younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
εθεάθη σε γνωστό studio (κόκκινο διαμάντι!) με το όνομα Ιωάννα πρώην κορασίδα του crystal. ξανθιά με τατουάζ στο πόδι
Στο Instagram το πήρε το μάτι μου.καλησπέρα δεν βρίσκω το site που λες...
αν μπορείς γράψε ή στειλτο με msg
κάρφωμα είχε?καλημερα συναγωνιστεs εχθεσ εκλεισα ραντεβου στο site massazakimou συνεδρεια με λυδια ειναι απ αθηνα ειρθαν για λιγεσ μερεσ θεσσαλονικη ......λοιπον ραντεβου σε χωρο μου στισ 6 το απογευμα ειρθε η κοπελα ετσι οπωσ ειναι στισ φωτο φουλ προγραμμα body too body 100ευρο το πορνοπαραβολο 1ωρα διαρκεια συνεδρειασ πολυ καλο μασσαζ πολυ καλο δευτερο μεροσ πιπεσ γλυψιματα σε ολεσ τισ στσεισ η κοπελα πολυ επαγγελματιασ πεντακαθαρη πολυ ευγενικη και ευδιαθετη αξιζε η εμπειρια ....συστεινω ανεπιφυλακτα
καλό είναι, εμφανησιακά? το έχεις πάρει ?εθεάθη σε γνωστό studio (κόκκινο διαμάντι!) με το όνομα Ιωάννα πρώην κορασίδα του crystal. ξανθιά με τατουάζ στο πόδι
την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιοκαλό είναι, εμφανησιακά? το έχεις πάρει ?
εμφάνιση καλή?την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιο
κόκκινο διαμάντι στα αγγλικά ρε φίλε... πόσο ποιο συγκεκριμένοςναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
τεραστιες αλλαγες!!ναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
Στο μασάζ τη έλεγε;;την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιο
δεν το βρισκω ρε φιλε μου ειμαι και καινουριοσ στον χωρο μην με παρεξηγειs αν εχεισ την καλοσυνη στειλε μου το λινγ με μνμ ευχαριστω!!!
50+20+20 κάνει 90, νομίζωτην ειχα παρει στο κρυσταλ δυο τρεισ φορεσ τιποτα στο πρωτο μεροσ λιγα πραγματα ομωσ στο δευτερο με 50+20 +20 ευρο =70ευρο συνολο εκανε οτι μπορεισ να φαναταστεισ και μετα πριν βγει απο το δωματιο εβαζε παντα κραγιον για να μην την καταλαβουν {φορουσε παντα εντονο κοκινο κραγιον }
Υπάρχουν αλλά τα πιο πολλά είναι πριβέΠαιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη
Δηλαδή για εξήγησε μου φίλε γιατί από μασατζιδα δεν γνωρίζω πως μπορώ να το φτιάξω?Υπάρχουν αλλά τα πιο πολλά είναι πριβέ
buttjob τι εννοείς; ανεβαίνει πάνω σου;
Άντε μπραβο αδελφέ. Μάθε τους μπαλίτσα. Μα πόσο πίσω από τον ήλιο ρε φιλε? Είπαμε buttjob. Κωλομαλακία ρε φιλε. Δεν είπαμε απεμπλουτισμένο ουράνιο σε κυβάκιαNewgrounds.com — Everything, By Everyone
www.newgrounds.com
Θυμάμαι μια Έφη σε ένα αδιέξοδο στενάκι μετά τον Άγιο Δημήτριο αριστερα!Αυτή δούλεψε ένα φεγγάρι στον Avis ή Άδη στην Βασ.Όλγας μαζί με την Λίνα που αργότερα έκανε δικό της μαγαζί στην Βάσ.Γιώργίου!Η Εφη ήταν μελαχρινή, μέτριο ύψος μπαμπατσικη με πολύ μεγάλο και ωραιο στήθος !όλα αυτά πριν 10 χρόνια σίγουρα!Κάποια ´Εφη κοντά στην αγίου δημητρίου , σε ισόγειο απο τι μου είπαν .. παρακμή το γενικό σύνολο δεν εχω πάει , μου έδωσαν τον αριθμό της κύριας ... αλλά ακόμα δεν πήρα .Γνωρίζει κανείς κατί για την συγκεκριμένη ;
Ρίξε μία ματιά στα μηνύματα σου όλα ξεκινάνε με τοΠαιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη