40 άρα μέτριας εμφάνισης η κοπέλα.Ζητησα κ αρνήθηκε ναι.Ζήτησες εκτόνωση με τρόπο και αρνήθηκε; Η κοπέλα εμφανίσιμη τουλάχιστον;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν και το μασάζ ήταν μέτριο, τότε τζάμπα τα λεφτά και ο χρόνος.40 άρα μέτριας εμφάνισης η κοπέλα.Ζητησα κ αρνήθηκε ναι.
Έτσι ακριβώς.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν και το μασάζ ήταν μέτριο, τότε τζάμπα τα λεφτά και ο χρόνος.
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από κρύσταλ με Νεφέλη .Δεν είχα ξαναπεράσει μαζί της αλλά την είχα δει με εμφάνιση που μου έκανε τρελή εντύπωση. Σήμερα μπορώ να πω ότι η εμφάνιση της με ξένισε κάπως ..
Το μαλλί και τα χείλη και οι βλεφαρίδες ..δεν..
Στα του αγώνα πρώτο μέρος ψιλό ανύπαρκτο , δεύτερο μέρος έκανε αρκετά πράγματα , ανέβασμα από πάνω μου και φιλιά σε λαιμούς κλπ ..
Υ.γ. στο σαλόνι οι κοπέλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ κάτω του μετρίου . Μάλλον πάνε οι εποχές που είχα μπει στο κρύσταλ και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλεξω .
Το μαλλί και τα χείλη και οι βλεφαρίδες ..δεν..
Στα του αγώνα πρώτο μέρος ψιλό ανύπαρκτο , δεύτερο μέρος έκανε αρκετά πράγματα , ανέβασμα από πάνω μου και φιλιά σε λαιμούς κλπ ..
Υ.γ. στο σαλόνι οι κοπέλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ κάτω του μετρίου . Μάλλον πάνε οι εποχές που είχα μπει στο κρύσταλ και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλεξω .
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Για μένα η Νεφέλη ζητάει πλέον πολλά 50€ χωρίς τελείωμα +20€ να στον παίξει ... Η ίριδα που πήγα να μάθω τι παίζει....με 50€ τις το γλύφεις εάν θες....μέχρι εκεί.....αλλά καλό κομμάτι....
Σοβαρά τώρα ; για το βασικό πακέτο μασάζ-φραπέ 70 € ; !!!!!Για μένα η Νεφέλη ζητάει πλέον πολλά 50€ χωρίς τελείωμα +20€ να στον παίξει ... Η ίριδα που πήγα να μάθω τι παίζει....με 50€ τις το γλύφεις εάν θες....μέχρι εκεί.....αλλά καλό κομμάτι....
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....Σοβαρά τώρα ; για το βασικό πακέτο μασάζ-φραπέ 70 € ; !!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Αφρόλουτρο παίρνεις μαζί σου ή στο χρεώνει και αυτόΝαι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Τι λες ρε τι χωρίς πετσέτας?Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....
30+20 είναι το πακέτο ..
70 € για να στον παίξει σου πήρε ?
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει κάνα μαγαζί να δίνουν και κάνα γλωσσοφιλα;;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είστε τρελοί μου φαίνεται.Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....
Νομίζω πως 70 είναι πολλά ,πάρα πολλά. Μάλλον έχει πελατεία αρκετή και μαζεύει χαρτί.. συνάδελφοι ας είμαστε εγκράτεια. Με 70 έπρεπε να παιξει με το στόμα το εργαλείο.οχι μόνο με χεράκι ένα φραπε....ελεος
Όπως λέει και ο Σφακιαννάκης , λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Εγώ πάλι στο κρυστάλ είδα μια Νεφέλη πολύ απεριποίητη. Δεν ξέρω έχει αδυνατίσει πολύ, έχει φουσκώσει τα χείλια, έχει φουσκωσει τα μπράτσα της. Δεν ξέρω ένα πράγμα σαν τραβελι. Μάλλον ήταν κακή μέρα. Κατά τ αλλά είδα Ολίβια ζουμερό νεαρό όμορφο αλλά παλαιότερα που δοκίμασα εμενα δεν μου έκανε το κλικ. Είδα αλλες 2 αδιάφορες Εντελώς που δεν θυμάμαι ονόματα. Μια Πιτσιρικά που μου είπε ότι είναι ειδικευόμενη και η Ίριδα με την οποία πέρασα. Στα 30+20 κλασικό μέτριο πρώτο μέρος και περίεργα αναβαθμισμένο δεύτερο μέρος. Ενώ σε ορμάει και σου δίνει την αίσθηση ότι τελείωσε θα πηδηχτούμε σήμερα εδώ, σε κλάσματα σε βάζει σε παγο και αρχίζει τα μη και τα όχι, μετά ανεβαίνει επάνω σου και τρίβετε και μετά αρχίζει τα μη και μη. Προσωπικά αυτά δεν τα μπορώ, μεγάλωσα.
Θέλω υπηρεσίες όπως του παλιού resort, όπως της Νανσυς αλλά πλέον στην φτωχομάνα ακούγεται σαν όνειρο.
Θέλω υπηρεσίες όπως του παλιού resort, όπως της Νανσυς αλλά πλέον στην φτωχομάνα ακούγεται σαν όνειρο.
Φίλε συνήθως λέει 70€ για να τα βγάλει όλα και να δαχτυλωσεις, μήπως κατάλαβες κάτι λάθος εσύ;Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Ισχύει Νεφέλη τρελή πτώση δε ξέρω γιατί έτσιΕγώ πάλι στο κρυστάλ είδα μια Νεφέλη πολύ απεριποίητη. Δεν ξέρω έχει αδυνατίσει πολύ, έχει φουσκώσει τα χείλια, έχει φουσκωσει τα μπράτσα της. Δεν ξέρω ένα πράγμα σαν τραβελι. Μάλλον ήταν κακή μέρα. Κατά τ αλλά είδα Ολίβια ζουμερό νεαρό όμορφο αλλά παλαιότερα που δοκίμασα εμενα δεν μου έκανε το κλικ. Είδα αλλες 2 αδιάφορες Εντελώς που δεν θυμάμαι ονόματα. Μια Πιτσιρικά που μου είπε ότι είναι ειδικευόμενη και η Ίριδα με την οποία πέρασα. Στα 30+20 κλασικό μέτριο πρώτο μέρος και περίεργα αναβαθμισμένο δεύτερο μέρος. Ενώ σε ορμάει και σου δίνει την αίσθηση ότι τελείωσε θα πηδηχτούμε σήμερα εδώ, σε κλάσματα σε βάζει σε παγο και αρχίζει τα μη και τα όχι, μετά ανεβαίνει επάνω σου και τρίβετε και μετά αρχίζει τα μη και μη. Προσωπικά αυτά δεν τα μπορώ, μεγάλωσα.
Μιας και διάβασα για Angelspa... 2014 ήμουν φαντάρος σχετικά κοντά στο μαγαζί. Σε μια έξοδο μου, παίρνω απόφαση να το επισκεφτω. Δεν είχα καμία εμπειρία απο μασατζίδικα. Μπαίνω μέσα και βλέπω κάτι γυναίκες να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Δεν πτοούμαι. Μπαίνω στο εσωτερικό και εξηγώ οτι θέλω να κάνω ένα μασαζ. Μου αναφέρει τιμές και προγράμματα και κάνω την ερώτηση "κάποιο άλλο είδους μασάζ δεν προσφέρετε?". Η απάντηση αρνητική. Γυρισα στο στρατόπεδο ξενερωμένος. Μετά απο τόσο χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει αν πήγα σε λάθος μέρος ή αν πήγα στο σωστό και απλά ήμουν ηλίθιος . Αλλα ρε συναγωνιστές έτσι λειτουργούσε? Έξω δούλευε κανονικά με γυναίκες και μέσα στο δωμάτιο προσέφερε ερωτικό μασάζ?
Dames masaz το ξανθο
Μιας και διάβασα για Angelspa... 2014 ήμουν φαντάρος σχετικά κοντά στο μαγαζί. Σε μια έξοδο μου, παίρνω απόφαση να το επισκεφτω. Δεν είχα καμία εμπειρία απο μασατζίδικα. Μπαίνω μέσα και βλέπω κάτι γυναίκες να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Δεν πτοούμαι. Μπαίνω στο εσωτερικό και εξηγώ οτι θέλω να κάνω ένα μασαζ. Μου αναφέρει τιμές και προγράμματα και κάνω την ερώτηση "κάποιο άλλο είδους μασάζ δεν προσφέρετε?". Η απάντηση αρνητική. Γυρισα στο στρατόπεδο ξενερωμένος. Μετά απο τόσο χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει αν πήγα σε λάθος μέρος ή αν πήγα στο σωστό και απλά ήμουν ηλίθιος . Αλλα ρε συναγωνιστές έτσι λειτουργούσε? Έξω δούλευε κανονικά με γυναίκες και μέσα στο δωμάτιο προσέφερε ερωτικό μασάζ