amateursalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
από το να είναι κακή επιλογή μέχρι να ξεκατινιάζει ο άλλος έχει διαφορά βέβαια
καλα ναι εννοειται φιλε-το τραβηξε πολυ ο φιλος....Εξαλλου Η Μαρια ρε παιδια Γερασε....εκανα καλο γαμησι παλια οκ αλλα μεχρι εκει τελοςαπό το να είναι κακή επιλογή μέχρι να ξεκατινιάζει ο άλλος έχει διαφορά βέβαια
Με χιουμοριστική διάθεση το ειπαΜην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...
λογικα δεν εχουν κοπελες φιλε....ψαχνουν βλεπω στις αγγελιες.Τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα στο golden για ραντεβού σε μισή ωρίτσα, τίποτα διαθέσιμο μου λέει, μόλις αδειάσουν τα δωμάτια είναι κρατημένα από άλλους, σε δύο ωρες δλδ πρώτο διαθέσιμο ραντεβού. Τί έγινε ρε μάγκες; Μάθανε ότι γαμιομαστε πλακωσανε και οι γύφτοι;
Και άλλα τόσα η διαμονή εκεί κάτωλογικα δεν εχουν κοπελες φιλε....ψαχνουν βλεπω στις αγγελιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουνε φυγει ολα τα τσουλια Μυκονο,εχει κονομα 500-1000 την ημερα εκει κατω.
Ναι αλλη δουλεια δεν εχουν στην μυκονο να γαμανε τις σαυρες απο το γκολντεν. Εγω που πηρα κρυσταλ παντως μεσα στη βδομαδα απογευμα για ραντεβου 6 η ωρα ολες διαθεσιμες ηταν. Πηρα μια ωρα πριν. Μπορει να ετυχε. Μπορει να επεσε και η πελατεια. (Μακαρι το δευτερο μπας και βαλουν μυαλο) εν τελει δεν δουλευε αυτη που ηθελα και δεν εκλεισα ραντεβου.λογικα δεν εχουν κοπελες φιλε....ψαχνουν βλεπω στις αγγελιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουνε φυγει ολα τα τσουλια Μυκονο,εχει κονομα 500-1000 την ημερα εκει κατω.
Όταν λες όλες ;; Έχουμε τίποτα καινούργιο αξιόλογο ;; Η Bella ήταν εκεί ;;Ναι αλλη δουλεια δεν εχουν στην μυκονο να γαμανε τις σαυρες απο το γκολντεν. Εγω που πηρα κρυσταλ παντως μεσα στη βδομαδα απογευμα για ραντεβου 6 η ωρα ολες διαθεσιμες ηταν. Πηρα μια ωρα πριν. Μπορει να ετυχε. Μπορει να επεσε και η πελατεια. (Μακαρι το δευτερο μπας και βαλουν μυαλο) εν τελει δεν δουλευε αυτη που ηθελα και δεν εκλεισα ραντεβου.
Στη ΓιαννιτσώνΚαμιά ωραία μαύρη υπάρχει;
Καινούργιο οχι. Ολιβια, ίριδα, αντριανα, νεφελη αποτι θυμαμαι. Χειμωνα καλοκαιρι μπουφαν κι αυτο το μαγαζι. Πιο πολλες με εχει τραβηξει η νεφελη αποτι εγω εμενα. ( που λεει ο λογος) η μπελα , πρωην νατασα βενους δεν ηταν.Όταν λες όλες ;; Έχουμε τίποτα καινούργιο αξιόλογο ;; Η Bella ήταν εκεί ;;
Με Αντριάνα δεν έχω περάσει ποτέ !! Καλή περίπτωση είναι ;;Καινούργιο οχι. Ολιβια, ίριδα, αντριανα, νεφελη αποτι θυμαμαι. Χειμωνα καλοκαιρι μπουφαν κι αυτο το μαγαζι. Πιο πολλες με εχει τραβηξει η νεφελη αποτι εγω εμενα. ( που λεει ο λογος) η μπελα , πρωην νατασα βενους δεν ηταν.
Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με Ναντια ;Με Αντριάνα δεν έχω περάσει ποτέ !! Καλή περίπτωση είναι ;;
Μακριά από Αντριάνα, ότι χειρότερο έχω περάσει εκεί.Με Αντριάνα δεν έχω περάσει ποτέ !! Καλή περίπτωση είναι ;;
Δεν μπαίνει πλέον στο δωμάτιο, κάνει μόνο την δουλειά γραφείου.Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με Ναντια ;
Βανα ,περασα με την Ναταλια-Ενταξει ειναι στα γουστα μου,καλο μασαζ κατα τα αλλα. Προτεινω να πας μια βολτα να δεις τις κοπελες.Κανεις εμπειρία από Κρύσταλ, Βάνα και Λουξουρι τελευταία;
Πέλκα κ έναν ακόμα για πίεση στην επίθεση και δημιουργία φάσεων.Τι προτείνετε για το κέντρο?