Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (9 μέλη και 31 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !

Σε ευχαριστω παντως
Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..:cheesy:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..:cheesy:
ναι μωρε απλα βαριεμαι να ψαχνω-εφοσον υπαρχει ομαδα εδω μεσα ας βοηθαμε-γιαυτο μπηκα εξαλλου.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…

Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)

Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.
H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€
Ευχαριστούμε για την κριτική, να συμπληρώσω οτι είναι σαρανταφευγα και οχι απλώς μιλάει πολύ αλλα σου σπάει τα παπαρια!!!

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!
Τι κοινό να έχει ρε καρδινάλιε;Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι αναγκαστική επιλογή επειδή είναι σχεδόν πάντα εκεί!Ενταξει άσχημη δεν τη λες αλλά Ξινή και απρόσιτη σίγουρα!Χωρια που μέχρι πέρυσι ειχα πάει μαζί της 3 φορές σε ένα μηνα ανά δεκαήμερο περίπου και είχε και τις τρεις φορές περίοδο μόλις πήγαινα να βάλω χέρι κάτω !

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Η Χασταμουρατιδου από το Relief, έχει κωλοχαρακτηρα!
Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει ούτε ένα πτυχίο το βλαχαντερο επάνω στο μασάζ έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο.
Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ανεβάζει προκλητικά βίντεο στο Τικτοκ, στα οποία ούτε να μιλάει δεν ξέρει.
Αξέχαστο το κωλοβαρεμα της στο ίντερνετ καφέ την περίοδο 1996-2003, όπου ψάρευε άντρα...
Δηλώνει και μέντιουμ η κουράδα παλιότερα ως skiouraki81...
Το ριλαξ σπα τι έγινε? Έφυγε από Εγνατίας 112?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
837
Πόντοι
96
Τι κοινό να έχει ρε καρδινάλιε;Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι αναγκαστική επιλογή επειδή είναι σχεδόν πάντα εκεί!Ενταξει άσχημη δεν τη λες αλλά Ξινή και απρόσιτη σίγουρα!Χωρια που μέχρι πέρυσι ειχα πάει μαζί της 3 φορές σε ένα μηνα ανά δεκαήμερο περίπου και είχε και τις τρεις φορές περίοδο μόλις πήγαινα να βάλω χέρι κάτω !
Μάλλον ο καρδινάλιος φίλε σε σένα αναφέρεται.
Δεν πρέπει να έχει πάρει άλλος την Ξένια τρεις φορές...

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Το ειχα κάνει πέρυσι γιατί δεν έβρισκα άλλη!

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Η Χασταμουρατιδου από το Relief, έχει κωλοχαρακτηρα!
Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει ούτε ένα πτυχίο το βλαχαντερο επάνω στο μασάζ έστω από ΙΕΚ ή σεμινάριο.
Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ανεβάζει προκλητικά βίντεο στο Τικτοκ, στα οποία ούτε να μιλάει δεν ξέρει.
Αξέχαστο το κωλοβαρεμα της στο ίντερνετ καφέ την περίοδο 1996-2003, όπου ψάρευε άντρα...
Δηλώνει και μέντιουμ η κουράδα παλιότερα ως skiouraki81...
Φίλε, την προηγούμενη εβδομάδα ξεφωνιζες την Ελσα από Βάνα και τώρα την Μαρία. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω μια εμπάθεια με τον τρόπο ππυ τα γράφεις, σαν να σε εκλασαν, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Πραγματικά τι μας ενδιαφέρει εάν εάν παντρεμένη, χωρισμένη, παλιό μέντιουμ, πήγαινε στα Ίντερνετ καφέ και άλλες μαλακιες.

Θα μας ενδιέφερε η δουλειά της και μόνο αυτή. Στην προκειμένη περίπτωση από μένα έχουν φάει άκυρο από πέρσι όταν ήθελαν να πηγαίνεις ξανά και ξανά για να στον παίξουν και χρεώνουν το απλό μασάζ 40€. Μεγάλη αλητεία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τι κανει στη ζωή της πριν και μετά το μαγαζί.

Επίσης είναι αλητεία και το «ντεμι» μοντέλο του μαγαζιού. Ή θα το κάνουν κανονικό μασατζιδικο που θα κανεις μασάζ με εσώρουχο ή θα το κάνουν χώρο ανακούφισης με τις ίδιες τιμές που έχουν κι άλλοι

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.932
Πόντοι
491
Ευχαριστούμε για την κριτική, να συμπληρώσω οτι είναι σαρανταφευγα και οχι απλώς μιλάει πολύ αλλα σου σπάει τα παπαρια!!!
Αν έχω καταλάβει καλά και σύμφωνα και με τις φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιά καραβανα.Ενδεχετε να έχει εργαστεί κυρίως στην Εβίτα.Μηπως μυρίζει και πιωμα; Μπορεί να κάνω και λάθος.Εχω όμως αυτή την εντύπωση.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Αν έχω καταλάβει καλά και σύμφωνα και με τις φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιά καραβανα.Ενδεχετε να έχει εργαστεί κυρίως στην Εβίτα.Μηπως μυρίζει και πιωμα; Μπορεί να κάνω και λάθος.Εχω όμως αυτή την εντύπωση.
Όχι σχετικά με το πιωμα. Αθηναία είναι και χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της ως guest!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Φίλε, την προηγούμενη εβδομάδα ξεφωνιζες την Ελσα από Βάνα και τώρα την Μαρία. Χωρίς να σε ξέρω βλέπω μια εμπάθεια με τον τρόπο ππυ τα γράφεις, σαν να σε εκλασαν, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Πραγματικά τι μας ενδιαφέρει εάν εάν παντρεμένη, χωρισμένη, παλιό μέντιουμ, πήγαινε στα Ίντερνετ καφέ και άλλες μαλακιες.

Θα μας ενδιέφερε η δουλειά της και μόνο αυτή. Στην προκειμένη περίπτωση από μένα έχουν φάει άκυρο από πέρσι όταν ήθελαν να πηγαίνεις ξανά και ξανά για να στον παίξουν και χρεώνουν το απλό μασάζ 40€. Μεγάλη αλητεία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τι κανει στη ζωή της πριν και μετά το μαγαζί.

Επίσης είναι αλητεία και το «ντεμι» μοντέλο του μαγαζιού. Ή θα το κάνουν κανονικό μασατζιδικο που θα κανεις μασάζ με εσώρουχο ή θα το κάνουν χώρο ανακούφισης με τις ίδιες τιμές που έχουν κι άλλοι
Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι φωνές εδω μέσα και ισορροπούν λίγο την κατάσταση!!!

• Like
Αντιδράσεις: wasted
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ρε παιδια Η Μαρια στο Relief ΔΕΝ ειναι καλη επιλογη ΜΑΚΡΙΑ -μη λεμε τα ιδια και παει κανας κακομοιρης και την πατησει...
ειναι δυνατον να κανω μασαζ και μεσα να ειναι ο Γοριλλας ο Αντρας της ελεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom