Littlebudhagr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέρον.
και να το βρεις είναι εντελως πριβε, ματαιος κοπος...Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέρον.
Καλησπέρα,
Την άλλη βδομάδα θε είμαι Θεσσαλονίκη. Τι προτείνουν οι γνώστες για χαλάρωση?
παίξε και μια μαλακία μετά το τσιπουράκι και θα είσαι άρχοντας!Καλό καιρό θα έχει οπότε ένα τσιπουρακι κοντά στην θάλασσα είναι ότι πρέπει
Ποια είναι αυτή μην τη πατήσουμε φίλε? Έχει αγγελία?.Κυριοι καλησπερα!!!! Εχθες κανονιστικε ραντεβου με Μαρίλια . Ο χωρος πολυ καλος και η κοπελα πολυ ευγενικη!!!! Διαλεξα το προγραμμα των 80 με μια εκτονωση!!! Απο εκει και περα μασαζ αδιαφορο.. και μονο στην αριστερη πλευρα . Μετα απο κανενα ταταρτακι ξεκινησε το μπουκι γυμνο επισης αδιαφορο!!!! Μετα απο κανενα δεκαλεπτο που μου φορεσε το σκουφακι μου λεει ελα απο πισω στα 4…. Εκει ξενερωσα τη ζωη μου γιατι δεν ειχα παρει πρεφα μεχρι στιγμης!!! Παιδια η κοπελα μυριζε λιγο απολα….για να ειναι εικοκρινης πολυ Πολα…μουνιλα κωλικα ποδαριλα!!!!!εφαγα τετοια ξενερα που σηκωθικα πηγα πλυθοκα και εξαφανιστηκα!!!! Τραγικη εμπειρια
Μπορεί να νομίζει ο, τι είναι σαιτ γνωριμιών και θα του την πέσει καμία 35ρα.....Ρε παίχτες πάτε καλά?
Λέει ο άλλος είμαι 40, εμφανίσιμος κτλ...
Και τι μας νοιάζει ρε αδερφέ?
Γεια σου φίλε 40αρη,Μπορεί να νομίζει ο, τι είναι σαιτ γνωριμιών και θα του την πέσει καμία 35ρα.....
Η γκόμενά στο ινσταγκραμ βάζει στορυ που κάνει λαιβ μποτοξ στα χείλη της..Γεια σου φίλε 40αρη,
είμαι η Εύα (τζάμπο) και σπουδάζω ιατρική...θα χαρώ να σε γνωρίσω
Αφου θα κανεις επισκεψη,εσυ πρεπει να ενημερωσεις...Καλησπέρα παίδες ερώτηση.. έχουμε ιδέα για ροστερ βανας; θα ήθελα να κάνω μια επίσκεψη οσονούπω
σιγα μη σκισει κανα στρινγκΑφου θα κανεις επισκεψη,εσυ πρεπει να ενημερωσεις...
Σχεδόν όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ και είναι και πολύ φιλικές. Αξίζει μια επίσκεψη.Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο elite Spa (Καραμανλή)
Ποιες όλες φιλαράκι; Μόνο μια Στέλλα υπάρχει όταν πάω, και ούτε να στον πιάσει συζήτηση!Σχεδόν όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ και είναι και πολύ φιλικές. Αξίζει μια επίσκεψη.
Πρέπει να υπάρχει μια Κατερίνα, η οποία ούτε ρούχα δεν βγάζει. Απορώ πως την έχουν κρατήσει εκεί εδώ και 3 χρόνιαΜάγκες στο Venus spa εκτός από τη Νατάσα έχουν φέρει του καινούριο? Γιατί βαριέμαι να πάω πάλι στη Νατάσα
Μακραν το χειροτερο μαγαζι που υπαρχει. Παρε τη μια και χτυπα την αλλη.Ποιες όλες φιλαράκι; Μόνο μια Στέλλα υπάρχει όταν πάω, και ούτε να στον πιάσει συζήτηση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να υπάρχει μια Κατερίνα, η οποία ούτε ρούχα δεν βγάζει. Απορώ πως την έχουν κρατήσει εκεί εδώ και 3 χρόνια
Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέ
Φίλε μου, να σε ρωτήσω σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;Τελικα η επισκεψη πραγματοποιηθηκε, ηταν 3 κοπελες η μια γεματη εως παχυσαρκη και δεν συγκρατησα ονομα, οι αλλρς ηταν η Δωρα και Λιζα....επελεξα Δωρα, καλο μασαζ και ομιλητικη στο δευτερο μερος τα πεταξε ολα και μπορω να πω εφυγα πληρως ικανοποιημενος