Καλησπερίζω τους συναγωνιστές. Μετά από κάποια αποχή από τα του αγώνα, επίσκεψη στο κρυσταλ και στη Βάνα. Παραθέτω τις εμπειρίες μου κάτωθι. Ελπίζω να σας διαφωτίσω.
Βάνα: Επίσκεψη προ ολίγων ημερών. Παρούσες Κορίνα, Θεώνη και κάποια ακόμα δεν συγκράτησα όνομα. Από τις κριτικές άλλων συναδέλφων που είχα διαβάσει έκανα πίσω, αλλά αφού πήγα και η κορίνα δε με ξετρέλανε, αποφάσισα να περάσω με τη Θεώνη και ο Θεός βοηθός είπα από μέσα μου. Εγώ θα πω αρκετά καλό πρώτο μέρος, μου αρέσει το χαλαρό και πιο ερωτικό μασάζ, δεν προτιμώ ιδιαίτερα την πίεση. Κακά τα ψέματα οι κορασίδες δεν είναι επαγγελματίες και το κακό δεν αργεί να γίνει είμαστε και σε μια ηλικία.. Οπότε το πρώτο μέρος με άφησε ικανοποιημένο. Τώρα στο δεύτερο μέρος πέταξε το βυζο έξω, με άφησε να της πιπιλίσω τις ρωγες προσπάθησα για παραπάνω αλλά ήταν ανένδοτη. Φτάσαμε μέχρι δαχτυλο με ένα εξτραδακι.Έτσι συνεχίσαμε το χαμουρεμα και με λίγα προστυχολογα ήρθε το τέλος.. Μέτρια απόδοση αλλά θα ξαναπερνούσα μαζί της σιγουρα. Όσο για το ότι μυριζε όπως ανέφερε ο συναγωνιστής πιο πάνω, εγώ δε διαπίστωσα κάτι πέραν του ότι πράγματι είχε αρκετό λάδι πάνω της.
Κρυσταλ: Αφου πλέον δε μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου στη Βανέσα, η οποία όλο και ομορφαίνει θα έλεγα, εφ όσων τη ζήτησα και με ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε άδεια, άκουσα το όνομα Κασσάνδρα. Ετσι αποφάσισα να δοκιμάσω την νέα,όπως μου είπαν, άφιξη του ιδρύματος. Αντικρυσα μια κοπελίτσα σαν παιδάκι. Κοντουλα, φάνταζε ανήλικη, ιδιαίτερα αδύνατη, συνηθισμένη θα έλεγα. Πρώτη εντύπωση κάτω του μετρίου. Πεταχτο κωλαράκι, βυζάκι μέτριο. Πρώτο μερος ανύπαρκτο, το κοριτσάκι δεν έχει ιδέα από μασάζ και όπως ανέφερα παραπάνω δε ζητω κάτι τρελό, ενδιαφέρομαι για χαλαρό και ερωτικό μασάζ, δε με αφορά η δύναμη που θα βάλει η κοπέλα. Κάποια στιγμή ανέβηκε στην πλάτη μου και ετριβε το σώμα της πάνω μου, τύπου νουρου μασάζ αλλά έμοιαζε σαν να το είδε μια φορά και απλά προσπάθησε να το εφαρμόσει πάνω μου. Απογοητευμενος λοιπόν, αποφασίζω να μη πτοούμαι και περιμένω την επόμενη κίνηση. Και ακούω "μήπως θέλεις να γυρίσεις;" Γυρνάω και τη βλέπω μόνο με τη στριγκαρα της. Με καβαλάει και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου λες και από στιγμή σε στιγμή θα έβαζε το εργαλείο στη θέση του. Λέω αντε πήρε μπρος η γκόμενα. Ξεκινάω κ εγώ μπαλαμούτι και παίδες στα τόσα χρόνια ειλικρινά πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο. Η λαδοκορη με σταματά και μου λέει με υφος λάγνο, εεε για αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό δωράκι! Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι δεν πήγα να δαχτυλώσω. Μετά από αυτό η σημαία έπεσε.. Έβαλα τα δυνατά μου όμως και κατάφερα να χυσω με φραπέ. Τέλος, φευγοντας δυσαρεστημενος, της δινω το γνωστό 30+20 και μου απαντάει με ύφος "είναι αλλά 20 ευρώ, είπες ότι έρχεσαι καιρό στο μαγαζί άρα ξέρεις τις τιμές". Παγώνω, πληρώνω και φεύγω κύριος. Η γνώμη μου είναι να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες σε νέες αφίξεις αλλά αν αυτή έμαθε απο τώρα τα "μικρά δωράκια" σε ένα μήνα θα επέλθει καταστροφή. Δύσκολα θα την ξαναπροτιμήσω.
Επόμενος σταθμός Η περιβόητη Ξένια. Θα ήθελα να δοκιμάσω διαβάζοντας τις αμφιλεγόμενες κριτικές σας. Παρακαλώ οποίο φιλο μπορεί να με διαφωτίσει για τη συγκεκριμένη και το παιχνίδια της να μου στειλει προσωπικό μήνυμα.
Καλησπέρα αδέρφια!
Εις το επανειδειν έως την επόμενη παράθεση εμπειρίας μου και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.