Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.238
Πόντοι
201
Η Μαρία από το Relief γνωστή απατεωνισσα.
Η πλάκα είναι ότι ψάχνει να βγάλει λεφτα με κοροιδιετικο τρόπο. Ενδεικτικές της αγγελίες στο διαδίκτυο παλιότερα:
1) Ζητούνται άτομα για παραγωγή καφέ στη Χαλκιδική.
2) Λέει το μέλλον ως μέντιουμ χαρτορίχτρα!
3) Ζητούνται συνεργάτες για εξαγωγή λαδιού από Χαλκιδική.
Η εν λόγω κυρία έχει προέλευση από Ψακούδια Χαλκιδικής.
Η ίδια παλιότερα είχε χώρο παλιά στην Παπάφη κοντά σε μια εκκλησία, και όταν πηδιοτανε ασυστολα με πρώην φίλο εγλυφε τα χυσια από τον καθρέπτη.
Την περίοδο 1996-1999 κωλοβαραγε όλη ημέρα ως ξανθιά σε ίντερνετ καφέ της Μαρτίου.
Πρόκειται για βούρλο της Χαλκιδικής που ψάχνει κορόιδα να τους φάει τα λεφτά.
Όλοι τεμπέληδες εκεί μέσα, ειδικά ο πρώην άντρας της.
Oρμυλια αδερφούλη μέσα απ' τις ελιές

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.761
Πόντοι
481
Η πλάκα είναι ότι ψάχνει να βγάλει λεφτα με κοροιδιετικο τρόπο. Ενδεικτικές της αγγελίες στο διαδίκτυο παλιότερα:
Η ίδια παλιότερα είχε χώρο παλιά στην Παπάφη κοντά σε μια εκκλησία, και όταν πηδιοτανε ασυστολα με πρώην φίλο εγλυφε τα χυσια από τον καθρέπτη.
Την περίοδο 1996-1999 κωλοβαραγε όλη ημέρα ως ξανθιά σε ίντερνετ καφέ της Μαρτίου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να κυκλοφόρησαν και γυμνές της αγελάδος !

Συνημμένα

• IMG_0273.png
    IMG_0273.png
    671,7 KB · Εμφανίσεις: 158
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Πρέπει να κυκλοφόρησαν και γυμνές της αγελάδος !
πρωην ? χωρισε ? αφου μαζι κανουν μασαζ

Λαδι βγαζουν οι γονεις της οντως-πηρε γνωστος

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Γνωστή κουράδα η αγελάδα από το Relief. Την περίοδο 1996-2003 σύχναζε όλη ημέρα σε ίντερνετ καφέ στη Μαρτίου, ξανθιά τότε, έκανε chat, και είχε πηδηχτει με γνωστό, αναφέροντας ότι είναι λυσσαρα και μάλιστα εγλυφε το σπέρμα από τον καθρέπτη.
Έκτοτε ξεκίνησε καριέρα ως skiouraki81 ως e mail, αναζητώντας κορόιδα διότι δήλωνε ότι είναι μέντιουμ χαρτορίχτρα και λέει το φλυτζάνι του καφέ, σε αγγελία της στο ίντερνετ.
Πρόκειται για αγράμματο ζωντοβολο που το παίζει παντρεμένη ξύπνια, αναρτώντας πλέον προκλητικά βίντεο στο TikTok, για να βρει κορόιδα για το μαγαζί της.
Στο παλιό μαγαζί της που είχε στην περιοχή Παπάφη, τότε τη δεκαετία του 2000, οργίαζε με την άσπρη ποδιά της παριστάνοντας και τη γιατρό!
Η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ, έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο μασάζ και κατά τα άλλα δηλώνει μασέρ και φυσικοθεραπευτρια!!!
ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΟΥ RELIEF!!!

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…

Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)

Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Γνωστή κουράδα η αγελάδα από το Relief. Την περίοδο 1996-2003 σύχναζε όλη ημέρα σε ίντερνετ καφέ στη Μαρτίου, ξανθιά τότε, έκανε chat, και είχε πηδηχτει με γνωστό, αναφέροντας ότι είναι λυσσαρα και μάλιστα εγλυφε το σπέρμα από τον καθρέπτη.
Έκτοτε ξεκίνησε καριέρα ως skiouraki81 ως e mail, αναζητώντας κορόιδα διότι δήλωνε ότι είναι μέντιουμ χαρτορίχτρα και λέει το φλυτζάνι του καφέ, σε αγγελία της στο ίντερνετ.
Πρόκειται για αγράμματο ζωντοβολο που το παίζει παντρεμένη ξύπνια, αναρτώντας πλέον προκλητικά βίντεο στο TikTok, για να βρει κορόιδα για το μαγαζί της.
Στο παλιό μαγαζί της που είχε στην περιοχή Παπάφη, τότε τη δεκαετία του 2000, οργίαζε με την άσπρη ποδιά της παριστάνοντας και τη γιατρό!
Η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ, έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο μασάζ και κατά τα άλλα δηλώνει μασέρ και φυσικοθεραπευτρια!!!
ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΟΥ RELIEF!!!
Ειναι μητρομανης οντως οκ αλλα ειναι παντρεμενη-ερχονταν στο internet cafe που δουλευα το 1998 στο E-global για αρκετα χρονια και ψαρωνε απο το mirc ατομα .
Παντως ειναι και παντρεμενη και εχει και μεγαλο παιδι γυρω στα 15.

Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…

Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)

Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.
φιλε καλημερα-εχουμε επαφη απο acqua ?

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Ειναι μητρομανης οντως οκ αλλα ειναι παντρεμενη-ερχονταν στο internet cafe που δουλευα το 1998 στο E-global για αρκετα χρονια και ψαρωνε απο το mirc ατομα .
Παντως ειναι και παντρεμενη και εχει και μεγαλο παιδι γυρω στα 15.

φιλε καλημερα-εχουμε επαφη απο acqua ?
Τι εννοεις επαφη;;

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
460
Πόντοι
21
παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.538
Πόντοι
201
παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?
Ακομα υπαρχει αυτη..πριν καμια 10ετια ειχα φυγει τρεχοντας...περιεργα τα γουστα του κοσμου..:buck2:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.538
Πόντοι
201
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων
Μερικα απ αυτα που διαβασα ειναι οντως τραβηγμενα.."γδαρσιμο ακουγεται"..με το γαντι..:2funny:

Δεν μας ενδιαφερει η προσωπικη ζωη της καθε μιας..

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.761
Πόντοι
481

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Η κατινιά και το κουτσομπολιό δεν μόνο γυναικείες συνήθειες

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
941
Πόντοι
361

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.122
Πόντοι
1.056

Ε πως ρε τύπε, να μην ξέρουμε αν το λάδι που μας είναι δική της παραγωγής ή όχι;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τρελέ μου για πακέτα της acs σε κόβω :cheesy:
Any way : 2310867114 έδρα το κατάστημα
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 126, Θεσσαλονίκη
πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !

Σε ευχαριστω παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom