You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πριν μέρες μας έλεγες χωρίς αποδείξεις ότι πάει με πακια κλπ και τώρα ρωτάς την γνώμη άλλων;Τελικα πηγε κανενας με την εριστικη και αγενη Ξενια? Αλλαζει φωτος αλλα...,δεν καλω ξανα γιατι δεν θελω να χαλασω την διαθεση μου.
Τι ανώμαλοι είστε μερικοί ρε πουστη μου
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Που βρίσκεται ;Πέρασμα με την Εύα angel spa, καλό στοματικό, ότι στάση ήθελα το κάναμε χωρίς μα και μου! Τελείωμα με πίπα στα βυζιά της. Ικανοποιητικά ήταν, θα την ξαναπροτιμουσα για κάτι γρήγορο, αν δεν έβρισκα κάτι πιο μικρό σε ηλικία.
ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΊΝΙΚΑΠου βρίσκεται ;
Poutsmaner
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλοι,
Αν και αρκετά παλιος στο σπόρ, είμαι νέος στο forum.
Θεωρώ ότι δεν είναι και πολύ αντικειμενικές οι κριτικές που κάνουμε για τα κορίτσια γιατί μέσα στα δωμάτια το βασικό είναι η χημεία που έχει ο καθένας με το κάθε κορίτσι.
Θα ήθελα να ακούσω πάντως τις γνώμες σας για τα έξτρα που έχουν γίνει τελευταία τις μόδας στα μαγαζιά της Πόλης, τα οποία τα ζητάνε τα κορίτσια με πολύ εύκολο τρόπο τελευταία, μόνο σε εμένα φαίνεται τραγικό και υπερβολικό? να φτάνει το μασάζ τα 70 και τα 90 ευρώ γιατί?
Αν και αρκετά παλιος στο σπόρ, είμαι νέος στο forum.
Θεωρώ ότι δεν είναι και πολύ αντικειμενικές οι κριτικές που κάνουμε για τα κορίτσια γιατί μέσα στα δωμάτια το βασικό είναι η χημεία που έχει ο καθένας με το κάθε κορίτσι.
Θα ήθελα να ακούσω πάντως τις γνώμες σας για τα έξτρα που έχουν γίνει τελευταία τις μόδας στα μαγαζιά της Πόλης, τα οποία τα ζητάνε τα κορίτσια με πολύ εύκολο τρόπο τελευταία, μόνο σε εμένα φαίνεται τραγικό και υπερβολικό? να φτάνει το μασάζ τα 70 και τα 90 ευρώ γιατί?
ΛΙγο βιαστηκες να μιλησεις ,αν διαβαζες προσεκτικα ειχα γραψει οτι μπορει να πηγαινει ,και απαντησα σε καποιον....Πριν μέρες μας έλεγες χωρίς αποδείξεις ότι πάει με πακια κλπ και τώρα ρωτάς την γνώμη άλλων;
Τι ανώμαλοι είστε μερικοί ρε πουστη μου
Παντως βιαστηκε κριτη ,δεν ειμαι καθολου ανωμαλος ,αλλα απολυτα φυσιολογικος ,πριν μιλησεις ,σκεψου..........
Paoki09andreas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
50+20 για να βγάλει φορεμαΤι εννοείς το κόστος; έχει ακριβύνει; Έχει καμιά 2-3 χρόνια που πηγα βέβαια, αλλα τότε ήταν 50 (με τον φραπέ μαζί)
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Που το βασιζεις το μπορεί; Βασικά χέστηκα που το βασιζεις. Δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες. Το κόβω εδώΛΙγο βιαστηκες να μιλησεις ,αν διαβαζες προσεκτικα ειχα γραψει οτι μπορει να πηγαινει ,και απαντησα σε καποιον....
Παντως βιαστηκε κριτη ,δεν ειμαι καθολου ανωμαλος ,αλλα απολυτα φυσιολογικος ,πριν μιλησεις ,σκεψου..........
Καλησπέρα παιδιά, μπορείτε να μου πείτε μερικα μασατζιδικα στη Θεσσαλονίκη στα οποία γ@μ@ς όπως στα αντίστοιχα της Αθήνας γιατί έχω κουραστεί με τα σπιτάκια, διαβάζω κάποιες ονομασίες εδώ όπως πχ Εβίτα αλλά δεν γνωρίζω επιπλέον πληροφορίες διευθύνσεις ή αν πρέπει να κλείσω ραντεβού, ευχαριστώ.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Body free κ dames κ τα 2 έχουν site πήγαινέ κ έλα να ενημερώσειςΚαλησπέρα παιδιά, μπορείτε να μου πείτε μερικα μασατζιδικα στη Θεσσαλονίκη στα οποία γ@μ@ς όπως στα αντίστοιχα της Αθήνας γιατί έχω κουραστεί με τα σπιτάκια, διαβάζω κάποιες ονομασίες εδώ όπως πχ Εβίτα αλλά δεν γνωρίζω επιπλέον πληροφορίες διευθύνσεις ή αν πρέπει να κλείσω ραντεβού, ευχαριστώ.
Body free κ dames κ τα 2 έχουν site πήγαινέ κ έλα να ενημερώσεις
Ευχαριστώ πολύ.Body free κ dames κ τα 2 έχουν site πήγαινέ κ έλα να ενημερώσεις
Καλησπέρα παιδιά. Είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ με την Ξένια, την δύσκολη, να βοηθήσω τον φίλο.
Εξ αρχής από εμφάνιση είναι μία 37χρονη, μελαχρινή και σε δέρμα και σε μαλλιά και σε ύψος κοντά στο 1,70 ίσως και λίγο κοντύτερη. Συμπαθητικό πρόσωπο, πολύ ωραία κωλάρα και βυζί 3αρι, αλλά λίγο πεσμένο.
Στα του αγώνα είναι άπειρα καυλιάρα και δοτική. Πραγματικά από τις καλύτερες εμπειρίες στο χώρο (μην χαίρεστε, έχει και συνέχεια). Μπαίνεις και συνήθως απευθείας έχει φιλιά και χαμούρεμα. Γλείφει τα πάντα και δέχεται γλείψιμο παντού!!! Μάλιστα γουστάρει και πιο "περίεργες" καταστάσεις, αλλά επειδή δεν ήθελα εγώ δεν προχώρησε. Η μία πιστολιά είναι στα 80 ευρώ και 2 είναι στα 100 που κάθεσαι γεμάτη μία ώρα σε δικό της χώρο, είτε κάποιο Airbnb είτε στο Ρεξ που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.
Το δύσκολο κομμάτι στο οποίο από ότι βλέπω δεν λέει να βελτιωθεί είναι η επικοινωνία. Εγώ έκανα πολύ καιρό για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της και βλέπω ότι και άλλοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη. Επίσης το χειρότερο είναι ότι όταν έχει δουλειά και πολλά ραντεβού δεν μπαίνει στη διαδικασία να μιλάει ακόμα και για πελάτες που θέλουν να κλείσουν τις επόμενες ημέρες, κάτι που είναι εντελώς απαράδεκτο. Ελπίζω να κάνει ένα βάιμπερ να μπορούμε έστω με μηνύματα να βγάζουμε άκρη.
Εξ αρχής από εμφάνιση είναι μία 37χρονη, μελαχρινή και σε δέρμα και σε μαλλιά και σε ύψος κοντά στο 1,70 ίσως και λίγο κοντύτερη. Συμπαθητικό πρόσωπο, πολύ ωραία κωλάρα και βυζί 3αρι, αλλά λίγο πεσμένο.
Στα του αγώνα είναι άπειρα καυλιάρα και δοτική. Πραγματικά από τις καλύτερες εμπειρίες στο χώρο (μην χαίρεστε, έχει και συνέχεια). Μπαίνεις και συνήθως απευθείας έχει φιλιά και χαμούρεμα. Γλείφει τα πάντα και δέχεται γλείψιμο παντού!!! Μάλιστα γουστάρει και πιο "περίεργες" καταστάσεις, αλλά επειδή δεν ήθελα εγώ δεν προχώρησε. Η μία πιστολιά είναι στα 80 ευρώ και 2 είναι στα 100 που κάθεσαι γεμάτη μία ώρα σε δικό της χώρο, είτε κάποιο Airbnb είτε στο Ρεξ που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.
Το δύσκολο κομμάτι στο οποίο από ότι βλέπω δεν λέει να βελτιωθεί είναι η επικοινωνία. Εγώ έκανα πολύ καιρό για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της και βλέπω ότι και άλλοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη. Επίσης το χειρότερο είναι ότι όταν έχει δουλειά και πολλά ραντεβού δεν μπαίνει στη διαδικασία να μιλάει ακόμα και για πελάτες που θέλουν να κλείσουν τις επόμενες ημέρες, κάτι που είναι εντελώς απαράδεκτο. Ελπίζω να κάνει ένα βάιμπερ να μπορούμε έστω με μηνύματα να βγάζουμε άκρη.
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλησπερα, Η Εβιτα εφυγε απο καλαμαρια ; εχω 8 χρονια να την δω,που εχει μαγαζι ;
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
αν θελει καποιος και πριβε να μου πει ,ευχαριστω
Geroparaxenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, παλιός στο κουρμπέτι καινούργιος στο site (είχα προφίλ πριν καμιά δεκαετία αλλά δεν θυμάμαι καν το username μου).
Έκανα μια αποχή αρκετό καιρό από τα μασάζ, λίγο ο κορωνοϊός (ευάλωτη ομάδα) λίγο μια προσωρινή οικονομική δυσκολία. Ξαναψάχτηκα αυτή τη βδομάδα και είδα ότι άλλαξαν πολλά. Οπότε καταφεύγω στη συλλογική γνώση του site.
Από τα soft πήγαινα Crystal. Είχα συμπάθεια στην Αντζελίνα. Δεν ήταν ούτε η πιο εντυπωσιακή ούτε η καλύτερη στο μασάζ, αλλά το όλο petite σουλούπι με έφτιαχνε πολύ. Τώρα μου είπαν ότι δεν δουλεύει πλέον εκεί. Τι απέγινε;
Από τα πιο σκληρά, είχα άκρη στο Angels, Βασιλίσσης Όλγας. Προ κορωνοϊού έκανα πρόγραμμα με τη Φαίη (εντυπωσιακή γυναίκα, φοβερό ταμπεραμέντο). Τώρα που δοκίμασα βλέπω και το σταθερό και το κινητό που είχα είναι πλέον νεκρά (ο αριθμός δεν ανήκει σε συνδρομητή κλπ.). Έκλεισε το μαγαζί;
Έκανα μια αποχή αρκετό καιρό από τα μασάζ, λίγο ο κορωνοϊός (ευάλωτη ομάδα) λίγο μια προσωρινή οικονομική δυσκολία. Ξαναψάχτηκα αυτή τη βδομάδα και είδα ότι άλλαξαν πολλά. Οπότε καταφεύγω στη συλλογική γνώση του site.
Από τα soft πήγαινα Crystal. Είχα συμπάθεια στην Αντζελίνα. Δεν ήταν ούτε η πιο εντυπωσιακή ούτε η καλύτερη στο μασάζ, αλλά το όλο petite σουλούπι με έφτιαχνε πολύ. Τώρα μου είπαν ότι δεν δουλεύει πλέον εκεί. Τι απέγινε;
Από τα πιο σκληρά, είχα άκρη στο Angels, Βασιλίσσης Όλγας. Προ κορωνοϊού έκανα πρόγραμμα με τη Φαίη (εντυπωσιακή γυναίκα, φοβερό ταμπεραμέντο). Τώρα που δοκίμασα βλέπω και το σταθερό και το κινητό που είχα είναι πλέον νεκρά (ο αριθμός δεν ανήκει σε συνδρομητή κλπ.). Έκλεισε το μαγαζί;
Επομενως υπαρχει προβλημα οπως πολυ σωστα γραφεις,και το χειροτερο ειναι οτι μιλαει και ασχημα στο τηλεφωνο.Παντως ειναι εμφανες οτι ειναι πρωην μασαζοκοριτσο,και αρκετα χρονια στο αθλημα.....φευγει απο τον στιβο για καποιο καιρο και ξαναεμφανιζεται.Καλησπέρα παιδιά. Είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ με την Ξένια, την δύσκολη, να βοηθήσω τον φίλο.
Στην αρχή νόμιζα έλεγες για την Ξένια από aqua spa και έλεγα τί λέει ο Χριστιανός; Προφανώς και μιλούσες για άλλην!Καλησπέρα παιδιά. Είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ με την Ξένια, την δύσκολη, να βοηθήσω τον φίλο.
Αλλάζει κάθε λίγο..καλησπερα, Η Εβιτα εφυγε απο καλαμαρια ; εχω 8 χρονια να την δω,που εχει μαγαζι ;
Η Ξένια του Ακουα είναι από τις πλέον ξινές του χώρου και ίσως η μεγαλύτερη. Είναι από τις γκόμενες που θεωρούν ότι έχουν το ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ. Παρόλα αυτά όπως έχει πει και ο μέντορας Καρδινάλιος. Για να δουλεύει τόσα χρόνια στο Ακουα, κάτι κανει, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσω παραπάνω από ότι σε αλλά μαγαζιά και σε άλλες κοπέλες για να το μάθω!Στην αρχή νόμιζα έλεγες για την Ξένια από aqua spa και έλεγα τί λέει ο Χριστιανός; Προφανώς και μιλούσες για άλλην!
Διαγραμμένο μέλος 223288
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια.Καινουριος στην παρεα.Ξερετε αν η Ναντια δουλευει κανονικα στο Crystal? Ευχαριστω