Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Με Αναστασία από λουξουρι περασε κανείς να μας πει την γνώμη του;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδη ρε "μεγαλε" πεs μου τι δεν καταλαβεs ....??? τι απεξω και απο μεσα μου τσαμπoυναs με απλα ελληνικα το περιγραφω oπωs ακριβωs εγινε...... Διπλο Ιριδα -Μπελα Krystal με εχτρα στα 80 τι θεs kαι λεπτομερειεs ?
Ναι, αν μπορείς να μας δώσεις και μερικές λεπτομέρεις, διότι έτσι όπως το γράφεις δεν κατάλαβα αν ήταν τρίο ή ντουέτο που ο τρίτοσ απλά έπαιρνε μάτι και χάιδευε κόλους

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Περασμα με Iριδα και Μπελα πολυ τεριαστεs στο διπλο ......δινουν και φιλακια μεταξυ τουs χαμουροτριβονται οταν εισαι ανασκελα και χουφτωνειs τιs κολαρεs τουs αριστερα και δεξια........καλη φαση αλλα μεχρι εκει. .....στην αρχη μου ζητησαν 100ευρο και συμφωνησαμε στα 80ευρο τελικα για τα 40 -50 λεπτα συνολικα με ολα τα ρουχα εξω χωριs "μα και μου" ελευθερα πιασηματα παντου με τελιωμα στα τατου βιζακια τησ Ιριδαs kαι στα γκαβλοχερα τηs Mπελαs......Υ.Γ Η συμφωνια εγινε μεσα στο δωματιο ......Αν δε συμφωνουσαμε στα χρηματα στα 80ευρο ........θα επερνα μονο την ιριδα στο προγραμμα 50 λεπτα 70ευρο ολγυμνη οπωs την γενισε η μανα τηs .
Γεια σου SKG. Δεν έχω πάει ποτέ κρυσταλ. Να ρωτήσω: τα 80 είναι το συνολικό ποσό, δηλαδή 30 στο μαγαζί και 50 στις κοπέλες ή έδωσες 80 στις κοπέλες και άλλα 30 στο μαγαζί?
Επίσης, αν έπαιρνες μόνη την Ίριδα: 70 στην ίριδα και 30 στο μαγαζί, ή 70 όλα μαζί?

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Γεια σου SKG. Δεν έχω πάει ποτέ κρυσταλ. Να ρωτήσω: τα 80 είναι το συνολικό ποσό, δηλαδή 30 στο μαγαζί και 50 στις κοπέλες ή έδωσες 80 στις κοπέλες και άλλα 30 στο μαγαζί?
Επίσης, αν έπαιρνες μόνη την Ίριδα: 70 στην ίριδα και 30 στο μαγαζί, ή 70 όλα μαζί?
Όλα στη κοπέλα

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Χθεσινή επίσκεψη στο crystal πέρασμα με Ολίβια γενικά κάλο μασάζ μπαμπαστικη κοπέλα με μικρό στήθος ήταν μη εδώ μη εκεί αλλά τα εξτραδακια τα περνει και προχωράει αρκετά είναι φιλόδοξη κοπέλα αλλά δεν είναι για παραπάνω από μια η δυο φορές

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Παρεμπιπτόντως ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε τίς κακομοίρας και ούτε ένας δεν ενημερώνει

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Ίσως δεν ήταν μέλη της εκλεκτής ομάδας εδώ
Σίγουρα όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ενημερώνονται από εδώ και πολλοί από αυτούς περνάνε καλά από αυτά που λέγονται εδώ χωρίς να χαλάνε άσκοπα χρήματα στο να πειραματίζονται

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Σίγουρα όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ενημερώνονται από εδώ και πολλοί από αυτούς περνάνε καλά από αυτά που λέγονται εδώ χωρίς να χαλάνε άσκοπα χρήματα στο να πειραματίζονται
Εγώ προσωπικά έχω να πάω από καράντινα τη πρώτη που ήταν στη μοναστηρίου.. Πραγματικά δε βλέπω λόγο να πάω όταν σε studio βρίσκω καλύτερα όταν πρόκειται για σεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom