SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣΣτο διπλό πρόγραμμα τί γίνεται ακριβώς? οκ στο πρώτο σε τρίβουν μαζί... στο δεύτερο?
ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣΣτο διπλό πρόγραμμα τί γίνεται ακριβώς? οκ στο πρώτο σε τρίβουν μαζί... στο δεύτερο?
Ουσιαστικα δεν γινεται τιποτα. Και στο πρωτο και στο δευτερο μερος μοιραζεται η δουλεια χωρις καμια εξτρα απολαβη. Στο πρωτο τα κλασσικα , χωρις να αυξανεται ουτε η επιφανεια εργασιας ουτε η ενταση ουτε η ωρα, στο δευτερο τα ιδια, η μια ασχολειται με το οργανο η αλλη σου τριβει το στηθος η κανα ποδι κτλπ. Προσωπικα το θεωρω απατη γιατι αντι να λαμβανεις εσυ κατι εξτρα με την συγκεκριμενη υπηρεσια ουσιαστικα εσυ δεν παιρνεις τιποτα απλα τα κοριτσια ελαχιστοποιουν τη δουλεια τους και μεγιστοποιουν το κερδος, συν οτι αν δεν ξερεις οτι καποιο ντουετο λειτουργει, μπορει να εχουν και προβλημα χημειας τα κοριτσια.Στο διπλό πρόγραμμα τί γίνεται ακριβώς? οκ στο πρώτο σε τρίβουν μαζί... στο δεύτερο?
ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
Ουσιαστικα δεν γινεται τιποτα. Και στο πρωτο και στο δευτερο μερος μοιραζεται η δουλεια χωρις καμια εξτρα απολαβη. Στο πρωτο τα κλασσικα , χωρις να αυξανεται ουτε η επιφανεια εργασιας ουτε η ενταση ουτε η ωρα, στο δευτερο τα ιδια, η μια ασχολειται με το οργανο η αλλη σου τριβει το στηθος η κανα ποδι κτλπ. Προσωπικα το θεωρω απατη γιατι αντι να λαμβανεις εσυ κατι εξτρα με την συγκεκριμενη υπηρεσια ουσιαστικα εσυ δεν παιρνεις τιποτα απλα τα κοριτσια ελαχιστοποιουν τη δουλεια τους και μεγιστοποιουν το κερδος, συν οτι αν δεν ξερεις οτι καποιο ντουετο λειτουργει, μπορει να εχουν και προβλημα χημειας τα κοριτσια.
Αρχικά, μίλα με σεβασμό στον συνομιλητή σου καθώς δεν είναι ένας από αυτούς που μπαίνουν ρωτάνε και φεύγουν.ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
Αρχικά, μίλα με σεβασμό στον συνομιλητή σου καθώς δεν είναι ένας από αυτούς που μπαίνουν ρωτάνε και φεύγουν.
Στη συνέχεια, γράφε με μικρά γράμματα, εκτός αν είσαι κανένας 60+ που ποστάρει στο facebook ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
Αν δε θέλεις να σε ρωτάνε τίποτα, μην ποστάρεις...στην τελική τι περιμένεις να σου πούμε μπράβο που γάμησες? Οι πιο πολλοί εδώ αυτό κάνουμε, γαμάμε επί πληρωμή, σπουδαίο κατόρθωμα.
Τέλος, αυτή η ανόητη υπογραφή στο τέλος με το nickname σου, που την έκανες και στο παλιό προφίλ σου, είναι για γέλια.
Άντε με τον κάθε τραχανά εδώ μέσα. μηλαs εσυ για σεβασμο ρε "ΓΕΛΟΙΕ" που θα κρινειs τον "γραφικο μου χαρακτηρα" στα social media το "Nickname μου" και τιs αυτοαπολογουμενεs εμπειριεs μου στο χωρο........
MΙλαs εσυ για σεβασμο ρε "ΓΕΛΟΙΕ" που θα κρινειs τον "γραφικο μου χαρακτηρα" στα social media το "Nickname μου" και τιs αυτοαπολογουμενεs εμπειριεs μου στο χωρο....Ρε αντε πανε και ''γμσ'' με κανενα ομοιο Ανδρικελο .Αρχικά, μίλα με σεβασμό στον συνομιλητή σου καθώς δεν είναι ένας από αυτούς που μπαίνουν ρωτάνε και φεύγουν.
Στη συνέχεια, γράφε με μικρά γράμματα, εκτός αν είσαι κανένας 60+ που ποστάρει στο facebook ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
Αν δε θέλεις να σε ρωτάνε τίποτα, μην ποστάρεις...στην τελική τι περιμένεις να σου πούμε μπράβο που γάμησες? Οι πιο πολλοί εδώ αυτό κάνουμε, γαμάμε επί πληρωμή, σπουδαίο κατόρθωμα.
Τέλος, αυτή η ανόητη υπογραφή στο τέλος με το nickname σου, που την έκανες και στο παλιό προφίλ σου, είναι για γέλια.
Άντε με τον κάθε τραχανά εδώ μέσα.
Μην κανειs εσυ σε μενα υποδειξειs ρε μικρο ''ανθρωπαριο'' που μιλαs εκτου ασφαλουs κρυμμενοs πισω απο την οθονη του πληκτολογιου σου. εισαι γελοιοs που θα με πειs αβανταδορε ......οταν στεισαμε το forum τo 2007 εσυ κατουρουσεs ακομη καθιστοs . τελειωσαμε τελοsπαιζει να εχω δωσει περισσοτερα απο σενα στο κρυσταλ αβανταδόρε της πούτσας. ραδιοφωνικιες μαγκιες.. τσουτσες.
και ασε τις εξυπναδες "πληρωσε για να μαθεις" γιατί χάνεις το point. Σε αυτό το φόρουμ μπαίνουμε ακριβώς για να μη χρειάζεται να πληρώσουμε για να μάθουμε.
Για ποιο φορουμ μιλας? για το μπου? τοτε γιατι εισαι εγγραμενος το 2022 και δεν εισαι ουτε καν μοντ.... απορια το εχω.Μην κανειs εσυ σε μενα υποδειξειs ρε μικρο ''ανθρωπαριο'' που μιλαs εκτου ασφαλουs κρυμμενοs πισω απο την οθονη του πληκτολογιου σου. εισαι γελοιοs που θα με πειs αβανταδορε ......οταν στεισαμε το forum τo 2007 εσυ κατουρουσεs ακομη καθιστοs . τελειωσαμε τελοs
Έλα που ασχολείσαι με τον τραγικό....που το 2007 έστησε το μπου στη φαντασία του. Ούτε καν ξέρει ότι είναι από το 2005, ούτε τι γινόταν πριν τον Αντισθένη.Για ποιο φορουμ μιλας? για το μπου? τοτε γιατι εισαι εγγραμενος το 2022 και δεν εισαι ουτε καν μοντ.... απορια το εχω.
ΔηλαδήΜάγκες ξέρουμε αν η Νατάσα από το venus spa το δίνει ακόμα?
Δηλαδή
Ξέρεις κάτι πού δε ξέρουμε
Το κρατάς μυστικό ??E λιγακι
Καλησπερα σε όλους. Παλίκαρε, γιατί βρίζεις κ γιατί μιλάς έτσι;MΙλαs εσυ για σεβασμο ρε "ΓΕΛΟΙΕ" που θα κρινειs τον "γραφικο μου χαρακτηρα" στα social media το "Nickname μου" και τιs αυτοαπολογουμενεs εμπειριεs μου στο χωρο....Ρε αντε πανε και ''γμσ'' με κανενα ομοιο Ανδρικελο .
Κάνει φιλαράκι αλλά με λίγουςΕδώ έλεγε ότι κάνει ραντεβού εκτός δουλειάς.. και σε πμ δεν έδινε παραπάνω ινφος Γ να μη καρφωθεί...
Κ το δωράκι της???Κάνει φιλαράκι αλλά με λίγους
Πρώτη φορά μπαίνω στον κόπο να "μιλήσω" αλλά αυτό το πιθηκοειδές πως μπορεί και μιλάει και δεν τον πετάει κανένας έξω? Βλαχομαγκιά και φωνές και βρισίματα.. Πάγενε ρε βλαχοτραβόλτα παραπέρα.. Έλεος με τον κάθε τίποταΜην κανειs εσυ σε μενα υποδειξειs ρε μικρο ''ανθρωπαριο'' που μιλαs εκτου ασφαλουs κρυμμενοs πισω απο την οθονη του πληκτολογιου σου. εισαι γελοιοs που θα με πειs αβανταδορε ......οταν στεισαμε το forum τo 2007 εσυ κατουρουσεs ακομη καθιστοs . τελειωσαμε τελοs