Luxury στον ΕυοσμοΦίλε μου, να σε ρωτήσω σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ναι η Δώρα είναι καλή. Και με την Λιζα να περνούσες, πάλι θα τα πετούσε.Τελικα η επισκεψη πραγματοποιηθηκε, ηταν 3 κοπελες η μια γεματη εως παχυσαρκη και δεν συγκρατησα ονομα, οι αλλρς ηταν η Δωρα και Λιζα....επελεξα Δωρα, καλο μασαζ και ομιλητικη στο δευτερο μερος τα πεταξε ολα και μπορω να πω εφυγα πληρως ικανοποιημενος
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Φόλα φίλε το μαγαζι δεν αξιζειΚαλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο elite Spa (Καραμανλή)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Εχει τίποτε της προκοπής το αντιστρες κ θες να παςΚαι κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέρον.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Tami?????Καλημέρα παιδιά.Μια ενημέρωση για Tami massage αν κάποιος γνωρίζει!Ευχαριστω .
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά.Μια ενημέρωση για Tami massage αν κάποιος γνωρίζει!Ευχαριστω .
Πήγα είδα κ απήλθα. Μια 50 άρα ρωσσογεωργιανή θεία
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Μάγκες η Τόκυο που είναι στο Massagio κάνει τα ίδια κόλπα όπως στο Crystal?
Πέρασμα πριν λίγες μέρες από Angel spa ,την γνωστή γιατρο Εύα. Φουλ πρόγραμμα στα 80€, αλλά τελευταία φορά, η τύπισσα φουλ απεριποίητη, με ότι ναναι ρούχα, δεν είχε κάνει ένα μπάνιο πριν το ραντεβού μας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την ξαναπροτιμησω.
Littlebudhagr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν γνωρίζω, απλά διάβασα από πολλούς που το ανέφεραν, και ήθελα να μάθω τι παίζει.Εχει τίποτε της προκοπής το αντιστρες κ θες να πας
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Μασαζ κανονικα... Τίποτε αλλο... Τι οχι;;;;;Καλημέρα παιδιά.Μια ενημέρωση για Tami massage αν κάποιος γνωρίζει!Ευχαριστω .
peterpan00
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην παρέα, πρωτη φορά γράφω, αλλα παλιος στο κουρμπέτι. Επειδη βλέπω οτι γίνεται προσπάθεια να έχουμε σωστη ενημέρωση, θα ήθελα να σας πω την εμπειρια μου σχετικά με elite spa. To πρωτο ραντεβου ηταν μονο μασαζ αυτο που λεμε γνωριμιας. Χαδια γυρω απο την περιοχη και τιποτα άλλο. Στο δευτερο ραντεβου περάσαμε σε εκτόνωση (50 ευρω) και αλλα 20 ευρω για να βγαλει η κοπελα την μπλουζα της. Η κοπέλα ηταν εμφανισιμη (Ελένη) μπαμπάτσικη που λέμε. Επιτρέπονται τα χαδια και το ισπανικο, μέχρι εκεί φτάσαμε. Πιστεύω οτι τα 70 ευρω είναι πολλα για μια εκτόνωση!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Μου βγάζει το fb διαφήμιση το krystal. Είμαι των στούντιο και των κωλομπαρων, εκεί ενημερώνω συχνά, αλλά στα μασάζ πρωτάρης. Καμιά πληροφορία θα την εκτιμούσα
Αν όχι εκεί, σε ποιο μαγαζί θα λέγατε ότι έχει τα ομορφότερα κορίτσια; Δε με νοιάζουν βρώμικα κόλπα, αρκεί να είναι η άλλη πολύ δυνατή εμφανισιακά
Αν όχι εκεί, σε ποιο μαγαζί θα λέγατε ότι έχει τα ομορφότερα κορίτσια; Δε με νοιάζουν βρώμικα κόλπα, αρκεί να είναι η άλλη πολύ δυνατή εμφανισιακά
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ενημερώσεις μηδέν, σχόλια ένα-δυο την ημέρα, κυρίως ερωτήσεις. Και τα μαγαζιά γεμάτα…
Από κοπέλες το πιο καλό ρόστερ το έχει μακραν το crystal. Crystal οχι krystal μην μπερδευτείς. Αυτό που είναι Μοναστηρίου να πας όχι ΛαμπράκηΜου βγάζει το fb διαφήμιση το krystal. Είμαι των στούντιο και των κωλομπαρων, εκεί ενημερώνω συχνά, αλλά στα μασάζ πρωτάρης. Καμιά πληροφορία θα την εκτιμούσα
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Στο fb αυτό της μοναστηριού το έχει krystal massage.Από κοπέλες το πιο καλό ρόστερ το έχει μακραν το crystal. Crystal οχι krystal μην μπερδευτείς. Αυτό που είναι Μοναστηρίου να πας όχι Λαμπράκη
Εκεί λοιπόν πας βλέπεις ποια σαρεσει και μπαίνεις για μασάζ, όλες προσφέρουν τα ίδιας; Σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος και αν πάω έτσι σίγουρα θα πάνε να κάνουν λιγότερα με τα ίδια χρήματα
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Παίρνεις πρώτα τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού. Πας, βλέπεις, διαλέγεις, μπαίνεις στο δωμάτιο, είσαι ήρεμος και χαλαρός και από μόνο του θα πάει το πράγμα στο 2ο μέρος. Είναι 30+20 στάνταρ.
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από luxury.δεν πάω συχνά γτ δε βολεύει αλλά κ για αρνητικες κριτικές που διάβασα παλιότερα.Λιζακι ξανθό πετιτ πιτσιρίκι ναζι κ μασάζ άνω του μετρίου.Μια χαρά . Γενικά πολύ διάθεση να ευχαριστήσει πρέπει να έπεσε γραμμή.
Στο κρυσταλ στη μοναστηριου έχει αρκετές επιλογές και όμορφα κορίτσια, το παν σε αυτά τα μαγαζιά είναι η χημεία που θα αναπτύξεις με την κάθε κοπέλα, σαν να ξεκλειδώνεις το επόμενο στάδιο ένα πράγμα. Αν συζητήσεις με την κάθε κοπέλα κατά την διάρκεια του μασάζ, ίσως δώσεις κάτι παραπάνω αλλά για εμένα μπορεί να αξίζει.Στο fb αυτό της μοναστηριού το έχει krystal massage.
Εκεί λοιπόν πας βλέπεις ποια σαρεσει και μπαίνεις για μασάζ, όλες προσφέρουν τα ίδιας; Σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος και αν πάω έτσι σίγουρα θα πάνε να κάνουν λιγότερα με τα ίδια χρήματα