Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Littlebudhagr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέρον.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.093
Πόντοι
736
Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέρον.
και να το βρεις είναι εντελως πριβε, ματαιος κοπος...

Ilias_Pyrgos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Την άλλη βδομάδα θε είμαι Θεσσαλονίκη. Τι προτείνουν οι γνώστες για χαλάρωση?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Καλό καιρό θα έχει οπότε ένα τσιπουρακι κοντά στην θάλασσα είναι ότι πρέπει
Καλησπέρα,

Την άλλη βδομάδα θε είμαι Θεσσαλονίκη. Τι προτείνουν οι γνώστες για χαλάρωση?

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Κυριοι καλησπερα!!!! Εχθες κανονιστικε ραντεβου με Μαρίλια . Ο χωρος πολυ καλος και η κοπελα πολυ ευγενικη!!!! Διαλεξα το προγραμμα των 80 με μια εκτονωση!!! Απο εκει και περα μασαζ αδιαφορο.. και μονο στην αριστερη πλευρα . Μετα απο κανενα ταταρτακι ξεκινησε το μπουκι γυμνο επισης αδιαφορο!!!! Μετα απο κανενα δεκαλεπτο που μου φορεσε το σκουφακι μου λεει ελα απο πισω στα 4…. Εκει ξενερωσα τη ζωη μου γιατι δεν ειχα παρει πρεφα μεχρι στιγμης!!! Παιδια η κοπελα μυριζε λιγο απολα….για να ειναι εικοκρινης πολυ Πολα…μουνιλα κωλικα ποδαριλα!!!!!εφαγα τετοια ξενερα που σηκωθικα πηγα πλυθοκα και εξαφανιστηκα!!!! Τραγικη εμπειρια
Ποια είναι αυτή μην τη πατήσουμε φίλε? Έχει αγγελία?.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Ρε παίχτες πάτε καλά?
Λέει ο άλλος είμαι 40, εμφανίσιμος κτλ...
Και τι μας νοιάζει ρε αδερφέ?
Μπορεί να νομίζει ο, τι είναι σαιτ γνωριμιών και θα του την πέσει καμία 35ρα.....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.474
Πόντοι
7.095
Μπορεί να νομίζει ο, τι είναι σαιτ γνωριμιών και θα του την πέσει καμία 35ρα.....
Γεια σου φίλε 40αρη,
είμαι η Εύα (τζάμπο) και σπουδάζω ιατρική...θα χαρώ να σε γνωρίσω

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
Γεια σου φίλε 40αρη,
είμαι η Εύα (τζάμπο) και σπουδάζω ιατρική...θα χαρώ να σε γνωρίσω
Η γκόμενά στο ινσταγκραμ βάζει στορυ που κάνει λαιβ μποτοξ στα χείλη της..

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες ερώτηση.. έχουμε ιδέα για ροστερ βανας; θα ήθελα να κάνω μια επίσκεψη οσονούπω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Μάγκες στο Venus spa εκτός από τη Νατάσα έχουν φέρει του καινούριο? Γιατί βαριέμαι να πάω πάλι στη Νατάσα

Aris_31

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες, έχω ερθει θεσσαλονικη και λέω να περάσω μια βόλτα από luxury.....αξίζει τι λέτε? Και αν ναι ποια να προτιμήσω???

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Σχεδόν όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ και είναι και πολύ φιλικές. Αξίζει μια επίσκεψη.
Ποιες όλες φιλαράκι; Μόνο μια Στέλλα υπάρχει όταν πάω, και ούτε να στον πιάσει συζήτηση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάγκες στο Venus spa εκτός από τη Νατάσα έχουν φέρει του καινούριο? Γιατί βαριέμαι να πάω πάλι στη Νατάσα
Πρέπει να υπάρχει μια Κατερίνα, η οποία ούτε ρούχα δεν βγάζει. Απορώ πως την έχουν κρατήσει εκεί εδώ και 3 χρόνια

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Ποιες όλες φιλαράκι; Μόνο μια Στέλλα υπάρχει όταν πάω, και ούτε να στον πιάσει συζήτηση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να υπάρχει μια Κατερίνα, η οποία ούτε ρούχα δεν βγάζει. Απορώ πως την έχουν κρατήσει εκεί εδώ και 3 χρόνια
Μακραν το χειροτερο μαγαζι που υπαρχει. Παρε τη μια και χτυπα την αλλη.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Και κάτι ακόμα ξέρει αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει λεπτομέρειες για το αντιστρες στην Βούλγαρη (τηλ. Ή διεύθυνση) για να το βρω. Ευχαριστώ εκ το προτέ

Μόλις κάνεις μερικά δοκιμαστικά και σε δούμε ότι μπορείς να σταθείς και να αλλάξεις πάσα στον αγωνιστικό χώρο....όλο και κάποιος θα σου δώσει την ευκαιρία και θα σε σε βάλει να παίξεις βασικός σε κάποιο παιχνίδι(prive).

Μέχρι τότε μην σταματάς (να τραγουδάς)αρχηγέ, δουλειάαααα.....

Τα σέβη μου!!

Aris_31

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Τελικα η επισκεψη πραγματοποιηθηκε, ηταν 3 κοπελες η μια γεματη εως παχυσαρκη και δεν συγκρατησα ονομα, οι αλλρς ηταν η Δωρα και Λιζα....επελεξα Δωρα, καλο μασαζ και ομιλητικη στο δευτερο μερος τα πεταξε ολα και μπορω να πω εφυγα πληρως ικανοποιημενος

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
132
Πόντοι
1
Τελικα η επισκεψη πραγματοποιηθηκε, ηταν 3 κοπελες η μια γεματη εως παχυσαρκη και δεν συγκρατησα ονομα, οι αλλρς ηταν η Δωρα και Λιζα....επελεξα Δωρα, καλο μασαζ και ομιλητικη στο δευτερο μερος τα πεταξε ολα και μπορω να πω εφυγα πληρως ικανοποιημενος
Φίλε μου, να σε ρωτήσω σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom