Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
210
Πόντοι
20
Την καλησπέρα μου.Εχω αρκετό καιρό να γράψω αν και παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τι γίνεται εδώ μέσα.Τον τελευταίο διάστημα επισκέφθηκα το κρυσταλ.Ειδα μετά από καιρό την Νεφέλη.Οσο πάει γίνεται και πιο άσχημη.Περασα με ίριδα.Στο πρώτο μέρος δυνατή δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρει να μιλάει χαχανιζει και λέει μαλακίες του τύπου είσαι μέσα στους 3 καλύτερους πελάτες που με κάνουν και γελάω και διάφορες τέτοιες μαλακίες.Στο δεύτερο μέρος έρχεται από πάνω μου τρίβεται χωρίς να ξέρει να τρίβεται και βγάζει κάτι βογγητα που εμένα με ξενερώνουν (πουτάνα είσαι λεφτά σε δίνουμε μην κάνεις αχ και βαχ γυρισμένοι μπρούμυτα ήμαστε). Γυρνάω και φτύνει παπαρι και ξεκινάει να τον παίζει.Δεν είχε ιδέα πάνω κάτω αγαρμπες κινήσεις λες και θα τον εσπανε ένιωθα.Την λέω βάλε λάδι και έβαλε μετά ξαναστεγνωσα την είπα βάλε μπόλικο λάδι.Δεν πέρασα καλά μαζί της πήγα 2 φορές για να βεβαιωθω ότι είναι άσχετη.Οταν πρωτοξεκίνησα πριν 4 χρόνια ήταν αλλιώς.Ειχε τότε Μαγγι Θεώνη Εύα Ελισάβετ που ήξεραν να παίζουν τον πούτσο σου ρε παιδί μου.Και στο κρυσταλ η Άρτεμις η Αλεξάνδρα η Νάντια ήξερε να τον παίζουν και χωρίς έξτρα που ζητάνς κάποιες τώρα.Παλια 30+20 και ήσουν άρχοντας.Τωρα μη το 1 μη το άλλο θέλω εξτραδακι.Κοριτσια το 50αρικο που δίνουμε για εμάς είναι μεροκάματο.Εσεις την 1 ώρα βγάζατε 30 ευρώ...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου.Εχω αρκετό καιρό να γράψω αν και παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τι γίνεται εδώ μέσα.Τον τελευταίο διάστημα επισκέφθηκα το κρυσταλ.Ειδα μετά από καιρό την Νεφέλη.Οσο πάει γίνεται και πιο άσχημη.Περασα με ίριδα.Στο πρώτο μέρος δυνατή δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρει να μιλάει χαχανιζει και λέει μαλακίες του τύπου είσαι μέσα στους 3 καλύτερους πελάτες που με κάνουν και γελάω και διάφορες τέτοιες μαλακίες.Στο δεύτερο μέρος έρχεται από πάνω μου τρίβεται χωρίς να ξέρει να τρίβεται και βγάζει κάτι βογγητα που εμένα με ξενερώνουν (πουτάνα είσαι λεφτά σε δίνουμε μην κάνεις αχ και βαχ γυρισμένοι μπρούμυτα ήμαστε). Γυρνάω και φτύνει παπαρι και ξεκινάει να τον παίζει.Δεν είχε ιδέα πάνω κάτω αγαρμπες κινήσεις λες και θα τον εσπανε ένιωθα.Την λέω βάλε λάδι και έβαλε μετά ξαναστεγνωσα την είπα βάλε μπόλικο λάδι.Δεν πέρασα καλά μαζί της πήγα 2 φορές για να βεβαιωθω ότι είναι άσχετη.Οταν πρωτοξεκίνησα πριν 4 χρόνια ήταν αλλιώς.Ειχε τότε Μαγγι Θεώνη Εύα Ελισάβετ που ήξεραν να παίζουν τον πούτσο σου ρε παιδί μου.Και στο κρυσταλ η Άρτεμις η Αλεξάνδρα η Νάντια ήξερε να τον παίζουν και χωρίς έξτρα που ζητάνς κάποιες τώρα.Παλια 30+20 και ήσουν άρχοντας.Τωρα μη το 1 μη το άλλο θέλω εξτραδακι.Κοριτσια το 50αρικο που δίνουμε για εμάς είναι μεροκάματο.Εσεις την 1 ώρα βγάζατε 30 ευρώ...
Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου!!! Για αυτό απέχω από το Κρίσταλ διότι την έχουν δεί πρωταθλήτριες, χωρίς ανταγωνισμό...

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές. Μετά από κάποια αποχή από τα του αγώνα, επίσκεψη στο κρυσταλ και στη Βάνα. Παραθέτω τις εμπειρίες μου κάτωθι. Ελπίζω να σας διαφωτίσω.
Βάνα: Επίσκεψη προ ολίγων ημερών. Παρούσες Κορίνα, Θεώνη και κάποια ακόμα δεν συγκράτησα όνομα. Από τις κριτικές άλλων συναδέλφων που είχα διαβάσει έκανα πίσω, αλλά αφού πήγα και η κορίνα δε με ξετρέλανε, αποφάσισα να περάσω με τη Θεώνη και ο Θεός βοηθός είπα από μέσα μου. Εγώ θα πω αρκετά καλό πρώτο μέρος, μου αρέσει το χαλαρό και πιο ερωτικό μασάζ, δεν προτιμώ ιδιαίτερα την πίεση. Κακά τα ψέματα οι κορασίδες δεν είναι επαγγελματίες και το κακό δεν αργεί να γίνει είμαστε και σε μια ηλικία.. Οπότε το πρώτο μέρος με άφησε ικανοποιημένο. Τώρα στο δεύτερο μέρος πέταξε το βυζο έξω, με άφησε να της πιπιλίσω τις ρωγες προσπάθησα για παραπάνω αλλά ήταν ανένδοτη. Φτάσαμε μέχρι δαχτυλο με ένα εξτραδακι.Έτσι συνεχίσαμε το χαμουρεμα και με λίγα προστυχολογα ήρθε το τέλος.. Μέτρια απόδοση αλλά θα ξαναπερνούσα μαζί της σιγουρα. Όσο για το ότι μυριζε όπως ανέφερε ο συναγωνιστής πιο πάνω, εγώ δε διαπίστωσα κάτι πέραν του ότι πράγματι είχε αρκετό λάδι πάνω της.
Κρυσταλ: Αφου πλέον δε μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου στη Βανέσα, η οποία όλο και ομορφαίνει θα έλεγα, εφ όσων τη ζήτησα και με ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε άδεια, άκουσα το όνομα Κασσάνδρα. Ετσι αποφάσισα να δοκιμάσω την νέα,όπως μου είπαν, άφιξη του ιδρύματος. Αντικρυσα μια κοπελίτσα σαν παιδάκι. Κοντουλα, φάνταζε ανήλικη, ιδιαίτερα αδύνατη, συνηθισμένη θα έλεγα. Πρώτη εντύπωση κάτω του μετρίου. Πεταχτο κωλαράκι, βυζάκι μέτριο. Πρώτο μερος ανύπαρκτο, το κοριτσάκι δεν έχει ιδέα από μασάζ και όπως ανέφερα παραπάνω δε ζητω κάτι τρελό, ενδιαφέρομαι για χαλαρό και ερωτικό μασάζ, δε με αφορά η δύναμη που θα βάλει η κοπέλα. Κάποια στιγμή ανέβηκε στην πλάτη μου και ετριβε το σώμα της πάνω μου, τύπου νουρου μασάζ αλλά έμοιαζε σαν να το είδε μια φορά και απλά προσπάθησε να το εφαρμόσει πάνω μου. Απογοητευμενος λοιπόν, αποφασίζω να μη πτοούμαι και περιμένω την επόμενη κίνηση. Και ακούω "μήπως θέλεις να γυρίσεις;" Γυρνάω και τη βλέπω μόνο με τη στριγκαρα της. Με καβαλάει και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου λες και από στιγμή σε στιγμή θα έβαζε το εργαλείο στη θέση του. Λέω αντε πήρε μπρος η γκόμενα. Ξεκινάω κ εγώ μπαλαμούτι και παίδες στα τόσα χρόνια ειλικρινά πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο. Η λαδοκορη με σταματά και μου λέει με υφος λάγνο, εεε για αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό δωράκι! Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι δεν πήγα να δαχτυλώσω. Μετά από αυτό η σημαία έπεσε.. Έβαλα τα δυνατά μου όμως και κατάφερα να χυσω με φραπέ. Τέλος, φευγοντας δυσαρεστημενος, της δινω το γνωστό 30+20 και μου απαντάει με ύφος "είναι αλλά 20 ευρώ, είπες ότι έρχεσαι καιρό στο μαγαζί άρα ξέρεις τις τιμές". Παγώνω, πληρώνω και φεύγω κύριος. Η γνώμη μου είναι να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες σε νέες αφίξεις αλλά αν αυτή έμαθε απο τώρα τα "μικρά δωράκια" σε ένα μήνα θα επέλθει καταστροφή. Δύσκολα θα την ξαναπροτιμήσω.
Επόμενος σταθμός Η περιβόητη Ξένια. Θα ήθελα να δοκιμάσω διαβάζοντας τις αμφιλεγόμενες κριτικές σας. Παρακαλώ οποίο φιλο μπορεί να με διαφωτίσει για τη συγκεκριμένη και το παιχνίδια της να μου στειλει προσωπικό μήνυμα.
Καλησπέρα αδέρφια!
Εις το επανειδειν έως την επόμενη παράθεση εμπειρίας μου και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
Δηλαδή το πρώτο 20ρικο ήταν για να τριφτει πάνω σου και το δεύτερο για να στον παίξει?δεν παίζει πλέον φραπές με σύνολο 50?Τι μαλακίες είναι αυτές?Δηλαδή αν πάω Νεφέλη για πολλοστή φορά θα μου ζητήσει σύνολο 70 για να μου τον παίξει?δεν ξαναπαταω Κρυσταλ

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Δηλαδή το πρώτο 20ρικο ήταν για να τριφτει πάνω σου και το δεύτερο για να στον παίξει?δεν παίζει πλέον φραπές με σύνολο 50?Τι μαλακίες είναι αυτές?Δηλαδή αν πάω Νεφέλη για πολλοστή φορά θα μου ζητήσει σύνολο 70 για να μου τον παίξει?δεν ξαναπαταω Κρυσταλ
Δυστυχώς πήραν αέρα τα μυαλά τους… μόνο ζητάνε… κ 100 μπορεί ν φτάσει αναλογία που θα πέσεις..

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Φίλτατε καλησπέρα. Αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ο ίδιος ότι το θέμα της περιβόητης κυρίας Νεφέλης που παρ όλο που μόνο η τρίχα της λείπει για να γίνει σαν και εμάς, με τόσες πλαστικές και όλο αυτό το ψεύτικο στο προσωπο της, συναγωνιστές αναφέρουν ξεκάθαρα πως παίρνει 70 μόνο για φραπέ. Την πείραξαν οι επεμβάσεις; Νομίζει ότι επειδή είναι παλιά (Έλλη κάποτε στο venus spa, Νεφέλη τώρα στο κρυσταλ) και γνωρίζει τη δουλειά θα μας αρμέξει ότι έχουμε και δεν έχουμε; Κορίτσια ένα πουτσο παίζετε ούτε οι εσκορντς δε παίρνουν τόσα.. Προσφέρετε παραπάνω να δώσουμε παραπάνω και ας με διορθωσει οποίος πιστεύει πως κάνω λάθος.. έχω εκφέρει άποψη για τα κορίτσια του ιδρύματος λεπτομερώς και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα το ξαναεπισκεφτώ μόνο για συγκεκριμένη κοπέλα για την οποία δε κρύβω το ενδιαφέρον μου. Όσο για την Κασσάνδρα, μάλλον το αφεντικό ξέρει καλά τι κανει. Ένα κοριτσάκι, όμοιο με ανήλικο θα τραβούσε το ενδιαφέρον σε κάποιους.. Της βγήκε όμως λίγο αχόρταγο και αρπακτικό χρήματος χωρίς προσφορά.. φίλοι μου αρκετά ασχοληθήκαμε με το εν λόγω ίδρυμα δε νομίζετε;
Έτσι είναι λεβέντη μου. Όπως λέει και η παροιμία "Όταν χορτάσει η ψείρα βγαίνει στο γιακά"

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Η Τζούλια αν μας παρακολουθεί εδώ ας αλλάξει το μενού υπηρεσιών .ας βάλει πίπα στα 70 να χαρούμε κ εμείς κ να δουλέψει κ αυτή. αν αρχίσουν με τέτοια κολπακια να παίρνουν 20ρικα θα χαλάσουν το μαγαζί .

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Ps η Νάντια από κρυσταλ ξέρει κανείς αν δουλεύει άλλου?

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Και επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Και επειδή εγώ τα φιλαράκια μου τα σκέφτομαι αναδημοσιεύω post που έγραψα σε άλλο νήμα.
"
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. "
Για αναλυσε την τελευταια προταση σου...

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Η Τζούλια αν μας παρακολουθεί εδώ ας αλλάξει το μενού υπηρεσιών .ας βάλει πίπα στα 70 να χαρούμε κ εμείς κ να δουλέψει κ αυτή. αν αρχίσουν με τέτοια κολπακια να παίρνουν 20ρικα θα χαλάσουν το μαγαζί .
Ωραίος χώρος, μπορεί απ τους καλύτερους στην πόλη, καθαρός για μένα. Αρκεί να επιλέξεις σωστά ταίρι. Όσες φορές ρώτησα για τη Νάντια πήρα τη γνωστή απαντηση "είναι σε άδεια". Μάλλον θα σταμάτησε το έργο. Όπως είπα θα συνεχίσω να πηγαίνω, αν και πολλές συμπεριφορές δε μου αρέσουν, για κάτι συγκεκριμένο. Παμε και για άλλα μαγαζιά όμως. Σύντομα θα παραθεσω εμπειρία. Λέω να δοκιμάσω στο ακουα και όπως είπα πιο πάνω ραντεβού με Ξένια.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
"
Άσε φίλε κ εγώ που ήμουν πριν κάνα δέκα ήμερο εκεί. Είχα ένα πιτσιρίκι στο ξενοδοχείο για τέσσερις ώρες με δύο κατασταρικα .εδώ χαιρι δεν έχει.αρπαχτικα έγιναν

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
70 Γ ένα φραπέ... και έχει κόσμο που τα δίνει έτσι απλόχερα.. τις κακομαθενετε δυστυχώς...
Δυστυχώς μάγκες κακομαθαν τα κορίτσια και ζητάνε για το τίποτα.. πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε να συνέλθουν λίγο...

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Χθες ήταν μια πετιπ στο κρυσταλ ονομα Κασσάνδρα....αλλά ήταν σε πρόγραμμα.... ευελπιστώ να αξίζει....θα μάθουμε σήμερα......
Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom