Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.108
Πόντοι
206

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Πέρασμα από κρύσταλ με Νεφέλη .Δεν είχα ξαναπεράσει μαζί της αλλά την είχα δει με εμφάνιση που μου έκανε τρελή εντύπωση. Σήμερα μπορώ να πω ότι η εμφάνιση της με ξένισε κάπως ..
Το μαλλί και τα χείλη και οι βλεφαρίδες ..δεν..
Στα του αγώνα πρώτο μέρος ψιλό ανύπαρκτο , δεύτερο μέρος έκανε αρκετά πράγματα , ανέβασμα από πάνω μου και φιλιά σε λαιμούς κλπ ..
Υ.γ. στο σαλόνι οι κοπέλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ κάτω του μετρίου . Μάλλον πάνε οι εποχές που είχα μπει στο κρύσταλ και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλεξω .

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Για μένα η Νεφέλη ζητάει πλέον πολλά 50€ χωρίς τελείωμα +20€ να στον παίξει ... Η ίριδα που πήγα να μάθω τι παίζει....με 50€ τις το γλύφεις εάν θες....μέχρι εκεί.....αλλά καλό κομμάτι....

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Για μένα η Νεφέλη ζητάει πλέον πολλά 50€ χωρίς τελείωμα +20€ να στον παίξει ... Η ίριδα που πήγα να μάθω τι παίζει....με 50€ τις το γλύφεις εάν θες....μέχρι εκεί.....αλλά καλό κομμάτι....
Σοβαρά τώρα ; για το βασικό πακέτο μασάζ-φραπέ 70 € ; !!!!!

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Σοβαρά τώρα ; για το βασικό πακέτο μασάζ-φραπέ 70 € ; !!!!!
Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Ναι άσε...30€ μασάζ.....20€ χορις πετσέτας....και 20€ να στον παίξει....δεν λέω όμως καλό πιπινακι είναι....
Τι λες ρε τι χωρίς πετσέτας?
30+20 είναι το πακέτο ..
70 € για να στον παίξει σου πήρε ?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Νομίζω πως 70 είναι πολλά ,πάρα πολλά. Μάλλον έχει πελατεία αρκετή και μαζεύει χαρτί.. συνάδελφοι ας είμαστε εγκράτεια. Με 70 έπρεπε να παιξει με το στόμα το εργαλείο.οχι μόνο με χεράκι ένα φραπε....ελεος

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Νομίζω πως 70 είναι πολλά ,πάρα πολλά. Μάλλον έχει πελατεία αρκετή και μαζεύει χαρτί.. συνάδελφοι ας είμαστε εγκράτεια. Με 70 έπρεπε να παιξει με το στόμα το εργαλείο.οχι μόνο με χεράκι ένα φραπε....ελεος

Όπως λέει και ο Σφακιαννάκης , λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
426
Πόντοι
21
Εγώ πάλι στο κρυστάλ είδα μια Νεφέλη πολύ απεριποίητη. Δεν ξέρω έχει αδυνατίσει πολύ, έχει φουσκώσει τα χείλια, έχει φουσκωσει τα μπράτσα της. Δεν ξέρω ένα πράγμα σαν τραβελι. Μάλλον ήταν κακή μέρα. Κατά τ αλλά είδα Ολίβια ζουμερό νεαρό όμορφο αλλά παλαιότερα που δοκίμασα εμενα δεν μου έκανε το κλικ. Είδα αλλες 2 αδιάφορες Εντελώς που δεν θυμάμαι ονόματα. Μια Πιτσιρικά που μου είπε ότι είναι ειδικευόμενη και η Ίριδα με την οποία πέρασα. Στα 30+20 κλασικό μέτριο πρώτο μέρος και περίεργα αναβαθμισμένο δεύτερο μέρος. Ενώ σε ορμάει και σου δίνει την αίσθηση ότι τελείωσε θα πηδηχτούμε σήμερα εδώ, σε κλάσματα σε βάζει σε παγο και αρχίζει τα μη και τα όχι, μετά ανεβαίνει επάνω σου και τρίβετε και μετά αρχίζει τα μη και μη. Προσωπικά αυτά δεν τα μπορώ, μεγάλωσα.
Θέλω υπηρεσίες όπως του παλιού resort, όπως της Νανσυς αλλά πλέον στην φτωχομάνα ακούγεται σαν όνειρο.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Φίλε συνήθως λέει 70€ για να τα βγάλει όλα και να δαχτυλωσεις, μήπως κατάλαβες κάτι λάθος εσύ;

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Εγώ πάλι στο κρυστάλ είδα μια Νεφέλη πολύ απεριποίητη. Δεν ξέρω έχει αδυνατίσει πολύ, έχει φουσκώσει τα χείλια, έχει φουσκωσει τα μπράτσα της. Δεν ξέρω ένα πράγμα σαν τραβελι. Μάλλον ήταν κακή μέρα. Κατά τ αλλά είδα Ολίβια ζουμερό νεαρό όμορφο αλλά παλαιότερα που δοκίμασα εμενα δεν μου έκανε το κλικ. Είδα αλλες 2 αδιάφορες Εντελώς που δεν θυμάμαι ονόματα. Μια Πιτσιρικά που μου είπε ότι είναι ειδικευόμενη και η Ίριδα με την οποία πέρασα. Στα 30+20 κλασικό μέτριο πρώτο μέρος και περίεργα αναβαθμισμένο δεύτερο μέρος. Ενώ σε ορμάει και σου δίνει την αίσθηση ότι τελείωσε θα πηδηχτούμε σήμερα εδώ, σε κλάσματα σε βάζει σε παγο και αρχίζει τα μη και τα όχι, μετά ανεβαίνει επάνω σου και τρίβετε και μετά αρχίζει τα μη και μη. Προσωπικά αυτά δεν τα μπορώ, μεγάλωσα.
Θέλω υπηρεσίες όπως του παλιού resort, όπως της Νανσυς αλλά πλέον στην φτωχομάνα ακούγεται σαν όνειρο.
Ισχύει Νεφέλη τρελή πτώση δε ξέρω γιατί έτσι

19jm90

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Μιας και διάβασα για Angelspa... 2014 ήμουν φαντάρος σχετικά κοντά στο μαγαζί. Σε μια έξοδο μου, παίρνω απόφαση να το επισκεφτω. Δεν είχα καμία εμπειρία απο μασατζίδικα. Μπαίνω μέσα και βλέπω κάτι γυναίκες να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Δεν πτοούμαι. Μπαίνω στο εσωτερικό και εξηγώ οτι θέλω να κάνω ένα μασαζ. Μου αναφέρει τιμές και προγράμματα και κάνω την ερώτηση "κάποιο άλλο είδους μασάζ δεν προσφέρετε?". Η απάντηση αρνητική. Γυρισα στο στρατόπεδο ξενερωμένος. Μετά απο τόσο χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει αν πήγα σε λάθος μέρος ή αν πήγα στο σωστό και απλά ήμουν ηλίθιος :idiot:. Αλλα ρε συναγωνιστές έτσι λειτουργούσε? Έξω δούλευε κανονικά με γυναίκες και μέσα στο δωμάτιο προσέφερε ερωτικό μασάζ?

• Like
Αντιδράσεις: Grkav

Grkav

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Dames masaz το ξανθο
Μιας και διάβασα για Angelspa... 2014 ήμουν φαντάρος σχετικά κοντά στο μαγαζί. Σε μια έξοδο μου, παίρνω απόφαση να το επισκεφτω. Δεν είχα καμία εμπειρία απο μασατζίδικα. Μπαίνω μέσα και βλέπω κάτι γυναίκες να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Δεν πτοούμαι. Μπαίνω στο εσωτερικό και εξηγώ οτι θέλω να κάνω ένα μασαζ. Μου αναφέρει τιμές και προγράμματα και κάνω την ερώτηση "κάποιο άλλο είδους μασάζ δεν προσφέρετε?". Η απάντηση αρνητική. Γυρισα στο στρατόπεδο ξενερωμένος. Μετά απο τόσο χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει αν πήγα σε λάθος μέρος ή αν πήγα στο σωστό και απλά ήμουν ηλίθιος :idiot:. Αλλα ρε συναγωνιστές έτσι λειτουργούσε? Έξω δούλευε κανονικά με γυναίκες και μέσα στο δωμάτιο προσέφερε ερωτικό μασάζ

Grkav

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Τώρα εάν έπεσε η δουλειά απ' ότι φαίνεται ρίχνει και κάνα νησί για το ρεύμα ρε αδερφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom