Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Αφού μασάζ είναι ψεύτικο και το Νόημα είναι σεξ, άρα γιατί αξίζει να χαλάσω περισσότερα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Σίγουρα όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ενημερώνονται από εδώ και πολλοί από αυτούς περνάνε καλά από αυτά που λέγονται εδώ χωρίς να χαλάνε άσκοπα χρήματα στο να πειραματίζονται
Γενικά μιλώντας ο πειραματισμός εμπεριέχει δοκιμή διαφορετικών οίκων και κορασίδων. Άπαξ και πας στο ίδιο μαγαζί, με τις ίδιες κοπέλες και περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, δεν πειραματίζεται - σε πιάνουν κορόιδο.

Και για να προλάβω τους συναδέλφους. Ο καθένας στην τσέπη του κάνει ότι θέλει. Αλλά εγώ που έχω μάθει στα παλιότερα μαγαζιά με τα φουλ, να πάω σε μαγαζί, να πληρώσω να μου τον παίξουν και να αισθάνομαι και καλά, όχι. Προτιμώ να τα φάω σουβλάκια

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.815
Καλησπερα σε ολο το νημα.
Απο αυριο θα επανελθουμε στο elegance εγω κ η Σοφια .
Για τυχον ερωτησεις κ πληροφοριες μονο ινμποξ .
Καλη επανοδο λοιπον και καλο καλοκαιρι σε οσους ειναι διακοπες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αν θυμαστε στην αρχη στην Βανα σου λεγανε για μασαζ 45 λεπτον με τιμη στα 30 ευρω και αν τα βρισκαμε με την κοπελα για την εκτονωση διναμε το εικοσαρικο στην κοπελα μεσα και τα τριαντα τα πληρωναμε εξω στην υποδοχη.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Τι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχουμε ανατολικα;; Προς καλαμαρια μεριά ;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..

Τελευταία τροποποίηση:

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Για το spa privee γνωρίζουμε τίποτα ;; Τι υπηρεσίες παρέχει ;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
582
Πόντοι
81
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..
Ποσο Στουρνάρη ειναι η Κατερίνα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom