Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (8 μέλη και 42 επισκέπτες)

Tiger eye

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Like
101
Πόντοι
0
Με Αντριάνα δεν έχω περάσει ποτέ !! Καλή περίπτωση είναι ;;
Εχει μια καινούργια το Κρυσταλ
Κασσάνδρα άλογο γύρω στα 24 25 ωραια κοπελα γαλάζιο μάτι κανονική ποδαρες μου της είχε αράξει ενώ περίμενα στο σαλόνι να μπω με Μπελλα, μου φάνηκε χαμογελαστή προσχαρη γενικά
Δεν έχει δοκιμαστεί αλλά θα μπει στο πρόγραμμα

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Κασσάνδρα άλογο γύρω στα 24 25 ωραια κοπελα γαλάζιο μάτι κανονική ποδαρες μου της είχε αράξει ενώ περίμενα στο σαλόνι να μπω με Μπελλα, μου φάνηκε χαμογελαστή προσχαρη γενικά
Αν και έχω τρέλα με την Bella περνάμε παρα πολυ καλά !! Μου φαΐ έτσι ενδιαφέρον η κασσανδρα !!

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
394
Πόντοι
21
Έχει δοκιμάσει κανείς Νικόλ από Βάνα ?
Μασαζ υποτυπώδεις κάνει μια μάγκα με τα νύχια κ σε φτιάχνει αλλά γενικά είναι σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά χρίζεις δοκιμής γιατί όλα είναι υποκειμενικά!!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Μασαζ υποτυπώδεις κάνει μια μάγκα με τα νύχια κ σε φτιάχνει αλλά γενικά είναι σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά χρίζεις δοκιμής γιατί όλα είναι υποκειμενικά!!
Εμένα με έκανε καλό παιχνίδι ! Έχει καλή επικοινωνία ! Είναι γκαυλιαρα ! Τρελή παρτουζιαρα ! Κατά την συνέδρια το λέει πάντα ότι γουστάρει ! Στον παίζει και σου διήγειτε τις παρτουζες της !

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Elegance υπάρχει κάτι καλό παίδες?

Υπάρχει κοπέλα εκεί Ντάρια?

Αν ναι, είναι καλό ? αξίζει ?

Προτείνει κανείς καποια από εκεί?

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΦΩΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ.......

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Προχθες παιρνω τηλφωνο massagio λεω εχω πολλους μηνες να παω ας παω να φυγουν τα χοντρα. Παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει η αννυ μονο απο το ποσο αποτομα μιλαει στο τηλεφωνο παιρνει ακυρο. Λουξουρι εχουν μεινει 5 κοπελες ολο και ολο εφυγε η λυδια. Ελπιζω να γινει καποια καλη προσθηκη σχετικα γρηγορα

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Προχθες παιρνω τηλφωνο massagio λεω εχω πολλους μηνες να παω ας παω να φυγουν τα χοντρα. Παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει η αννυ μονο απο το ποσο αποτομα μιλαει στο τηλεφωνο παιρνει ακυρο. Λουξουρι εχουν μεινει 5 κοπελες ολο και ολο εφυγε η λυδια. Ελπιζω να γινει καποια καλη προσθηκη σχετικα γρηγορα
έχει κάπου κάρφωμα σε αυτά?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Καλημέρα παίχτες, για την Νικόλ από το ελεγκανς πείτε καμιά πληροφορία, φιλιά δίνει γλυψιματα στις μπάλες??

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.504
Πόντοι
201
λογικα δεν εχουν κοπελες φιλε....ψαχνουν βλεπω στις αγγελιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχουνε φυγει ολα τα τσουλια Μυκονο,εχει κονομα 500-1000 την ημερα εκει κατω.
Μεσοβδομαδα περασα ειχε 5 στο golden

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον αυτο
Το ελεγκανς υπάρχει αδελφέ, ρωτάω αν έχει πάει κανείς με την Νικολ να δώσει τα φώτα του. Επίσης ξέρω ότι η Νικόλ δεν είναι στο ελεγκανς , και είναι σε κάποιο αλλο . Όποιος ξέρει και θέλει ας πει. Ευχαριστώ.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.504
Πόντοι
201
Το ελεγκανς υπάρχει αδελφέ, ρωτάω αν έχει πάει κανείς με την Νικολ να δώσει τα φώτα του. Επίσης ξέρω ότι η Νικόλ δεν είναι στο ελεγκανς , και είναι σε κάποιο αλλο . Όποιος ξέρει και θέλει ας πει. Ευχαριστώ.
Πιθανως ..σε αλλη τοποθεσια..στη γνωστη δεν ..οσες φορες κι αν προσπαθησα..
Η Νικολ ειχε πει η ιδια οτι σταματησε απο εκει οποτε ειναι γνωστο.

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Είναι αγενέστατη και οποίος την ρωτάει αν η Αθήνα είναι εκεί βγάζει σπυριά .
Αθήνα ευγενέστατη και τυπάκι ωραίο λείπει αυτήν την στιγμή από το κατάστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom