You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (13 μέλη και 36 επισκέπτες)
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα στην παρέα επειδή χρόνος και λεφτά για πειραματισμούς δεν υπήρχαν προτίμησα την σίγουρη λύση και πήγα και πήδηξα την Φαίη από το angels spa. Είχα καιρο να την ιππευσω για αυτο ήταν ορεξατη. Καλή πίπα χωρίς deep όμως και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις. Αυτά από εμένα καλά να περνάτε και να ενημερώνεται!!!
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Οταν λεμε prive εννοείτε οτι πας μόνο συστημένος; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει;
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα ξέρουμαι τίποτα για την παρακάτω;;;
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
ΞΕΝΙΑ!! ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!! ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6943526331
kanesex.com
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Αν πας περιμενω ενημερωσηΚαλησπέρα ξέρουμαι τίποτα για την παρακάτω;;;
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
ΞΕΝΙΑ!! ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!! ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6943526331kanesex.com
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Ποιές άλλες είχε το ίδρυμα?Καλησπέρα στην παρέα επειδή χρόνος και λεφτά για πειραματισμούς δεν υπήρχαν προτίμησα την σίγουρη λύση και πήγα και πήδηξα την Φαίη από το angels spa. Είχα καιρο να την ιππευσω για αυτο ήταν ορεξατη. Καλή πίπα χωρίς deep όμως και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις. Αυτά από εμένα καλά να περνάτε και να ενημερώνεται!!!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Όχι δεν υπάρχει...πρέπει να σε συστήσει κάποιος πελάτης ή κάποια κοπέλα που ενδεχομένως γνωρίζεις από την προηγούμενη θητεία της....Οταν λεμε prive εννοείτε οτι πας μόνο συστημένος; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει;
Προσωπικά σε οσα prive έχω προσβαση (3-4) έτσι την έχω αποκτήσει, δηλαδή εκμεταλλευόμενος τις μεταγραφές...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.572
- Πόντοι
- 7.095
Λογικα την ΑννυΠοιές άλλες είχε το ίδρυμα?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Την πήρεΠήρε κάποιος φίλος το ουκρανακι από Μαριάννα ?
Πέρασμα από aqua με Ρίτα πολύ καλή στα του μασάζ διεκπεραίωτικη καί στα του αγώνα πολύ καλιτεχνικη με ιδιαίτερη έμφαση στήσιμο και πολύ καλή πείρα στο παρακάτω έδωσε βάση στην εκτόνωση μια πολύ Καλή επιλογή θα έλεγα σήμερα στην Θεσσαλονίκη
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Εκείνη την ώρα που πήγα ήταν μόνη της αλλά από ότι μου είπε και ξέρω είναι με Άννυ λίγο χοντρούλα δεν είναι για τα γούστα μου και κάποιες φορές πάει μια Μιχαέλα νεαρή σχετικά σε ηλικία μέτρια για τα γούστα μου και όχι ιδιαίτερα γυμνασμενη. Δώσε λίγο πληροφοριες για Μαριαννα και κυρίως για το ουκρανακι.Ποιές άλλες είχε το ίδρυμα?
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Έβαλε και ο Luxury αγγελία στο kanesex :
Luxury Spa
Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα 50 λεπτα στα 30€ με κοπέλα της επιλογής σας.Βρισκόμαστε Μεγάλου Αλεξάνδρου 63 στον Εύοσμο στον 2ο όροφο .Ανοιχτά καθημερινές και σ/κ απο της 12-10. Τηλ. Επικοινωνιας: 6945748096
kanesex.com
Έβαλε και ο Luxury αγγελία στο kanesex :
Luxury Spa
Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα 50 λεπτα στα 30€ με κοπέλα της επιλογής σας.Βρισκόμαστε Μεγάλου Αλεξάνδρου 63 στον Εύοσμο στον 2ο όροφο .Ανοιχτά καθημερινές και σ/κ απο της 12-10. Τηλ. Επικοινωνιας: 6945748096kanesex.com
Αν όντως την έβαλαν αυτοί ελπίζω αυτό να είναι έναυσμα να αναβαθμίσουν σε φουλ τις υπηρεσίες τους
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Μεγάλου Αλεξάνδρου στον κεντρικό δρόμο του Ευόσμου..εντελώς κεντρικό σημείο..να μπαίνεις μέσα στην οικοδομή και να σκέφτεσαι ότι όλοι με βλέπουν που πάω να μου τον παίξουν..χαχαχαΈβαλε και ο Luxury αγγελία στο kanesex :
Luxury Spa
Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα 50 λεπτα στα 30€ με κοπέλα της επιλογής σας.Βρισκόμαστε Μεγάλου Αλεξάνδρου 63 στον Εύοσμο στον 2ο όροφο .Ανοιχτά καθημερινές και σ/κ απο της 12-10. Τηλ. Επικοινωνιας: 6945748096kanesex.com
Ειναι σε διακοπεςΠιο είναι το Ουκρανάκι? Ηλικία? Όνομα?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.491
- Πόντοι
- 216
Άσχετο όμως, δεν απαντάς στην ερώτηση....Ειναι σε διακοπες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Γιατί να το λένε αυτό εκτός αν ξέρουν τη παίζει εκεί πού σημαίνει ότι είναι συνάδελφοί μας οπότε πού είναι το πρόβλημαΜεγάλου Αλεξάνδρου στον κεντρικό δρόμο του Ευόσμου..εντελώς κεντρικό σημείο..να μπαίνεις μέσα στην οικοδομή και να σκέφτεσαι ότι όλοι με βλέπουν που πάω να μου τον παίξουν..χαχαχα
Με την ίδια λογική δε πας κ στα μπουρδέλα μη σε δει κανένας γνωστός