Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επειδη το γελιο λειπει απο την ζωη μας...

πολυ γελιο με τα κοριτσια στο σεβεν, που παρουσιαζουν το νεο προγραμμα ( :pipa2:) στα 80 ευρω...
πρωτον, ειναι πανακριβο. δευτερον, πολλες απο εκει μεσα κανανε  :pipa2: και παλιοτερα...

χα χα...

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Υ. Γ. Τι έγινε ρε ομάδα smile χθες. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια σας και δε μπορείτε να γράψετε κάτι της.
Περάσετε καλά;  

Ti να γίνει ρε φιλαράκι....με φόβησες για το παρκάρισμα. Αν και προσφέρθηκε (καλά να είναι το παλληκάρι ο Ρ1) τσιλιαδόρος-παρκαδόρος εγώ φοβήθηκα και δεν πήγα.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Μάγκες με όσα διαβάζω εδώ μέσα ή μάλλον με όσα δε διαβάζω πλέον, έχω αρχίσει να ανησυχώ...μεγάλη αφραγκία μεγάλη αδράνεια...για προσέξτε...

Βρέθηκε σε ένα νησί ένας ναυαγός με το σκυλί του και με την κατσίκα του. Η έλλειψη της γυναίκας τον έκανε να θέλει να ... την κατσίκα. Εκεί που πήγε να την πλησιάσει να κάνει τη δουλειά, του ορμούσε ο σκύλος και δεν τον άφηνε. Ο καιρός περνούσε και όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο σκύλος δεν τον άφηνε με τίποτα. Δεν του επέτρεπε να πλησιάσει την κατσίκα να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος. Κάποια μέρα διακρίνουν και κολυμπούσε προς το μέρος τους μια αποκαμωμένη ναυαγός έτοιμη όμως να βουλιάξει και να πνιγεί από την υπερπροσπάθεια. Ο φίλος μαζί με το σκύλο του την έσωσαν. Αφού συνήλθε βλέπουν μια γκομενάρα με τα όλα της . Ψηλή, στήθος πλούσιο και στητό, κωλαράκι όμορφο στητό ( να μην τα πολυλογούμε κάτι σαν Κλειώ από Βασίλη Smile να πούμε). Υποχρεωμένη καθώς ένοιωθε η κοπέλα που την έσωσαν υποσχέθηκε στον άντρα ότι είναι έχει τη διάθεση να του κάνει ό,τι μα ό,τι θα της ζητήσει. Τότε ο φίλος καταχάρηκε:
- Επιτέλους κορίτσι μου, επιτέλους. Ο Θεός σε έστειλε. Κράτα αυτό το ρημάδι το σκυλί να γαμήσω την κατσίκα !!!!!!!!!!!!

ΔΙΔΑΓΜΑ: Η κρίση κάποτε θα τελειώσει. Κάποτε θα έρθει σιγά σιγά ασθμαίνοντας (ως άλλη ναυαγός) το χρήμα. Ας φροντίσουμε να μην έχουμε αλλάξει προτιμήσεις.

Υ.Γ. Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάγκες με όσα διαβάζω εδώ μέσα ή μάλλον με όσα δε διαβάζω πλέον, έχω αρχίσει να ανησυχώ...μεγάλη αφραγκία μεγάλη αδράνεια...για προσέξτε...

Βρέθηκε σε ένα νησί ένας ναυαγός με το σκυλί του και με την κατσίκα του. Η έλλειψη της γυναίκας τον έκανε να θέλει να ... την κατσίκα. Εκεί που πήγε να την πλησιάσει να κάνει τη δουλειά, του ορμούσε ο σκύλος και δεν τον άφηνε. Ο καιρός περνούσε και όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο σκύλος δεν τον άφηνε με τίποτα. Δεν του επέτρεπε να πλησιάσει την κατσίκα να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος. Κάποια μέρα διακρίνουν και κολυμπούσε προς το μέρος τους μια αποκαμωμένη ναυαγός έτοιμη όμως να βουλιάξει και να πνιγεί από την υπερπροσπάθεια. Ο φίλος μαζί με το σκύλο του την έσωσαν. Αφού συνήλθε βλέπουν μια γκομενάρα με τα όλα της . Ψηλή, στήθος πλούσιο και στητό, κωλαράκι όμορφο στητό ( να μην τα πολυλογούμε κάτι σαν Κλειώ από Βασίλη Smile να πούμε). Υποχρεωμένη καθώς ένοιωθε η κοπέλα που την έσωσαν υποσχέθηκε στον άντρα ότι είναι έχει τη διάθεση να του κάνει ό,τι μα ό,τι θα της ζητήσει. Τότε ο φίλος καταχάρηκε:
- Επιτέλους κορίτσι μου, επιτέλους. Ο Θεός σε έστειλε. Κράτα αυτό το ρημάδι το σκυλί να γαμήσω την κατσίκα !!!!!!!!!!!!

ΔΙΔΑΓΜΑ: Η κρίση κάποτε θα τελειώσει. Κάποτε θα έρθει σιγά σιγά ασθμαίνοντας (ως άλλη ναυαγός) το χρήμα. Ας φροντίσουμε να μην έχουμε αλλάξει προτιμήσεις.

Υ.Γ. [glow=red,2,300]Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.[/glow]

:smitten: :smitten: :smitten:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραια η παραβολη παντως!!!  ;)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.139
Πόντοι
2.356

Υ.Γ. Κλειώ μου συγνώμη που σε ενέπλεξα στο ανέκδοτο, αλλά για καλό το έκανα. Εξάλλου ένας σκορπιός μόνο σταράτα μπορεί να τα λέει τα πράγματα.
γιατι να παρεξηγηθη γκομεναρα την ειπες κ οχι κατσικα

η επειδη κρατουσε τη κατσικα??  :2funny: :2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Υ. Γ. Τι έγινε ρε ομάδα smile χθες. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια σας και δε μπορείτε να γράψετε κάτι της.
Περάσετε καλά;  

Ti να γίνει ρε φιλαράκι....με φόβησες για το παρκάρισμα. Αν και προσφέρθηκε (καλά να είναι το παλληκάρι ο Ρ1) τσιλιαδόρος-παρκαδόρος εγώ φοβήθηκα και δεν πήγα.

Εχασα και το μεροκαματο γαμωτο...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Την Καλημέρα μου σε όλους, τους περίεργους και μη ! ! !

Καλά μουνιά  :tits2: στους πούτσους μας  :fuck2:.

Α ! ! ! και να ενημερώνουμε ε?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Την Καλημέρα μου σε όλους, τους περίεργους και μη ! ! !

Καλά μουνιά  :tits2: στους πούτσους μας  :fuck2:.

Α ! ! ! και να ενημερώνουμε ε?
Πριν μερικα χρονια ηρθε ενας Γερμανος πελατης μου και πηγαμε για δουλεια σε μια Βιοτεχνια.
Ο γερμανος με ρωτησε πιο μπροστα πως λενε καλες δουλειες στα Ελληνικα και του ειπα  ''Καλά μουνιά στους πούτσους μας '' και μετα φευγωντας  το λεει στον Βιοτεχνη ....
να βλεπατε τα μουτρα τους ...χαχαχαχαχα

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
[size=10pt]Ε π ι τ έ λ ο υ ς !!!!!!!!!!!!![/size] ΄Εσπασα σήμερα τον κουμπαρά, μέτρησα τα γιούρια και τα βρήκα 68 !!!! Αντε άλλες δυο μέρες και πάω για καταδρομή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή το βράδυ θα έχετε νέα μου.
Σύνθημα: "Ο κουμπαράς μας φέρνει πιο κοντά". Κουφάλες όλο ιδέες θα σας δίνω; (είδατε τι ειναι να έχεις κερδίσει κουμπαρά από το ταχ. ταμιευτήριο στην ΣΤ΄δημοτικού από την έκθεση με θέμα την αποταμίευση;)

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Όποιος τολμήσει και ρωτήσει πριν πόσα χρόνια....διαγράφεται από το site με τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή.
Λοχαγέ καλά τα λέω;
Σειρά δίκιο δεν έχω;
Αλκίνοε λέγε..έχεις αντίρρηση;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χα χα χα, είχα κι εγώ αλλά τον άνοιξα την ίδια χρονιά που τον κέρδισα, μπορντώ χρώμα ή σκουρο κόκκινο ήτα, μη ρωτήσετε πριν πόσα χρόνια ούτε σε μένα. :woldman:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Χα χα χα, είχα κι εγώ αλλά τον άνοιξα την ίδια χρονιά που τον κέρδισα, μπορντώ χρώμα ή σκουρο κόκκινο ήτα, μη ρωτήσετε πριν πόσα χρόνια ούτε σε μένα. :woldman:
Μα κι εγώ τον έχω χάσει εκείνον προ αμνημονεύτων ετών....ήταν μπορντώ χρώμα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.139
Πόντοι
2.356
[size=10pt]Ε π ι τ έ λ ο υ ς !!!!!!!!!!!!![/size] ΄Εσπασα σήμερα τον κουμπαρά, μέτρησα τα γιούρια και τα βρήκα 68 !!!! Αντε άλλες δυο μέρες και πάω για καταδρομή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή το βράδυ θα έχετε νέα μου.
Σύνθημα: "Ο κουμπαράς μας φέρνει πιο κοντά". Κουφάλες όλο ιδέες θα σας δίνω; (είδατε τι ειναι να έχεις κερδίσει κουμπαρά από το ταχ. ταμιευτήριο στην ΣΤ΄δημοτικού από την έκθεση με θέμα την αποταμίευση;)
ΑΧΧΧΧΧ τι με θυμησες τωρα ρε σειρα

οχι πως το εζησα αλλα ακουστα το εχω  :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Αλκίνε που έλειπες?

Ησουν σε κανένα ίδρυμα?

:s&m_2:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Μα κι εγώ τον έχω χάσει εκείνον προ αμνημονεύτων ετών....ήταν μπορντώ χρώμα.
συναγωνιστη το δοχειο μηνυματων σου εχει γεμισει.....φουλαρε απτα γραμματα   ευχαριστω παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom