Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.329
Πόντοι
206
Εξαρτάται πάντα το πού μένεις, με τι όχημα κινείσαι, πόσο χρόνο έχεις στη διάθεσή σου κλπ.......Εμένα γενικά με βολεύει η Περαία......έχω γνωστούς εκεί και όντως δε θέλω να με δουν και να τους δω αλλά είναι τόσο μεγάλη η Περαία που πρέπει να έχεις δώσει ραντεβού μ'αυτούς για να βρεθείτε ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο......Εννοείται ότι εξαιρείται η παραλιακή της............Στην παραλία ναι είναι πιθανό να δεις γνωστούς......Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους όμως, μπα, πολύ δύσκολο.......

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Περαια?
Πανε Επανωμη καλυτερα..
Δεν ειμαστε καλα,οσο πληρωσουμε στο μασαζ,αλλο τοσο στις βενζινες.
Καλύτερα Άφυτο και αν δεν έχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι να πάει αμουλιανη

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Πέρασμα απο Κρισταλ διαθέσιμες Ιριδα, Ολιβια και Τοκιο (ντριφτ;)
Επέλεξα για πρωτη φορά Ολίβια, αποκλείοντας Ίριδα (γιατί δεν πήγα στο μασατζίδικο για να κοιμηθώ ) και Τόκιο (γιατί με χαλάει η φασαρία που έχει πάνω της από τα τόσα τατουαζ, πιρσινγκ και κοτσιδακια).
Η Ολίβια είναι η γειτόνισσα που θέλεις να πασπατέψεις. Όχι μοντέλο, με οκ πρόσωπο (γούστα είναι αυτά), αλλά βγάζει καύλα στον τρόπο που μιλάει και κινείται.
Ξέρει να κάνει μασαζ η κοπέλα, ευχάριστη στο σόσιαλ, καλή στα του αγώνα. Γνωρίζει επίσης ποια είναι τα όπλα της (κανόνια συγκεκριμένα) και ξέρει να τα διαχειρίζεται.
Ολ αραουντ 7.5/10 σαν εμπειρία.
Καλούτσικη επιλογή η Ολίβια, όντως καυλιαρικη φωνή.. & εξαιρετικοί μαστοί, συμφωνώ με τη βαθμολογία. Τόκιο καυλιαρα πολύ, σε εμένα τουλάχιστον! Ίριδα όχι μόνο ύπνο.. χάλια όλα!

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος αν η κριστυ δουλευει κανονικα στο Κρίσταλ.
Γιατί δυο φορές που πηρα τηλ να κλείσω ραντεβού δεν ήταν.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημέρα σε ολους
έχουμε νεοτερες πληροφοριες για την Κασσανδρα (μια καινουργια μικρή, εκτος αν κανω λαθος στο ονομα)στο Κρυσταλ? δεν ειχαν αναφερθει ιδιαιτερα κολακευτικα σχολια αρχικα, ηθελα να δω αν αλλαξε κατι. ευχαριστω.

DELTA(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
0
Λοιπον στην αγγελια "αισθησιακο μασαζ " που εβγαλε μια κατερινα,με καποιες φωτο ειναι η Ξενια,η πρωην Ραχηλ πριν χρονια και πρωην στουντιομασαζοκοριτσο.....με πολλα χιλομετρα στο κοντερ, τι θελει να κανει τωρα χωρις να δινει τηλεφωνο θα δειξει????

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.453
Πόντοι
2.356
Λοιπον στην αγγελια "αισθησιακο μασαζ " που εβγαλε μια κατερινα,με καποιες φωτο ειναι η Ξενια,η πρωην Ραχηλ πριν χρονια και πρωην στουντιομασαζοκοριτσο.....με πολλα χιλομετρα στο κοντερ, τι θελει να κανει τωρα χωρις να δινει τηλεφωνο θα δειξει????
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα
Ποια αγγελία ρε παίχτη τι μας λες τώρα

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Πέρασμα πολύ πρόσφατα με Ξένια!! Ήδη απο την ενημέρωση στο τηλέφωνο είναι σαν να την ξέρεις χρόνια..(ζεστός και ευχάριστος τροπος).. Δυσκολεύτηκα να κλείσω το ραντεβού.. μου ειπε οτι έχει και άλλη δουλεια εκτο απο αυτην ... το ράντεβου έγινε στο Ρεχ .!!! Η ξένια λοίπον είναι πάλια στο χώρο των μασάζ (βασίλη Μάριαννα) δουλευε λιγες μέρες και εξαφανιζόταν ... πολυ καλό ονομα παρα το λίγο της εργασίας της (ονόνατι Κλειώ ) εργαστηκε μεχρι αρχες του2015 ( τελευταιο μαγαζι ηταν της Βασιας) ... και εμφανιστηκε τελους του 19 σε μασαζ παλι και επειτα ανεξαρτητη πλεον .. με γνώρισε και τα είπαμε λιγάκι εκτος οτι έγινε πολύ καλύτερη στο μασάζ ειδικα !! Εμφανισιακα αλλαξε απο τοτε, αλλα οχι πολυ ..παλι εχει κωλάρα βυζάρες ..γυναικάρα με λιγα λόγια .. πολυ καλή σε αυτο που κάνει

DELTA(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
0
Πέρασμα πολύ πρόσφατα με Ξένια!! Ήδη απο την ενημέρωση στο τηλέφωνο είναι σαν να την ξέρεις χρόνια..(ζεστός και ευχάριστος τροπος).. Δυσκολεύτηκα να κλείσω το ραντεβού.. μου ειπε οτι έχει και άλλη δουλεια εκτο απο αυτην ... το ράντεβου έγινε στο Ρεχ .!!! Η ξένια λοίπον είναι πάλια στο χώρο των μασάζ (βασίλη Μάριαννα) δουλευε λιγες μέρες και εξαφανιζόταν ... πολυ καλό ονομα παρα το λίγο της εργασίας της (ονόνατι Κλειώ ) εργαστηκε μεχρι αρχες του2015 ( τελευταιο μαγαζι ηταν της Βασιας) ... και εμφανιστηκε τελους του 19 σε μασαζ παλι και επειτα ανεξαρτητη πλεον .. με γνώρισε και τα είπαμε λιγάκι εκτος οτι έγινε πολύ καλύτερη στο μασάζ ειδικα !! Εμφανισιακα αλλαξε απο τοτε, αλλα οχι πολυ ..παλι εχει κωλάρα βυζάρες ..γυναικάρα με λιγα λόγια .. πολυ καλή σε αυτο που κάνει
Καπως ετσι....σαν χαρακτηρας αστατος ,με πολλα προβληματα ψυχολογικα.Το κακο ειναι οτι ρωταει πολλα στον πελατη ποιος ειναι ,τι κανει κοκ και ειναι για μενα επικινδυνο αυτο.
Σιγουρα ειναι αυτη στην αγγελια,μαλλον θα σταματησει το Ρεξ και θα παει σε χωρο δικο της...πιο οικονομικο.
Σαν ραχηλ ειχε λιγη περιοδο,σαν Ξενια δεν εχει καλη φημη ασχετα απο το σερβις ....και σιγουρα θα πεσει παλι σε λαθη......οπως παλια.Οσοκαι να κρυβεται την γνωριζουν πολλοι....απο το συστημα αυτο οταν μπεις δεν βγαινεις ευκολα....

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
Καπως ετσι....σαν χαρακτηρας αστατος ,με πολλα προβληματα ψυχολογικα.Το κακο ειναι οτι ρωταει πολλα στον πελατη ποιος ειναι ,τι κανει κοκ και ειναι για μενα επικινδυνο αυτο.
Σιγουρα ειναι αυτη στην αγγελια,μαλλον θα σταματησει το Ρεξ και θα παει σε χωρο δικο της...πιο οικονομικο.
Σαν ραχηλ ειχε λιγη περιοδο,σαν Ξενια δεν εχει καλη φημη ασχετα απο το σερβις ....και σιγουρα θα πεσει παλι σε λαθη......οπως παλια.Οσοκαι να κρυβεται την γνωριζουν πολλοι....απο το συστημα αυτο οταν μπεις δεν βγαινεις ευκολα....
Η αλήθεια είναι ότι εγώ την έχω γνωρίσει ως ξένια και είχα ακούσει άσχημα σχόλια από συναθλητές σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι μου τουλάχιστον ήταν κομπλέ . Από υπηρεσίες αρκετά καλή . Ισχύει ότι ρωτάει πολλά και φαίνεται ότι θέλει να μαθαίνει πράγματα και δεν είναι ότι καλύτερο. Βυζαρες και κωλαρα .

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
Πέρασμα από Κρισταλ . Μλκες τι χαμός είναι αυτός ; Λεφτά να μοίραζαν δεν θα είχε τόσο κόσμο. Τα πενηντάρικα έφευγαν βολίδα :cheesy::cheesy:
Πέρασμα με Τόκιο. Καλή στο δωμάτιο. Πρώτο μέρος συμπαθητικό, της ζήτησα να πιέσει λίγο παραπάνω και το έκανε και δεύτερο πολύ καλό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η κοπέλα άσχετα με τα όντως παρα πολλά τατου και πιρσινγκ. Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα πενηντάρικο λιγότερο:cheesy:
Αυτά από εμένα . Τους χαιρετισμούς μου και καλή εβδομάδα να έχουμε

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Οχι οχι . οσοι γνωρίζουν ξέρουν .. ειναι η ίδια στις φώτο χαμογελαστώ και γλυκό πρόσωπο .. δεν μιλαει καθόλου την ωρα που κάνει πρόγραμμα και μαλίστα σου λέει να μην μίλας για να νιώσεις το μάσαζ ... η κόπελα δινει ψύχη σε αυτο που κάνει και ποιότητα... διαφέρει πολυ απο πολλες που γνωριζω ... εχει επίπεδο και καλο λέγειν που οποιος παρει τηλεφωνο θα καταλαβει .. ολα οσα διάβασα γιαυτην άσχημα (ΜAGIK2 )ειναι ακριβως τα άντιθετα (ευγενική .. ωραίο στηθος προγραμμά που θες να ξανα πας ..) η εργασια η 2η δεν εχει καμια σχέση με αυτο που κανει ...ειναι κριμα να βγαζουμε συμπεράσμετα αν δεν ξέρουμε ..στην αγγέλια ΔΕΝ ειναι η ξένια... και επισης εσυ δεν ξέρω αν είσαι ο ΜΑGIK2 που του τα χωσανε σε αλλο νήμα και τον εξάχναν.. αλλα τι σημασια εχει αφου και με αυτο τι νικ φαίνονται προθέσεις σου ... τωρα πεςμε οτι θές εγω τα είπα και νιώθω καλα με τον ευάτο μου γιατί ειναι πολυ αδικό να κράζουμε για το τπτ ...

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Πέρασμα από Κρισταλ . Μλκες τι χαμός είναι αυτός ; Λεφτά να μοίραζαν δεν θα είχε τόσο κόσμο. Τα πενηντάρικα έφευγαν βολίδα :cheesy::cheesy:
Πέρασμα με Τόκιο. Καλή στο δωμάτιο. Πρώτο μέρος συμπαθητικό, της ζήτησα να πιέσει λίγο παραπάνω και το έκανε και δεύτερο πολύ καλό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η κοπέλα άσχετα με τα όντως παρα πολλά τατου και πιρσινγκ. Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα πενηντάρικο λιγότερο:cheesy:
Αυτά από εμένα . Τους χαιρετισμούς μου και καλή εβδομάδα να έχουμε
Επειδή σε βλέπω και στο νήμα με τις εσκορτ και μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Η Τόκιο στην Αθήνα γαμιοταν και μάλιστα έδινε και κωλο .
Σε εμάς το παίζει βαρύ πεπόνι.
Δεν το θεωρείτε κοροϊδία αυτό;
Και δεν το λέω μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα που δεν έχω τίποτα μαζί της, αλλά γενικότερα για τον τρόπο αντιμετώπισης της πόλη μας .

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
Οχι οχι . οσοι γνωρίζουν ξέρουν .. ειναι η ίδια στις φώτο χαμογελαστώ και γλυκό πρόσωπο .. δεν μιλαει καθόλου την ωρα που κάνει πρόγραμμα και μαλίστα σου λέει να μην μίλας για να νιώσεις το μάσαζ ... η κόπελα δινει ψύχη σε αυτο που κάνει και ποιότητα... διαφέρει πολυ απο πολλες που γνωριζω ... εχει επίπεδο και καλο λέγειν που οποιος παρει τηλεφωνο θα καταλαβει .. ολα οσα διάβασα γιαυτην άσχημα (ΜAGIK2 )ειναι ακριβως τα άντιθετα (ευγενική .. ωραίο στηθος προγραμμά που θες να ξανα πας ..) η εργασια η 2η δεν εχει καμια σχέση με αυτο που κανει ...ειναι κριμα να βγαζουμε συμπεράσμετα αν δεν ξέρουμε ..στην αγγέλια ΔΕΝ ειναι η ξένια... και επισης εσυ δεν ξέρω αν είσαι ο ΜΑGIK2 που του τα χωσανε σε αλλο νήμα και τον εξάχναν.. αλλα τι σημασια εχει αφου και με αυτο τι νικ φαίνονται προθέσεις σου ... τωρα πεςμε οτι θές εγω τα είπα και νιώθω καλα με τον ευάτο μου γιατί ειναι πολυ αδικό να κράζουμε για το τπτ ...
Δεν μπλέκομαι στην αντιπαράθεση την οποία έχετε απλά το μοναδικό το οποίο έχω να επιβεβαιώσω είναι ότι είναι χαμογελαστή ,το πρόγραμμα της είναι καλό θέλεις εννοείται να ξαναπάς, οντως είναι καλύτερη από παρα πολλες ,βυζαρες , κωλαρα κλπ αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι μιλάει πολύ και ρωτάει πολλά. Αυτα!!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
Και δεν το λέω μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα που δεν έχω τίποτα μαζί της, αλλά γενικότερα για τον τρόπο αντιμετώπισης της πόλη μας .
Καλά τώρα αν ξεκινήσουμε να συζητάμε για τον τρόπο αντιμετώπισης της πόλης μας θα χρειαστούμε ένα μπουκάλι ουίσκι. Συμφωνώ 100% μαζί σου δεν το συζητώ. Συν ότι ζητάει και τα εξτραδακια της ενώ στην Αθήνα με τα λεφτά του μασάζ την έπαιρνες κανονικά.
Αλλά όπως ανέφερα και στο αρχικό σχόλιο γινόταν κυριολεκτικά λαϊκό προσκύνημα οπότε καταλαβαίνουν ότι τις ‘’παίρνει ‘’ να κάνουν τέτοια κόλπα συν ότι εμείς φωνάζουμε από μακρυά ότι θα δώσουμε το κάτι παραπάνω λόγω της άθλιας κατάστασης και φυσικά το εκμεταλλεύονται . Αν το σκεφτούμε λογικά εμείς φταίμε δε φταίνε αυτές.

Τελευταία τροποποίηση:

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Καλησπέρα και από εμένα!
Νέος στο φόρουμ.
Πρόσφατο πέρασμα με Δώρα απο Λούξουρι. Είχα να παω αρκετό καιρό λόγω προηγούμενης δυσάρεστης εμπειρίας, όχι με την Δώρα, αλλά με μια κοπέλα που βαριόταν την ζωή της, σε φάση που αναρωτήθηκα να σηκωθώ στην μέση της συνεδρίας.
Καλό πρώτο μέρος και ακόμη καλύτερο δεύτερο μέρος.
Σύνολο θα έβαζα 7/10.

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
πέρασμα από luxury στον Εύοσμο με Αντζελίνα.
εβαλε κιλά,αρχισε να φοράει ρούχα φαρδιά.
το μασάζ ενώ παλιότερα ήταν σχετικά καλό,τώρα το μετέτρεψε σε απλό χάδι και από τα 35 λεπτά που πρέπει να είναι το μασάζ 25λεπτο.
δεύτερο μέρος ψεύτικα βογγιτα,παρά πολύ λάδι για να μπορέσω να τελειώσω.δεν θα ξαναπροτιμηθει.
στο χώρο εκτός από την Αντζελίνα η Λίνα αδύνατη γυμνασμενη μου φάνηκε.ισως προτιμηθεί στο μέλλον.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
,Δηλαδή τι προτείνεις; Να πηδιεται σε μαγαζί που δεν το προσφέρει ως υπηρεσία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πέρασμα από luxury στον Εύοσμο με Αντζελίνα.
εβαλε κιλά,αρχισε να φοράει ρούχα φαρδιά.
το μασάζ ενώ παλιότερα ήταν σχετικά καλό,τώρα το μετέτρεψε σε απλό χάδι και από τα 35 λεπτά που πρέπει να είναι το μασάζ 25λεπτο.
δεύτερο μέρος ψεύτικα βογγιτα,παρά πολύ λάδι για να μπορέσω να τελειώσω.δεν θα ξαναπροτιμηθει.
στο χώρο εκτός από την Αντζελίνα η Λίνα αδύνατη γυμνασμενη μου φάνηκε.ισως προτιμηθεί στο μέλλον.
Εννοείς Λίζα μάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom