Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (4 μέλη και 235 επισκέπτες)

Poutsmaner

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό?

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Εντάξει εμπεδώσαμε ότι η Αθήνα είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς εδώ πάνω. Μέχρι και η Τοκυο στην Αθήνα έδινε λοκώ αβέρτα και εδώ θα στον παίξει για 70€ Το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά. Το πρόβλημα είναι ότι παρακαλάμε γι αυτές τις υπηρεσίες.
Οποτε έρχονται αθηναϊκά κοριτσάκια για αρπαχτή φροντίζω να τις τιμάω γιατί θεωρώ ότι αν όλες τους το κάνουν συνήθεια να έρχονται τα πράγματα στην φτωχομάνα θα αναβαθμιστούν.
Ξέρω ότι θα με μαλωσετε γιατί δεν κάνω κριτικές. Ε λίγο ο περιορισμένος χρόνος, λιγο η τοξικότητα από μερικούς εδώ μέσα με κάνει να κομπιάζω.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπερα σε όλους. Να μην σχολιάσω τα του Κρίσταλ. Κριμα να έχουν τέτοιο χώρο και να βγάζουν μόνοι τα μάτια τους. Εκτός αν το γουστάρουν έτσι. Αυτές στο τέλος θα μας ζητάνε να τους πληρώσουμε και την βενζίνη που βάζουν.

Να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς φίλος με την Λύδια από Luxury

Ευχαριστώ

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Φίλε ακόμα δεν έχει εμπειρία το κορίτσι, σε λίγο καιρό με καθοδήγηση μπορεί να αξίζει!!
Πόσα πλήρωσες στο συνολο; 150 ευρώ; ή απλά φραπες και ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα;

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό?
Θα με ενδιέφερε και εμένα. Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει μια αναφορά. Ευχαριστώ.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Θα με ενδιέφερε και εμένα. Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει μια αναφορά. Ευχαριστώ.
Ειναι η Ροζιτα. Πολυ καλη κοπελα, τιμια με ωραιες υπηρεσιες. Εχει αρκετα κιλα παραπανω εαν δεν εχεις θεμα ως προς αυτο, θα το απολαυσεις.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ειναι η Ροζιτα. Πολυ καλη κοπελα, τιμια με ωραιες υπηρεσιες. Εχει αρκετα κιλα παραπανω εαν δεν εχεις θεμα ως προς αυτο, θα το απολαυσεις.Δεν εχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας στην δημοσιευση
Δεν εχει καποιο στοιχειο επικοινωνιας

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056
Δεν εχει καποιο στοιχειο επικοινωνιας

Στέλνεις μήνυμα στο kanesex και σου απαντάει.
Όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής έχει πολλά παραπανίσια κιλά. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό είναι μια τίμια συνεδρία

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Ειναι η Ροζιτα. Πολυ καλη κοπελα, τιμια με ωραιες υπηρεσιες. Εχει αρκετα κιλα παραπανω εαν δεν εχεις θεμα ως προς αυτο, θα το απολαυσεις.
Απ τη Βανέσα στη Ροζίτα; Δεν ξέρω... Λίγο οξύμωρο θα έλεγα, όσοι ξέρουν με καταλαβαίνουν.. Παρ όλα τούτα ακούω πως είναι καλή κοπέλα γιατί να μην στηρίξω; ουτως η άλλως όποτε παίρνω στο περιβόητο κρυσταλ και ζητω τη μικρή μου λένε το γνωστο πια σε όλους μας "είναι σε άδεια".. Τα ίδια εγιναν και με τη Ναντια και μάλλον η άδεια είναι μόνιμη.. εύχομαι να μην είναι έτσι και στην περίπτωση της Βανεσα. Για μένα αυτη και η Κρίστι το κρατάνε πια το μαγαζί.. Θα κανονίσω και εγώ πιθανότατα ένα ραντεβού με τη Ροζίτα και θα παραθεσω την εμπειρία μου με πάσα λεπτομέρεια.. καλημέρα φίλοι μου.

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0
Στέλνεις μήνυμα στο kanesex και σου απαντάει.
Όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής έχει πολλά παραπανίσια κιλά. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό είναι μια τίμια συνεδρία
Στην περιγραφή της λέει ότι τσεκάρει τα μηνύματα τις Κυριακές και σήμερα είναι Δευτέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας για πιο άμεσα;

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους.
Στο Βάνα σπα αξίζει κάποια κοπέλα?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Schmarn81

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, επίσκεψη στο Κρυσταλ την προηγούμενη εβδομάδα. Παρούσες 5 κοπέλες: η Νεφέλη, η Ίριδα, η Ολίβια και 2 που είδα πρώτη φορά, η μια από αυτές με όνομα Κασσάνδρα (μικρόσωμη και νεαρή σε ηλικία), το άλλο όνομα δεν το θυμάμαι. Πέρασα με Νεφέλη. Διάβασα τελευταία κάποια αρνητικά σχολια για την εμφάνιση της, αλλά δεν τα συμμερίζομαι, από σωμα είναι άπαιχτη (για τους λάτρεις του αδύνατου). Το μασάζ της ήταν καλό και με αρκετή δύναμη (όπως και τις προηγούμενες φορες μαζί της). Απόλυτα ευχαριστημένος και από το δεύτερο μέρος. Για ένα ερωτικό μασάζ με happy ending παω οπότε δεν με ενδιαφέρουν "προχωρημένα" εξτρά ή η απουσία τους. Οσον αφορά το οικονομικό εμένα μου ζήτησε 30+20Ε σύνολο. live long and prosper

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, επίσκεψη στο Κρυσταλ την προηγούμενη εβδομάδα. Παρούσες 5 κοπέλες: η Νεφέλη, η Ίριδα, η Ολίβια και 2 που είδα πρώτη φορά, η μια από αυτές με όνομα Κασσάνδρα (μικρόσωμη και νεαρή σε ηλικία), το άλλο όνομα δεν το θυμάμαι. Πέρασα με Νεφέλη. Διάβασα τελευταία κάποια αρνητικά σχολια για την εμφάνιση της, αλλά δεν τα συμμερίζομαι, από σωμα είναι άπαιχτη (για τους λάτρεις του αδύνατου). Το μασάζ της ήταν καλό και με αρκετή δύναμη (όπως και τις προηγούμενες φορες μαζί της). Απόλυτα ευχαριστημένος και από το δεύτερο μέρος. Για ένα ερωτικό μασάζ με happy ending παω οπότε δεν με ενδιαφέρουν "προχωρημένα" εξτρά ή η απουσία τους. Οσον αφορά το οικονομικό εμένα μου ζήτησε 30+20Ε σύνολο. live long and prosper
Μπορει να σου έκανε έκπτωση σαν νέο μέλος..... Οι παλιοί θα καταλάβουν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056
Δεν κατάλαβα, στο crystal το έχουν κάνει 30+40?

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.186
Πόντοι
201
Λύστε μου ρε παιδιά μια απορία. Το γουστάρω το άθλημα του μασάζ, αλλά το έχω κόψει εντελώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια, λόγω του θέματος που πολλοί αναφέρουν εδώ: εξωφρενικές τιμές για το τίποτα.

Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: γιατί συνεχίζετε να τροφοδοτείτε τα συγκεκριμένα ιδρύματα, ενώ βλέπετε πως οι τιμές ανεβαίνουν διαρκώς; Υπενθυμίζω στους παλιούς ότι πριν το ευρώ, η τιμή στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης ήταν 2000 δραχμές και με το που μπήκε στη ζωή μας το ευρώ πήγε, με τη μία, στα 20 ευρώ (6815 δραχμές). Κάναμε τότε τη μαλακία, δεν τα μποϊκοτάραμε και φτάσαμε με την πάροδο του χρόνου να είμαστε ένα βήμα πριν από το να πληρώνουμε ένα δεκάρικο μόνο και μόνο για να μπούμε στο μπουρδέλο και να δούμε την κοπέλα. Γιατί επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος με τα μασαζοϊδρύματα;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056
Λύστε μου ρε παιδιά μια απορία. Το γουστάρω το άθλημα του μασάζ, αλλά το έχω κόψει εντελώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια, λόγω του θέματος που πολλοί αναφέρουν εδώ: εξωφρενικές τιμές για το τίποτα.

Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: γιατί συνεχίζετε να τροφοδοτείτε τα συγκεκριμένα ιδρύματα, ενώ βλέπετε πως οι τιμές ανεβαίνουν διαρκώς; Υπενθυμίζω στους παλιούς ότι πριν το ευρώ, η τιμή στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης ήταν 2000 δραχμές και με το που μπήκε στη ζωή μας το ευρώ πήγε, με τη μία, στα 20 ευρώ (6815 δραχμές). Κάναμε τότε τη μαλακία, δεν τα μποϊκοτάραμε και φτάσαμε με την πάροδο του χρόνου να είμαστε ένα βήμα πριν από το να πληρώνουμε ένα δεκάρικο μόνο και μόνο για να μπούμε στο μπουρδέλο και να δούμε την κοπέλα. Γιατί επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος με τα μασαζοϊδρύματα;
Θεωρώ ότι στηρίζονται σε δύο κατηγορίες πελατών:

1) Σε αυτούς που πάνε αρκετά σπάνια οπότε σου λέει και να δώσω 50-70€ μια φορά στο 5μηνο-6μηνο δεν τρέχει και τίποτα
2) Στους αγαπούληδες που όσο και να έχει θα τα δίνουν (+έξτρα φιλοδώρημα) γιατί τα κορίτσια το αξίζουν και μαζί τους κάνουν πράγματα για πρώτη φορά που δεν τα έχουν ξανακάνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom