Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Καλώς να έρθεις.Σύντομα κοντά σας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποτέ με το καλό????Σύντομα κοντά σας!
Καλώς να έρθεις.Σύντομα κοντά σας!
Και ποτέ με το καλό????Σύντομα κοντά σας!
17 μεσημεράκι μέχρι 27(αναχώρηση)Καλώς να έρθεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποτέ με το καλό????
βασια 60 που ειναι αυτη σε ποιο δουλευειΤο νήμα Έχει καταντήσει η ντροπή του αγοραίου έρωτα. Πανηγυρίζουμε που δίνουμε 50 € για να μας τον παίξει μία γκόμενα…
Και για να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση Κάνουμε μία πολύ ωραία περιγραφή της κάθε συνάντησης για να μην παραδεχτούμε ότι είμαστε μαλάκες.
Και την ίδια στιγμή οι κοπέλες να μας σχολιάζουν κι άλλοι πελάτες να ακούν τα λεγόμενα τους
Τα Μασατζίδικα εδώ στην πόλη μας λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούσαν τα κωλόμπαρα παλιά. Προσφέρουν ελάχιστα και κάθε φορά πηγαίνουμε με την προσδοκία ότι θα κάνουμε κάτι περισσότερο…
Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε αλλά να σταματήσουμε πραγματικά μήπως γίνει αναβάθμιση των Υπηρεσιών.
ΥΓ1 Μακριά από το dames Όσο δουλεύει εκεί το πρεζόνι γιατί είναι επικίνδυνο και για την υγεία μας
ΥΓ2 Τελευταία φορά που γάμησα την Βάσια πριν τέσσερα χρόνια μπορώ να πω ότι και στα 60 της είναι καλύτερη από την κάθε άβγαλτή πιτσιρίκα
Σταμάτησαν πια να μου αρέσουν.. ευτυχώς πέρασε..
Σταθερός στις προτιμήσεις σου....Σταμάτησαν πια να μου αρέσουν.. ευτυχώς πέρασε..
Nομιζω ήταν κρίση της μέσης ηλικίας..Σταθερός στις προτιμήσεις σου....
Εγώ νόμιζα ότι είναι long covid αλλά ευτυχώς σου κράτησε μόνο 10 μέρεςNομιζω ήταν κρίση της μέσης ηλικίας..
Ξύπνημα στον εφιάλτη..Εγώ νόμιζα ότι είναι long covid αλλά ευτυχώς σου κράτησε μόνο 10 μέρες
Από 60 που ήταν πήγε στα 80 και έχει και 100Καλημέρα σε όλους, όποιος ξέρει ας επιβεβαιώσει ότι η Βάσια το έχει στο 100€. Ρωτάω γιατί είναι λίγο μυστήρια στην τιμολογιακή πολιτική της, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όλες με 100 , confirm that.
Ναι επειδή είναι "μοντέλα" τα κορίτσια...λέει 100 για μια ώρα και 80 η μισή ώρα . Πριν λίγο καιρό αυτά τα "μοντέλα" είχαν χαμηλότερο κασέ...τι να πειςΚαλημέρα σε όλους, όποιος ξέρει ας επιβεβαιώσει ότι η Βάσια το έχει στο 100€. Ρωτάω γιατί είναι λίγο μυστήρια στην τιμολογιακή πολιτική της, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όλες με 100 , confirm that.
πολλοί τα έχουν πει αυτά κ μείναν με το στο χέριΝαι επειδή είναι "μοντέλα" τα κορίτσια...λέει 100 για μια ώρα και 80 η μισή ώρα . Πριν λίγο καιρό αυτά τα "μοντέλα" είχαν χαμηλότερο κασέ...τι να πεις
17 μεσημεράκι μέχρι 27(αναχώρηση)
30 λεπτά 60Καλημέρα σε όλους, όποιος ξέρει ας επιβεβαιώσει ότι η Βάσια το έχει στο 100€. Ρωτάω γιατί είναι λίγο μυστήρια στην τιμολογιακή πολιτική της, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όλες με 100 , confirm that.
Καληνύχτα φίλε…βασια 60 που ειναι αυτη σε ποιο δουλευει
Ευτυχώς που δεν επήγεςΚαλημέρα σας!
Τελικά με πείσατε! κέντρο έκλεισα Airbnb,με πολύ άνετο κ δωρεάν πάρκινγκ!
17-27 Νοεμβρίου θα είμαι κοντά σας!!
Ναι ναι εννοείται δεν ήταν καλή ιδέα!απλά πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη κ μαθαίνω σιγά σιγά τα κατατοπια!Ευτυχώς που δεν επήγες
στα μέρη της Περαίας
που ξένο μάτι όποιον δει
να γίνει της ... Κορέας!
Μαθαίνεις σιγά σιγά τα κατατόπιαΝαι ναι εννοείται δεν ήταν καλή ιδέα!απλά πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη κ μαθαίνω σιγά σιγά τα κατατοπια!