με την οποια εχει την καλυτερη χημεια εκει μεσα.
Αφου ειναι κολλητες συμφωνα με τα λεγομενα τους. Αν ισχυει το κολλητιλικι σιγουρα θα μετραει γιατι θα ναι πιο χαλαρες αλλα θα κοιταξουν να σε ξεμπερδεψουν μπαμ μπαμ. Απο κρυσταλ νεφελη τοκυο αξιζει διπλο πιστευω. Η νεφελη έχει πει οτι κανει με την τοκυο. Οποτε κι εκει παιζει κολλητιλικι μαλλον. Κανενας που εχει κανει υπαρχει να μας πει πως ειναι κι αν αξιζει;

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Περασα χτες το μεσημερι απο Κρυσταλ.Την ωρα που περασα ηταν διαθεσιμες οι Ολιβια,Αντριανα και Κασσανδρα.Οι υπολοιπες ηταν σε προγραμμα.Επελεξα την Κασσανδρα καινουρια κοπελα νεαρη περιπου 22-23 ετων ψυλη 1,80 υψος,γαλαζια ματια,μικρο βυζακι ομορφο προσωπο.Καλο μασαζ μεσα εκτονωση τυπικη.Τυρει την ωρα,το ολο προγραμμα κρατησε 45 λεπτα περιπου.Αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι αφιερωνουν λιγο χρονο στην εκτονωση το πολυ 10 λεπτα.Οραιες κοπελες ολες αλλα να κανουν μιση ωρα μασαζ και μονο 10 λεπτα εκτονωση ειναι λαθος κατα την γνωμη μου.Το σκεφτομαι αν ξαναπαω.Εγω προσωπικα δινω τα 50 ευρω για να περασω 40-45 λεπτα ομορφα διπλα σε ενα φρεσκο νεαρο κοριτσι να πιασω,να χαιδεψω,να γλυψω.Αν ηθελα μασαζ ηξερα που να παω και με λιγοτερα χρηματα.Και αυτο το:μη με πιανεις κατω εχω περιοδο, μην πιανεις το βυζι ποναω ειναι πολυ σπαστικο.
Φρεσκο νεαρο μουνακι για να πιασεις και να γλυψεις στα πετσεταδικα βαλε κανα 80αρι συνολο..με 50 το πομολο της πορτας θα πιασεις..ασε που στο 50αρικο εχουν περιοδο.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
εμενα παντως στη VANA ποτε καμια δεν μου ειπε πονανε τα βυζια μου η εχω περιοδο ! Νομιζω ειναι με τι ματι θα σε παρουν-αλλα οπως και να εχει ρε παιδια χαβαλε κανουν αυτες στα παπαρια τους ! Φευγουμε και μετα γελανε και πιθανον κανουν και κουτσομπολιο για τον πελατη.
Αν δεν εχεις μονιμα δικα σου μουνακια που να τα ταιζεις και να σεβονται ειναι δυσκολα!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
εμενα παντως στη VANA ποτε καμια δεν μου ειπε πονανε τα βυζια μου η εχω περιοδο ! Νομιζω ειναι με τι ματι θα σε παρουν-αλλα οπως και να εχει ρε παιδια χαβαλε κανουν αυτες στα παπαρια τους ! Φευγουμε και μετα γελανε και πιθανον κανουν και κουτσομπολιο για τον πελατη.
Αν δεν εχεις μονιμα δικα σου μουνακια που να τα ταιζεις και να σεβονται ειναι δυσκολα!
Εσυ εξαιρεισαι..το λεει και το avatar..:cheesy:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736

Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Εδώ λέμε να κάνουμε κάτι μπας και σοβαρευτούν τα μαγαζιά γιατί μας κοροϊδεύουν κι εσύ ζητάς να σε κοροϊδέψουν δύο γυναίκες αντί για μία δηλαδή να σου πάρουν 100 € για να σου τον παίξουν τέσσερα χέρια. Αν δεν είσαι ο long dong silver που Όντως ήθελε τέσσερα χέρια τότε απλά ρίχνεις νερό στον μύλο αυτων που μας κοροϊδεύουν

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Που έχει κάνα καλό μωράκι ρε παίδες να πάμε να καρφώσουμε?

ΠΜ παρακαλώ όποιος εμπιστεύεται πληροφορία.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
τις εχω ακουσει να κοροιδευουν και εμενα ....απλα κανεις τον μαλακα-ετσι ειναι η ζωη φιλε !
Aμα εισαι φορτωμενος ολες σ αγαπανε μωρε..κι ας ρουφανε τα 20αρικα πιο γρηγορα κι απο απορροφητηρα !

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Εδώ λέμε να κάνουμε κάτι μπας και σοβαρευτούν τα μαγαζιά γιατί μας κοροϊδεύουν κι εσύ ζητάς να σε κοροϊδέψουν δύο γυναίκες αντί για μία δηλαδή να σου πάρουν 100 € για να σου τον παίξουν τέσσερα χέρια. Αν δεν είσαι ο long dong silver που Όντως ήθελε τέσσερα χέρια τότε απλά ρίχνεις νερό στον μύλο αυτων που μας κοροϊδεύουν
70€ είναι τα 4 χέρια !

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
καλοκαιράκι, κάψα, ειναι καλή ιδεα τα 4 χερια.
Το έχουν βαλει μονιμο ή τύπου περιοδική προσφορά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom