Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !
Σε ευχαριστω παντως
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (9 μέλη και 31 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ναι μωρε απλα βαριεμαι να ψαχνω-εφοσον υπαρχει ομαδα εδω μεσα ας βοηθαμε-γιαυτο μπηκα εξαλλου.Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..
Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€
Που την βρίσκουμε αυτήν?Μαριάννα για μένα η καλύτερη επιλογή όλα αυτά τα χρόνια
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…
Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)
Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστούμε για την κριτική, να συμπληρώσω οτι είναι σαρανταφευγα και οχι απλώς μιλάει πολύ αλλα σου σπάει τα παπαρια!!!Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
@καρδιναλιος
Στα δύο παραπάνω μηνύματα αναφέρεσαι στο ίδιο μαγαζί;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Τι κοινό να έχει ρε καρδινάλιε;Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι αναγκαστική επιλογή επειδή είναι σχεδόν πάντα εκεί!Ενταξει άσχημη δεν τη λες αλλά Ξινή και απρόσιτη σίγουρα!Χωρια που μέχρι πέρυσι ειχα πάει μαζί της 3 φορές σε ένα μηνα ανά δεκαήμερο περίπου και είχε και τις τρεις φορές περίοδο μόλις πήγαινα να βάλω χέρι κάτω !H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Το ριλαξ σπα τι έγινε? Έφυγε από Εγνατίας 112?Η Χασταμουρατιδου από το Relief, έχει κωλοχαρακτηρα!
Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει ούτε ένα πτυχίο το βλαχαντερο επάνω στο μασάζ έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο.
Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ανεβάζει προκλητικά βίντεο στο Τικτοκ, στα οποία ούτε να μιλάει δεν ξέρει.
Αξέχαστο το κωλοβαρεμα της στο ίντερνετ καφέ την περίοδο 1996-2003, όπου ψάρευε άντρα...
Δηλώνει και μέντιουμ η κουράδα παλιότερα ως skiouraki81...
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
Μάλλον ο καρδινάλιος φίλε σε σένα αναφέρεται.Τι κοινό να έχει ρε καρδινάλιε;Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι αναγκαστική επιλογή επειδή είναι σχεδόν πάντα εκεί!Ενταξει άσχημη δεν τη λες αλλά Ξινή και απρόσιτη σίγουρα!Χωρια που μέχρι πέρυσι ειχα πάει μαζί της 3 φορές σε ένα μηνα ανά δεκαήμερο περίπου και είχε και τις τρεις φορές περίοδο μόλις πήγαινα να βάλω χέρι κάτω !
Δεν πρέπει να έχει πάρει άλλος την Ξένια τρεις φορές...
Φίλε, την προηγούμενη εβδομάδα ξεφωνιζες την Ελσα από Βάνα και τώρα την Μαρία. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω μια εμπάθεια με τον τρόπο ππυ τα γράφεις, σαν να σε εκλασαν, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Πραγματικά τι μας ενδιαφέρει εάν εάν παντρεμένη, χωρισμένη, παλιό μέντιουμ, πήγαινε στα Ίντερνετ καφέ και άλλες μαλακιες.Η Χασταμουρατιδου από το Relief, έχει κωλοχαρακτηρα!
Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει ούτε ένα πτυχίο το βλαχαντερο επάνω στο μασάζ έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο.
Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ανεβάζει προκλητικά βίντεο στο Τικτοκ, στα οποία ούτε να μιλάει δεν ξέρει.
Αξέχαστο το κωλοβαρεμα της στο ίντερνετ καφέ την περίοδο 1996-2003, όπου ψάρευε άντρα...
Δηλώνει και μέντιουμ η κουράδα παλιότερα ως skiouraki81...
Θα μας ενδιέφερε η δουλειά της και μόνο αυτή. Στην προκειμένη περίπτωση από μένα έχουν φάει άκυρο από πέρσι όταν ήθελαν να πηγαίνεις ξανά και ξανά για να στον παίξουν και χρεώνουν το απλό μασάζ 40€. Μεγάλη αλητεία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τι κανει στη ζωή της πριν και μετά το μαγαζί.
Επίσης είναι αλητεία και το «ντεμι» μοντέλο του μαγαζιού. Ή θα το κάνουν κανονικό μασατζιδικο που θα κανεις μασάζ με εσώρουχο ή θα το κάνουν χώρο ανακούφισης με τις ίδιες τιμές που έχουν κι άλλοι
Clouzo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.932
- Πόντοι
- 491
Αν έχω καταλάβει καλά και σύμφωνα και με τις φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιά καραβανα.Ενδεχετε να έχει εργαστεί κυρίως στην Εβίτα.Μηπως μυρίζει και πιωμα; Μπορεί να κάνω και λάθος.Εχω όμως αυτή την εντύπωση.Ευχαριστούμε για την κριτική, να συμπληρώσω οτι είναι σαρανταφευγα και οχι απλώς μιλάει πολύ αλλα σου σπάει τα παπαρια!!!
Όχι σχετικά με το πιωμα. Αθηναία είναι και χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της ως guest!Αν έχω καταλάβει καλά και σύμφωνα και με τις φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιά καραβανα.Ενδεχετε να έχει εργαστεί κυρίως στην Εβίτα.Μηπως μυρίζει και πιωμα; Μπορεί να κάνω και λάθος.Εχω όμως αυτή την εντύπωση.
Clouzo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.932
- Πόντοι
- 491
Κάνω λάθος τότε φίλε.Αλλη είναι αυτή που λέω.Όχι σχετικά με το πιωμα. Αθηναία είναι και χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της ως guest!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...Μάλλον ο καρδινάλιος φίλε σε σένα αναφέρεται.
Δεν πρέπει να έχει πάρει άλλος την Ξένια τρεις φορές...
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ακριβως@καρδιναλιος
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι φωνές εδω μέσα και ισορροπούν λίγο την κατάσταση!!!Φίλε, την προηγούμενη εβδομάδα ξεφωνιζες την Ελσα από Βάνα και τώρα την Μαρία. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω μια εμπάθεια με τον τρόπο ππυ τα γράφεις, σαν να σε εκλασαν, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Πραγματικά τι μας ενδιαφέρει εάν εάν παντρεμένη, χωρισμένη, παλιό μέντιουμ, πήγαινε στα Ίντερνετ καφέ και άλλες μαλακιες.
Θα μας ενδιέφερε η δουλειά της και μόνο αυτή. Στην προκειμένη περίπτωση από μένα έχουν φάει άκυρο από πέρσι όταν ήθελαν να πηγαίνεις ξανά και ξανά για να στον παίξουν και χρεώνουν το απλό μασάζ 40€. Μεγάλη αλητεία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τι κανει στη ζωή της πριν και μετά το μαγαζί.
Επίσης είναι αλητεία και το «ντεμι» μοντέλο του μαγαζιού. Ή θα το κάνουν κανονικό μασατζιδικο που θα κανεις μασάζ με εσώρουχο ή θα το κάνουν χώρο ανακούφισης με τις ίδιες τιμές που έχουν κι άλλοι
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ρε παιδια Η Μαρια στο Relief ΔΕΝ ειναι καλη επιλογη ΜΑΚΡΙΑ -μη λεμε τα ιδια και παει κανας κακομοιρης και την πατησει...
ειναι δυνατον να κανω μασαζ και μεσα να ειναι ο Γοριλλας ο Αντρας της ελεος.
ειναι δυνατον να κανω μασαζ και μεσα να ειναι ο Γοριλλας ο Αντρας της ελεος.