tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
ναιελιτ σπα οι ίδιες εδώ και ένα χρόνο. Το Βάνα σπα είναι αυτό στη Λαγκαδά απέναντι από την Πειραιώς;
ναιελιτ σπα οι ίδιες εδώ και ένα χρόνο. Το Βάνα σπα είναι αυτό στη Λαγκαδά απέναντι από την Πειραιώς;
Ψηλή 1,80 όμορφο προσωπο κάπως λίγο μπαμπατσικη μικρό στήθος μέτριος κολος τυπική εκτόνωση καλό μασάζ.Η Κασσάνδρα στο κρυσταλ τι λέει συναγωνιστές?
Αναλυτικότατος!Ψηλή 1,80 όμορφο προσωπο κάπως λίγο μπαμπατσικη μικρό στήθος μέτριος κολος τυπική εκτόνωση καλό μασάζ.
Αν και μικρουλα και εμφανησιμη εγω που περασα μαζι της δεν θα την ξαναεπελεγα.Ολα τυπικοτατα.Ψηλή 1,80 όμορφο προσωπο κάπως λίγο μπαμπατσικη μικρό στήθος μέτριος κολος τυπική εκτόνωση καλό μασάζ.
καλησπερα φιλε και σε ευχαριστουμε ! Αν μπορεις το τηλεφωνο απο το ιδρυμα ;Απαντώντας σε συνάδελφο , παρέθεσα στο άλλο νήμα , το οποίο όμως εχω διαπιστώσει ότι δεν επισκέπτονται πολλοί, επιπλέον το μαγαζί ELEGANC και ειδικά το όνομα NICOL, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ, γράφω τα ίδια κι εδώ.
Οι λόγοι που πρέπει κανείς να επισκεφθεί το εν λόγω "ίδρυμα" είναι τρεις:
1ος ) NICOL : Κορίτσι όμορφο, απλό , καταδεκτικό. Μαζί της περνάς όπως και με τη γκόμενά σου. Έχει επίπεδο που σπάνια συναντάς στο χώρο.
2ος) NICOL : Δεν παρακαλάς για τίποτα. Αφού πετάξει αμέσως τα περιττά ρούχα , αρχίζει το πρόγραμμά της. Πολύ αισθησιακά και καθόλου διεκπαιρεωτικά. Υπομονή και επιμονή μέχρι να τελειώσεις και να φύγεις ξαλαφρωμένος.
3ος) NICOL : Σώμα; SUPER καυλωτικό. Στήθος 3,5 φυσικό παρακαλώ, που είναι όλο δικό σου. Όσα κιλά χρειάζονται , ώστε να μη χαΪδεύεις κόκκαλα αλλά ούτε και περιττά κιλά και λίπος. Το καλλίτερο για μένα; Μπουτάρες με tatoo (μέχρι επάνω στο γλουτό). Πιστέψτε με είναι κάτι πολύ καυλωτικό.
Χωρίς πολλά λόγια ELEGANCE = NICOL.
NICOL σε ευχαριστώ θερμά.
Το έχει γράψει η Νικολ και με την διεύθυνση μια δυο σελίδες πριν … κοίταξε και θα το βρειςκαλησπερα φιλε και σε ευχαριστουμε ! Αν μπορεις το τηλεφωνο απο το ιδρυμα ;
Σωστά το λέει ο Anthotypos αλλά μέχρι να δω τι σου έγραψε ήδη το είχα βρει, οπότε πάρτο:καλησπερα φιλε και σε ευχαριστουμε ! Αν μπορεις το τηλεφωνο απο το ιδρυμα ;
θα βγει η πετσετα αν μυρισουν χρημα μην ανησυχειςΚαλησπερα! Περασμα πριν μερικες μερες απο Relief, ηξερα οτι ειναι πετσεταδικο, αλλα μου ειχε αρεσει πολυ η Νικολ και ηθελε να δοκιμασω μασαζ με πατουσες οποτε ειπα να την κανω την επισκεψη. Πολυ ωραια εμπειρια για τα δικα μου γουστα, η Νικολ πολυ εντυπωσιακη απο κοντα, πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες στο site του μαγαζιου και μολονοτι ασχετος απο μασαζ για να κρινω, με χαλαρωσε και το απολαυσα. Παροτι εφαγα πετσετα οπως αναμενοταν θα ξαναπερασω οταν εχω την ευκαιρια καθως μου αρεσε απιστευτα η φαση, με μονο αρνητικο ισως την τιμη και οτι η διαρκεια ηταν πιο κοντα στα 45 λεπτα παρα στην ωρα.
σε ευχαριστω-εσυ δουλευεις στο ιδρυμα ;Σωστά το λέει ο Anthotypos αλλά μέχρι να δω τι σου έγραψε ήδη το είχα βρει, οπότε πάρτο:
" Καλησπερα. Ουτε εγω μπορω ν σ στειλω ινμποξ. Κανε ενα κοπο απο Δευτερα και στειλε ενα μηνυμα η παρε τηλ για να σ ενημερωσουμε στα τηλ:
κλήσεις +30 694 065 5533
Μόνο viber 6949631244.
Σ ευχαριστουμε "
Όχι, δίπλα από το ίδρυμα..!θα βγει η πετσετα αν μυρισουν χρημα μην ανησυχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ευχαριστω-εσυ δουλευεις στο ιδρυμα ;
Η Νικόλ μόλις μυρίσει χρήμα πετάει την πετσέτα και στον παίζει άριστα με τα πόδια.Καλησπερα! Περασμα πριν μερικες μερες απο Relief, ηξερα οτι ειναι πετσεταδικο, αλλα μου ειχε αρεσει πολυ η Νικολ και ηθελε να δοκιμασω μασαζ με πατουσες οποτε ειπα να την κανω την επισκεψη. Πολυ ωραια εμπειρια για τα δικα μου γουστα, η Νικολ πολυ εντυπωσιακη απο κοντα, πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες στο site του μαγαζιου και μολονοτι ασχετος απο μασαζ για να κρινω, με χαλαρωσε και το απολαυσα. Παροτι εφαγα πετσετα οπως αναμενοταν θα ξαναπερασω οταν εχω την ευκαιρια καθως μου αρεσε απιστευτα η φαση, με μονο αρνητικο ισως την τιμη και οτι η διαρκεια ηταν πιο κοντα στα 45 λεπτα παρα στην ωρα.
Για την Βασιλεια ξερεις τιποτα? Αξιζει να την δοκιμασω? Η Μαρια πως ειναι εμφανισιακα?Η Νικόλ μόλις μυρίσει χρήμα πετάει την πετσέτα και στον παίζει άριστα με τα πόδια.
Όσο για την κοπριά τη Μαρία, αυτή κάνει και το με τιμούν, ρίχνει κάρτες Ταρώ κτλ ...όπου μυρίσει χρήμα αυτή και απατεωνια πρώτη είναι η Χαλκιδικιωτισσα!! Ορμύλια Ψακούδια όλε!!
Συγγνώμη αλλά...... σε λάθος Νικόλ πήγες. Δε ρώταγες ποια είναι η originale ?Καλησπερα! Περασμα πριν μερικες μερες απο Relief, ηξερα οτι ειναι πετσεταδικο, αλλα μου ειχε αρεσει πολυ η Νικολ και ηθελε να δοκιμασω μασαζ με πατουσες οποτε ειπα να την κανω την επισκεψη. Πολυ ωραια εμπειρια για τα δικα μου γουστα, η Νικολ πολυ εντυπωσιακη απο κοντα, πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες στο site του μαγαζιου και μολονοτι ασχετος απο μασαζ για να κρινω, με χαλαρωσε και το απολαυσα. Παροτι εφαγα πετσετα οπως αναμενοταν θα ξαναπερασω οταν εχω την ευκαιρια καθως μου αρεσε απιστευτα η φαση, με μονο αρνητικο ισως την τιμη και οτι η διαρκεια ηταν πιο κοντα στα 45 λεπτα παρα στην ωρα.
?????????????????????????????????????????????? Παλαιοί συναγωνιστές και φίλοι, αλλά κι εσύ model49 , πριν εγώ αρχίσω, πείτε μου, πώς να εκλάβω το ερώτημα;θα βγει η πετσετα αν μυρισουν χρημα μην ανησυχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ευχαριστω-εσυ δουλευεις στο ιδρυμα ;
Αυτά παθαίνεις όταν πασάρεις προϊόντα λαϊκής λες και είναι απ το πάνω ράφι?????????????????????????????????????????????? Παλαιοί συναγωνιστές και φίλοι, αλλά κι εσύ model49 , πριν εγώ αρχίσω, πείτε μου, πώς να εκλάβω το ερώτημα;
στα εφαγε χοντρα βρε ;Η Νικόλ μόλις μυρίσει χρήμα πετάει την πετσέτα και στον παίζει άριστα με τα πόδια.
Όσο για την κοπριά τη Μαρία, αυτή κάνει και το με τιμούν, ρίχνει κάρτες Ταρώ κτλ ...όπου μυρίσει χρήμα αυτή και απατεωνια πρώτη είναι η Χαλκιδικιωτισσα!! Ορμύλια Ψακούδια όλε!!
εχασα το ερωτημα φιλε-για πες μου ξανα?????????????????????????????????????????????? Παλαιοί συναγωνιστές και φίλοι, αλλά κι εσύ model49 , πριν εγώ αρχίσω, πείτε μου, πώς να εκλάβω το ερώτημα;