Μαζεμένες κριτικές από Crystal, και ένα recap εμφάνισης/υπηρεσιών.
Νεφέλη : Ψηλή (1,75 περίπου), λεπτό σώμα, 2άρι στήθος , πολύ ωραίος κώλος. Είναι η κοπέλα που εμφανίζεται στα social media του μαγαζιού στο fb. Μασάζ πολύ καλό. Καλή πίεση , καλή τεχνική, δεν κλέβει, αφιερώνει χρόνο. Εκτόνωση πολύ καλή. Έχει ειπωθεί ότι η απόδοση της έχει πέσει κάτι που στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον δεν αληθεύει. Συμμετοχική, μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει σώμα/στήθος για παιχνίδι. Συστήνεται, στο τοπ 3 του μαγαζιού για μένα.
Νάντια : Ψηλή (1,73 περίπου), σώμα με καμπύλες. Είχε πάρει κιλά την περίοδο της καραντίνας αλλά έχει αρχίσει και τα χάνει και φαίνεται. Στήθος 3 πολύ ωραίο στην αφή , κώλος το ίδιο. Ενώ το μασάζ της ήταν μέτριο (χαμηλής πίεσης-χάιδεμα) πρόσφατα που πέρασα μαζί της διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά οπότε θα έλεγα ότι ανέβηκε στο καλό. Εκτόνωση καλή. Και αυτή μένει με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Από συμμετοχή διαφαίνεται κάποιες φορές μια κακή ηθοποιία (φωνούλες, τυποποιημένες εκφράσεις κτλπ) παρόλα αυτά είναι μία καλή περίπτωση. Ενώ με την Νάντια δεν έχουμε καθόλου χημεία , εμφανισιακά ίσως να είναι και η τοπ του μαγαζιού και έχει ανεβάσει απόδοση , οπότε συστήνεται. Σημείωσή η Νάντια είναι η μοναδική καπέλα από αυτές που έγραψα που μέσα στο δωμάτιο φορούσε μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια του session (οι υπόλοιπες δεν φορούσαν καθόλου)
Ανδριάννα : Καινούργια προσθήκη. Και αυτή ψηλή (1,75 περίπου). Νταρντανέ σωματότυπος. 2,5 στήθος με ρόγα που ανταποκρίνεται δεόντως και ωραίος κώλος ανάλογος του σωματότυπου. Ηλικιακά πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες κοπέλες , γύρω στα 27 θα έλεγα, χωρίς αυτό να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα τουλάχιστον για εμένα. Πολύ καλό μασάζ, και καλό social χωρίς να ζαλίζει. Γενικά η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ότι κάνει κάποια πράγματα μηχανικά, αν παραβλέψεις όμως αυτήν την πρώτη εντύπωση την ίδια στιγμή διαπιστώνεις ότι τιμάει τις υπηρεσίες της. Καλή εκτόνωση λοιπόν , προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Στην αρχή έμεινε με το κάτω ρούχο αλλά εν συνεχεία το έβγαλε και έμεινε με το εσώρουχο. Συμμετοχική και δοτική παρά το λίγο απότομο που βγάζει στην αρχή. Για μένα παίρνει θετικό πρόσημο και έπεται επανεξέταση.
Στέλλα : Μέτριο ανάστημα. 2άρι στήθος με πτωτική τάση. Ωραίος κώλος. Μασάζ δεν γνωρίζει και στο λέει και η ίδια, παρόλα αυτά δέχεται καθοδήγηση το οποίο είναι θετικό. Επειδή δεν γνωρίζει το πρώτο κομμάτι (μασάζ) προχωράει πιο βιαστικά στο δεύτερο ( εκτόνωση). Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα που πέρασα μαζί της φορούσε ένα φόρεμα με εύκολη πρόσβαση οπότε δεν ζήτησα να το βγάλει. Βέβαια δεν το κατέβασε για να προσφέρει στήθος. Εκτόνωση πολύ καλή αν και δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να ξεπετάξει. Γενική εντύπωση : Η Στέλλα έχει ένα υφάκι- τουπέ , δεν γνωρίζει από μασάζ αλλά για μένα έχει κάλο social και πολύ καλή εκτόνωση, αφήνει πιασίματα ελεύθερα αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό για τα ρούχα. Δεν μου έτυχε να μου ζητήσει extra για κάτι αλλά μαζεύονται πολλά ερωτηματικά οπότε αποκτάει αρνητικό πρόσημο , και έπεται επανεξέταση αν και δουλεύει 2-3 μέρες max την εβδομάδα από ότι έχω καταλάβει.