Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Vaggosss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Like
74
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: cheef4

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλημερα φιλοι!! Εν ετη 2013 επαιζε ενα ιδρυμα με το ονομα (ναος Αρτεμιδος χιουμοριστικα) ηηη... Αρτεμης οπως τοτε την ξεραμε.. Τι απεγινε απο τοτε εκεινη η κορασιδα;; δεν την βρισκω στο τηλ που ειχα χρονια τώρα.. καποιος μου σφυριξε πως δουλεύει στον Βασίλη body free..
Ισχυει;; παιζει να γνωριζει καποιος κατι;;;

Oldschool83

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0

Γνωρίζει κανένας γι αυτό το site? Έχει δυο κοπέλες στη Θεσσαλονίκη που συνεργάζεται την Κίρκη και την Μάγια! Έκλεισα για αύριο 1,5 ώρα body to body με την Κίρκη

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21

Γνωρίζει κανένας γι αυτό το site? Έχει δυο κοπέλες στη Θεσσαλονίκη που συνεργάζεται την Κίρκη και την Μάγια! Έκλεισα για αύριο 1,5 ώρα body to body με την Κίρκη
Κάτι σαν ραντεβού στα τυφλά;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Επίσκεψη στην Εύα jumbo Κρύο νερό και χώρος που μυρίζει λίγο κλεισούρα. Παραμένει τουμπανάκι αν και πλαστικοποιημένη και αποπνέει μια καύλα τουλάχιστον για μένα. Μασάζ ανύπαρκτο πίπα καλή και ανελέητο κάρφωμα. Δε κωλώνει πουθενά. Με την αλάνθαστη τεχνική της μαλακίας 45 λεπτά πριν δίνεις πόνο. Αντέχει το Ευάκι πολλές στροφές. Έχει πολύ χιλιόμετρο. Αν πας «ανοργάνωτος» θα σε ξεπετάξει Είναι εξπερτ στη ξεπέτα. 80 που δεν έκλαψα Τουναντίον τα κατά ευχαριστήθηκα.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Αν θες να δώσεις λεπτομέρειες για τιμή κτλ, και φυσικά να ενημερώσεις μετά το ραντεβού

Oldschool83

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Αν θες να δώσεις λεπτομέρειες για τιμή κτλ, και φυσικά να ενημερώσεις μετά το ραντεβού
Τιμές κλπ ισχύουν αυτά που αναφέρει στο σαιτ! Ζήτησα και μου στείλαν φωτογραφία από την κοπέλα....εννοείται μόλισ γίνει θα ενημερώσω!

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Περασμένα μεγαλεία φιλε, τοτε που το μασαζ ήταν μασαζ κσι η πίπα πίπα!
Αλλα τι περιμένεις μεσημερι κυριακής 57 επισκεπτες, 15 μέλη, συνολο 72 ,ενημέρωση 0.
Στην αναλυτική ενημέρωση σου ,ξέχασες να αναφέρεις και το αντιστρες στη βούλγαρη.
Τελευταία φορά είχε 3 , δυο ρωσίδες, μια ελληνίδα , αδιάφορες για μένα.
Στο ακουα εκτος αυτες που ανέφερες υπάρχουν και οι Μαρία, Νικολ και Λιζα που οι γνωμές διαφέρουν οσον αφορά τα προγράμματα .
Το κρυσταλ υπερεκτιμημένο στη δική μου κρίση και το βένους στην καραμανλη φυτοζωεί.
Η Βανα θέλει ανανέωση επειγόντως και για το μασαζιο με το μπανιο έξω απο τα δωμάτια δεν θα δώσω θετική κρίση.
Οπως είπες αν ο νέος χώρος είναι καλός δεν ξερω ίδωμεν!
( αυτό το νεο χούι που έχουν μερικές +20,+20 κλπ κλπ να το σταματήσουμε τωρα)
Νικόλ στο aqua? Νέο αίμα? Εντυπώσεις?

jjleto

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Από κοπέλες το πιο καλό ρόστερ το έχει μακραν το crystal. Crystal οχι krystal μην μπερδευτείς. Αυτό που είναι Μοναστηρίου να πας όχι Λαμπράκη
Αυτό που είναι Λαμπράκη είναι τέτοια φάση ή κανονικο;

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Ξέρω θα το ξανά ρωτήσω αλλά δεν είχα πάρει κάποια απάντηση.....
Ποια είναι τα μαγαζιά και που μπορούμε να τα βρούμε συγκεντρωμένα όλα μαζί;;;;;;;;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Ξέρω θα το ξανά ρωτήσω αλλά δεν είχα πάρει κάποια απάντηση.....
Ποια είναι τα μαγαζιά και που μπορούμε να τα βρούμε συγκεντρωμένα όλα μαζί;;;;;;;;
Πουθενά δεν είναι γραμμένα
Για τι ενδιαφέρεσαι

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481

Με μαγιό η γυμνή το κάνει ;Σου είπε ;

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Καλησπερα, γνωρίζει κάποιος αν στο Luxury, στον Εύοσμο, κάνει κάποια φουλ πρόγραμμα?

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Πουθενά δεν είναι γραμμένα
Για τι ενδιαφέρεσαι
Γενικά να ξέρουμε που είναι το κάθε μαγαζί....
Το μόνο που γνωρίζω είναι το vana....
Εδώ βλέπω ότι υπάρχουν και άλλα ονόματα έχουν πέσει και δεν ξέρω που είναι

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Πέρασμα από Krystal παρούσες Βανέσα Ολιβια Κρίστη και μια ακόμα μικρούλα που δεν συγκράτησα όνομα.Αφου είχε κενό είπα να δοκιμάσω την περιβόητη Κρίστη να σου με τι πουλιά πιάνει.. Σαν πρώτο μέρος έκανε καλή προσπάθεια με άριστα το 10 κάπου στο 6 και στο δεύτερο μέρος μου φάνηκε λίγο σαν να ήθελε να με ξεπεταξει για αυτό τον λόγο ένα 5/10.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: tefras

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Γενικά να ξέρουμε που είναι το κάθε μαγαζί....
Το μόνο που γνωρίζω είναι το vana....
Εδώ βλέπω ότι υπάρχουν και άλλα ονόματα έχουν πέσει και δεν ξέρω που είναι
Όσα είναι free όχι πριβέ δηλαδή(πας μόνο συστημένος) έχουν σελίδα fb ή insta. Kαι με απλή αναζήτηση στο google θα τα βρεις

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom