You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Γενικά μιλώντας ο πειραματισμός εμπεριέχει δοκιμή διαφορετικών οίκων και κορασίδων. Άπαξ και πας στο ίδιο μαγαζί, με τις ίδιες κοπέλες και περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, δεν πειραματίζεται - σε πιάνουν κορόιδο.Σίγουρα όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ενημερώνονται από εδώ και πολλοί από αυτούς περνάνε καλά από αυτά που λέγονται εδώ χωρίς να χαλάνε άσκοπα χρήματα στο να πειραματίζονται
Και για να προλάβω τους συναδέλφους. Ο καθένας στην τσέπη του κάνει ότι θέλει. Αλλά εγώ που έχω μάθει στα παλιότερα μαγαζιά με τα φουλ, να πάω σε μαγαζί, να πληρώσω να μου τον παίξουν και να αισθάνομαι και καλά, όχι. Προτιμώ να τα φάω σουβλάκια
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Στο δευτερο εκει ακριβως που ηταν πριν το Ζεσι σπα.Να ρωτήσω κάτι συναγωνιστές . Το Krystal σε ποιον όροφο είναι;
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αν θυμαστε στην αρχη στην Βανα σου λεγανε για μασαζ 45 λεπτον με τιμη στα 30 ευρω και αν τα βρισκαμε με την κοπελα για την εκτονωση διναμε το εικοσαρικο στην κοπελα μεσα και τα τριαντα τα πληρωναμε εξω στην υποδοχη.
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ . Θα δοκιμασω , καθώς θα πάω για πρώτη φορά και θα ενημερώσωΣτο δευτερο εκει ακριβως που ηταν πριν το Ζεσι σπα.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο - Car.gr
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο
www.car.gr
Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχουμε ανατολικα;; Προς καλαμαρια μεριά ;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Εχει αρκετα αναλόγως τι θελειςΤι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχουμε ανατολικα;; Προς καλαμαρια μεριά ;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
All in !!Εχει αρκετα αναλόγως τι θελεις
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Τι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχο
Μην πας όμως στην θεία στην Αρετσού μακριαααAll in !!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο - Car.gr
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονοwww.car.gr
Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Τελευταία τροποποίηση:
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Για το spa privee γνωρίζουμε τίποτα ;; Τι υπηρεσίες παρέχει ;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Ποσο Στουρνάρη ειναι η ΚατερίναΑυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..
Τρελή κανονική είναι αδερφέ,μια φορά πήγα.Ποσο Στουρνάρη ειναι η Κατερίνα
Επίσης υπάρχει κάποιο μαγαζί Ξηροκρήνη στη Θεοδοσίου σταυρου πριβέ ?
Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Εγώ τρεις φορές πήγα μόνο κ μόνο για τα βυζομπαλα τηςΤρελή κανονική είναι αδερφέ,μια φορά πήγα.
Επίσης υπάρχει κάποιο μαγαζί Ξηροκρήνη στη Θεοδοσίου σταυρου πριβέ ?
Τί εννοείς αρκετά φίλε μου στην Καλαμαριά; Αν εξαιρέσεις την γιατρεσα που είναι φοίνικα μεριά.Εχει αρκετα αναλόγως τι θελεις
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.