Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
. Όνομα τώρα θα σας γελασω το Αλτσχάιμερ χτυπά τη πόρτα μου αν θυμάμαι Αλεξάνδρα.
Ονόματα μπορεί να μην θυμάσαι,αλτσχαίμερ μπορεί να έρχεται ,αλλά σημασία έχει που θυμάσαι και βρίσκεις τον δρόμο για την Μαριάννα.
Ζήτω η επιστήμη με τα θαύματα της :)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Όπως υποσχέθηκα δημόσια, σήμερα πήγα στο Αν.Γεωργίου 4 για κασκαντερηλήκι.
Το μαγαζί συνεχίζει με την ίδια ονομασία για λόγους αδείας, εφορίας κλπ. Παρόλα αυτά, δεν είναι πλέον μαγαζί για αγορίτσια, αλλα κανονικό μασατζίδικο.
Ο υπεύθυνος είναι ο Γιάννης, έχει 3 κοπέλες αλλά εγώ γνώρισα τις 2 Σίσσυ και Νάνσυ. Η Σίσσυ την οποία και δοκίμασα, είναι 29, ολίγον προστυχάντζα, ξανθιά με καλό σωματάκι και 2άρι  :tits2: Η Νάνσυ είναι 20άρα, πολύ όμορφη και πολύ ωραίο σώμα. Η τρίτη της παρέας έμαθα οτι είναι 27 άρα και υπάρχει λέει και μια τέταρτη για όταν δεν μπορεί κάποια απο τις κοπέλες. Το μαγαζί έχει 2 δωμάτια, καλούτσικα θα έλεγα με κρεβάτια για μασάζ. Ντουζιέρα τύπου διαστημόπλοιο και ο άρχοντας εκεί ευγενικός, δεκτικός σε παρατηρήσεις και οι τιμές έχουν ως εξής: 30€ απλό μασάζ (μόνο) για 30 λεπτά, 50€ με εκτόνωση και ίδιο χρόνο, 60€ με  :pipa1: και 45 λεπτά και 80 φουλ πασιόν για μια ώρα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο με 2ο πρόγραμμα, είπαμε για μια ώρα, προσφορά γνωριμίας. 3ο δεν μπορείς να κάνεις με την πρώτη φορα, αν και το ζήτησα.
Ο χώρος αναμονής, είναι φάση, που όλοι βλέπουν όλους..  :-
Το μπάνιο είναι στην ουσία η ντουζιέρα μόνη της σε μια γωνία ανάμεσα στα 2 δωμάτια. Χώρος δηλαδή που να χαρακτηρίζεται ως μπάνιο με τουαλέτα κλπ, δεν υπάρχει. Είναι απλά μια ντουζιέρα. Για να καταλάβετε τί σας λέω, όταν τελείωσα το μπάνιο και τράβηξα την τζαμαρία απο το διαστημόπλοιο, συνάντησα την άλλη κοπέλα μπροστά μου που έβγαινε απο την αποθηκούλα...... :headbang: 
Νιπτηρας υπάρχει στο δωμάτιο με καθρέφτη και αντιβακτηριδιακό. Στα θετικά οτι οι παντόφλες είναι σε σακουλάκι σφραγισμένο.
Στα του αγώνα τώρα:  Το μασάζ ήταν απλά λαδοπασπάτεμα. Αυτό. Απλά. Ούτε χάδια το χαρακτηρίζεις. Στα ανάσκελα μετά και  :pipa1: χαλαρή με το πίο άσχετο handjob που μου έχει συμβεί ποτέ.. :headbang: Με σκούπισε και έφυγε. Χρόνος παραμονής της κοπελας στο δωμάτιο: 25 λεπτά! :idiot: 
Θα χαρουν είπαν να με ξαναδούν!  :uglystupid:
Με 60 ευρώ, αν πήγαινα στην Ευάρα απο πάνω, θα γινόταν χαμός!  :pipa2:  :fuck1:  :knockinb:  :tits: 
Κασκαντερηλήκι ήθελα.. Χαλάλι σας ρεμάλια!!!  :)

sosiv

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχω παει με την μικρη την Νορα και ειναι πολυ καλη.Εγγυημενα πραγματα η Νορα για εμενα.Στην Λιζα εκανα πισω δεν την πηρα.Την Λιζα την κοιτας και χυνεις χωρις να κανεις τιποτα.Αλλα εμεινα με την καυλα της οποτε να θα την απολαυσω την επομενη φορα...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εχω παει με την μικρη την Νορα και ειναι πολυ καλη.Εγγυημενα πραγματα η Νορα για εμενα.Στην Λιζα εκανα πισω δεν την πηρα.Την Λιζα την κοιτας και χυνεις χωρις να κανεις τιποτα.Αλλα εμεινα με την καυλα της οποτε να θα την απολαυσω την επομενη φορα...

και πού συμβαινουν ολα αυτα??? η λιζα, δηλαδη, και η νορα, σε ποιο χωρο? αν επιθυμεις, pm.

sosiv

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η Νορα και η Λιζα ειναι στον Βασιλη στην Κωλλετη.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο. Η Ελληνίδα θεσσαλονικιά μασσατζού έγινε μασσατζού λόγω κακιάς οικονομικής διαχείρισης των πιστωτικών καρτών της. Η αλλοδαπή "Αθηναία" μασσατζού πιστέψτε με μόνο απο τράπεζες δε κινδυνεύει. Ίσως αγνοεί και την υπαρξή τους. Συμπεράσματα δικά σας. Και πολλά είπα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι συναγωνιστή. Τώρα τελευταία επανεμφανίζονται ελληνίδες.. ( απολυμένες ή ζωντοχήρες με παιδί και νοίκι κλπ κλπ. Ούτε μία ούτε δύο... Σαφώς όμως υπερτερούν οι ξένες

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα απο προσωπικη εμπειρια το Artemis στο Βερολινο ειναι μια κλαση πανω..... τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο 3+ κατι χρονια που τα ειχα επισκευτει...!!!  :grin:

Οπως και να εχει, παλι ζηλευουμε, καθως μια επισκεψη σε τετοιους χωρους ειναι εμπειρια ζωης, καθε ανδρας που σεβεται τον εαυτο (και τα Ευρω) του πρεπει να εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια!!!!!

Καλες συνεδριες αδερφε!!!
Και που να πας στο Babylon στην Βιέννη

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα
καμια επισκεψη τωρα τελευταια σε σεβεν και σπα? να δουμε τι καινουργιο παιζει...

και μαριαννα? νεες αφιξεις?

περιμενουμε ενημερωση!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Δικαιούμαι μετά την αποτυχημένη καταδρομική που έκανα, για να ανέβω ψυχολογικά, ο Αλκίνος να με πάει στον Βασίλη - Smile να πάρω τα πάνω μου?  :) :grin: :dancing:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εκλογές έχουμε  :blahblah1: , ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ! ! !   :headbang2: :bounce-glasses:  :boff:
Οσό προλαβαίνεις Robyman82 :sperm:
Μετά  :zzzzz:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
αμεση απάντηση βλέπω

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αμεση απάντηση βλέπω

Kαλημέρα σε όλους.

Σήμερα μπουρδελότσαρκα, παρά το ότι έμεινα ευχαριστημένος από τις επιλογέ μου-ίσως τυχαίο γεγονός, συμπέρασμα αμά "γευτείς" την "ΑΝΕΣΗ" του μασάζ, δεν μπορείς με τίποτα να ευχαριστηθείς και στο καλύτερο μπουρδέλο ή studio με την ομορφότερη και πιο ευχάριστη κοπέλα.

Υ.Γ. Φυσικά άλλα 2 επιλογές Χ30=60 άλλα 80 Euro.  :think:

taz_dev

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους. Εχω φαει το ιντερνετ να βρω την αγγελια της Μαριαννας αλλα τιποτα. Μηπως θα μπορουσε καποιος να βοηθησει λιγο. Απο διαβασα σο φορουμ δεν ειναι πριβε η φαση. Ευχαριστω

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
χθες απογευμα επισκεψη στο στουντιο μποντι φρι - 6 κοπελες ...!!! για δυο μασαζοδωματια ! προτιμησα σβετα - ρωσιδακι, 27, μελαχρινο με γαλανο ματι, ωραιο κορμι, η συνεννοηση αγγλιστι. Οι αλλες κοπελες θα ελεγα μετριες - μία καλη αλλα την προλαβε αλλος, κανα δυο καλουτσικες, δε θυμαμαι ονοματα ομως και ειχε και αναμονη κανα εικοσαλεπτο. 100 το φουλ - φιλοτιμη- με συμπαθητικουτσικο μασαζακι - λαδοχαδο.

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=debate law  link=topic=936.msg3676536#msg3676536 date=1333913247]
χθες απογευμα επισκεψη στο στουντιο μποντι φρι - 6 κοπελες ...!!! για δυο μασαζοδωματια ! προτιμησα σβετα - ρωσιδακι, 27, μελαχρινο με γαλανο ματι, ωραιο κορμι, η συνεννοηση αγγλιστι. Οι αλλες κοπελες θα ελεγα μετριες - μία καλη αλλα την προλαβε αλλος, κανα δυο καλουτσικες, δε θυμαμαι ονοματα ομως και ειχε και αναμονη κανα εικοσαλεπτο. 100 το φουλ - φιλοτιμη- με συμπαθητικουτσικο μασαζακι - λαδοχαδο.
[/quote]Φιλε τα 100 ε ειναι πολλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
καμια καλη προταση για λιγοτερα??

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλη Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους, με εγκράτια...... :2funny: :2funny: :2funny:

Το στάνταρ είναι 80 Euro σε όλους, νομίζω δεν πρέπει κανείς να δίνει ούτε ένα παραπάνω.

taz_dev , δες p.m. σου.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
καλή εβδομάδα σ όλους , κ εαν και Μεγάλη Εβδομάδα ενημερώθηκα για κάποιες μεταγραφές αλλά κ νέες εμφανίσεις σε Μαριάνα , Βασίλη Smile  , Νικόλας Body Free. Την καλημέρα μου

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλή εβδομάδα σ όλους , κ εαν και Μεγάλη Εβδομάδα ενημερώθηκα για κάποιες μεταγραφές αλλά κ νέες εμφανίσεις σε Μαριάνα , Βασίλη Smile  , Νικόλας Body Free. Την καλημέρα μου

Καλημέρα mr.bean , δώσε όλη την είδηση στο forum.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom