Ποια είναι αυτή η Λίζα ρε παίχτες?
Καλημέρα House of Fun , Καλημέρα σε όλους
Milf η Λίζα, αν ενδιαφέρεσαι, δες κριτική μου πιο πίσω.
Ποια είναι αυτή η Λίζα ρε παίχτες?
και να μην ξεχνάτε ,πέρα απο τις Άγιες τούτες μέρες , ότι παντα και για παντα όλες τους μας βλέπουν και θα μας βλέπουν σαν χρήμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ , και όλα τα άλλα τα χουν γραμμένα - φαντάζομαι ξέρετε που!!!!!! οπότε αγαπούληδες για άλλη μια φορά προσέχετε !!!!!
Βαριέμαι να ψάχνω ρε συ, κάνε ένα refresh!Please!
Τί τρόποι! Πουτάνα είναι μια ιταλική λέξη. Στα ελληνικά σημαίνει ιερόδουλος. Λέξη που προέρχεται απο δύο λέξεις το ΙΕΡΟΣ και το δούλος. μη βρίζουμε λοιπόν τέτοιες μέρες τα ιερά. Ντροπή.
Γιατί 2 λέξεις που σημαίνουν το ίδιο πράγμα η μία να είναι βρισιά και οι άλλη όχι.Εγώ προτιμω πάντως την ιταλική φινέτσα
25 ευρώ σου έδιναν? Λίγα είναι όντως.επίσκεψη Παύλου Μελά 33 στο κέντρο, Ινστιτούτο μασάζ Royal...κόστος 25 ευρώ το μασαζ κάτι μπουρούχες...
Επειδή είμαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση μπορείς να με δώσεις το τηλέφωνο?
Σκέφτομαι να πάρω δύο μαζί ,να βγάλω κανά πενηντάευρω
Μα δεν μιλάμε να δώσω.Αφού το εν λόγω μαγαζί έχει μπουρούχες ,για να πάω πρέπει να με πληρώσουν επειδή τυχάνει να είμαι πάρα μα πάρα πολύ εμφανίσημος σύμφωνα πάντα με την μανα μου!Πάντως άμα με δώσουν κανα 70 αρι κάνω και φουλ πρόγραμμα
Τα εχουμε παιξει ολοι η ιδεα μου ειναι????
Μα δεν μιλάμε να δώσω.Αφού το εν λόγω μαγαζί έχει μπουρούχες ,για να πάω πρέπει να με πληρώσουν επειδή τυχάνει να είμαι πάρα μα πάρα πολύ εμφανίσημος σύμφωνα πάντα με την μανα μου!Πάντως άμα με δώσουν κανα 70 αρι κάνω και φουλ πρόγραμμα
πολυ σωστη η τοποθετηση φιλε μου απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι επειδη κι αυτες ειναι ανθρωποι ισως αν τις κανουμε με μια ευχαριστη συμπεριφορα να νοιωσουν ομορφα ισως δωσουν αυτο που πρεπει πιο ευχαριστα!!!(και το λεω παντα για το πως θα παρουμες το κατι παραπανω)!!και να μην ξεχνάτε ,πέρα απο τις Άγιες τούτες μέρες , ότι παντα και για παντα όλες τους μας βλέπουν και θα μας βλέπουν σαν χρήμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ , και όλα τα άλλα τα χουν γραμμένα - φαντάζομαι ξέρετε που!!!!!! οπότε αγαπούληδες για άλλη μια φορά προσέχετε !!!!!