Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
μέχρι τώρα έπαιζε το `I have the pussy ... I make the rules...` έλα μου όμως που εδώ και λίγους μήνες παίζει το ` I have euros... I make the rules!!!!, και καλά θα είναι να το αντιληφθούμε όλοι μας , είτε σαν πελάτες , είτε σαν ιδρύματα... πολύ παραπάνω βέβαια για τις...εργάτριες !!!!  :tits2:

Aν ειχα εργοστασιο θα σε εκανα προσωπαρχη ρε bean......  :grin: :grin:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
η προσφορά της εβδομάδας ... διπλό κ λεσβειακό 1 ώρα με όσα γκολάκια αντέχει καθένας 120 ευρώ. Για να μην γκρινιάζετε ότι δεν υπαρχει ενημέρωση. ονομα μαγαζιού για ευνόητους λόγους δεν θα γράψω - για να μην με κατηγορήσουν παλι οι καλοθελητές ότι κάνω διαφημιση . Το γνωρίζουν ομως σχεδόν όλοι το μαγαζί.  :uglystupid:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
alkine πιστεύω πως όλοι λίγο πολύ έχουμε μειώσει τις επισκέψεις μας... Είναι δύσκολες οι εποχές πλεόν. Απλά, μάλλον, όσοι πάνε δεν γράφουν εδώ μέσα και όσοι είναι εδώ μέσα πάνε και είτε δεν γράφουν είτε μας έχουν γραμμένους!

Oχι απλα τις μειωσαμε, εγω προσωπικα τις εχω κωψει εντελως. Οταν δουλευω σαν τον σκυλο 10 ωρες καθημερινα

για να μου τα φαει η καθε μια μεσα σε μια ωρα ε οχι ρε πουστη μου δεν θα παω. Και ειδικα με την οικονομικη

κατασταση που επικρατει τωρα κατανταει προκληση !!!  

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρέ καλά κάνανε κ βγάλανε ότι έβγαλε κάθε μια απ΄αυτές, αλλά είπαμε μην μας πέρνουνε κ στον λαιμό τους. Κ δεν θα λέμε παλι τα ιδια περί υγείας. Και δεν βλέπω πουθενά αυτό που αναφέρεις για έξυπνη δουλεια!!!
Αμα το βλεπα κι εγω την εξυπνη δουλεια δηλαδη θα το κανα.Αυτες το βρηκαν και το κανουν.Καταλαβες?

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
από ποτε το τσιμπούκι κ το ξεκώλιασμα εγινε έξυπνη δουλεια ????? ή το ζηλεύεις ? γιατι στο χωριό μου αλλιώς το λένε αυτο...
Γιατι εσενα θα σε χαλουσε να γαμας γκομενες και να σε πληρωνουν κι απο πανω? Δεν στο ειπαν αυτο στο χωριο σου?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Γιατι εσενα θα σε χαλουσε να γαμας γκομενες και να σε πληρωνουν κι απο πανω? Δεν στο ειπαν αυτο στο χωριο σου?

εντάξει τώρα κουβέντες να χουμε να λέμε... άκου τύπε , το οικονομικό σε κανέναν δεν χαλάει πιστεύω , αλλά δεν είναι μόνο αυτό για μένα . Και ούτε ηθικός το παίζω , ούτε και είμαι όπως ενδεχομένως να νομίζεις. Αλλα και να με πληρωνανε για να γαμάω κάποτε θα με χαλούσε και θα το σταματούσα .. όχι εδω στις δικές μας που κανουν καριερα στον πουτσο!!!!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
χαρά στους αγαπούληδες που θα τις κανουν μετα μανάδες των παιδιών τους...  :tickedoff: ή μήπως θα μεταναστεύσουν όλες για άλλη γη , άλλα μέρη ????  :uglystupid:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
χαρά στους αγαπούληδες που θα τις κανουν μετα μανάδες των παιδιών τους...  :tickedoff: ή μήπως θα μεταναστεύσουν όλες για άλλη γη , άλλα μέρη ????  :uglystupid:

Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα,γιατι απο αγαπουληδες παμε καλα και πιστεψε με απο τα λεγομενα μερικων κοριτσιων

πρωτος και βασικος στοχος για πολλες ειναι ο σπονσορας αγαπουλης με προωπτικη.......

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εντάξει τώρα κουβέντες να χουμε να λέμε... άκου τύπε , το οικονομικό σε κανέναν δεν χαλάει πιστεύω , αλλά δεν είναι μόνο αυτό για μένα . Και ούτε ηθικός το παίζω , ούτε και είμαι όπως ενδεχομένως να νομίζεις. Αλλα και να με πληρωνανε για να γαμάω κάποτε θα με χαλούσε και θα το σταματούσα .. όχι εδω στις δικές μας που κανουν καριερα στον πουτσο!!!!!
ε ναι ρε τυπε.Υποθετικη συζητηση κανουμε.Καλοπροαιρετη παντα απο τη μερια μου.Οχι μονο ως προς το προσωπο σου αλλα προς ολους εδω μεσα!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα mr.bean, paranmo68

Όλα καλά?

mr.bean νέες επιλογές από μαγαζία, λες στην πόλη μας?  :think:

Για στείλε p.m. να πληροφορηθούμε τι ανάκαλυψες

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα mr.bean, paranmo68

Όλα καλά?

mr.bean νέες επιλογές από μαγαζία, λες στην πόλη μας?  :think:

Για στείλε p.m. να πληροφορηθούμε τι ανάκαλυψες

αντιστρες , smile , μαριάννα . ξεκινα απο δω και τα ξαναλέμε...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αντιστρες , smile , μαριάννα . ξεκινα απο δω και τα ξαναλέμε...

Αυτά τα ξέρω χρόνια,
και τα έχω επισκευτεί επανηλημένα και επανηλημένα ρε mr.bean .

Για αυτά έλεγες?

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαγαζί Μαριάνας,επίσκεψη χθες το πρωί ύστερα από αρκετό καιρό
Οι κοπέλες,πλην της Ελένης που είναι καλό μιλφάκι,οι υπόλοιπες ήταν πλήρης απογοήτευση.

Δεν τις γαμάς ούτε τζάμπα,κυριολεκτικά.

Σεβόμενος την κοπέλα,δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στην ΙΟΛΗ,που κάποιος Αλκίνος μας την πάσαρε σαν μοντέλο.
Απλά λέω,μακριά.Όποιος θέλει,μπορεί να το διαπιστώσει και να με επιβεβαιώσει.
Μακριά για να μην κλαίτε τα λεφτά σας.Δεν πάω παρακάτω.

(λίγο γνώθι σαυτόν δεν υπάρχει επιτέλους?δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε όλα τα επαγγέλματα,αν είμαι 1.60 δεν μπορώ παίξω μπάσκετ ας πούμε.Σε όλα τα επαγγέλματα ισχύει αυτό.)

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η προσφορά της εβδομάδας ... διπλό κ λεσβειακό 1 ώρα με όσα γκολάκια αντέχει καθένας 120 ευρώ. Για να μην γκρινιάζετε ότι δεν υπαρχει ενημέρωση. ονομα μαγαζιού για ευνόητους λόγους δεν θα γράψω - για να μην με κατηγορήσουν παλι οι καλοθελητές ότι κάνω διαφημιση . Το γνωρίζουν ομως σχεδόν όλοι το μαγαζί.   :uglystupid:
το μαγαζι ειναι Βασιλης Κωλετη.Εγω το λεω.Δεν ειναι προσφορα εβδομαδας,εδω και καιρο ισχυει αυτο!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Οι κοπέλες,πλην της Ελένης που είναι καλό μιλφάκι,οι υπόλοιπες ήταν πλήρης απογοήτευση.

Σεβόμενος την κοπέλα,δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στην ΙΟΛΗ,που κάποιος Αλκίνος μας την πάσαρε σαν μοντέλο.
Μακριά για να μην κλαίτε τα λεφτά σας.Δεν πάω παρακάτω.

(λίγο γνώθι σαυτόν δεν υπάρχει επιτέλους?δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε όλα τα επαγγέλματα,αν είμαι 1.60 δεν μπορώ παίξω μπάσκετ ας πούμε.Σε όλα τα επαγγέλματα ισχύει αυτό.)

δλδ τις είδες και τις εχεις δοκιμασει ολες στην μαριανα τύπε μου ??? ok δεν ειπε κανεις οτι ειναι τα μοντελα απο το next top mondel εκει μαζεμένα αλλά είπαμε οτι έχει ο μπαξές για όλα τα γούστα - κ νομιζω ειναι το μονο αυτη την στιγμη στην πολη - που εχει απο 19 χρ. μεχρι 50+ ... καθώς και όλοι οι σωματότυποι κ σερβις

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1

Η Ελιζα ητανε εκει? εγω μια φορα πηγα στην Μαριανα πριν κανενα μηνα με την Ελιζα και ειχα περασει καλα και ητανε και καλουτσικη!! ομορφουλα!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

[/quote]

Παρακαλώ?
Σε εμένα αναφέρεσε τύπε? Εγώ σου είπα για την Ιόλη μοντέλο? :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά δεν είδες τα κιλά(κοιλία) της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom