Ρωτάς για μασαζ με πρώτο και δεύτερο μέρος φαντάζομαι; Γιατί να μην το κάνουν οι ίδιες που κάνουν και στους άντρες;Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.336
- Πόντοι
- 736
Η κοπέλα έχει δηλώσει ότι αγαπάει πολύ την πόλη μας κι εμάς οπότε υποθέτω ότι θα ρίξει και τις τιμές σε ένδειξη των αισθημάτων αυτόνΒίκυ στεφάνια μπορεί κάποιος συνάδελφος να ενημερώσει για τιμοκατάλογο;
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 583
- Πόντοι
- 81
Παράλληλη αγαπη που λέει και το τραγούδι. Με τις τσέπες μαςΗ κοπέλα έχει δηλώσει ότι αγαπάει πολύ την πόλη μας κι εμάς οπότε υποθέτω ότι θα ρίξει και τις τιμές σε ένδειξη των αισθημάτων αυτόν
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
γνωρίζουμε κάτι για εδώ;
⭐️ Κορίτσια για full πρόγραμμα μασαζ - 6986259734
Σε ένα πολύ διακριτικό χώρο, νέες και όμορφες παρουσίες παρέχουμε full προγράμματα μασάζ. Body to body, nuru και πολλά άλλα. Έλα στον χώρο μας και θα φροντίσουμε να περάσεις την καλύτερη εμπειρία της ζωή σου. Μάσαζ χωρίς όρια για να το απολαύσεις στο μέγιστο!! Κάλεσε μας και κλείσε ραντεβού στο...
kanesex.com
Ε μα ναι δηλαδή!Ρε Φίλε ποιος σου είπε ότι το άρθρο έχει φωτογραφίες από το μαγαζί έπιασαν;
Πάντως σίγουρα είναι μία πολύ σοβαρή αναβάθμιση! Ξεκινώντας από μία απλή χειρομάλαξη φτάνουμε στο φιλάκι και σε καμιά 10ετία ελπίζουμε στα καλύτερα! Πού είστε αδέρφια μας Αθηναίοι να μας καμαρώσετε!Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
εχει καλα κομματια ; Βρηκα το τηλεφωνο και πηραΕίναι το μόνο ελεύθερό ήταν κ το body αλλά πάει
Μία επίσκεψη δε κάνει κακό πάει βλέπει κ φεύγει
Βάσια έχει πάει κανείς τελευταία γιατί έμαθα ότι έφυγε η δώρα (Αφροδίτη) έφερε τίποτε άλλο
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Ναι γεια σας.....είμαι αυτός που σας τηλεφώνησε πριν λίγο καιρό που επέστρεψε η Φένια/Φαίδρα/Ζουζούνα και όλοι έσπευσαν να στείλουν pm στον φίλο που το ανάρτησε, είμαι εγώ που σας είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι...που μετά κάτι είπε κάποιος άλλος και σας ξαναπήρα και σας είπα ότι πάλι δεν ενδιαφέρομαι....και τώρα βγαίνει άλλος και λέει ότι λαδοκόρη σε λαδομάγαζο φιλάει νόστιμα το π@@τσ@κέφαλο και φχαριστιέται ο κόσμος.....Ήθελα να σας πω ότι και πάλι δεν ενδιαφέρομαι......!!!
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να λέω και εγώ αυτά που ξέρω για τα μαγαζιά έχω μεγάλη εμπειρία από το είδος αυτό
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Βλεπω το λουξουρι εκανε επεκταση λετε να παιζουν νεες κοπελες;
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Καλως ήρθες φίλε!καλησπέρα αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να λέω και εγώ αυτά που ξέρω για τα μαγαζιά έχω μεγάλη εμπειρία από το είδος αυτό
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
αν παίζουν νέες κοπέλες και νέες υπηρεσίες καλά θα είναι!
Βλεπω το λουξουρι εκανε επεκταση λετε να παιζουν νεες κοπελες;
Τελευταία τροποποίηση:
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Το Venus είναι.γνωρίζουμε κάτι για εδώ;
⭐️ Κορίτσια για full πρόγραμμα μασαζ - 6986259734
Σε ένα πολύ διακριτικό χώρο, νέες και όμορφες παρουσίες παρέχουμε full προγράμματα μασάζ. Body to body, nuru και πολλά άλλα. Έλα στον χώρο μας και θα φροντίσουμε να περάσεις την καλύτερη εμπειρία της ζωή σου. Μάσαζ χωρίς όρια για να το απολαύσεις στο μέγιστο!! Κάλεσε μας και κλείσε ραντεβού στο...kanesex.com
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Πήρα τηλεφωνο σε αυτό το luxury στην μοναστηριού και ρωτάω ποτέ ανοίγεται και με λέει θα ενημερωθείτε δεν ξέρουμε ακόμα και με το κλείνει
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Συμφωνώ απόλυτα φιλε, πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιώνΣυνάντηση με Στεφανία.το κορίτσι είναι ο μάγος του πέους,τέτοια μαεστρία δε την έχω δει.ελπιζω να ξανάρθει μέσα στο καλοκαίρι διότι έχει γίνει πλέον μονόδρομος.
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Κυριως τα ματια τηςΣου άρεσαν τα μάτια της ?