You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
επειδη το γελιο λειπει απο την ζωη μας...
πολυ γελιο με τα κοριτσια στο σεβεν, που παρουσιαζουν το νεο προγραμμα ( ) στα 80 ευρω...
πρωτον, ειναι πανακριβο. δευτερον, πολλες απο εκει μεσα κανανε και παλιοτερα...
χα χα...
πολυ γελιο με τα κοριτσια στο σεβεν, που παρουσιαζουν το νεο προγραμμα ( ) στα 80 ευρω...
πρωτον, ειναι πανακριβο. δευτερον, πολλες απο εκει μεσα κανανε και παλιοτερα...
χα χα...
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Υ. Γ. Τι έγινε ρε ομάδα smile χθες. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια σας και δε μπορείτε να γράψετε κάτι της.
Περάσετε καλά;
Ti να γίνει ρε φιλαράκι....με φόβησες για το παρκάρισμα. Αν και προσφέρθηκε (καλά να είναι το παλληκάρι ο Ρ1) τσιλιαδόρος-παρκαδόρος εγώ φοβήθηκα και δεν πήγα.
Περάσετε καλά;
Ti να γίνει ρε φιλαράκι....με φόβησες για το παρκάρισμα. Αν και προσφέρθηκε (καλά να είναι το παλληκάρι ο Ρ1) τσιλιαδόρος-παρκαδόρος εγώ φοβήθηκα και δεν πήγα.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Μάγκες με όσα διαβάζω εδώ μέσα ή μάλλον με όσα δε διαβάζω πλέον, έχω αρχίσει να ανησυχώ...μεγάλη αφραγκία μεγάλη αδράνεια...για προσέξτε...
Βρέθηκε σε ένα νησί ένας ναυαγός με το σκυλί του και με την κατσίκα του. Η έλλειψη της γυναίκας τον έκανε να θέλει να ... την κατσίκα. Εκεί που πήγε να την πλησιάσει να κάνει τη δουλειά, του ορμούσε ο σκύλος και δεν τον άφηνε. Ο καιρός περνούσε και όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο σκύλος δεν τον άφηνε με τίποτα. Δεν του επέτρεπε να πλησιάσει την κατσίκα να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος. Κάποια μέρα διακρίνουν και κολυμπούσε προς το μέρος τους μια αποκαμωμένη ναυαγός έτοιμη όμως να βουλιάξει και να πνιγεί από την υπερπροσπάθεια. Ο φίλος μαζί με το σκύλο του την έσωσαν. Αφού συνήλθε βλέπουν μια γκομενάρα με τα όλα της . Ψηλή, στήθος πλούσιο και στητό, κωλαράκι όμορφο στητό ( να μην τα πολυλογούμε κάτι σαν Κλειώ από Βασίλη Smile να πούμε). Υποχρεωμένη καθώς ένοιωθε η κοπέλα που την έσωσαν υποσχέθηκε στον άντρα ότι είναι έχει τη διάθεση να του κάνει ό,τι μα ό,τι θα της ζητήσει. Τότε ο φίλος καταχάρηκε:
- Επιτέλους κορίτσι μου, επιτέλους. Ο Θεός σε έστειλε. Κράτα αυτό το ρημάδι το σκυλί να γαμήσω την κατσίκα !!!!!!!!!!!!
ΔΙΔΑΓΜΑ: Η κρίση κάποτε θα τελειώσει. Κάποτε θα έρθει σιγά σιγά ασθμαίνοντας (ως άλλη ναυαγός) το χρήμα. Ας φροντίσουμε να μην έχουμε αλλάξει προτιμήσεις.
Υ.Γ. Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.
Βρέθηκε σε ένα νησί ένας ναυαγός με το σκυλί του και με την κατσίκα του. Η έλλειψη της γυναίκας τον έκανε να θέλει να ... την κατσίκα. Εκεί που πήγε να την πλησιάσει να κάνει τη δουλειά, του ορμούσε ο σκύλος και δεν τον άφηνε. Ο καιρός περνούσε και όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο σκύλος δεν τον άφηνε με τίποτα. Δεν του επέτρεπε να πλησιάσει την κατσίκα να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος. Κάποια μέρα διακρίνουν και κολυμπούσε προς το μέρος τους μια αποκαμωμένη ναυαγός έτοιμη όμως να βουλιάξει και να πνιγεί από την υπερπροσπάθεια. Ο φίλος μαζί με το σκύλο του την έσωσαν. Αφού συνήλθε βλέπουν μια γκομενάρα με τα όλα της . Ψηλή, στήθος πλούσιο και στητό, κωλαράκι όμορφο στητό ( να μην τα πολυλογούμε κάτι σαν Κλειώ από Βασίλη Smile να πούμε). Υποχρεωμένη καθώς ένοιωθε η κοπέλα που την έσωσαν υποσχέθηκε στον άντρα ότι είναι έχει τη διάθεση να του κάνει ό,τι μα ό,τι θα της ζητήσει. Τότε ο φίλος καταχάρηκε:
- Επιτέλους κορίτσι μου, επιτέλους. Ο Θεός σε έστειλε. Κράτα αυτό το ρημάδι το σκυλί να γαμήσω την κατσίκα !!!!!!!!!!!!
ΔΙΔΑΓΜΑ: Η κρίση κάποτε θα τελειώσει. Κάποτε θα έρθει σιγά σιγά ασθμαίνοντας (ως άλλη ναυαγός) το χρήμα. Ας φροντίσουμε να μην έχουμε αλλάξει προτιμήσεις.
Υ.Γ. Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μάγκες με όσα διαβάζω εδώ μέσα ή μάλλον με όσα δε διαβάζω πλέον, έχω αρχίσει να ανησυχώ...μεγάλη αφραγκία μεγάλη αδράνεια...για προσέξτε...
Υ.Γ. [glow=red,2,300]Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.[/glow]
Ωραια η παραβολη παντως!!! ;)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.139
- Πόντοι
- 2.356
γιατι να παρεξηγηθη γκομεναρα την ειπες κ οχι κατσικαΜάγκες με όσα διαβάζω εδώ μέσα ή μάλλον με όσα δε διαβάζω πλέον, έχω αρχίσει να ανησυχώ...μεγάλη αφραγκία μεγάλη αδράνεια...για προσέξτε...
η επειδη κρατουσε τη κατσικα??
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 429
- Πόντοι
- 26
Υ. Γ. Τι έγινε ρε ομάδα smile χθες. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια σας και δε μπορείτε να γράψετε κάτι της.
Περάσετε καλά;
Εχασα και το μεροκαματο γαμωτο...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 429
- Πόντοι
- 26
Πριν μερικα χρονια ηρθε ενας Γερμανος πελατης μου και πηγαμε για δουλεια σε μια Βιοτεχνια.Την Καλημέρα μου σε όλους, τους περίεργους και μη ! ! !
Καλά μουνιά στους πούτσους μας .
Α ! ! ! και να ενημερώνουμε ε?
Ο γερμανος με ρωτησε πιο μπροστα πως λενε καλες δουλειες στα Ελληνικα και του ειπα ''Καλά μουνιά στους πούτσους μας '' και μετα φευγωντας το λεει στον Βιοτεχνη ....
να βλεπατε τα μουτρα τους ...χαχαχαχαχα
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
[size=10pt]Ε π ι τ έ λ ο υ ς !!!!!!!!!!!!![/size] ΄Εσπασα σήμερα τον κουμπαρά, μέτρησα τα γιούρια και τα βρήκα 68 !!!! Αντε άλλες δυο μέρες και πάω για καταδρομή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή το βράδυ θα έχετε νέα μου.
Σύνθημα: "Ο κουμπαράς μας φέρνει πιο κοντά". Κουφάλες όλο ιδέες θα σας δίνω; (είδατε τι ειναι να έχεις κερδίσει κουμπαρά από το ταχ. ταμιευτήριο στην ΣΤ΄δημοτικού από την έκθεση με θέμα την αποταμίευση;)
Σύνθημα: "Ο κουμπαράς μας φέρνει πιο κοντά". Κουφάλες όλο ιδέες θα σας δίνω; (είδατε τι ειναι να έχεις κερδίσει κουμπαρά από το ταχ. ταμιευτήριο στην ΣΤ΄δημοτικού από την έκθεση με θέμα την αποταμίευση;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Χα χα χα, είχα κι εγώ αλλά τον άνοιξα την ίδια χρονιά που τον κέρδισα, μπορντώ χρώμα ή σκουρο κόκκινο ήτα, μη ρωτήσετε πριν πόσα χρόνια ούτε σε μένα.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Μα κι εγώ τον έχω χάσει εκείνον προ αμνημονεύτων ετών....ήταν μπορντώ χρώμα.Χα χα χα, είχα κι εγώ αλλά τον άνοιξα την ίδια χρονιά που τον κέρδισα, μπορντώ χρώμα ή σκουρο κόκκινο ήτα, μη ρωτήσετε πριν πόσα χρόνια ούτε σε μένα.
[size=10pt]Ε π ι τ έ λ ο υ ς !!!!!!!!!!!!![/size] Σύνθημα: "Ο κουμπαράς μας φέρνει πιο κοντά".
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.139
- Πόντοι
- 2.356
ΑΧΧΧΧΧ τι με θυμησες τωρα ρε σειρα[size=10pt]Ε π ι τ έ λ ο υ ς !!!!!!!!!!!!![/size] ΄Εσπασα σήμερα τον κουμπαρά, μέτρησα τα γιούρια και τα βρήκα 68 !!!! Αντε άλλες δυο μέρες και πάω για καταδρομή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή το βράδυ θα έχετε νέα μου.
οχι πως το εζησα αλλα ακουστα το εχω
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
δεν αφηνουμε τους κουμπαραδες να επικεντρωθουμε σε πιο θεματα???
Αφήστε τα μίσοι και αχίστε τοδεν αφηνουμε τους κουμπαραδες να επικεντρωθουμε σε πιο θεματα???
Πήγες πουθενά τελαυταία dimitrisl, να μας πεις.........
συναγωνιστη το δοχειο μηνυματων σου εχει γεμισει.....φουλαρε απτα γραμματα ευχαριστω παντωςΜα κι εγώ τον έχω χάσει εκείνον προ αμνημονεύτων ετών....ήταν μπορντώ χρώμα.
Αλκίνε που έλειπες?
Ησουν σε κανένα ίδρυμα?
Καλησπέρα AB66
Μπά ! ! ! Άτιμη κρίση μας "συμάζεψες"