Κόλλησες με τις πίπες εσύ ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι έδωσε πίπαΤώρα θα τρέχουν όλοι κ θα ζητάνε πίπες κτλ. Και θα τρώνε τρέλα άκυρα. Κ τότε, θα καταλάβει το παλουκαρι τι εννοουσα όταν του έδινα συγχαρητήρια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)
Οι κοπέλες που λείπουν σε "άδεια" διαρκείας , το πιο πιθανό είναι να λείπουν με δική τους θέληση πχ Κρίστι. Δεν σημαίνει ότι όλες δίνανε πίπες , το κατάλαβε το αφεντικό και τις έδιωξε.Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
Το "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...
Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.
Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.388
- Πόντοι
- 7.636
Τι σημαίνει αυτό αδερφούλη...????Το "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...
Τικτόκερ, ποια λες?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.385
- Πόντοι
- 736
Μιλάς με γρίφους γέροντα, έλα πμΤο "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Στο συμπληρωματικό σχόλιο του συναδέλφου αναφέρομαι. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Και βασικά, κάντε και γράψτε ο,τι θέλετε. Στα παπάρια μου κιόλαςΚόλλησες με τις πίπες εσύ ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι έδωσε πίπα
Ψαξε στα μηνυματα μου ,την εχουμε αναφερει πριν ενα διαστημα..και εγω και καποιοι που "την καταφεραν"..μη μου στελνετε ποια ειναι στο τικ τοκ..αν εχετε τηλ της εχετε και το τικ τοκ..αματουρι ειναι 25χρονοΤι σημαίνει αυτό αδερφούλη...????
Τικτόκερ, ποια λες?
Ενω ο αλλος.."εκανα ολοκληρωμενο προγραμμα κι ηταν σαν να γαμησα"... αλλα δεν εκανα πιπα..χυσαμε και οι 2 με παθος..τι διαολο Αρλεκιν διαβαζατε μικρα.. ακομα γελαω..Μιλάς με γρίφους γέροντα, έλα πμ

dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 929
- Πόντοι
- 4.535
Τιμές Μυκόνου... Πάει με τα καλαμαράκια και τα καβουροπόδαρα...400 την ώρα
Εδώ με 30 έπαιρνες κωλαρακι

Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 201
Βαλε και την ειρωνεία και τα καθαρισμενα ποδια στον πατο σου φιλε.Καθάρισμα τα δάχτυλα των ποδιών......
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ΔΕΝ την εκαψε-σεξ δεν κανουν υποτιθεται αλλα εγω ξερω οτι κανουν κρυφα-γιαυτο ο αλλος στην καραμανλη στο Radio 1 ειχε βαλει καμερες πριν 10 χρονια!Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Nαι κανει δυνατο μασαζ .....αλλα αν το ζυτησειs απο την αρχη χαλαρο δεν θα εχειs kανενα θεμα θα στο κανει οπωs θεs εσυΩντος εμφανησιακα οι ωραιοτερες εκει μεσα συμφωνα με τα γουστα μου.Αυτο που με χαλαει στην Ιριδα ειναι η δυναμη που βαζει στο μασαζ ενω της ζητησα αισθησιακο μασαζ.Αν δεν με χαλουσε αυτο θα περνουσα συνεχεια μαζι της.
Συνεδρία χθες στο Κρυσταλ με Ολίβια και Μπέλα.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα σχόλια και για τις δυο.
Προσωπική εμπειρία και άποψη:
Κορμιά αγαλματένια που δεν τα χόρταινα. Τέρμα ευχάριστες και οι δυο. Μπορω να φανταστώ να ξανά πηγαίνω και να περνάω με την κάθε μια ξεχωριστά.
Στο τέλος γνώρισα και Νεφελη. Ευγενέστατη, τσαχπίναεμφανισιακά όχι του γούστου μου.(35 , αθλητικός)
ΥΓ. Αν γίνονται Κ περισσότερα δεν γνωρίζω. Θα το επιθυμούσα πολύ. Πήγα για χαλάρωση και έφυγα χορτάτος
Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα σχόλια και για τις δυο.
Προσωπική εμπειρία και άποψη:
Κορμιά αγαλματένια που δεν τα χόρταινα. Τέρμα ευχάριστες και οι δυο. Μπορω να φανταστώ να ξανά πηγαίνω και να περνάω με την κάθε μια ξεχωριστά.
Στο τέλος γνώρισα και Νεφελη. Ευγενέστατη, τσαχπίναεμφανισιακά όχι του γούστου μου.(35 , αθλητικός)
ΥΓ. Αν γίνονται Κ περισσότερα δεν γνωρίζω. Θα το επιθυμούσα πολύ. Πήγα για χαλάρωση και έφυγα χορτάτος
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Ξέρει κανείς τι παίζει με το Relax massage and Spa, Εγνατίας 112; Τηλέφωνο σηκώνουν μόνο επιλεκτικά, ρολά κατεβασμένα, αλλά σήμερα εθεάθη η ξανθιά μασέρ να μπαίνει κρυφά στην πολυκατοικία και να κοιτάζει αγχωμενη δεξιά αριστερά μην τη δει κανείς.
Εννοώ το μαγαζί στον ημιόροφος που εδώ και 2 μήνες το παίζουν παρθένες μόνο για μασάζ με πετσέτα
Εννοώ το μαγαζί στον ημιόροφος που εδώ και 2 μήνες το παίζουν παρθένες μόνο για μασάζ με πετσέτα
Man μου επέμενε λίγο στο τηλέφωνο μήπως το σηκώσει είσαι της γειτονιάς η το παίζεις και καλά πράκτοραςΞέρει κανείς τι παίζει με το Relax massage and Spa, Εγνατίας 112; Τηλέφωνο σηκώνουν μόνο επιλεκτικά, ρολά κατεβασμένα, αλλά σήμερα εθεάθη η ξανθιά μασέρ να μπαίνει κρυφά στην πολυκατοικία και να κοιτάζει αγχωμενη δεξιά αριστερά μην τη δει κανείς.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
πέραμα από βάνα σπα με ΕΜΥ και κριστη. ΕΜΥ σταθερή αξία τιμά τα λεφτά που παίρνει με ωραία γούστα η κριστη δυστυχώς με απογοήτευσε . πήγε κάνεις πρόσφατα στο ελίτ σπα Καραμανλή έχει τίποτα καινούργιο?
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Με το παλιό βενους στην Καραμανλή τι γίνεται ;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ελιτ σπα οι ίδιες εδώ και ένα χρόνο. Το Βάνα σπα είναι αυτό στη Λαγκαδά απέναντι από την Πειραιώς;πέραμα από βάνα σπα με ΕΜΥ και κριστη. ΕΜΥ σταθερή αξία τιμά τα λεφτά που παίρνει με ωραία γούστα η κριστη δυστυχώς με απογοήτευσε . πήγε κάνεις πρόσφατα στο ελίτ σπα Καραμανλή έχει τίποτα καινούργιο?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 4.895
Λειτουργεί κανονικά εκεί που ήτανε, υπό νέα διεύθυνση απ' όσο γνωρίζω.Με το παλιό βενους στην Καραμανλή τι γίνεται ;

VENUS SPA - MASSAGE !!!
Σε ένα πολύ διακριτικό χώρο, νέες και όμορφες παρουσίες παρέχουμε full προγράμματα μασάζ. Body to body, nuru και πολλά άλλα. Έλα στον χώρο μας και θα φροντίσουμε να περάσεις την καλύτερη εμπειρία της ζωή σου. Μάσαζ χωρίς όρια για να το απολαύσεις στο μέγιστο!! Κάλεσε μας και κλείσε ραντεβού στο...