Καλησπέρα σας συνάδελφοι λάτρεις του μασάζ. Βέρος Αθηναίος επισκέφτηκα τη φτωχομάνα λόγω υποχρεώσεων στην εργασία μου, και μπορώ να πω ότι σαν επισκέπτης στο νήμα σας, κατατοπίστηκα και αποφάσισα να επισκεφθώ το κρυσταλ μασάζ στην μοναστηριού. Ο χώρος πράγματι όμορφος και καθαρός, στο δωμάτιο αναμμένα κεριά, ωραία ατμόσφαιρα. Παρούσες στο σαλόνι ήταν οι κοπέλες ονόματι Νεφέλη, Κρισι και Κασσάνδρα, με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες αλλά ήταν ήδη σε άλλο ραντεβού. Για να μη τα πολυλογώ πέρασα με την Κασσάνδρα, ήταν η μόνη διαθέσιμη. Η νεφέλη και η κρισι θα είχαν και αυτές ραντεβού αργότερα όπως μου είπαν. Πολύ όμορφη υποδοχή τα κορίτσια χαμογελαστά, μου πρόσφεραν νερό, και ευγενέστατες μου ευχήθηκαν καλή χαλαρωση. Μπαίνοντας στο δωμάτιο η Κασσάνδρα (υπερβολικά κοντή και αδύνατη, κοντά καστανα ανοιχτά μαλλιά, φάνταζε λίγο περίεργη μέσα στο φόρεμα που φορούσε, λόγω του ότι όπως διάβασα και παραπάνω και συμφωνώ απόλυτα μοιάζει με ανήλικη), μου είπε ότι έχει λίγες εβδομάδες στο χώρο. Σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν θα ήταν καθόλου ευγενικό ούτε για την κοπέλα ούτε για το μαγαζί που με υποδέχτηκε τόσο θερμά και έτσι ανέμενα τη συνέχεια. Μασάζ 3/10 ήταν χάδι και μάλιστα όταν με ενημέρωσε για όλο το πρόγραμμα (τα 30+20) και είπα να προχωρήσουμε, εβγαλε το φόρεμα της και συνέχισε να με χαϊδεύει, μάλλον είδε οτι δυσανασχετούσα, άρχισε να με πατάει με ατσουμπαλο τρόπο μέχρι που με πάτησε τόσο δυνατά στην ομωπλατη που λίγο έλειψε να μείνω στον τόπο εκεί ακριβώς στο κρεβατι του μασάζ. Περιττό να σας πω ότι ο ώμος μου ακόμα πονά. Ίσως απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία φυσικό θεραπευτή, αν συνεχίσει ο πόνος. Αφού τελειώνει το υποτιθέμενο μασάζ, μου είπε ότι μπορώ να γυρίσω. Γυρνάω, τη βλέπω με το στριγκ, έρχεται ανεβαίνει πάνω μου βάζει κυριολεκτικά τον κωλο της μέσα στο προσωπο μου, και τότε, τοτε φίλοι μου λυπήθηκα τα λεφτά που δεν είχα δώσει ακόμα. Παίδες φορούσε σερβιέτα. Μη θέλοντας να την προσβάλω προσπάθησα να την κατεβάσω από πάνω μου, λέγοντας της ότι προτιμώ να μπορώ να την αγγίζω στο στήθος. Πήγα να την αγγίξω στο κωλαράκι με μεγάλη επιφύλαξη μετά από ολο αυτό που περιέγραψα, και με τεράστια έπαρση και μου λέει ακριβώς τα ακόλουθα λόγια "Αν θέλεις να πιάνεις εκεί, το σύνολο είναι 70". Και τότε σκέφτηκα "λάθος τεράστιο που δεν ενημερώθηκα έστω από τις υπόλοιπες ότι είναι καινούρια, λάθος τεράστιο που πήγα, έχασα 50 ευρώ. Ντρέπομαι που το λέω εδώ σε όλους σας αλλά για να επέλθει το τέλος έβαλα εγώ το χέρι μου. Κασσάνδρα, αν τα βλέπεις όλα αυτά, άλλαξε δουλειά. Δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια κορίτσια, να παρέχεται τέτοια ευγενική και άψογη φιλοξενία, σε έναν τόσο καλό χώρο και να δίνεις τα 50 ευρώ για αυτό που μόλις περιέγραψα. Έμοιαζε σαν να με σιχαίνεται! Το κορυφαίο ήταν ότι όταν επηλθε το τέλος με την συμβολή μου φυσικά, μου λέει "θα μου δώσεις μια σφαλιαριτσα στο κωλαρακι;" Κοπέλα μου έκαμες τα αδύνατα δυνατά να κλαίω τα λεφτά μου και πας να το σώσεις με σφαλιαριτσα στο κωλαράκι; Ξέρω πως είμαι νέο μέλος, όπως εξήγησα παρακολουθώ το νήμα σας από την Αθήνα ακόμα, οπότε μετά από αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό ώστε να γλιτώσω από τις κακοτοπιές άλλους συναδέλφους και φυσικά να μοιράζομαι και εγώ τις εμπειρίες μου μαζί σας. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω στο εν λόγω ίδρυμα, μου έκαναν εντύπωση τα άλλα κορίτσια, και μου είπαν πως υπάρχει και μια ξανθιά στο χώρο (λατρεύω τις ξανθιές) οπότε ίσως ξαναεπισκεφτω, για ένα ραντεβού με τη νεφέλη (μου έκανε εξαιρετική εντύπωση) και αν είμαι τυχερός να δω και την ξανθούλα. Καλώς σας βρήκα συναγωνιστές, θα τα πούμε σύντομα!
Fwteinos Pantognwstis