level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Ποια;Φίλε μουναρα ήταν . Και έχυνε αβερτα
Ποια;Φίλε μουναρα ήταν . Και έχυνε αβερτα
Η Αθηνά. Milf από τα λίγα. Καυλωμένη και πάντα μούσκεμα.
Και εγώ τάνκερ την θυμάμαι φίλε εκτως αν είχε και 2η ΑθηνάΠοιος παντρεύτηκε αυτό το τάνκερ;
Πράγματι καυλωνε ατελείωτα αλλά δεν άφηνε τον εαυτό της να το ευχαριστηθεί. Μόλις βάραινε η ανάσα της επικίνδυνα απομακρυνόταν. Θα το είχε ταμμενο μάλλον.Η Αθηνά. Milf από τα λίγα. Καυλωμένη και πάντα μούσκεμα.
Μάλλον σε άλλη αναφέρεστε guysΚαι εγώ τάνκερ την θυμάμαι φίλε εκτως αν είχε και 2η Αθηνά
Βανέσσα κ Κασσανδρα… τι μου θυμίζει - τι μου θυμίζει!!!! Comeback ακούγεται παίδεςΣυνομιλία σήμερα με το Κρυσταλ, διαθέσιμη μια Βανέσα και μια Κασσάνδρα η οποία είναι καινούργια... Έχει κανείς καμιά οπτική άποψη;
Μου ειχε συστηθει ωs Ρενια και μενα σπουδαστρια .......οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Κρυσταλ την πειρα διπλο με την Ιριδα ωραιο μουνακi kαστανουλα μετριο αναστημα με ωραιο σωμα Καταγωγη απο Ιωαννινα ......αλλα την διωξανε γρηγορα μου ειπε η Ιριδα με το που μαθευτηκε πολυ συντομα για την ενεργο δραση τηs ωs πρωτη πιπα αφου 8-10 ραντεβου που εκανε κατελειγε με στοματικο....Ειναι μηπωs τοιχαιο ολεs oi kοπελεs του κρυσταλ που κανανε εξτρα στοματικο 50 λεπτα 80 ευρο (να μην τιs κατανομασουμε τωρα) ..... εξαφανιστηκαν δια μαγειαs ?Δε νομίζω να πρόλαβε να πάρει τόσα πολλά
Αν θυμάμαι καλά μ είπε πως σπουδάζει κτηνιατρική και Είναι απ τα Ιωάννινα. Μένει κάπου προς Αγίου δημητριου… αν καποιος πήρε τηλέφωνο ας στείλει μήνημα
Δυστυχώς πήγα σήμερα... Βανεσσα τίποτα το ιδιαίτερο όπως και η Κασσάνδρα... Κασσάνδρα ψηλή 1.85 σφιχτό κορμί αστείο στήθος... Μέτριος πάτος... Καλό μασαζ... Τυπική εκτόνωση...Βανέσσα κ Κασσανδρα… τι μου θυμίζει - τι μου θυμίζει!!!! Comeback ακούγεται παίδες
Τη θέλω πίσω… πέρασα Τελεια μαζί τηςΜου ειχε συστηθει ωs Ρενια και μενα σπουδαστρια .......οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Κρυσταλ την πειρα διπλο με την Ιριδα ωραιο μουνακi kαστανουλα μετριο αναστημα με ωραιο σωμα Καταγωγη απο Ιωαννινα ......αλλα την διωξανε γρηγορα μου ειπε η Ιριδα με το που μαθευτηκε πολυ συντομα για την ενεργο δραση τηs ωs πρωτη πιπα αφου 8-10 ραντεβου που εκανε κατελειγε με στοματικο....Ειναι μηπωs τοιχαιο ολεs oi kοπελεs του κρυσταλ που κανανε εξτρα στοματικο 50 λεπτα 80 ευρο (να μην τιs κατανομασουμε τωρα) ..... εξαφανιστηκαν δια μαγειαs ?
Η Εβίτα είναι υπεύθυνη στο παλιό Venus spa απ' ότι άκουσα πάρτη τηλέφωνο και περνά μια βόλτα να μας ενημερώσεις κ Καραμανλή ανατολικά είναιΚαλησπέρα παλικάρια
ξέρουμε τι παίζει αυτό το διάστημα στην Εβίτα ?
Στο κάνε sex έχουν κοινό προφίλ venous και golden. ΓΙΑ το golden μάλλον δεν αξίζει το venus δεν ξέρω αλλά φαίνεται να υπάρχει η ίδια ομάδα διαχείρισηςΗ Εβίτα είναι υπεύθυνη στο παλιό Venus spa απ' ότι άκουσα πάρτη τηλέφωνο και περνά μια βόλτα να μας ενημερώσεις κ Καραμανλή ανατολικά είναι
Aυτο το μικρο ειναι για πολυ σκισιμο ...Νικολ παρε εκει..ψηλη μελαχροινη αδυνατη 22 23 το πολυ.Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Και το Βενους στη Βουλγαρη είναι. Μάλλον πήρε απλά το μαγαζί του περίεργου και ξεκίνησε τις δικές της υπηρεσίεςΗ Εβίτα έχει φύγει από Βούλγαρη και είναι στο Βένους;