ερε αφραγκια που εχει πεσει
ευτυχως δε θα νοιωθω μοναξια
Έλα να κλάψουμε μαζί με Ανοιξιάτικη βροχή.........
ερε αφραγκια που εχει πεσει
ευτυχως δε θα νοιωθω μοναξια
25 ευρώ σου έδιναν? Λίγα είναι όντως.
Πήγα Στουτγάρδη πριν από μια βδομάδα, ήθελα να επισκεφτώ ένα μεγάλο ίδρυμα, το FKK PARADISE, αλλά άργησα να τελειώσω με κάτι φίλους τις μπύρες το βράδυ και έμεινε χρόνος μόνο για ένα πέρασμα από το τοπικό μπουρδέλο. Είχε καμιά πενηνταριά μωρά διαφόρων εθνικοτήτων. Βρήκα μια νοτιοαμερικάνα (κουβανή είπε), με τεράστιο και ολοστρόγγυλο κώλο, την ...καταγάμησα και πήγα για υπνάκο! Την επόμενη φορά ελπίζω να προλάβω το άλλο ίδρυμα που είναι μια "disneyland για ενήλικους" όπως είπε κάποιος.Kαλησπέρα graf
Έχεις απόλυτο δίκιο
Κανένα νέο από τους "αγώνες" , ?
Συνάδελφε τζεκο έχεις κάτι να προτείνεις? θα ήταν πιο εποικοδομητικό από το να καταγγέλεις!Το τι παραπληροφόρηση πέφτει δεν λέγεται
Χωρίς να έχω πάει,είμαι βέβαιος ότι τα ίδια στάνταρ θα ισχύουν και Κωλλέτη,κάτι Νόρες και τέτοιες θα είναι τίποτα φακλάνες,αν κρίνω από τα κριτήρια Αλκίνου και άλλων αγαπητικών
Kαλημέρα.Συνάδελφε τζεκο έχεις κάτι να προτείνεις? θα ήταν πιο εποικοδομητικό από το να καταγγέλεις!
Επίσκεψη την Παρασκευή 06/04 σε Relax (K.Kαραμανλή). Παρούσες δυο: Ζωή (GR) και Έλενα (ΒG). Τη Ζωή την είχα δοκιμάσει παλιότερα και έιχα απογοητευθεί. Πρόκειται για μελαχροινή γύρω στα 45, λεπτή αλλά και με πεσμένα βυζια και κώλο. Δεν συνιστάται.
Αντιθέτως την Έλενα που τίμησα την συνιστώ. Πρόκειται για ξανθιά λεπτή, κοντή αλλά με πολύ ωραίο σωματάκι και πολυ μικρό βυζί. Το προσωπό της δεν είναι ωραίο αλλά εκεί που κατέχει τα πρωτεία (κατα τη γνώμη μου πάντα) είναι οτι κάνει το καλύτερο body to body μασαζ στην πόλη και διαθέτει (παρα την ηλικία της) το πιο στενό μουνάκι που έχω δοκιμάσει σε μασατζίδικο. Πρόκειται φυσικά για την πρώην Λίνα του Avis, από το οποίο έχει καιρό που έφυγε. Ενημερώθηκα επίσης για το γεγονός (δεν το ήξερα και παρακαλώ επίβεβαιώστε) οτι το έταιρο μαγαζί του Ομίλου στην Γιαννιτσών (Εδέμ) έχει κλείσει πλέον. Οι τιμές παραμένουν 45-50-60. Στα αρνητικά θεωρώ οτι όλα τα προγράμματα κρατανε μόνο 30 min, και δεν απήλαυσα το μασάζ όσο θα ήθελα.
Η Νόρα είναι απ τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει σε μαγαζί τα τελευταία χρόνια και με πολύ καλό σέρβις.Kαλημέρα σε όλους.
Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα και δώστα στην Νόρα να κάνει σουξέ....
Τελικά μάλλον είναι και θέμα γούστου και χημείας πο θα αναπτυχθέι την ώρα εκείνη ανάμεσα σε εμάς και την κοπέλα.
Πίστεύω πάντως visos, την Λίζα σε καμία περίπτωση δεν την λες μουνάρα. Δεν θα γύριζες με ανοικτό στόμα να την κοιτάξεις αμά την πετύχενες στο δρόμο.
Τsekos, αν λες φακλάνα και την Νόρα, τι να πούμε τότε?
Kαλημέρα.
Η Έλενα είναι το ξανθό πιπίνι που ήταν πριν κανά τρίμηνο στην Κωλέτη?Μάλλον όχι ε?
υπεροχη μαριαννα ( ως ανθρωπος-χωρος), υπεροχη ηρω (στα ολα της)
Όχι αυτή η Έλενα - που λες εσύ- είναι Ελληνίδα.Kαλημέρα.
Η Έλενα είναι το ξανθό πιπίνι που ήταν πριν κανά τρίμηνο στην Κωλέτη?Μάλλον όχι ε?
Kαι που βρίσκεται τώρα ?Όχι αυτή η Έλενα - που λες εσύ- είναι Ελληνίδα.