Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Έχουμε άποψη για Λίνα από luxury;
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ από Λουξουρι όλες είναι φόλα... Ειδικά αυτό αυτή η Αντζελινα... Φόλα μεγάλη...πως να αρπαξουν όλες το 50ρικο...το Λουξουρι είθισται να είναι το ίδρυμα που όλες οι αποτυχημένες μαζεύονται εκεί μετά από περάσματα από τα άλλα ιδρύματα... Εν ολίγοις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Καλησπέρα
καμιά ιδέα για σήμερα το απόγευμα.
Κάνα φρέσκο τεμάχιο
χωρίς πολλά μα και μου υπάρχει ?

Κσκκσν

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2023
Like
4
Πόντοι
0
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ από Λουξουρι όλες είναι φόλα... Ειδικά αυτό αυτή η Αντζελινα... Φόλα μεγάλη...πως να αρπαξουν όλες το 50ρικο...το Λουξουρι είθισται να είναι το ίδρυμα που όλες οι αποτυχημένες μαζεύονται εκεί μετά από περάσματα από τα άλλα ιδρύματα... Εν

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ από Λουξουρι όλες είναι φόλα... Ειδικά αυτό αυτή η Αντζελινα... Φόλα μεγάλη...πως να αρπαξουν όλες το 50ρικο...το Λουξουρι είθισται να είναι το ίδρυμα που όλες οι αποτυχημένες μαζεύονται εκεί μετά από περάσματα από τα άλλα ιδρύματα... Εν ολίγοις

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ από Λουξουρι όλες είναι φόλα... Ειδικά αυτό αυτή η Αντζελινα... Φόλα μεγάλη...πως να αρπαξουν όλες το 50ρικο...το Λουξουρι είθισται να είναι το ίδρυμα που όλες οι αποτυχημένες μαζεύονται εκεί μετά από περάσματα από τα άλλα ιδρύματα... Εν ολίγοις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Σαρεσει κατι γενικα η μπα?

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
massagio εχει καμια βυζαρου να παω που ειμαι εδω κοντα η μπα ??

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Περιγραφή της Μαριας?
Μαρια μελαχρινη κοντα μαλλια πλεον-πριν 10 χρονια ειχε μακρια θυμαμαι...αν λες για την Μαρια του Relief.

Επισκεψη σημερα στη Βανα-περασα με την Ναταλια- ολα καλα!

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Μαρια μελαχρινη κοντα μαλλια πλεον-πριν 10 χρονια ειχε μακρια θυμαμαι...αν λες για την Μαρια του Relief.

Επισκεψη σημερα στη Βανα-περασα με την Ναταλια- ολα καλα!
Για πες για Ναταλία. Το σκέφτομαι να δοκιμάσω

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.104
Πόντοι
361
Καλημέρα συνάδελφοι λοιπον θελω να παω σε κάποιο μασατζιδικό για φραπε, εχω παει πολλές φορες crystal και παρόλο που είναι οκ καπως το βαρέθηκα ποιο αλλο θα προτείνατε ? εχω ακούσει για την Βανα, αξίζει ή θα πετύχω θείες, εγω αυτό πο θελω ειναι μια κοπέλα νεα που να το έχει με βρομόλογα κτλ

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Καλησπέρα. Ποιες είναι οι απόψεις σας για το Relief? Λέω να πάω για αυτό ρωτάω
δουλευει μεσα ο Αντρας της Μαριας οποτε πλεον δεν τρως....φοβαται αυτη δηλαδη να κανει κατι-παλια κατι γινονταν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα συνάδελφοι λοιπον θελω να παω σε κάποιο μασατζιδικό για φραπε, εχω παει πολλές φορες crystal και παρόλο που είναι οκ καπως το βαρέθηκα ποιο αλλο θα προτείνατε ? εχω ακούσει για την Βανα, αξίζει ή θα πετύχω θείες, εγω αυτό πο θελω ειναι μια κοπέλα νεα που να το έχει με βρομόλογα κτλ
φιλε παρε την Ναταλια απο ΒΑΝΑ-ειναι αυτο που ζητας.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.054
Πόντοι
206
Για μια μαρια στην Βάνα ξέρουμε τίποτα?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.761
Πόντοι
481
Όλες είναι παντρεμένες εκεί μέσα!Ολες βέβαια λίγο πολυ κάτι κάνουν αλλά κοιτάνε να σου φάνε όσο περισσότερα μπορούν και να σε αφήνουν συνέχεια με την υπόσχεση για την επόμενη φορά!Ετσι ειναι και η Μαρία και η Νικολ!Για Relief αναφέρομαι!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.538
Πόντοι
201
Tο Relief ειναι οπως ολα τα πετσεταδικα..θα φας 1 2 πετσετες και μετα αναλογα ποσο αντεχει η τσεπη σου..με την Μαρια εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον και σε αλλους χωρους που δουλευε μονη.

• Like
Αντιδράσεις: tefras
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Όλες είναι παντρεμένες εκεί μέσα!Ολες βέβαια λίγο πολυ κάτι κάνουν αλλά κοιτάνε να σου φάνε όσο περισσότερα μπορούν και να σε αφήνουν συνέχεια με την υπόσχεση για την επόμενη φορά!Ετσι ειναι και η Μαρία και η Νικολ!Για Relief αναφέρομαι!
θελει το σωστο κομιστρο φιλε.....υπολογισε 150++ για 4-5 φορες για την ΜΑρια

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εννοει ότι το πάει το γράμμα. Επιλεκτικά μάλλον. Τουλάχιστον παλαιότερα ετσι γινόταν

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.761
Πόντοι
481
Στο Γκόλντεν σπα υπάρχει κάποια που να αξίζει κατά την γνώμη σας

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Η Μαρία από το Relief γνωστή απατεωνισσα.
Η πλάκα είναι ότι ψάχνει να βγάλει λεφτα με κοροιδιετικο τρόπο. Ενδεικτικές της αγγελίες στο διαδίκτυο παλιότερα:
1) Ζητούνται άτομα για παραγωγή καφέ στη Χαλκιδική.
2) Λέει το μέλλον ως μέντιουμ χαρτορίχτρα!
3) Ζητούνται συνεργάτες για εξαγωγή λαδιού από Χαλκιδική.
Η εν λόγω κυρία έχει προέλευση από Ψακούδια Χαλκιδικής.
Η ίδια παλιότερα είχε χώρο παλιά στην Παπάφη κοντά σε μια εκκλησία, και όταν πηδιοτανε ασυστολα με πρώην φίλο εγλυφε τα χυσια από τον καθρέπτη.
Την περίοδο 1996-1999 κωλοβαραγε όλη ημέρα ως ξανθιά σε ίντερνετ καφέ της Μαρτίου.
Πρόκειται για βούρλο της Χαλκιδικής που ψάχνει κορόιδα να τους φάει τα λεφτά.
Όλοι τεμπέληδες εκεί μέσα, ειδικά ο πρώην άντρας της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom