You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 401
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα AB66
Μπά ! ! ! Άτιμη κρίση μας "συμάζεψες"
Ολα τα εχεις γυρισει. Μη παραπονιεσαι
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
χτες επισκεψη σε σεβεν.
για οσους γουσταρουν μασαζ και , δοκιμαστε ανδρεανα. και θα με θυμηθειτε. επισης, στον χωρο του spa, δοκιμαστε νανσυ. ειναι η απολυτη μουνιτσα, ψηλη, τελειο σωμα και βαθυ στοματικο... δυστυχως, ολα αυτα με ΄μονο΄ 80 ευρω...
επισης, προσφατα επισκεψη σε μαριαννα. με ελιζα δοκιμασα, δεν ξετρελαθηκα, αλλα ο χωρος και η μαριαννα παντα σε κερδιζουν. απλα, την επομενη φορα θα δοκιμασω με αλλη κοπελα.
για οσους γουσταρουν μασαζ και , δοκιμαστε ανδρεανα. και θα με θυμηθειτε. επισης, στον χωρο του spa, δοκιμαστε νανσυ. ειναι η απολυτη μουνιτσα, ψηλη, τελειο σωμα και βαθυ στοματικο... δυστυχως, ολα αυτα με ΄μονο΄ 80 ευρω...
επισης, προσφατα επισκεψη σε μαριαννα. με ελιζα δοκιμασα, δεν ξετρελαθηκα, αλλα ο χωρος και η μαριαννα παντα σε κερδιζουν. απλα, την επομενη φορα θα δοκιμασω με αλλη κοπελα.
Gamakutra
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναθλητές, Επίσκεψη σε Βασίλη Κωλέττη σήμερα, Τα γνωστά Χριστίνα milf,με ενα sexy mini, Ηλέκτρα η πιο μικρή, μια Μελαχροινή καλούτσικη που ξέχασα τ'ονομα της, Ελίζα, κάπως έτσι, και Νόρα μελαχροινή, ωραίο πρόσωπο και κορμί Η ατμόσφαιρα φιλική και άνετη, προτιμήθηκε η Νόρα μετά από διάβασμα προηγούμενων σελίδων, σας ευχαριστώ, Πήρα το πρόγραμμα στα 60 ευρώ. Στο δωμάτιο όλα καθαρά, η Νόρα ήταν άνετη χαμογελαστή, λίγο μασαζάκι κι αρχίσαμε τα γλυψίματα,ωραία με εναλαγή στάσεων και κουβεντούλα. Γενικά το φχαριστήθηκα κι ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν! Μετά, φιλαράκια, πήγα μια βόλτα στη Ν.Εγνατία πρός ανατολικά στο Relax για να :oτι γίνεται. Με υποδέχτηκε μια κυρία πολύ ευγενική, γύρω γύρω πολύ περιοιπημένος ο χώρος. Είχε 2 κοπέλες , η μία ξανθιά, γύρω στα 30 με συμπαθητικές φατσες και καλά κορμιά, η μία με τα μαζεμένα μαλλιά είχε στύλ χορεύτριας ,Ζωή αν θυμάμαι καλά. Βγήκαν με κάτι εφαρμοστά μίνι φορεματάκια .Μου είπαν ότι υπάρχει και μία άλλη κοπέλα που σήμερα ήταν αδιάθετη. Εντύπωση μου κάναν οι τιμές, πολυ λογικές, 30 , 50 με και 60 φούλ! έτσι έπρεπε να είναι παντού όπως λένε πολλοί συναθλητές σε προηγούμενα post, Μάλλον θα το δοκιμάσω όταν ξαναγεμίσω και γώ τον κουμπαρά! Αν μπορεί καποιος συναθλητής να μου στείλει τηλ με πμ Μάκη Antistress και Βασίλη Smile για να δοκιμάσω να πάρω τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! γιατί χανόμαστε!!!
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλά θα ήταν να ήταν οι τιμές σε τέτοια επίπεδα ,αλλά άμα δίνονται 80 ευρώ στην γιαγιά Ελίζα της Μαρίνας και γενικά σε όποιες πρέπει να μας πληρώνουν κανονικά για να πάμε μαζί τους ,δυστυχώς μην περιμένετε πολλά πράγματα.Βασικά εγώ προτιμώ να υπάρχουν ομορφότερες κοπέλες και φυσικά ανάλογες υπηρεσίες και ας μείνουν οι τιμές στα τωρινά επίπεδα.Εντύπωση μου κάναν οι τιμές, πολυ λογικές, 30 , 50 με και 60 φούλ! έτσι έπρεπε να είναι παντού όπως λένε πολλοί συναθλητές σε προηγούμενα post,
Γιατί όταν πας σε ένα μπουρδέλο δεν πας για τις κουρτίνες αλλά για τις κοπέλες.
Πολύ καλή κριτική make, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!...Μετά, φιλαράκια, πήγα μια βόλτα στη Ν.Εγνατία πρός ανατολικά στο Relax για να :oτι γίνεται. Με υποδέχτηκε μια κυρία πολύ ευγενική, γύρω γύρω πολύ περιοιπημένος ο χώρος. Είχε 2 κοπέλες , η μία ξανθιά, γύρω στα 30 με συμπαθητικές φατσες και καλά κορμιά, η μία με τα μαζεμένα μαλλιά είχε στύλ χορεύτριας ,Ζωή αν θυμάμαι καλά. Βγήκαν με κάτι εφαρμοστά μίνι φορεματάκια .Μου είπαν ότι υπάρχει και μία άλλη κοπέλα που σήμερα ήταν αδιάθετη. Εντύπωση μου κάναν οι τιμές, πολυ λογικές, 30 , 50 με και 60 φούλ! έτσι έπρεπε να είναι παντού όπως λένε πολλοί συναθλητές σε προηγούμενα post, Μάλλον θα το δοκιμάσω όταν ξαναγεμίσω και γώ τον κουμπαρά! Αν μπορεί καποιος συναθλητής να μου στείλει τηλ με πμ Μάκη Antistress και Βασίλη Smile για να δοκιμάσω να πάρω τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! γιατί χανόμαστε!!!
Στο relax ποιές ήταν?
-Η χορεύτρια που γράφεις ήταν η μιλφ, αδύνατη καστανομάλα με μακριά μαλλιά η Ζωή η μόνο Ελληνίδα?
- Η ξανθεία η άσχημη η Βουλγάρα η Κατερίνα ήταν εκέι?
-θυμάσε κανένα άλλο όνομα- παρουσία?
καλημερα στην παρεα.χαιρομαι πολυ που υπαρχουν ακομα καποιοι που ενημερωνουν............
Καλημέρα salesman
Θα μας ενημερώσεις εσύ τι γίνεται από το "μέτοπο" του Αντιστρές?
ή έχεις και κανένα άλλο καλό νέο?
ANGELOSMA
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσα χρονια πισω μας εστειλες...Μα κι εγώ τον έχω χάσει εκείνον προ αμνημονεύτων ετών....ήταν μπορντώ χρώμα.
εμενα χαλασε απο το πολυ ανοιξε κλεισε...
στο τελος ηταν μονιμα ανοιχτος.
ρουφιανα κριση κουφαλες βουλευτες...
ρε συ αλκινοε, δεν ειναι τοσο ασχημη η κατερινα και δυο φορες που την πηρα καλυτερη απο τις υπολοιπες ηταν
Μιλάμε για την ίδια?
Για την Βουλγάρα, ξανθεία αδύνατη με 1 , που είναι και "υπεύθυνη" στο μαγαζί?
Για μένα χίλιες φορές η Ελλήνιδα η Ζωή και ας είναι και 15 χρόνια μεγαλύτερη της.
Υ.Γ. Αλλά αυτά, γούστα είναι φίλε μου vevrier.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
συμφωνω γουστα ειναι αυτα. Ναι για την ίδια μιλάμε, την ψηλή ξανθιά που σηκώνει τα τηλ και κανει και προγράμματα.
Προσωπικά δεν μου αρεσει στο πρόσωπο η ζωη, αν και κανει άψογο μασαζ δυνατο, από την άλλη δεν εχει καθόλου θηλυκότητα
Προσωπικά δεν μου αρεσει στο πρόσωπο η ζωη, αν και κανει άψογο μασαζ δυνατο, από την άλλη δεν εχει καθόλου θηλυκότητα
συμφωνω γουστα ειναι αυτα. Ναι για την ίδια μιλάμε, την ψηλή ξανθιά που σηκώνει τα τηλ και κανει και προγράμματα.
Τελικά συμφωνούμε απόλυτα vevrier, εγώ θα ήθελα μια σακούλα πάντως όταν την . Αυτό που με χάλασε αν και έχω δει και έχω δει δεν είναι το αλλά το πρόσωπο της. Δεν είναι κακάσχημη αλλά κάτι από Βασιλειάδου σε ξανθό μου θύμιζε, γμτ.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καλησπερα guys...
προσπαθησα να παρω τηλ στον χωρο στην καλλιδοπουλου, στο σταθερο που μου εδωσε συναδερφος εδω μεσα, και οταν πηρα τηλ ειπε πως κανω λαθος και μου το εκλεισε χαρουμενα.. απο το στυλ καταλαβα πως κατι θελει να κρυψει.συνεπως...
βοηθεια οσον αφορα χωρο σε καλλιδοπουλου...
επισης, βοηθεια οσον αφορα σε ευα. ηταν καποτε στην εβιτα, μετα στον βασιλη, και μετα μονη της ανατολικα. αλλα το μαγαζι εκλεισε και εχασα τα ιχνη της.
θα εκτιμουσα βοηθεια. ευχαριστω...
προσπαθησα να παρω τηλ στον χωρο στην καλλιδοπουλου, στο σταθερο που μου εδωσε συναδερφος εδω μεσα, και οταν πηρα τηλ ειπε πως κανω λαθος και μου το εκλεισε χαρουμενα.. απο το στυλ καταλαβα πως κατι θελει να κρυψει.συνεπως...
επισης, βοηθεια οσον αφορα σε ευα. ηταν καποτε στην εβιτα, μετα στον βασιλη, και μετα μονη της ανατολικα. αλλα το μαγαζι εκλεισε και εχασα τα ιχνη της.
θα εκτιμουσα βοηθεια. ευχαριστω...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
εν ταξει, δεν πεθαινω κιολας να παω. εχω τις ακρες μου αλλου, αλλα για τκατι διαφορετικο το σκεφτομουν...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Απο τι εχω καταλαβει καλιδοπουλου θελει συστασεις για να σε δεχτουν...Δυσκολα καποιο μελος απο εδω να δωσει συστασεις για σενα χωρις να σε ξερει προσωπικα.
εν ταξει, δεν πεθαινω κιολας να παω. εχω τις ακρες μου αλλου,
Καλλιδοπούλου θέλει συστάσεις ή αρκετές επισκέψεις πετσέτας. Εγώ, τουλάχιστον, δεν θα κάνω κονέ σε κανέναν αν δεν τον ξέρω... όπως είπε ο d3m...
Άκρες για αλλού? Κάπου που ξέρουμε? Καλό??? Καλό???
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
γιατι ειναι κανενα μαγαζι που να μη εχεις ακρες εσυ???
Ναι... υπάρχουν...