Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από πολλά πολλά χρόνια που μπαίνω και σας διαβάζω, αποφάσισα να κάνω επιτέλους και προφίλ.
Η ενασχόλησή μου με το άθλημα έχει περιοριστεί στο μασάζ και στα έσκορτς, αλλά ξεκινάω την πορεία μου στο φόρουμ από αυτό το νήμα, καθώς από το μασάζ ξεκίνησα το μακρινό 2003 αν δεν κάνω λάθος, σε ηλικία 16 ετών. Η πρώτη μου επαφή ήταν σε ένα διαμέρισμα στη Β. Γεωργίου και μου έχει μείνει απωθημένο μέχρι σήμερα η κοπέλα που με τελείωσε, που ήταν ένα υπερτούμπανο πανέμορφο ξανθό με πλαστικό βυζί, το οποίο εκείνη την περίοδο ήταν και έγκυος με τούρλα την κοιλίτσα. Αν κάποιος καταλαβαίνει για ποια κοπέλα μιλάω και θέλει να μοιραστεί αναμνήσεις ευχαρίστως. Τεσπα..
Έχω δοκιμάσει ίσως τα πάντα στην πόλη από απλά μασαζ μέχρι πριβέ με φουλ προγράμματα. Έχω αποκλείσει πλέον τα δεύτερα, αφενός λόγω της ενίοτε αλλοπρόσαλης συμέριφοράς των ιδιοκτητών, αλλά κυρίως επειδή όταν έχουμε να κάνουμε με μασάζ, πάντα γούσταρα το παιχνίδι της αποπλάνησης και τώρα που πέρασαν και τα χρόνια, νομίζω ότι πλέον μόνο αυτό θέλω να κυνηγήσω. Όπότε όσο πιό amateur, τόσο το καλύτερο. Για τους παραπάνω λόγους, μπορώ να αναφέρω ότι τις καλύτερες συνεδρείες μου τις έκανα στα μαγαζία συγκεκριμένου ιδιοκτήτη και φιλοσοφίας κάποια χρόνια πριν (venus εγνατία & ευζώνων, elit αδριανουπόλεως) τα οποία έιχαν φρέσκα κορίτσια που έπαιζαν στο όριο. Από τότε και μέχρι σήμερα επισκέπτομαι aqua, Βανα, Venus, Crystal, massagio, luxury, με όλο και μικρότερη πιθανότητα ικανοποίησης των ορέξεών μου. Πέρα από κάποιες καλές περιπτώσεις πρωτοεμφανιζόμενων μη καμμένων κοριτσιών, οι οπόιες όμως συνήθως δε μένουν πολύ στο άθλημα ή και αν μείνουν, θα καταλήξουν επαγγελματίες του είδους (Νεφέλη, Νατασα κλπ).
Την παραπάνω περιγραφή την έκανα για να μπορέσει κάποιος - κάποιοι με κοινή προσέγγιση στο σπόρ να με διευκολύνει και να τον διευκολύνω στις επιλογές του, αλλά και να αποφύγω εξαρχής ανούσιες συζητήσεις τύπου "πόσο μαλάκες είστε που πηγαίνετε για να σας τον παίξουνε". Υπήρξαν περίοδοι που έκανα πραγματικά όργια σε μαγαζιά που απλώς πρόσφεραν εκτόνωση. Τέλος θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με amateur καταστάσεις απλού μασάζ, με μοναδική προυπόθεση την καλή εμφάνιση των κοριτσιών.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
(Σύντομα θα ακολουθήσει εισαγωγικό ποστ και στο νήμα των έσκορτς)
Ευχαριστώ.