Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη θεμιστοκλή σοφούλη 50.....και εκεί 25 ευρώ το μασάζ με ΠΕΤΣΕΤΑ......ΕΦΥΓΑ ΑΜΕΣΩΣ......ρε άντε γειά καθείστε και κάντε μασάζ στον εαυτό σας μόνες κυρίες φυσικοθεραπεύτριες...για κορόιδα ψάχνετε ή σπάτε πλάκα?ΟΥΣΤ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Kαλησπέρα graf  :2funny: :2funny: :2funny:
Έχεις απόλυτο δίκιο  :headbang2:

Κανένα νέο από τους "αγώνες"  :pipa3:, :fuck2:?
Πήγα Στουτγάρδη πριν από μια βδομάδα, ήθελα να επισκεφτώ ένα μεγάλο ίδρυμα, το FKK PARADISE, αλλά άργησα να τελειώσω με κάτι φίλους τις μπύρες το βράδυ και έμεινε χρόνος μόνο για ένα πέρασμα από το τοπικό μπουρδέλο. Είχε καμιά πενηνταριά μωρά διαφόρων εθνικοτήτων. Βρήκα μια νοτιοαμερικάνα (κουβανή είπε), με τεράστιο και ολοστρόγγυλο κώλο, την ...καταγάμησα και πήγα για υπνάκο! Την επόμενη φορά ελπίζω να προλάβω το άλλο ίδρυμα που είναι μια "disneyland για ενήλικους" όπως είπε κάποιος.    

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Το τι παραπληροφόρηση πέφτει δεν λέγεται
Χωρίς να έχω πάει,είμαι βέβαιος ότι τα ίδια στάνταρ θα ισχύουν και Κωλλέτη,κάτι Νόρες  και τέτοιες θα είναι τίποτα φακλάνες,αν κρίνω από τα κριτήρια Αλκίνου και άλλων αγαπητικών
Συνάδελφε τζεκο έχεις κάτι να προτείνεις? θα ήταν πιο εποικοδομητικό από το να καταγγέλεις!

Επίσκεψη την Παρασκευή 06/04 σε Relax (K.Kαραμανλή). Παρούσες δυο: Ζωή (GR) και Έλενα (ΒG). Τη Ζωή την είχα δοκιμάσει παλιότερα και έιχα απογοητευθεί. Πρόκειται για μελαχροινή γύρω στα 45, λεπτή αλλά και με πεσμένα βυζια και κώλο. Δεν συνιστάται.
Αντιθέτως την Έλενα που τίμησα την συνιστώ. Πρόκειται για ξανθιά λεπτή, κοντή αλλά με πολύ ωραίο σωματάκι και πολυ μικρό βυζί. Το προσωπό της δεν είναι ωραίο αλλά εκεί που κατέχει τα πρωτεία (κατα τη γνώμη μου πάντα) είναι οτι κάνει το καλύτερο body to body μασαζ στην πόλη και διαθέτει (παρα την ηλικία της) το πιο στενό μουνάκι που έχω δοκιμάσει σε μασατζίδικο. Πρόκειται φυσικά για την πρώην Λίνα του Avis, από το οποίο έχει καιρό που έφυγε. Ενημερώθηκα επίσης για το γεγονός (δεν το ήξερα και παρακαλώ επίβεβαιώστε) οτι το έταιρο μαγαζί του Ομίλου στην Γιαννιτσών (Εδέμ) έχει κλείσει πλέον. Οι τιμές παραμένουν 45-50-60. Στα αρνητικά θεωρώ οτι όλα τα προγράμματα κρατανε μόνο 30 min, και δεν απήλαυσα το μασάζ όσο θα ήθελα.

sosiv

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γουστα ειναι αυτα παιδια! Διαφωνω ομως σε οτι αναφερατε για τη Λιζα. δηλαδη προτιματε την Χριστινα που ειναι μεγαλυτερη και μπαζο? Η Λιζα δεν ειναι μονο γλυκια οπως αναφερατε,ειναι μουναρα! Εγω επιμενω μια δοκιμη θα μας πεισει. Μετα το πασχα θα σας ενημερωσω και για το γαμησι.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
tzekos, ειδικα στο θεμα νορας θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις :2funny: :2funny: :2funny: φακλανα δεν την λες την κοπελα,οπως και να ειναι τα στανταρ σου. φυσικα περι ορεξεως η καθε γκομενα,απλα σχολιαζω την λεξη φακλανα

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα σε όλους.

Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα και δώστα στην Νόρα να κάνει σουξέ....
Τελικά μάλλον είναι και θέμα γούστου και χημείας πο θα αναπτυχθέι την ώρα εκείνη ανάμεσα σε εμάς και την κοπέλα.
Πίστεύω πάντως visos, την Λίζα σε καμία περίπτωση δεν την λες μουνάρα. Δεν θα γύριζες με ανοικτό στόμα να την κοιτάξεις αμά την πετύχενες στο δρόμο.
Τsekos, αν λες φακλάνα και την Νόρα, τι να πούμε τότε? 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συνάδελφε τζεκο έχεις κάτι να προτείνεις? θα ήταν πιο εποικοδομητικό από το να καταγγέλεις!

Επίσκεψη την Παρασκευή 06/04 σε Relax (K.Kαραμανλή). Παρούσες δυο: Ζωή (GR) και Έλενα (ΒG). Τη Ζωή την είχα δοκιμάσει παλιότερα και έιχα απογοητευθεί. Πρόκειται για μελαχροινή γύρω στα 45, λεπτή αλλά και με πεσμένα βυζια και κώλο. Δεν συνιστάται.
Αντιθέτως την Έλενα που τίμησα την συνιστώ. Πρόκειται για ξανθιά λεπτή, κοντή αλλά με πολύ ωραίο σωματάκι και πολυ μικρό βυζί. Το προσωπό της δεν είναι ωραίο αλλά εκεί που κατέχει τα πρωτεία (κατα τη γνώμη μου πάντα) είναι οτι κάνει το καλύτερο body to body μασαζ στην πόλη και διαθέτει (παρα την ηλικία της) το πιο στενό μουνάκι που έχω δοκιμάσει σε μασατζίδικο. Πρόκειται φυσικά για την πρώην Λίνα του Avis, από το οποίο έχει καιρό που έφυγε. Ενημερώθηκα επίσης για το γεγονός (δεν το ήξερα και παρακαλώ επίβεβαιώστε) οτι το έταιρο μαγαζί του Ομίλου στην Γιαννιτσών (Εδέμ) έχει κλείσει πλέον. Οι τιμές παραμένουν 45-50-60. Στα αρνητικά θεωρώ οτι όλα τα προγράμματα κρατανε μόνο 30 min, και δεν απήλαυσα το μασάζ όσο θα ήθελα.
Kαλημέρα.
Η Έλενα είναι το ξανθό πιπίνι που ήταν πριν κανά τρίμηνο στην Κωλέτη?Μάλλον όχι ε?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα σε όλους.

Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα και δώστα στην Νόρα να κάνει σουξέ....
Τελικά μάλλον είναι και θέμα γούστου και χημείας πο θα αναπτυχθέι την ώρα εκείνη ανάμεσα σε εμάς και την κοπέλα.
Πίστεύω πάντως visos, την Λίζα σε καμία περίπτωση δεν την λες μουνάρα. Δεν θα γύριζες με ανοικτό στόμα να την κοιτάξεις αμά την πετύχενες στο δρόμο.
Τsekos, αν λες φακλάνα και την Νόρα, τι να πούμε τότε?  
Η Νόρα είναι απ τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει σε μαγαζί τα τελευταία χρόνια και με πολύ καλό σέρβις.
Μου θυμίζει τη μελαχρινή Μαρία του Βαρδάρη-Καλιδοπούλου. Stofos που είσαι ρε φίλε? Χαθήκαμε!!!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Kαλημέρα.
Η Έλενα είναι το ξανθό πιπίνι που ήταν πριν κανά τρίμηνο στην Κωλέτη?Μάλλον όχι ε?

Μονο πιπινι δεν μπορεις να την πεις την Ελενα αδερφε house αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω επρασα καλα μαζι της.

Το μαγαζι που λειτουργησε στην αρχη της Μητροπολεως ηταν υπο την δικια της διευθηνση και λεγοτανε Sanel.

Δεν αντεξε πολυ ομως εκλεισε και τωρα δουλευει παλι υπαληλος εκει που ειναι.

Δικαιο εχει ο συναδελφος το μασαζ της ειναι απιστευτο και γενικα περνας καλα μαζι της.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96

Kαλημέρα.
[/quote]
Αν και με κάλυψε ο παρανομος οφείλω να πώ οτι παρέλειψα στην προηγούμενη περιγραφή μου να πώ οτι η Έλενα είναι γύρα στα 40.

ROZPANTHIRAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ.....ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ SANEL ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΦΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ!!

ROZPANTHIRAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.....ΑΨΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ....
6 ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ..ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ....ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΥΧΕΩΣ Η ΙΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ( ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ......(ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ)
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ...!!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ!!! :birdman:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε όταν λες επελέγη τυχαίως η Ιόλη τι ακριβώς εννοείς??Εκανες αμπε μπα μπλομ και βγήκε Ιόλη η παίζει καμιά άλλη μέθοδος?

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπεροχη μαριαννα ( ως ανθρωπος-χωρος), υπεροχη ηρω (στα ολα της)

Για την Ηρώ συμφωνώ απόλυτα ρε φίλε αλλά για την Μαριάννα μην το παρακάνουμε!Είναι απλώς πολύ καλή επαγγελματίας και ξερει να φέρετε.
Πάντως την τελευταία φορα που πήγα ή η διατροφή μου γενικά δεν είναι καλή ή το σοκολατάκι της Μαριάννας είναι από την εποχή που δούλευε η ίδια.Ασε που δεν είναι και JOKODA PAULIDIS

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
[quote author=ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ  link=topic=936.msg3686715#msg3686715 date=1334180636]
....ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΥΧΕΩΣ Η ΙΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ( ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ......(ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ)
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ...!!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ!!! :birdman:
[/quote]

[size=30pt]ΙΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΑ........[/size]

Έπαθα "πλάκα" με την Ιόλη  :tits:, που "μετακόμισε" στον Βασίλη Smile
Η καλυτερη συνεύρεση που έκανα ποτέ.....
Σε ευχαριστώ ΙΟΛΗ, καλές δουλιές :kissass2:

Υ.Γ. Για να μην κατηγορηθώ για μονομέρια, η ΙΟΛΗ, κατα την γνώμη μου
δεν συνίστατε για λάτρεις των πιπινιών και των μοντέλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom