Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
39
Πόντοι
0
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....
Κοιτα εγω δεν ειμαι ο καλυτερος αρμοδιος, εχει καμια 10ετια που ελλειπα απο θεσσαλονικη και επεστρεψα και ηδη τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε που εκανα τις βολτες μου στα καθεκαστα.. Υπαρχουν ανθρωποι εδω που ειναι πολυ περπατημενοι και μπασμενοι στο αθλημα και απ οσο εχω αντιληφθει απο τα λεγομενα τους τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι σαφως καλυτερα..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
πριν 20 χρονια ολες οι τανες ειτε βαρδαρη ειτε σε σπιτια ηταν μουναρες !!
πανε οι καλες εποχες ! Για να μην μιλησω πριν 30 χρονια που ειχαν ερθει οι Ρωσιδες ......κολαση ντε !

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Και εσυ ρε φιλε γιατι την διαλεξες.....δεν ειχε αλλες η μονο αυτη ηταν?

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Μια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356

Για ποιο λόγο την ψάχνουμε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Την ψάχνω κ γώ από Μάρτιο φίλε… οποίος έχει ιδέα ας πει

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η Ρένια κάνει διακοπές σε Ευρώπη και Ελλάδα με τα φράγκα που πήρε από όσους πρόλαβαν τα τσιμπούκια της. Δεν θα την ξαναδούμε, θεωρώ.
Δε νομίζω να πρόλαβε να πάρει τόσα πολλά
Αν θυμάμαι καλά μ είπε πως σπουδάζει κτηνιατρική και Είναι απ τα Ιωάννινα. Μένει κάπου προς Αγίου δημητριου… αν καποιος πήρε τηλέφωνο ας στείλει μήνυμα!

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
πολλα νεα ονοματα βλεπω luxury ολγα, ερμιονη, επιστροφη λυδιας, αφροδιτη. Δυο πραγματα σκεφτομαι ή οτι πανε να μεγαλωσουν ροστερ για το νεο μαγαζι ή τους λειπουν λεφτα και ηρθαν να κανουν ξεπετες για να πανε διακοπες... Εχει δοκιμασει κανεις καποια καινουρια εγω την ημερα που πηγα δεν πετυχα καμια εξω στο σαλονι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δε νομίζω να πρόλαβε να πάρει τόσα πολλά
Αν θυμάμαι καλά μ είπε πως σπουδάζει κτηνιατρική και Είναι απ τα Ιωάννινα. Μένει κάπου προς Αγίου δημητριου… αν καποιος πήρε τηλέφωνο ας στείλει μήνυμα!
Γεωπονία. Και ναι, πρόλαβε.

πολλα νεα ονοματα βλεπω luxury ολγα, ερμιονη, επιστροφη λυδιας, αφροδιτη. Δυο πραγματα σκεφτομαι ή οτι πανε να μεγαλωσουν ροστερ για το νεο μαγαζι ή τους λειπουν λεφτα και ηρθαν να κανουν ξεπετες για να πανε διακοπες... Εχει δοκιμασει κανεις καποια καινουρια εγω την ημερα που πηγα δεν πετυχα καμια εξω στο σαλονι
Μόνος σου απαντάς στο ερώτημα, φίλε.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....
Πρώτη εμπειρία μου σε μασάζ ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 στα 18 μου Ίωνος Δραγούμη με Εγνατία στον Σταύρο Που είχε και άλλα πολλά μαγαζιά και στο τέλος άνοιξε το spa prove.
Όντως καμία σχέση η ποιότητα των γυναικών εκείνης της εποχής με τις σημερινές. Αγαπημένο μαγαζί ένα διαμέρισμα παράπηγμα στη λαγκάδα στον πρώτο όροφο!

Και τώρα η κάθε Βάνα ο κάθε Νίκος πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί οι περισσότεροι εξ ημών τους δίνουν αυτό το δικαίωμα

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπερα η Αθήνα από Massagio πήρε μεταγραφή;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Μια Χριστιάννα που έκανε ένα σύντομο (νομίζω) πέρασμα από Crystal έφυγε από το σπορ;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.253
Πόντοι
206
Μια Χριστιάννα που έκανε ένα σύντομο (νομίζω) πέρασμα από Crystal έφυγε από το σπορ;
Αν εννοείς την Κριστιάνα την κορμάρα, την ψάχνω κι εγώ.....Είχα κάνει μαζί της δυο τρεις φορές την εποχή που δούλευε και ήταν καλό κομμάτι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom