Σου βαρανε μλκια 2 κοπελες με 70 ευρω? Που? Στον δενδροποταμο?70€ είναι τα 4 χέρια !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
60 δεν ηταν στη Βανα ;70€ είναι τα 4 χέρια !
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
φορτωμενος ειμαι ΧΑΖΟΣ δεν ειμαι-προτιμω να βρω κανα πιπινι να το εχω με μονιμο μισθο αλλα ειναι δυσκολα το καλοκαιρι-οποτε παω στα λεσιαAμα εισαι φορτωμενος ολες σ αγαπανε μωρε..κι ας ρουφανε τα 20αρικα πιο γρηγορα κι απο απορροφητηρα !
Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..φορτωμενος ειμαι ΧΑΖΟΣ δεν ειμαι-προτιμω να βρω κανα πιπινι να το εχω με μονιμο μισθο αλλα ειναι δυσκολα το καλοκαιρι-οποτε παω στα λεσια
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ειχα παλια αλλα εμεινα φετος και ειμαι εκτος για καποιο λογο. αν εχεις κατι στειλε μου.Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..
Ε μονιμο οταν λεμε....ανα βδομαδα τις ειχα περυσι.
Σ ολα αυτα με τα 30αρια 60 ειναι για 4 χερια..για μασαζ μονο..οχι για να στον παιξουν..60 δεν ηταν στη Βανα ;
Ανα βδομαδα ειναι το παραμυθι οταν ξεκινας για να νιωσει βολεμα..μετα αμα πλακωσουν κι οι φιλες αστο..αν και οι καρχιες δεν μοιραζονται ευκολα φιλεναδες..ειχα παλια αλλα εμεινα φετος και ειμαι εκτος για καποιο λογο. αν εχεις κατι στειλε μου.
Ε μονιμο οταν λεμε....ανα βδομαδα τις ειχα περυσι.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Τι είναι το blackbook?Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..
Eλα ρε..το μαυρο μικρο βιβλιαρακι..νοιωθω υπερηλικας τωραΤι είναι το blackbook?
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Στο κρυσταλΣου βαρανε μλκια 2 κοπελες με 70 ευρω? Που? Στον δενδροποταμο?
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Στην Βάνα δεν ξέρω ! Αν γκωριζεινκαποιος ας μας πει!!60 δεν ηταν στη Βανα ;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Μια φορά που έκλεισα ραντεβού με τόκυο στο κρυσταλ που πρότεινε νεφέλη για τριπλέτα !!! Θυμάμαι μου τον έπαιζε και μου έλεγε σκέψου να ποιανω από τα μαλλιά την νεφέλη και να σε τσιμπούκωνει !!! Και να την Χυνεις στο στόμα της !! Τρελή φάση !! Αλλά μόνο στα λόγια !!! Ίισα ίσα να παίζει με το μυαλό σου !! Αυτό είναι το καλό επικοινωνιακό !!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ωραία φάση! Αν επιτρέπεται, που τις γνωρίζεις ? Σε μπαρ και κλαμπακια? ( " Είναι πολλές" - μπράβο ρε θηρίο!)Παντα υπαρχει τηλ στο "blackbook" απο φοιτητριουλες..μονιμο μισθο οχι..ειναι πολλες..
Παιδια θα με πεθανετε πιο σιγα να τα λετε..Μια φορά που έκλεισα ραντεβού με τόκυο στο κρυσταλ που πρότεινε νεφέλη για τριπλέτα !!! Θυμάμαι μου τον έπαιζε και μου έλεγε σκέψου να ποιανω από τα μαλλιά την νεφέλη και να σε τσιμπούκωνει !!! Και να την Χυνεις στο στόμα της !! Τρελή φάση !! Αλλά μόνο στα λόγια !!! Ίισα ίσα να παίζει με το μυαλό σου !! Αυτό είναι το καλό επικοινωνιακό !!
Απ το 90 γυρναω σε μασατζιδικα..60ευρω 2 γκομενες και μαλακια..να φανταστω βγαζεις και γουστα?τουλαχειστον αν θελετε να διαφημισετε κατι για τους δικους σας λογους καντε το πιο πιστευτο..μαζι σου ομως..δωσε πονο!!!
Μεταξυ φιλων,μεταξυ γνωστων/γνωστης,αγγελιες,γνωριζεις μια σου γνωριζει αλλη,απο βιζιτα σε αλλη φιλη της βιζιτα,απο αθηνα και λαρισσα που παω συχνα..μασατζιδικα γενικα..ολη η Ελλαδα στη βιζυτα ειναι ουτως ή αλλος..δεν ειναι καμια πυρηνικη επιστημη δα..χρημα ναχεις.Ωραία φάση! Αν επιτρέπεται, που τις γνωρίζεις ? Σε μπαρ και κλαμπακια? ( " Είναι πολλές" - μπράβο ρε θηρίο!)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Με την Ιριδα το εκανα με συν 10 ευρω συνολο 60.Οταν την ρωτησα για γλυψιμο μου ειπε οτι γινεται και για ποσο επιπλεον θα στοιχισει μου ειπε να δοσω οτι θελω πανω απο πενταευρω.Φρεσκο νεαρο μουνακι για να πιασεις και να γλυψεις στα πετσεταδικα βαλε κανα 80αρι συνολο..με 50 το πομολο της πορτας θα πιασεις..ασε που στο 50αρικο εχουν περιοδο.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Β
Βασικα αυτο που θελω φιλε μου ειναι να αφιερωνουν περισσοτερο χρονο στην εκτονωση τουλαχιστον 20 λεπτα πραγμα που παλιοτερα στην Μαγκυ ηταν αυτονοητο.Εχω παει το λιγοτερο 100 φορες στην Μαγκυ και παντα εφευγα ικανοποιημενος και περιμενα την επομενη φωρα που θα παω.Μαλιστα ετυχε να παω και δυο φωρες επανωτα.Απο τοτε που εκλεισε η Μαγκυ ελαχιστες φωρες εχω ευχαριστηθει ΠΛΗΡΟΣ σε οποιοδηποτε μασατζιδικο και αν πηγα.Φρεσκο νεαρο μουνακι για να πιασεις και να γλυψεις στα πετσεταδικα βαλε κανα 80αρι συνολο..με 50 το πομολο της πορτας θα πιασεις..ασε που στο 50αρικο εχουν περιοδο.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι αυτό κοστίζει 60 € μην μπερδευόμαστε ! Είπα ότι μου το πρότεινε ! Δεν είπα ότι έκανα τριπλέτα ! Σε μια συνέδρια που είχα με την τοκυο ! Από τα λόγια της μέχρι την πραγματικότητα απέχουμε πολύ !!Παιδια θα με πεθανετε πιο σιγα να τα λετε..
Απ το 90 γυρναω σε μασατζιδικα..60ευρω 2 γκομενες και μαλακια..να φανταστω βγαζεις και γουστα?τουλαχειστον αν θελετε να διαφημισετε κατι για τους δικους σας λογους καντε το πιο πιστευτο..μαζι σου ομως..δωσε πονο!!!
Στην Μαγγυ περνουσα κι εγω ναι..1 2 φορες το μηνα σιγουρα..αυτο που μου αρεζε ηταν το ξεκαθαρο 1ο και 2ο προγραμμα..απλα στο δευτερο (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων απο καποιες) εβαζαν σκουφακι .Βασικα αυτο που θελω φιλε μου ειναι να αφιερωνουν περισσοτερο χρονο στην εκτονωση τουλαχιστον 20 λεπτα πραγμα που παλιοτερα στην Μαγκυ ηταν αυτονοητο.Εχω παει το λιγοτερο 100 φορες στην Μαγκυ και παντα εφευγα ικανοποιημενος και περιμενα την επομενη φωρα που θα παω.Μαλιστα ετυχε να παω και δυο φωρες επανωτα.Απο τοτε που εκλεισε η Μαγκυ ελαχιστες φωρες εχω ευχαριστηθει ΠΛΗΡΟΣ σε οποιοδηποτε μασατζιδικο και αν πηγα.
Που ν απλωσεις μαρουλοφυλλο να δεις τι κανουν..Με την Ιριδα το εκανα με συν 10 ευρω συνολο 60.Οταν την ρωτησα για γλυψιμο μου ειπε οτι γινεται και για ποσο επιπλεον θα στοιχισει μου ειπε να δοσω οτι θελω πανω απο πενταευρω.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Περασμα με Iριδα και Μπελα πολυ τεριαστεs στο διπλο ......δινουν και φιλακια μεταξυ τουs χαμουροτριβονται οταν εισαι ανασκελα και χουφτωνειs τιs κολαρεs τουs αριστερα και δεξια........καλη φαση αλλα μεχρι εκει. .....στην αρχη μου ζητησαν 100ευρο και συμφωνησαμε στα 80ευρο τελικα για τα 40 -50 λεπτα συνολικα με ολα τα ρουχα εξω χωριs "μα και μου" ελευθερα πιασηματα παντου με τελιωμα στα τατου βιζακια τησ Ιριδαs kαι στα γκαβλοχερα τηs Mπελαs......Υ.Γ Η συμφωνια εγινε μεσα στο δωματιο ......Αν δε συμφωνουσαμε στα χρηματα στα 80ευρο ........θα επερνα μονο την ιριδα στο προγραμμα 50 λεπτα 70ευρο ολγυμνη οπωs την γενισε η μανα τηs .Στο Κρυσταλ για διπλο θα επελεγα Νεφελη και Ιριδα.Οταν ειχα ρωτησει την Ιριδα αν κανει διπλο μου απαντησε καταφατικα και μου ειπε οτι προτιμαει αν κανει διπλο να κανει μαζι με την Ολιβια με την οποια εχει την καλυτερη χημεια εκει μεσα.
Τελευταία τροποποίηση: