Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καμία κοπελιά να έρχεται στον χώρο μας, εάν έχει κανείς καμιά πληροφορία ας την δώσει σε μήνυμα

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Η Αθηνά. Milf από τα λίγα. Καυλωμένη και πάντα μούσκεμα.
Πράγματι καυλωνε ατελείωτα αλλά δεν άφηνε τον εαυτό της να το ευχαριστηθεί. Μόλις βάραινε η ανάσα της επικίνδυνα απομακρυνόταν. Θα το είχε ταμμενο μάλλον.
και ωραίο βυζί επίσης.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Συνομιλία σήμερα με το Κρυσταλ, διαθέσιμη μια Βανέσα και μια Κασσάνδρα η οποία είναι καινούργια... Έχει κανείς καμιά οπτική άποψη;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Συνομιλία σήμερα με το Κρυσταλ, διαθέσιμη μια Βανέσα και μια Κασσάνδρα η οποία είναι καινούργια... Έχει κανείς καμιά οπτική άποψη;
Βανέσσα κ Κασσανδρα… τι μου θυμίζει - τι μου θυμίζει!!!! Comeback ακούγεται παίδες

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Δε νομίζω να πρόλαβε να πάρει τόσα πολλά
Αν θυμάμαι καλά μ είπε πως σπουδάζει κτηνιατρική και Είναι απ τα Ιωάννινα. Μένει κάπου προς Αγίου δημητριου… αν καποιος πήρε τηλέφωνο ας στείλει μήνημα
Μου ειχε συστηθει ωs Ρενια και μενα σπουδαστρια .......οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Κρυσταλ την πειρα διπλο με την Ιριδα ωραιο μουνακi kαστανουλα μετριο αναστημα με ωραιο σωμα Καταγωγη απο Ιωαννινα ......αλλα την διωξανε γρηγορα μου ειπε η Ιριδα με το που μαθευτηκε πολυ συντομα για την ενεργο δραση τηs ωs πρωτη πιπα αφου 8-10 ραντεβου που εκανε κατελειγε με στοματικο....Ειναι μηπωs τοιχαιο ολεs oi kοπελεs του κρυσταλ που κανανε εξτρα στοματικο 50 λεπτα 80 ευρο (να μην τιs κατανομασουμε τωρα) ..... εξαφανιστηκαν δια μαγειαs ?

Τελευταία τροποποίηση:

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Βανέσσα κ Κασσανδρα… τι μου θυμίζει - τι μου θυμίζει!!!! Comeback ακούγεται παίδες
Δυστυχώς πήγα σήμερα... Βανεσσα τίποτα το ιδιαίτερο όπως και η Κασσάνδρα... Κασσάνδρα ψηλή 1.85 σφιχτό κορμί αστείο στήθος... Μέτριος πάτος... Καλό μασαζ... Τυπική εκτόνωση...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μου ειχε συστηθει ωs Ρενια και μενα σπουδαστρια .......οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στο Κρυσταλ την πειρα διπλο με την Ιριδα ωραιο μουνακi kαστανουλα μετριο αναστημα με ωραιο σωμα Καταγωγη απο Ιωαννινα ......αλλα την διωξανε γρηγορα μου ειπε η Ιριδα με το που μαθευτηκε πολυ συντομα για την ενεργο δραση τηs ωs πρωτη πιπα αφου 8-10 ραντεβου που εκανε κατελειγε με στοματικο....Ειναι μηπωs τοιχαιο ολεs oi kοπελεs του κρυσταλ που κανανε εξτρα στοματικο 50 λεπτα 80 ευρο (να μην τιs κατανομασουμε τωρα) ..... εξαφανιστηκαν δια μαγειαs ?
Τη θέλω πίσω… πέρασα Τελεια μαζί της
Ήμουν τυχερός σαν την τύχη του πρωτάρη στο καζίνο
Η πρώτη φορά που πήγα κρυσταλ και περασα ήταν μ αυτήν και μετά την εχασα…. Πρέπει να τη βρούμε

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Καλησπέρα παλικάρια
ξέρουμε τι παίζει αυτό το διάστημα στην Εβίτα ?

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Καλησπέρα παλικάρια
ξέρουμε τι παίζει αυτό το διάστημα στην Εβίτα ?
Η Εβίτα είναι υπεύθυνη στο παλιό Venus spa απ' ότι άκουσα πάρτη τηλέφωνο και περνά μια βόλτα να μας ενημερώσεις κ Καραμανλή ανατολικά είναι

DavaG

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Ρένια από κρυσταλ ήταν μια κοντουλα μπλε μάτια με μεγάλο κώλο με λίγα παραπάνω κιλακια;

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Η Εβίτα είναι υπεύθυνη στο παλιό Venus spa απ' ότι άκουσα πάρτη τηλέφωνο και περνά μια βόλτα να μας ενημερώσεις κ Καραμανλή ανατολικά είναι
Στο κάνε sex έχουν κοινό προφίλ venous και golden. ΓΙΑ το golden μάλλον δεν αξίζει το venus δεν ξέρω αλλά φαίνεται να υπάρχει η ίδια ομάδα διαχείρισης

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Aυτο το μικρο ειναι για πολυ σκισιμο ...Νικολ παρε εκει..ψηλη μελαχροινη αδυνατη 22 23 το πολυ.

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
109
Πόντοι
0
Η Εβίτα έχει φύγει από Βούλγαρη και είναι στο Βένους;

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Η Εβίτα έχει φύγει από Βούλγαρη και είναι στο Βένους;
Και το Βενους στη Βουλγαρη είναι. Μάλλον πήρε απλά το μαγαζί του περίεργου και ξεκίνησε τις δικές της υπηρεσίες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Έχουμε άποψη για Λίνα από luxury;

Stories