Όπως υποσχέθηκα δημόσια, σήμερα πήγα στο Αν.Γεωργίου 4 για κασκαντερηλήκι.
Το μαγαζί συνεχίζει με την ίδια ονομασία για λόγους αδείας, εφορίας κλπ. Παρόλα αυτά, δεν είναι πλέον μαγαζί για αγορίτσια, αλλα κανονικό μασατζίδικο.
Ο υπεύθυνος είναι ο Γιάννης, έχει 3 κοπέλες αλλά εγώ γνώρισα τις 2 Σίσσυ και Νάνσυ. Η Σίσσυ την οποία και δοκίμασα, είναι 29, ολίγον προστυχάντζα, ξανθιά με καλό σωματάκι και 2άρι
Η Νάνσυ είναι 20άρα, πολύ όμορφη και πολύ ωραίο σώμα. Η τρίτη της παρέας έμαθα οτι είναι 27 άρα και υπάρχει λέει και μια τέταρτη για όταν δεν μπορεί κάποια απο τις κοπέλες. Το μαγαζί έχει 2 δωμάτια, καλούτσικα θα έλεγα με κρεβάτια για μασάζ. Ντουζιέρα τύπου διαστημόπλοιο και ο άρχοντας εκεί ευγενικός, δεκτικός σε παρατηρήσεις και οι τιμές έχουν ως εξής: 30€ απλό μασάζ (μόνο) για 30 λεπτά, 50€ με εκτόνωση και ίδιο χρόνο, 60€ με
και 45 λεπτά και 80 φουλ πασιόν για μια ώρα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο με 2ο πρόγραμμα, είπαμε για μια ώρα, προσφορά γνωριμίας. 3ο δεν μπορείς να κάνεις με την πρώτη φορα, αν και το ζήτησα.
Ο χώρος αναμονής, είναι φάση, που όλοι βλέπουν όλους.. :-
Το μπάνιο είναι στην ουσία η ντουζιέρα μόνη της σε μια γωνία ανάμεσα στα 2 δωμάτια. Χώρος δηλαδή που να χαρακτηρίζεται ως μπάνιο με τουαλέτα κλπ, δεν υπάρχει. Είναι απλά μια ντουζιέρα. Για να καταλάβετε τί σας λέω, όταν τελείωσα το μπάνιο και τράβηξα την τζαμαρία απο το διαστημόπλοιο, συνάντησα την άλλη κοπέλα μπροστά μου που έβγαινε απο την αποθηκούλα......
Νιπτηρας υπάρχει στο δωμάτιο με καθρέφτη και αντιβακτηριδιακό. Στα θετικά οτι οι παντόφλες είναι σε σακουλάκι σφραγισμένο.
Στα του αγώνα τώρα: Το μασάζ ήταν απλά λαδοπασπάτεμα. Αυτό. Απλά. Ούτε χάδια το χαρακτηρίζεις. Στα ανάσκελα μετά και
χαλαρή με το πίο άσχετο handjob που μου έχει συμβεί ποτέ..
Με σκούπισε και έφυγε. Χρόνος παραμονής της κοπελας στο δωμάτιο: 25 λεπτά!
Θα χαρουν είπαν να με ξαναδούν!
Με 60 ευρώ, αν πήγαινα στην Ευάρα απο πάνω, θα γινόταν χαμός!
Κασκαντερηλήκι ήθελα.. Χαλάλι σας ρεμάλια!!!