Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
Τώρα θα τρέχουν όλοι κ θα ζητάνε πίπες κτλ. Και θα τρώνε τρέλα άκυρα. Κ τότε, θα καταλάβει το παλουκαρι τι εννοουσα όταν του έδινα συγχαρητήρια...

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Τώρα θα τρέχουν όλοι κ θα ζητάνε πίπες κτλ. Και θα τρώνε τρέλα άκυρα. Κ τότε, θα καταλάβει το παλουκαρι τι εννοουσα όταν του έδινα συγχαρητήρια...
Κόλλησες με τις πίπες εσύ ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι έδωσε πίπα

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
Οι κοπέλες που λείπουν σε "άδεια" διαρκείας , το πιο πιθανό είναι να λείπουν με δική τους θέληση πχ Κρίστι. Δεν σημαίνει ότι όλες δίνανε πίπες , το κατάλαβε το αφεντικό και τις έδιωξε.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Το "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...

Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Το "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...

Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.
Τι σημαίνει αυτό αδερφούλη...????
Τικτόκερ, ποια λες?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736

Μιλάς με γρίφους γέροντα, έλα πμ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κόλλησες με τις πίπες εσύ ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι έδωσε πίπα
Στο συμπληρωματικό σχόλιο του συναδέλφου αναφέρομαι. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Και βασικά, κάντε και γράψτε ο,τι θέλετε. Στα παπάρια μου κιόλας

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Τι σημαίνει αυτό αδερφούλη...????
Τικτόκερ, ποια λες?
Ψαξε στα μηνυματα μου ,την εχουμε αναφερει πριν ενα διαστημα..και εγω και καποιοι που "την καταφεραν"..μη μου στελνετε ποια ειναι στο τικ τοκ..αν εχετε τηλ της εχετε και το τικ τοκ..αματουρι ειναι 25χρονο

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Μιλάς με γρίφους γέροντα, έλα πμ
Ενω ο αλλος.."εκανα ολοκληρωμενο προγραμμα κι ηταν σαν να γαμησα"... αλλα δεν εκανα πιπα..χυσαμε και οι 2 με παθος..τι διαολο Αρλεκιν διαβαζατε μικρα.. ακομα γελαω..

:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ΔΕΝ την εκαψε-σεξ δεν κανουν υποτιθεται αλλα εγω ξερω οτι κανουν κρυφα-γιαυτο ο αλλος στην καραμανλη στο Radio 1 ειχε βαλει καμερες πριν 10 χρονια!

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Ωντος εμφανησιακα οι ωραιοτερες εκει μεσα συμφωνα με τα γουστα μου.Αυτο που με χαλαει στην Ιριδα ειναι η δυναμη που βαζει στο μασαζ ενω της ζητησα αισθησιακο μασαζ.Αν δεν με χαλουσε αυτο θα περνουσα συνεχεια μαζι της.
Nαι κανει δυνατο μασαζ .....αλλα αν το ζυτησειs απο την αρχη χαλαρο δεν θα εχειs kανενα θεμα θα στο κανει οπωs θεs εσυ

aaman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Συνεδρία χθες στο Κρυσταλ με Ολίβια και Μπέλα.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα σχόλια και για τις δυο.

Προσωπική εμπειρία και άποψη:

Κορμιά αγαλματένια που δεν τα χόρταινα. Τέρμα ευχάριστες και οι δυο. Μπορω να φανταστώ να ξανά πηγαίνω και να περνάω με την κάθε μια ξεχωριστά.

Στο τέλος γνώρισα και Νεφελη. Ευγενέστατη, τσαχπίναεμφανισιακά όχι του γούστου μου.(35 , αθλητικός)

ΥΓ. Αν γίνονται Κ περισσότερα δεν γνωρίζω. Θα το επιθυμούσα πολύ. Πήγα για χαλάρωση και έφυγα χορτάτος

aaman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Επίσης πέρασμα από dames με Σοφία και μια κοπέλα μελαχρινή μαζί.

Ξέρουν 100% την δουλειά τους. Πεντακάθαρες και Φούλ χημεία.

Value for money

• Χαχα

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς τι παίζει με το Relax massage and Spa, Εγνατίας 112; Τηλέφωνο σηκώνουν μόνο επιλεκτικά, ρολά κατεβασμένα, αλλά σήμερα εθεάθη η ξανθιά μασέρ να μπαίνει κρυφά στην πολυκατοικία και να κοιτάζει αγχωμενη δεξιά αριστερά μην τη δει κανείς.
Εννοώ το μαγαζί στον ημιόροφος που εδώ και 2 μήνες το παίζουν παρθένες μόνο για μασάζ με πετσέτα

• Like

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς τι παίζει με το Relax massage and Spa, Εγνατίας 112; Τηλέφωνο σηκώνουν μόνο επιλεκτικά, ρολά κατεβασμένα, αλλά σήμερα εθεάθη η ξανθιά μασέρ να μπαίνει κρυφά στην πολυκατοικία και να κοιτάζει αγχωμενη δεξιά αριστερά μην τη δει κανείς.
Εννοώ το μαγαζί στον ημιόροφος που εδώ και 2 μήνες το παίζουν παρθένες μόνο για μασάζ με πετσέτα
Man μου επέμενε λίγο στο τηλέφωνο μήπως το σηκώσει είσαι της γειτονιάς η το παίζεις και καλά πράκτορας

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
πέραμα από βάνα σπα με ΕΜΥ και κριστη. ΕΜΥ σταθερή αξία τιμά τα λεφτά που παίρνει με ωραία γούστα η κριστη δυστυχώς με απογοήτευσε . πήγε κάνεις πρόσφατα στο ελίτ σπα Καραμανλή έχει τίποτα καινούργιο?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
πέραμα από βάνα σπα με ΕΜΥ και κριστη. ΕΜΥ σταθερή αξία τιμά τα λεφτά που παίρνει με ωραία γούστα η κριστη δυστυχώς με απογοήτευσε . πήγε κάνεις πρόσφατα στο ελίτ σπα Καραμανλή έχει τίποτα καινούργιο?
ελιτ σπα οι ίδιες εδώ και ένα χρόνο. Το Βάνα σπα είναι αυτό στη Λαγκαδά απέναντι από την Πειραιώς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom